Találatok a következő kifejezésre: Mik a vetélés jelei (13 db)

Mik a vetélés jelei?

Legjobb válasz: nem értem ezeket a kérdéseket. az orvos nekem elsõ alkalommal elmondta, mi probléma, mivel menjek hozzá egybõl. minek ezen rágódni, ha nem is "aktuális"? annyi ilyen kérdés van:( inkább élvezzétek a babavárást!!

nem értem ezeket a kérdéseket. az orvos nekem elsõ alkalommal elmondta, mi probléma, mivel menjek hozzá egybõl. minek ezen rágódni, ha nem is "aktuális"? annyi ilyen kérdés van:( inkább élvezzétek a babavárást!!
erõs alhasi görcsök, hüvelyi vérzés
Erõs görcsölés, vérzés. Több hónapos terhességnél viszont akár tünet nélkül is elmehet.
Vérzés és görcsök. Nálam nem volt erõs vérzés, kevesebb volt, mint egy menstruáció (azt mondták az orvosok, hogy ez normális) és görcsök csak a vérzés kezdete után órákkal jelentkeztek. A vérrel együtt darabos véres szövetek vagy mik is távoznak.
nállam sajna semmi jele nem volt semmi :(( egyszer csak azt éreztem, hogy nem érzem magam terhesnek és sajnos meghalt a babám, félbemaradt vetélés.

Mik a vetélés legfontosabb jelei, vagy tünetei?

Legjobb válasz: Mindíg ve´rzéssel,és has görcsel jár. Ha csak barnás folya´s is van,(pl.darabos.)azonnal menj orvoshoz,mert az is lehet a vetélés kezdetének jele. ha bármijen panasz felmerül:hasfájás,szúra´s,akkor is keresd fel orvosodat. Vigya´zz magadra.

Mindíg ve´rzéssel, és has görcsel jár. Ha csak barnás folya´s is van, (pl.darabos.)azonnal menj orvoshoz, mert az is lehet a vetélés kezdetének jele. ha bármijen panasz felmerül:hasfájás, szúra´s, akkor is keresd fel orvosodat. Vigya´zz magadra.
Én most vetéltem el spontán mûvi befejezéssel 1 hete. Tünetei:barnás folyás vagy rózsaszines ezutóbbi már gázos.nekem mindenki azt mondta, hogy ez normális meghogy van aki egész terhesség alatt ezeket a tüneteket produkálja.Hát nálam ez nem volt normális sajna elhalt a babám.Ha ezek a tüneteid vannak menj orvoshoz és pihenj nagyon sokat ja és ne emelj semmit.gy elkeseredet anyuka.
Mikor menstruáltál utoljára?
tesztet csináltál? mit mutatott?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Csináltam tetszet. Negatív lett, ráadásul másnap meg is jött sajnos. Pedig vártam a Babót nagyon.

Mit csináljak? 4 hetes 3 napos terhes vagyok ma kicsi barna foltott láttam a bugyimon meg amikor pisilni voltam a wc papiron. Ugye nem a vetélés jele ez?

fel hivtam nödokimat el mondtam mi van azt mondta vasárnap menjek be mert akkor leszek 5 hetes terhes talán már lát valamit akkor.miért nem hivott ma be ilyen problémával?

Legjobb válasz: Ne aggódj biztosan nem lesz semmi baj.Nekem még nincsen babám,de azt olvastam valahol, hogy akkor kell aggódni, ha piros vér folyik, vagy talán darabos is. Állítólag ha csak egy kis barnázás van akkor az valószínû a beágyazódás miatt van.De ezt csak olvastam valahol.Ja és az egyik ismerõsöm is barnázott, semmi gond nincs velük már 12 hetes elmúlt és a 8. héten barnázott, sõt még görcsölt is.A doki meg azért nem hív most mert még nem igen lát túl sok mindent, mert nagyon kicsi a terhességet.Az ismerõsömnek 5 hetesen még csak egy kis buborékot látott. Szurkolok neked, bár én is már kismama lehetnék.

