Találatok a következő kifejezésre: Mik a videoszerkesztő programok, (2 db)

MI LEHET A PROBLÉMA!? Vettem egy Gigabyte Hd7770 1gb-os videókártyát de szaggat a videószerkesztő programom (SONY VEGAS PRO 11) A Procim-Intel (R) Pentium (R) CPU G620 @ 2.60Ghz 2.60 Ghz Memória 8 gb És Win 7 van rajt, 5, 9-re értékelte.

Legjobb válasz: Igen elöbb mond meg te mi a probléma:) . eddig G620 procival nem szagatott? milyen videokátyád volt elötte? driver, illesztöprogramot feltelepitetted AMD honlapjáról vagy driver telepítö lemezröl??

Igen elöbb mond meg te mi a probléma:) . eddig G620 procival nem szagatott? milyen videokátyád volt elötte? driver, illesztöprogramot feltelepitetted AMD honlapjáról vagy driver telepítö lemezröl??
A kérdező hozzászólása: Szia elõtte egy ASUS 512MD3-as volt de akkor is szaggatott és ezért vettem a 7770, hogy talán jobb lesz.Feltelepítettem elvileg mindent a CD-rõl. Ja és még egy kérdés miért lép ki a program ablakokból, tehát az ablak alapesetben kék szegélyû nálam, és mindig kb 5-10 percenként átvált szürkére, de valamikor nem csinálja.
A kérdező hozzászólása: Bocsi ASUS EAH 5450

Mik a legjobb videoszerkesztő programok, amelyekkel vágni és zenét lehet berakni?

A youtube-ra akarok videót csinálni, úgy, hogy filmekb?l vágok össze jeleneteket és valami zenét teszek alá. Mit ajánlotok?

Legjobb válasz: A Windosn Movie Maker Ha windows XP-d van akkor elvileg rajta kell hogy legyen a gépeden

A Windosn Movie Maker Ha windows XP-d van akkor elvileg rajta kell hogy legyen a gépeden
Szonyi Vegasz
Adobe Premier pro
Professzionálisabb alkalmazások: Pinnacle Studio Plus Cyberlink Powerdirector Adobe Premier Pro
A Pinnacle és a Cyberlink középkategóriás progik, viszonylag sokat tudnak de egyszerû õket kezelni. Ide sorolnám még a Ulead Videostudio-t is. Ha valóban a "legjobbat" keresed, akkor Vegas, Premiere, Final Cut Studio (ez macintoshra van)
sony vegas for ever
En is a Pinnacle Studio Plus ra voksolok!
Magix Movie Edit Pro 17 Plus HD Sony Vegas Pro 10 Én ezeket használom


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!