Találatok a következő kifejezésre: Mik az és (49906 db)

Mi az és mire jó a kismamaoltás?

Legjobb válasz: Igen van ilyen de erdelyben,nem tudom nallatok hogy mukodik..Az utolso elotti honapban vedono adja be es tenyleg ingyenes,utana meg borogatni kell mert feldagad..Hogy mire jo azt nem kerdeztem tole viszont a baratnom aki ugyancsak kapott(mar egy honapja szult)azt mondta azer adjak hogy amikor a baba vilagra jon semmit ne kapjon el,mivel az anya szervezete legyengul es konnyen elkaphat minden fertozest.Ez 2 evig ervenyes(benne marad a szervezetedben)es ha a masodik baba egybol jon az elso utan akkor nem kell masik oltast adjanak.. Remelem eleg ertheto voltam.Jobb ha rakerdezel a vedonodre.

Igen van ilyen de erdelyben, nem tudom nallatok hogy mukodik..Az utolso elotti honapban vedono adja be es tenyleg ingyenes, utana meg borogatni kell mert feldagad..Hogy mire jo azt nem kerdeztem tole viszont a baratnom aki ugyancsak kapott(mar egy honapja szult)azt mondta azer adjak hogy amikor a baba vilagra jon semmit ne kapjon el, mivel az anya szervezete legyengul es konnyen elkaphat minden fertozest.Ez 2 evig ervenyes(benne marad a szervezetedben)es ha a masodik baba egybol jon az elso utan akkor nem kell masik oltast adjanak.. Remelem eleg ertheto voltam.Jobb ha rakerdezel a vedonodre.
?????? Passz
Hol hallottál errõl? Én még sosem hallottam.
A kérdező hozzászólása: Itt, pár kérdéssel lejjebb olvastam. Védõnõ írja fel és ingyenes... ennél többet én sem tudok róla.
azert* elnezest a hibaert
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :)

Lehorzsoltam az újjam, de csak kicsit vérzett. Viszont olyan víz szerű dolog szivárog a sebből mi az és miért nem szárad be a seb gyorsabban?

Legjobb válasz: Vizszerû dolog alatt nemtudom mit értesz,lehet vérsavó,ha sárgás és sürübb lehet genny. Mikor horzsoltad le? Változó lehet,hogy mennyi idõ mire bevarasodik.

Vizszerû dolog alatt nemtudom mit értesz, lehet vérsavó, ha sárgás és sürübb lehet genny. Mikor horzsoltad le? Változó lehet, hogy mennyi idõ mire bevarasodik.
Az ilyen kisebb sebet én jól kiszívom (majd kiköpöm), hogy rendesen vérezzen. Majd valamivel bekötöm, hogy ne szennyezõdjön el.
A kérdező hozzászólása: Tegnap történt, és az középsõ újj percnél jött le a bõr.


Például cselekedj. Kezdd azzal, hogy orvoshoz viszed.
Orvoshoz kell vinni, addig meg legyen diétán.Rízs, víz.
Hívj fel azonnal egy 0-24-es állatkórházat, vagy a saját dokitokat is, kérdezd meg hogy mi a teendõ, de legjobb lenne azonnal bevinni egy állatorvoshoz és kezeltetni.Ha erre semmiképp nincs lehetõséged, akkor holnap reggel ez legyen az elsõ!
Mondjuk állatorvos? Mondjuk mostazonnal?
Félek rákos daganat! Valószínûleg meg fog halni! :( Nem szeretnélek szomorítani, de 1 barátom pont így volt! Pár hónap múlva meghalt a kutyája! :( Ez nagyon rossz tudom! :( Azért vidd el állatorvoshoz!!! Én drukkolok!
Gondolom az a púp feleség nem egy nap alatt került oda. Rég el kelett volna vinni orvoshoz. Be van oltva Parvo vírus ellen? Mert az is okoz hányást hasmenést. Lehet hogy az nem daganat, hanem csak egy zsírszövet, amit egyszerûen csak kivág az állatorvos. Meg kellene nézetni. És nem szenvedni hagyni az állatot. Tejet ne adj neki. Rakj ki neki vizet. És ne egyen zsíros kaját. Víz legyen elõtte. Azt javaslom hogy mi hamarabb keress egy állatorvost, mert csak rosszabodni fog, és több fájdalmat szenvedést okozol neki.

Xp usb-ről si3112sys nem található mi az és hogyan küszöbölhető ki?

egy régebbi notebookot akarok telepíteni pendrive-ról mivel más meghajtó nincs fel is raktam az useb-re az xp-t de telepítés közben mindég szt írja ki h si3112sys fájl nem található mi ez a fájl és mit lehet tenni előre is köszi

Legjobb válasz: Valószinüleg azt jelenti, hogy az alaplapi driver -t nem telepítetted és pl ha sata vinyód van akkor azt nem ismeri fel. Gyártótol származó lemez kell hozzá amivel feltelepíted az alaplapi vezérlõket. Telepítéskor (azt hiszem F6 vagy T /mindegy kiírja/ )Más gyártótól származó eszközt (driver) kell kiválaszd és mikor odaér a telepítés akkor kérni fogja a lemezt, valószinüleg floppy (A -meghajtót), amit az alaplapi telepítõ cd-n kell keresned és kimásold. Sajnos nem jó hírek, mert gondolom nincs floppy benne hogy "A" -ról telepítsd még azt is az oprendszeren kívül.