Ne aggódj biztosan nem lesz semmi baj.Nekem még nincsen babám, de azt olvastam valahol, hogy akkor kell aggódni, ha piros vér folyik, vagy talán darabos is. Állítólag ha csak egy kis barnázás van akkor az valószínû a beágyazódás miatt van.De ezt csak olvastam valahol.Ja és az egyik ismerõsöm is barnázott, semmi gond nincs velük már 12 hetes elmúlt és a 8. héten barnázott, sõt még görcsölt is.A doki meg azért nem hív most mert még nem igen lát túl sok mindent, mert nagyon kicsi a terhességet.Az ismerõsömnek 5 hetesen még csak egy kis buborékot látott. Szurkolok neked, bár én is már kismama lehetnék.
Próbálj meg ne aggódni, de sajnos én is igy voltam 9 hetes terhesen. Nem görcsöltem, nem véreztem többet, csak 3 csepp barnás valami volt, nekem még a wc papiron sem volt nyoma. Az orvos megállapitotta, hogy elhalt a magazat. De egyébként õ is azt mondta a vizsgálat elõtt, hogy elõfordul ez gyakran, minden komolyabb gond nélkül. Dtos azért mondta a vasárnapot, hogyha baj van, anak jele lesz adig, és ha nincs gond adig, minden rendben. Nehogy aggódj, mert az nem tesz jót!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. azt mondta a doki pihenjek és ha véreznék akkor menjek be ma az ügyeletre mert ö csak este 9 kor lesz bent.most nincs semmi barnázás remélem nem azt tett be hogy 5 kgot cipeltem.
Szia. Nekem 4 hetesen volt inkább véres folt a bugyimon mint barna. Amolyan mélyvörös és kb 20 forintos nagyságú. Pont aznap teszteltem szép pozitívakat. Volt már vetélésem, ami barna pöttyel kezdõdött. Gondoltam na remek, ebbõl sem lesz semmi, és elkeseredtem. De most 9 hetes múltam, 6 hetesen már volt szívmûködés. De még mindíg félek hogy mi van odabent, azóta nem voltam dokinál. Jövöhéten megyek. Szóval nem biztos hogy bajt jelent, feküdj sokat, és ha nem jelentkezik több, akkor minden rendben, de ha vérzéssé megy át, azonnal doki! Remélem minden rendben lesz! Gratulálok a babához!
A kérdező hozzászólása: köszike. remélem nem lesz gond a dokim azt mondta vasárnap menjek mert akkor leszek 5 hetes és talán már látt valamit.elsö baba lenne nem szeretném ha elvetélnék.de szerencsére nekem kb 5ft nagyságu barnázás volt a bugyimon.de már nincs meg a wc papiron sem.

Mi történik vetéléskor? Úgy értem, mik a "jelei" ha vannak, annak, hogy elvetél valaki?

Legjobb válasz: Vérzés, erõs görcs. De a barnás pecsételés is jel lehet.

Vérzés, erõs görcs. De a barnás pecsételés is jel lehet.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm
Nekem kicsi barnás pecsételes volt, es erõsebb menstruacios görcs.
A kérdező hozzászólása: Barnás pecsét volt, hüvely fájdalom is és nagyon erõs görcs amitõl egész éjszaka nem tudtam aludni, aztán megjött a mensim. Az elején sokkal erõsebb volt, mint máskor és így a vége fele pedig sokkal enyhébb illetve sokkal elõbb kezdett elmúlni, ráasásul enyhén 'darabos'.
6hetes terhesen vetéltem el, semmi elõjele nem volt, egyik reggel elmentem pisilni, és elkezdtem vérezni, elmentem orvoshoz, délután már ömlött belõlem a vér, nagy darabokkal, ez kb 3 napig tartott. Annyira véreztem, hogy alig tudtam a wc-rõl felállni. Biztos, hogy terhes voltál?
A kérdező hozzászólása: igen terhes voltam...már voltam dokinál...elvetéltem, már nincs baba :'(

Mik a késői vetélés jelei?

Köszi

Legjobb válasz: Rendkívûl erõs görcs,erõs vérzéssel derékfájdalommal.Miért kérdezed,csak nincs valami baj?

