Találatok a következő kifejezésre: Mik az és a (39178 db)

Ez az elõváladék, és mivel tartalmaz spermát, ezért teherbe lehet esni tõle.
De kevés rá az esély, mivel kevés spermát tartalmaz. Viszont vehetünk pár dolgot figyelembe: a nõ peteérési idõszakát- ha nincs peteérése, nem is eshet teherbe, ha pedig gumit használnak, akkor meg nulla az esély, hogy teherbe eshet. A fogamzásgátlókról pedig még nem is szóltam. A kérdezõ és párja pedig biztosan védekeznek valahogy, hacsak nem megszakitással, viszont az nem a legtökéletesebb védekezési módszer.
Az bizony elõváladék. Az még nem jelenti azt, hogy rögtön utána el kell menned. Ez teljesen normális. Bizonyára hallottál róla, hogy elõváladéktól is teherbe eshet a lány, de kevés rá az esély, inkább sikositó szerepe van.
Hihihi! Feltörni. Töltsd le briefcasehacker programot, s futtasd rá.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az építõ hozzászólást, igazán sokat segítettél ;)
4 nap alatt jutottál valamire? 999 kombinációt végigjátszani nem olyan nagy ügy.
A kérdező hozzászólása: az egyik már megvan :) a másikra még nem volt idõm

Mire jó az arányossági tényező a kémiában? Mi az? És a pH miért kisebb, mint 7, ha savas, savas=oxóniumból van a több elvileg?

(1pld: egyensúlyi reakcióban a reakció sebessége függ az arányossági tényez?t?l.)

Legjobb válasz: pH = a hirdogénion (oxóniumion) koncentrációjának 10-es alapú logaritmusának -1szerese. Azaz ha több a hidrogénion, kisebb lesz a pH.