Valószinüleg azt jelenti, hogy az alaplapi driver -t nem telepítetted és pl ha sata vinyód van akkor azt nem ismeri fel. Gyártótol származó lemez kell hozzá amivel feltelepíted az alaplapi vezérlõket. Telepítéskor (azt hiszem F6 vagy T /mindegy kiírja/ )Más gyártótól származó eszközt (driver) kell kiválaszd és mikor odaér a telepítés akkor kérni fogja a lemezt, valószinüleg floppy (A -meghajtót), amit az alaplapi telepítõ cd-n kell keresned és kimásold. Sajnos nem jó hírek, mert gondolom nincs floppy benne hogy "A" -ról telepítsd még azt is az oprendszeren kívül.
az ajánlott a minimális gépígény is sokmindentõl függ. Pl max beállításokon biztos hogy egy minimális gépígényû rendszer akadni fog, lassú lesz.Itt pl az Aero ami nincs benne ami miatt a tejes sokkal többet fogyaszt (csak ha használod), de ha a képi megjelenítéseket a teljesítmény irányába tolod el és nem a minõség felé (videokártya beállítások és oprendszer beállítások (pl ki-beusztatás, animálás )csillogó vibráló xtramenûs stb akkor az terheli a gépet , ha ezeket leveszed akkor sokkal jobban fut, csak nem lesz olyan csicsa.
A kérdező hozzászólása: de akkor semmivel sem kisseb gép igényû mint pl az ultimate? régen olvastam valahol h ez már 256rammal is megy de ak ez kamu?
Igen jól tudod (butított win7)! Felteheted nyugodtan. 1-2 beállítást megteszel, felesleges szolgáltatzásokat, programokat kikapcsolsz, megjelenítéseket visszaveszed akkor semmi gond nem lesz vele csak annyi hogy butított.Veszteni nem vesztesz vele semmit.
A kérdező hozzászólása: Jó de a starter elvileg kisebb gépigényû mert az eredetileg is notbook-hoz lett kitalálva de ak ha azt mondod h ne túl jó akkor nem erõltetem
Menne, de nem biztos hogy jobb lenne mint egy xp. http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows7/products/system-..
A kérdező hozzászólása: Értem vagyis nem :) De köszönöm a segítséget így legalább rá jöttem hogy ehhez nekem már szak ember kell még egyszer köszönöm az idõdet és a türelmed csak négy egy kérdés szerinted win7 starter menne rajta 1, 6 cpu 1Gb ddr2 (samsung n150 plus)
Igen az odáig megvan (bootolható pendrive), hogy a pendrive -on telepítõ lemez rajta van csak telepítés közben kell telepíteni a floppyról a vezérlõt amihez kellene az a floppy... Ha bírja a géped telepíts rá másik oprendszert amik már tartalmazzák vagy készíts magad egyet: http://logout.hu/cikk/sata_driver_integralasa_xp_telepitobe/..
A kérdező hozzászólása: és olyat honnan tudsz segíteni programmal már próbálkoztam (Win to flash) illetve ezzel a hibával
Boot menü: http://motherboards-reviews.com/motherboards/MSI/G31TM-P35/i.. Sajnos ha jól tudom nem lehet pendrive-nak (USB)"A" betüjelet adni, de lehet lesz rá opció a biosban, de nem hinném, mert a telepítõ csak "A" -n keresi.Szükséged lesz usb floppy-ra. Másiki, hogy beszerzel egy "buherált" xp -t amibe beleintegrálták a sata vezérlõt.
A kérdező hozzászólása: és akkor ha nincs flopy meghajtóm akkor mi a hejzet nem lehet tenni semmit??
Biosban a Boot menüben kell elsõ bootra tenni a meghajtót (jelen esetben a pendrive-t)
Kicsit utánanéztem a fájloknak, ezeket (ilyeneket) kellene telepítés közben flopy-ról telepíteni (kiírni flopy-ra) > SIISUPP.VXD > SIWinAcc.sys > Si3112r.inf > Si3112r.mpd > Si3112r.sys > TxtSetup.oem > readme.txt > si3112r.cat ezeket a fájlokat megtalálod az alaplapod telepítõlemezén, valószinü a driver mappában win2k, sata, raid... akármi. Telepítéskor F6 ! http://img69.imageshack.us/img69/7176/ht7m.jpg
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Hát igen nincs flopy meghajtóm meg nem akarok akadékoskodni az értetlenségemmel de akkor hogy is csináljam odáig jutok el h a bios ban el tudom indítani az xp-t aztán megy is majd a a fent említett hibát írja ki szóval akkor hol is kell beállítani azt az eszközt elõre is kösz
A kérdező hozzászólása: Így mostmár értem és köszönöm a segítséget Jó éjszakát

Mi az és mire jó a hűtőpaszta?