Rendkívûl erõs görcs, erõs vérzéssel derékfájdalommal.Miért kérdezed, csak nincs valami baj?
mi az, hoyg késõi vetélés?
A kérdező hozzászólása: Hát csak 2 napja fájdogál a pocakom alja és hõemelkedésem van és olvastam, hogy sajnos ez így is kezdõdhet :-( Sajnos amúgy is veszélyeztetett vagyok és a 15. héten járok :-( köszi válaszodat
Lehet hólyaghurut, felfázás, kis fertõzés, nem kell egybõl megijedni, mutasd meg magad dokidnak, nyugodj meg, most az a fontos, nem lesz semmi baj.Ok?
Én is vesz. vagyok 15 hetes, nem kell félned, lehet csak valami felfázás, vagy hüvelyi fertõzés, nyugodj meg, és menj dokihoz.

Az 5. hétbe vagyok és elég sok jel a vetélésre utal, de még egyáltalán nem vagyok benne biztos. A babát látom a bugyimon? (mármint tudom h én nagyon pici) De mit látok mégis?

Kérlek segítsetek mert egyáltalán nem tudom h ha elvetélek akkor az mégis milyen. Milyen következménye lehet ha nem megyek orvoshoz?

Legjobb válasz: MIt látsz? MI utal szerinted arra? Vérzel?

MIt látsz? MI utal szerinted arra? Vérzel?
az élélnk piros vér nagyobb mennyiségben és a szövet darabok vetélés jelei, a baba még kicsi és amorf, és a petezsákban van, de ha kb egy egy centis valami lesz a WC-ben vagy a bugyin az a baba lesz :-(
Dehogy tudod megfogni...nagyon pici még öt hetesen. Tényleg, mik a tünetek? És miért nem akarsz orvoshoz menni? Õ meg tudna téged nyugtatni. Mivel még pici a magzat, nem lenne szükséged utólagos beavatkozásra, de holnap mindenképpen az legyen az elsõ dolgod, hogy kérsz egy gyors idõpontot a nõgyógyászodtól!
fertõzés, és úgyis ott kötsz ki akkor csak mentõvel, szóval jobb ezzel nem játszani!
Súlyos következményei lehetnek, ha nem mész nõgyógyászhoz, jelen esetben, ha vetélésnél nem ürülsz ki rendesen, a bent maradó darabok fertõzést okoznak, a méhed is rámehet! Terhességnél pedig egyszerûen muszáj elmenni, a baba egészsége érdekében, meg a tiédben! És ha nem vagy terhes, akkor is muszáj menni, a rákszûrés miatt!
Ha szulni fogsz akkor se mesz majd korhazba? A 9 honap alatt nem fogsz nogyogyaszhoz jarni? Otthon akarsz majd szulni? Ilyet nem szabad am csinalni, tudod. Azt te tudod hogy mi tortent a nodokinal, de valaki bizalmasoddal menjel akkor el, o is mindig menjen be veled a vizsgalatra, ne feljel. Anyukad, ferjed, baratnod, szoval barkit magaddal vihetsz! Menjel el holnap a dokihoz valakivel!
Atyaisten! MENJ orvoshoz, ha játszol a gyerek életével akkor talán tényleg egyszerûbb elvetélni vagy védekezni kellett volna. Az egy dolog, hogy parázol az orvostól, az meg egy másik, hogy alapismereteid sincsenek a testedrõl, a terhességrõl. Mit gondolsz, más sem megy orvoshoz, csak mert kellemetlen? Vagy mert egykét doki idiótán viselkedett vele? Neked van egyedül p*nád..? Neked egyvalamit kellene megjegyezned: NE szülj gyereket! Bocs a stílusért, de nem hiszem el, hogy ilyen van, miközben mások megfeszülnek, hogy egészséges legyen a gyerekük.... Lehet lepontozni.
Szerintem feltétlenül menj orvoshoz, mert már sokan írták, hogy ha idõben elmentek volna, kaptak volna megfelelõ gyógyszert, ami megakadályozta volna a vetélést. Remélem nem lesz semmi baj!
A kérdező hozzászólása: Van egy bizonyos dolog ami nõgyógyásznál történt velem azóta egyetlen egysem sem megyek:( De ha nemmegyek milyen következményei lehetnek?