pH = a hirdogénion (oxóniumion) koncentrációjának 10-es alapú logaritmusának -1szerese. Azaz ha több a hidrogénion, kisebb lesz a pH.
Definiálnád az azonossági tényezõt?
A kérdező hozzászólása: (1pld: egyensúlyi reakcióban a két ellentétes irányú reakció sebessége függ az arányossági tényezõtõl.) v1=k1*c1 v2=c2*k2 ahol v1=v2 k1, 2=arányossági tényezõ ennyit tudok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm !
Például cselekedj. Kezdd azzal, hogy orvoshoz viszed.
Orvoshoz kell vinni, addig meg legyen diétán.Rízs, víz.
Hívj fel azonnal egy 0-24-es állatkórházat, vagy a saját dokitokat is, kérdezd meg hogy mi a teendõ, de legjobb lenne azonnal bevinni egy állatorvoshoz és kezeltetni.Ha erre semmiképp nincs lehetõséged, akkor holnap reggel ez legyen az elsõ!
Mondjuk állatorvos? Mondjuk mostazonnal?
Félek rákos daganat! Valószínûleg meg fog halni! :( Nem szeretnélek szomorítani, de 1 barátom pont így volt! Pár hónap múlva meghalt a kutyája! :( Ez nagyon rossz tudom! :( Azért vidd el állatorvoshoz!!! Én drukkolok!
Gondolom az a púp feleség nem egy nap alatt került oda. Rég el kelett volna vinni orvoshoz. Be van oltva Parvo vírus ellen? Mert az is okoz hányást hasmenést. Lehet hogy az nem daganat, hanem csak egy zsírszövet, amit egyszerûen csak kivág az állatorvos. Meg kellene nézetni. És nem szenvedni hagyni az állatot. Tejet ne adj neki. Rakj ki neki vizet. És ne egyen zsíros kaját. Víz legyen elõtte. Azt javaslom hogy mi hamarabb keress egy állatorvost, mert csak rosszabodni fog, és több fájdalmat szenvedést okozol neki.
egy fokkal rosszabb mint az intõ (ha jólemlékszem 2-es magatartásjeggyel jár)
Sárgalap, kapd össze magad, mert a következõ az igazgatói lesz, utána meg majd kitesznek valami városszéli iskolába.
Ahogy elsõ is írta, egyel rosszabb, mint az intõ. Sorban úgy van, hogy figyelmeztetõ, intõ, rovó. És adhatja szaktanár, osztályfõnök, igazgató, és nevelõtestület. Bár szerintem elég nagy dolgot kell ahhoz csinálni, hogy valaki ilyet kapjon. Állítólag ha összegyûlik X számú figyelmeztetõ, abból intõ lesz, ha megint X számú intõ összegyûlik, abból rovó lesz. Bár nálunk (általánosban) nem nagyon vették komolyan. Egyik évben a fiúk versenyeztek, hogy kinek lesz több. Az egyik fiú 40 valamennyivel nyert, és évvégén négyes volt a magatartása. Középsuliban meg nem volt divat a tanároknál. Inkább bevágták az egyest, h lemenjen az átlag.
Tanulj már meg írni, plusz figyelmedbe ajánlom a V betût. :)
Ha lenne barátnõm, le se szarnék mást.Ha viszont nem lenne, akkor 40.
kb. 50
A kérdező hozzászólása: Nem hanem ugy komplett külónleges. Az ha valaki nincs fenn a facen az igencsak fura inkabb a mai vilagban nem?
ha van barátnõm, akkor fiatalra se nézek, nem hogy idõsre. ha nem lenne, akkor 30-35-ös jöhetne simán
A kérdező hozzászólása: De szerintetek az bejönne neki ha kitennem a dekoltázsom??az csak faxszállító nem?
Kamu a kérdés ! Legalábbis a kérdezõ válaszaiból kiindulva.....
Attól függ mennyit fizet :D Minél idõsebb annál drágább :D
Ha lenne barátnõm akkor mással nem hetyegnék. De amúgy 45 körülig simán ha jól néz ki :D
Ja, a puncis kérdésre is reagálva: nem bánnám ha szõrös lenne, nagyon fel tud izgatni :)
A kérdező hozzászólása: Írja meg mindenki milyen a jo punci szõrös v szörtelen. Mert nekem most szõrös de leszedném ha le kell.
Mennyire vagy szõrös? :)
Kérdezõ, hány éves vagy?:D
nem hiszem hogy megcsalná a barátnõjét.
50ig simán.egy idõsebb nõ nekem még vonzóbb mint egy korombeli.
Ha jól tartja magát 50-55 simán belefér, de ahhoz tényleg ott kell lennie.
Én 20 évesen voltam 47 éves asszonnyal. Mutatott olyat, mit a barátnõm szégyellt volna.
A kérdező hozzászólása: Mit mutatott? Mesélj:-)) nekem nagyon bejön egy fiúka nem tudom hány éves de olyan 20-22 . Magáz pl .de én megfognám és úgy magamévá tenném. Csak nem tudom az ilyen fiúk nem akadnanak e ki.
40-45 ig ha jól ápolt csöcsös :P és ha meg is fog benne valami
én örülnék a helyébe egy ilyen nõnek.Élmény az biztos.
max 36-38.. kb
A kérdező hozzászólása: Na akkor elvileg mindeggyiteknek beleférek a korban. Remélem hogy neki is. Csak ez a fiu olyan nem mindennapi pl. A facen sincs rajta stb. Kicsit túl komoly és van valakije. Én lazább fiatalosabb vagyok nála. Szerintetek sok ilyen komolyabb pasi húséges annyira a barátnõjéhez hogy kihagyná a dolgot? Jo hogy írta valamelyikótök a csöcsöst talán azt kéne kiraknom? Elég nagy egy dkoltált felsõben de olyanban még nem látott. Na majd most:-) szerintetek fel tudom izgatni ha dekoltált felsõben vagyok hajolgatok vagy ilyenek?
Aki nincs a facebookon az különleges ? Vagy hogy értetted ezt ?
Én simán bevállalnám 40-45 ig ha karban tartott. 23/f
szerintem csak kifogás.... de biztos van olyan is aki tényleg igy gondolja. vagy lehet az is hogy ujra képben van az ex is...
Ha vki nem heverte ki az elõzõt, esze ágában sincs új kapcsolatot kezdeni, mert: -fél a csalódástól -még mindig az exet szereti -annyira padlóra tette az ex, hogy nem képes nyitni normálisan a másik felé, de lehet bármi más. Szerintem megunt téged és ezt az ürügyet találta ki, hogy ne bántson meg. Vagy képben van újra az ex vagy egy nevetõ 3.
A kérdező hozzászólása: Szerintetek ha most kezdek más csajokkal beszélgetni és én fogok szakítani vele úgy jó lesz és vajon haragudni fog ?
"Akkor ez csak egy kifogás h szakítson" Akkor most nem szakítani akar? Ha már nem vagytok együtt, azzal ismerkedsz, akivel akarsz járási szándékkal, de amíg nem szakítotok, addig bunkóság ezt csinálni...
A kérdező hozzászólása: meg nem szakítótûnk de azt mondta h meg kicsit próbáljuk azt se tudom most mit értsek ez alatt
Lehet, hogy még nem tuti, hogy össze tud jönni egy másik sráccal, addig megtart téged. Ha tuti lesz, akkor szakít. Nem akar 2 szék közül a földre csücsülni. Nem tuti, hogy így van, de erõsen benne van a pakliban...
A kérdező hozzászólása: akkor fer ha en is igy teszek ? :D
ez baromság, hogy amíg vki nem heverte ki az exét, nem kezd új kapcsolatba. mi van, ha fél a magánytól? annyian menekülnek rossz kapcsolatból rossz kapcsolatba! ezért nem kell elítélni semmit. Veled szemben, kedves kérdezõ, a lány ezen lépése nem a legkedvesebb, de legalább õszinte és korrekt. egyébként ha csupán kifogás, a ti kapcsolatotoknak még inkább vége van.

