Találatok a következő kifejezésre: Mik a vírusos fertőzés jelei (2 db)

Mik a hasmenéses vírusos fertőzés jelei?

Sajnos másfél hete hasmenésem van. Múlt héten kicsit er?sebb volt, napi 6-7 alkalom, mostanra lecsökkent napi 3 körülire. Viszont se lázas nem vagyok, se a gyomrom nem fáj, fogyni sem fogytam, s?t felszedtem plusz 1 kilót, tehát semmi olyasmi ami vírusra utalna. Egy szimpla gyomorrontás viszont nem tartana ennyi ideig. Tudnátok segíteni, hogy aki elkapta már ezt a hasmenéses nyavaját annak milyen tünetei voltak?

Legjobb válasz: Szia, A Collira gondolsz, ez most a sláger. A párom már túl van rajta neki a hasa ment és lázas volt, közvetlen környezetünkben még hánytak is tõle.De a láz és a hasmenés mindig ott van.Sajnos kõkemény antibiotikumot adtak neki, tehát nem tudok segíteni, de nem is hiszem, hogy ez a bajod. Próbálj meg picit hasfogó ételeket enni, bár én örülénk, hogyha így megindulna a székletem, persze csak ha tényleg semmi gond nincs.

Szia, A Collira gondolsz, ez most a sláger. A párom már túl van rajta neki a hasa ment és lázas volt, közvetlen környezetünkben még hánytak is tõle.De a láz és a hasmenés mindig ott van.Sajnos kõkemény antibiotikumot adtak neki, tehát nem tudok segíteni, de nem is hiszem, hogy ez a bajod. Próbálj meg picit hasfogó ételeket enni, bár én örülénk, hogyha így megindulna a székletem, persze csak ha tényleg semmi gond nincs.

A rota vírusos fertőzésnek mik a jelei?

Tudom,hogy kiszárad a gyerek,de lázas,megy a hasa-ez mit jelent milyen gyakorisággal...hány,nem eszik ,sír,kedvetlen..ilyenekre lennék kíváncsi ,f?leg azok írjanak akik voltak már ilyen helyzetben.Köszönöm

Legjobb válasz: Volt már rotafertõzésünk,a fiam hozta az oviból.Neki fél óránként ment a hasa,mindent kihányt,láza nem volt.KB fél napig volt beteg,másnap könnyü ételeket evett,harmadnapra újra visszaesett.A férjemnek 2szer ment a hasa,de 3 napig feküdt,mint egy darab fa.Tényleg rosszul volt.Nekem fél nap ment a hasam a wc-rõl fel sem kelhettem,és sztereóba hánytam,iszonyatosan rossz volt a közérzetem,alig tudtam a lábamra állni.Lázumk nem volt.Van rá védõoltás is.Ja volt calicink is már.

Volt már rotafertõzésünk, a fiam hozta az oviból.Neki fél óránként ment a hasa, mindent kihányt, láza nem volt.KB fél napig volt beteg, másnap könnyü ételeket evett, harmadnapra újra visszaesett.A férjemnek 2szer ment a hasa, de 3 napig feküdt, mint egy darab fa.Tényleg rosszul volt.Nekem fél nap ment a hasam a wc-rõl fel sem kelhettem, és sztereóba hánytam, iszonyatosan rossz volt a közérzetem, alig tudtam a lábamra állni.Lázumk nem volt.Van rá védõoltás is.Ja volt calicink is már.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!