15. héten enyhe vérzés vetélés jele lehet? Varom haza a párom, visz be a kórházba. Nem tudom mi lehet a gond.

Enyhe barnazas, majd most halvány rózsaszín folyosabb.

Legjobb válasz: Vagy mi lehet? Nem tudok megnyugodni

A kérdező hozzászólása: Vagy mi lehet? Nem tudok megnyugodni
A kérdező hozzászólása: Pihenjek, tobb magnézium. Nincs szex. Nagyon Megijedtem én is.
A kérdező hozzászólása: A méhlepény nalam is eléri a mehszajat... Pedig 5 napja szexeltunk, nem ma....
Szia! Én 17 hetes terhes vagyok, pár napja elkezdtem vérezni, de semmi fájdalamt nem éreztem. Azt hittem szívrohamot kapok... A kórházban megvizsgáltak, azt mondták a placenta kissé súrolja a méhszájat, ezért véreztem. Hál'Istennek a baba jól van. Pihennem, feküdnöm kell, a szextõl eltiltottak. Próbálj meg nem idegeskedni, minden rendben lesz!
Szinte biztos, hogy nem vetélés csak valami megpattant, nincs baj biztosan ne félj. Menjetek be a kórházba és semmi baj nem lesz! Én is így jártam igaz 13 hetesen. De makk egészséges már a 7 hónapos fiam! Nem lesz baj!
Én a 16.héten véreztem.Nem volt semmi gond, 6 éves a kisfiam.
Nekem a 17. héten volt valódi vérzésem, mint amikor megjön. Majd szörnyethaltam én is ... Másnap is volt egy pici, aztán elmúlt. Hogy mi okozta, sosem derült ki. Ráadásul dokihoz sem tudtam menni, mert külföldön voltunk, de még csak phenni sem tudtam, mert itt volt az akkor 2 éves kisfiam. Azóta már a kicsi is 8 hónapos, a továbbiakban nem tapasztaltam szerencsére vérzést a terhesség alatt. Szerintem nem lesz gond, de mindenképp nézesd meg magad! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Éreztem h picit fajdogal a hasam, de nem görcsöl. Elsõ baba, nagyon félek.
Drukkolok hogy ne legyen baj
Szia! Remélem semmi komoly nem lesz, én most vagyok 30 hetes, de már kétszer volt vérzésem. Elõször a 6-8. hét között progeszteronhiány miatt. De ez tartós volt, egyértelmû vérzés. Aztán a 27. héten csak törléskor észlelhetõ barnás-pirosos vércsepp. Ez pedig gyulladástól volt, amire kaptam kúpot. Nem feltétlenül vetélés jele, remélem nálad is minden rendben lesz! Bár azóta már szerintem voltatok is kórházban.

Spontán vetélés után ha nem ürül ki teljesen a méh, annak mik a jelei?

Legjobb válasz: orvoshoz kell menni, akkor ilyen nem fordul elõ.

orvoshoz kell menni, akkor ilyen nem fordul elõ.
Elsõ jele a láz, majd bûzös folyás. Orvos mit mondott mire figyelj, mikorra hívott vissza?

Nagyon korai vetélésnek mik a jelei? Abban az esetben ha a nő védekezik rendesen, nem is tudja hogy terhes?

Fogamzásgátlót szedek,rendesen.A menstruációm mindig elég gyenge,de fixen 5 napos volt.Az el?z? viszont kicsit hosszabb volt,kb 2 hete.Most viszont 2 napja nemjó a közérzetem,de beteg nem vagyok.ÉS ma megjött,vagy nemtudom,ilyen véres darabos vmi jön ki bel?lem,mintha s?r? folyással lenne,nem rendes menses.Még sosem volt hogy fogamzásgátló közben jött volna meg,pedig sok éve szedem. Teherbe eshettem és elvetélhettem,vagy mi lehet? Teszt kimutatja még ha terhes voltam?

Legjobb válasz: Teszt még mutatná a pozitívat, de nem biztos, hogy terhességre kell gondolni. Én most elmennék dokihoz, hogy nézzen meg.