1:2fiúk, lányok Lányok, ha utcán egy fiú odamenne hozzátok és megkérdezné tőletek azt, hogy szűz vagy még, akkor te mit válaszolnál? És a másik kérdés fiúkhoz. Mit csinálnátok fiúk, hogyha pár lány elkezdene beszélgetni egymással.

úgy, hogy nem látja, hogy ott vagy és elkezdik boncolgatni a menstruációs témákat. pl, hogy most pont megjött és más a színe, vagy, most fáj mert görcsölök stb, stb, stb... te felfednéd a jelenlétedet, mert ugye eddig nem tudták, hogy ott vagy....vagy inkább kussba maradnál és megvárnád, hogy elmenjenek onnan?

Legjobb válasz: én végighallgatnám. szeretem tudni az ilyen háttérinfókat :D

én végighallgatnám. szeretem tudni az ilyen háttérinfókat :D
Én azt mondanám nyilas vagyok :)
Innék még egy korty Whiskyt.
En megbotrankoznek, ha egy vadidegen a szuzessegem felol erdeklodne.
"1:2fiúk, lányok Lányok" - ez mit is akar jelenteni?
Én ezer éve barát zónás srác vagyok, velem ezeket a dolgokat a csajok megosztják.
Válaszolnék õszintén az illetõnek a szüzességemmel kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: egyben a kettõ. egy kérdésben....2 kérdés...egyik a fiúkhoz, másik a lányokhoz.
A kérdező hozzászólása: mi?
A kérdező hozzászólása: akkor jól döntöttem.
Vagy ott hagynam az illetot vagy megbotrankoznek, de semmikepp sem kapna valaszt a kerdesere. Esetleg, ha jo kedvemben lennek, akkor valamilyen horoszkopos valaszt kapna.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!