Legjobb válasz: Aktív elektronikai alkatrész használat közbeni melegedésének csökkentésére szolgál. A félvezetõre és a fémfelületre kell kenni(hûtõborda) szorosan összenymni. Olyan anyag, ami jól vezeti a hõt és nem szárad ki egyhamar.

Aktív elektronikai alkatrész használat közbeni melegedésének csökkentésére szolgál. A félvezetõre és a fémfelületre kell kenni(hûtõborda) szorosan összenymni. Olyan anyag, ami jól vezeti a hõt és nem szárad ki egyhamar.
#1 Hát ööhm félig meddig. De nem ez a szerepe a hûtõpasztának. Hanem hogy a proci és a hûtõborda közötti szabad szemmel alig látható úgymond karcolások közötti rések kitöltése. Mivel a levegõ nem a legjobb hõvezetõ.
Már bocs, de pont ezt írtam le, olvasd már el...

MI a neve annak a valaminek amit a film forgatásokkor használnak rendezők, kameramanok? úgy néz ki mint egy kis objektív a nyakukba lóg és néha beletekintgetnek, érdekelne hogy mi az, és mi a neve

Legjobb válasz: Viewfinder, vagy minifinder, microfinder. Magyarul kontrollkeresõ vagy keresõ. Igazából egy speciális multifunkciós objektív a végén egy keresõvel, vagyis olyan, mintha kihagynád a dologból magát a kamerát. Elsõsorban a rendezõ használja a beállítások megtervezésére.

Viewfinder, vagy minifinder, microfinder. Magyarul kontrollkeresõ vagy keresõ. Igazából egy speciális multifunkciós objektív a végén egy keresõvel, vagyis olyan, mintha kihagynád a dologból magát a kamerát. Elsõsorban a rendezõ használja a beállítások megtervezésére.
A kérdező hozzászólása: na végre valaki :) köszönöm szépen a hasznos infót!

Mi az ami elősegíti a vajúdást, szülést, tágulást stb? Mi az és mire való?

TERHESSÉG alatti praktikák?Olyanra gondolok mint pl. málnalevél tea és gátmasszázs olaj.

Legjobb válasz: málnalevél tea semmit nem ér. én ittam buzgón a 35 héttõl, a végén már napi 2 litert is,és nem használt semmit a tágulásban, így indították a szülést a 41 héten,a méhszájam olyan volt mint egy szûz kislányé..na kössz,,ittam egy jót. a többirõl nem tudok. 2 hónapos a kismanó :)

málnalevél tea semmit nem ér. én ittam buzgón a 35 héttõl, a végén már napi 2 litert is, és nem használt semmit a tágulásban, így indították a szülést a 41 héten, a méhszájam olyan volt mint egy szûz kislányé..na kössz, , ittam egy jót. a többirõl nem tudok. 2 hónapos a kismanó :)

A mosógép mosószer adagolójában és környékén lerakodó fekete valami, mi az és káros-e az egészségre?

Legjobb válasz: Mivel, hogy a mosoporok bazisosak, ezert ott gombak szaporodnak. Nem kellene, hogy karos legyen, de azt le is lehet pucolni. Ecetes, vagy enyhe sosavas oldatban aztasd es kesobb pedig mosd le. A kefe leviszi.

Mivel, hogy a mosoporok bazisosak, ezert ott gombak szaporodnak. Nem kellene, hogy karos legyen, de azt le is lehet pucolni. Ecetes, vagy enyhe sosavas oldatban aztasd es kesobb pedig mosd le. A kefe leviszi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Eddig is lemostam, de az ecetes lemosás hatásosabbnak látszik.
egy fokkal rosszabb mint az intõ (ha jólemlékszem 2-es magatartásjeggyel jár)
Sárgalap, kapd össze magad, mert a következõ az igazgatói lesz, utána meg majd kitesznek valami városszéli iskolába.
Ahogy elsõ is írta, egyel rosszabb, mint az intõ. Sorban úgy van, hogy figyelmeztetõ, intõ, rovó. És adhatja szaktanár, osztályfõnök, igazgató, és nevelõtestület. Bár szerintem elég nagy dolgot kell ahhoz csinálni, hogy valaki ilyet kapjon. Állítólag ha összegyûlik X számú figyelmeztetõ, abból intõ lesz, ha megint X számú intõ összegyûlik, abból rovó lesz. Bár nálunk (általánosban) nem nagyon vették komolyan. Egyik évben a fiúk versenyeztek, hogy kinek lesz több. Az egyik fiú 40 valamennyivel nyert, és évvégén négyes volt a magatartása. Középsuliban meg nem volt divat a tanároknál. Inkább bevágták az egyest, h lemenjen az átlag.
Tanulj már meg írni, plusz figyelmedbe ajánlom a V betût. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!