Teszt még mutatná a pozitívat, de nem biztos, hogy terhességre kell gondolni. Én most elmennék dokihoz, hogy nézzen meg.
nekem 6.2mm volt amikor elment.Én nagyon görcsöltem, a szokottnál 100x nagyobb volt a fájdalom és darabok jöttek belõle+sokkal intenzívebb volt a vérzésem :S
Amúgy nem hiszem, hogy baj van, mert akkor belázasodnál. Nekem is így volt. Nem ürült ki rendesen. Bár ugye nem biztos, hogy vetélés volt nálad.
De igen UH-t kellett volna csinálnia. Hihetetlen, hogy ha nem fizetsz, le vagy szarva! :( Na majd a magándokira leszek kíváncsi.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: sajnálom. Én nem véreztem nagyon, de furcsa szinû és darabos volt.De a teszt negativ lett. Nem lett volna kötelessége UH-t csinálni a dokinak? Nem lesz baj ha nincs semmi csinálva?
Én biztos terhes voltam, +volt a tesztem is, 6ik héten elkezdtem vérezni, darabos vérzéssel járt és rengeteg vér kíséretében, elmentem dokihoz, nem mondta ki hogy terhes vagyok, csak, hogy menstruáció szerû vérzés, és nagyobb a méhem. Aznap csináltam tesztet és már aznap negatív volt! Én alig görcsöltem.
A kérdező hozzászólása: Vettem tesztet pénteken, negatív lett, viszont rosszul éreztem magam, így voltam dokinál, igaz sztkban, de gyakorlatilag elzavart azzal, hogy akármitõl vérezhettem tablettaszedés közben és nem mindig egyforma. Vasárnaptól nincs semmi. Saját dokimhoz 2 hét múlvára van idõpontom (rég leegyeztetett), most nem is rendel. Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: 26 vagyok csak, egészséges.
Rosszul hangzik, de ahogy öregszünk változik a szervezetünk.
A kérdező hozzászólása: Hetedik éve szedem, mindig rendesen mûködött, miért ne mûködne a fogamzásgátló.
Teljesen egyértelmû jele nincs, mert a teszt sem feltétlenül lesz pozitív (de ha igen, akkor az biztos hogy terhesség volt). Viszont ha fogamzásgátló szedésekor köztes idõben vérzel az mindenképp arra utal hogy a fogamzásgátló nem mûködik rendesen, így ha orvoshoz nem is jutsz el, innentõl kezdve védekezzetek máshogy is, amíg orvos nem látott és nem mondja meg hogy mi legyen.
Nekem 2 éve késett 1 hetet, aztán 2 hétig véreztem. Nekem még darabos sem nagyon volt. Elmentem dokihoz, a vérvétel alapján terhes voltam. Szépen kiürölt belõlem fájdalom nélkül. Azt mondta sokan észre sem veszik, nagyon sok terhesség megy így el. (Azóta van egy 3 hónapos picikém.)
Nem, sokszor meg sem lehet különböztetni a rendes mensitõl. De a te esetedben ugye nem jöhetett volna meg csak úgy. Gyógyszer mellett is teherbe lehet esni, és ugyanúgy elvetélni, de ez nem a gyógyszer miatt történik. Jó lenne minél hamarabb doki. Ha belázasodsz, azonnal menj dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Rendesen szedett fogamzásgátló mellett létezhet ilyen? Perpill esélytelen eljutnom dokihoz, veszek meló után egy tesztet, dokihoz maximum jövõhéten tudok eljutni. Ha vetélés volt, akkor meddig vérzek? Nem kellene fájdalommal járnia?
Hát lehetséges, hogy vetélés volt. A teszt elvileg még 1 hónapig kimutathatja, de nem biztos. A helyedben inkább dokihoz mennék. UH-val meg kéne nézni, hogy ha tényleg vetélés volt kiürült-e rendesen.
11es vagyok, nem csinált semmit a doki, annyit mondott ha pár napon belül nem szûnik a vérzés menjek vissza és megmûtenek! Szerencsére nem lett semmi baj, azóta már született egy kislányom, most volt 15hónapos!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!