Találatok a következő kifejezésre: Mik a vírusos (138 db)

A vírusos nátha okozhat-e gondot a magzatnak? 9 hetes terhes vagyok. Mivel kezelhető?

Legjobb válasz: Kérdés, hogy tényleg vírusos? Mert ha igen, valószínûleg orvos állapította meg, akkor meg vele konzultálj, mit szedhetsz rá. Ha meg nem vagy benne biztos, akkor itt az ideje felkeresni egy orvost. Ha sima nátha akkor nem hinném, hogy bármi baja lenne tõle a babának.

Kérdés, hogy tényleg vírusos? Mert ha igen, valószínûleg orvos állapította meg, akkor meg vele konzultálj, mit szedhetsz rá. Ha meg nem vagy benne biztos, akkor itt az ideje felkeresni egy orvost. Ha sima nátha akkor nem hinném, hogy bármi baja lenne tõle a babának.
Használj homeopátiás orrcseppet, mézes hársfa teát igyál és szedj több c-vitamint!Ha lázad lenne, akkor azt feltétlenül csillapítani kell, mert maga a vírus nem , de a láz árt a babának!Jobbulást!

Vírusos torokgyulladásom volt, a CRP-m (0.1-1.0 mg/l helyett) 15.90 lett. Ez mit jelent? Mi a laboreredmények közül a CRP?

Legjobb válasz: Az emelkedett CRP muatja, hogy gyulladás zajlik a szervzetben..a 15 egyáltalán nem vészes....pl..egy vírusos hasmenésnél lehet aklr 100-150-es is...

Az emelkedett CRP muatja, hogy gyulladás zajlik a szervzetben..a 15 egyáltalán nem vészes....pl..egy vírusos hasmenésnél lehet aklr 100-150-es is...

Van egy fájlom, amit a suliba kell elküldenem, elküldöm, mire a tanár írja, hogy vírusos. Mit tudok vele kezdeni?

Legjobb válasz: Milyen fájl? Milyen tanár? Milyen vírus? Milyen vírusirtók (nálad, nála). Mivel küldöd?

Milyen fájl? Milyen tanár? Milyen vírus? Milyen vírusirtók (nálad, nála). Mivel küldöd?
Microfos SecEss -et cseréld le, mert xar. A tanárnéninek meg mond meg, hogy nyissa meg csak nyugodtan:) eheehe
virus total keresd meg google-val töltsd fel ide a PDF-et az megmondja, hogy vírusos-e vagy sem.
"Ha becsomagolom rar-ba, akkor is ki fogja írni?" Hát nézd, a tanár ki fogja csomagolni a PDF-et onnan, hiszen az kell neki - tehát a helyzet nem változik.
A kérdező hozzászólása: Ha becsomagolom rar-ba, akkor is ki fogja írni? Mert egyébként lefuttattam rajta a vírusirtót és semmi, tisztát ír ki.
Nyomtasd ki és vidd be neki papíron. Mond, hogy a gépedet már vizsgálod, de addig csak így tudod leadni. Másik lehetõség (a sok közül), hogy átkonvertálod képpé és jpg fájlokként küldöd el.
"PDF-ben nincs vírus." Azt csak hiszed! A PDF-az egyik legalkalmasabb vírusterjesztõ adathalmaz, amit valaha kitaláltak. kb 2-3 éve akkorát robbant a hír, hogy az valami hihetetlen! Állományokat futtattak belõle. És nem tudtak róla a vírusírtó cégek se addig.
@tetro: ajánlom figyelmedbe az alábbi linket, PDF-ben is lehet vírus :) http://www.enfocus.com/en/support/knowledge-base/can-a-pdf-d.. :) @kérdezõ: A PDF fájlt te készítetted valamilyen doksiból? Ha igen, akkor csak generáld újra és próbáld elküldeni azt. Ha úgyse jó, akkor küld az eredeti doksit és konvertálgasson kedves Erika tanárnõ. (:D) Azért a vírus pontos nevét kérdezd meg a tanárnõtõl, arra hivatkozva, hogy te is tudj takarítani a saját gépeden. (Ha tényleg vírus, akkor ez az infó tényleg hasznodra válhat.)
PDF-ben nincs vírus. Gmailban van beépített vírusirtó. Szerinted tényleg a tanárod nevét akarta bárki tudni, amikor megkérdezték milyen tanár? :DDDDDDd
A kérdező hozzászólása: Nem lehet, hogy azért írja ki, mert nagyon nagy a fájl? 25 Mb.
A kérdező hozzászólása: Milyen fájl? Milyen tanár? Milyen vírus? Milyen vírusirtók (nálad, nála). Mivel küldöd? pdf, J. Erika, nem tom, nála nem tudom milyen vírusírtó van, nálam Microsoft Security, gmail-rõl küldöm.
Éppen két hónapja derült ki, hogy nemcsak az Adobe Reader, de még az ingyenes Foxit Reader is megfertõzhetõ. PDF fájlok gyakran fertõzöttek. Ezt az online scannert futtasd le: http://www.eset.hu/tamogatas/viruslabor/onlineellenorzes

Mi okozza a Vírusos torok gyulladást?

Legjobb válasz: vírus!

vírus!
vírus több 1000 féle vírus létezik, nem fogod tudni kideríteni, hogy melyik volt éppen a ludas

Svchost. Exe vírusírtó szerint nem vírusos, de több program lassú vagy nem fut le, csak ha átnevezem, hogy reboot után ne menjen. Mi a megoldás?

Win XP alatt. Svchost. Exe HELYI SZOLGÁLTATÁS bezárás után egyb?l újra felugrik. Csak a windows\system32 könyvtárban van. Nem indul el egy-két játék, a kisebb gépigény?ek mennek, de szaggatnak. Újrahúztam a gépet, formáztam is a C: meghajtót (két vinyó van, a másikat nem), de nem javult meg. Ha átnevezem az svchost-ot, újraindítás után nincs hang és pár win szolgáltatás, de mennek a programok. Mi a megoldás?

Legjobb válasz: Winyód kondíciója milyen? HDSentinel

Winyód kondíciója milyen? HDSentinel
Svchost a windows része, ne bántsd. Nem csak egy szolgáltatása, hanem több is (több példánya is futhat egyidõben). a fájl a %SystemRoot%\System32 mappában található, ha máshol is van az vírus. Nem itt lesz a gond! Kapcsold ki valamelyik szolgáltatást Pl.: az automatikus frissítések -et. Van egy program (nem próbáltam) Ami megmutatja, hogy mik futnak az svchost, exe -n belül. SVChost Viewer a neve. Ha rájössz melyik a ludas állítsd le a hozzá tartozó szolgáltatást v. programot.
A kérdező hozzászólása: A vinyót még nem néztem, de megteszem. Tudom, hogy több rendszerfunkciója is van az svchost-nak, azért iktattam ki, hogy kiderüljön, azon keresztül csinálja-e a hisztit. Kiderült... Végsõ esetben azt fogom tenni, hogy leformázom mindkét vinyómat, kimentem a fontos dolgokat hordozhatóra (csak azt vennem kellene :) ), azt majd átnézem mindenféle irtóval, és utána húzom újra a gépet.
Mielõtt újrahúzod próbáld ki: futtatásba cmd majd sfc /scannow (védett fájlok visszaállítása. futtass lemezellenörzést chkdsk C: /f /x /r -kapcsolókkal Pucold ki a registry -t egy mélyvizsgáló progival (jv16Powertools ezt pm-ben)! futtas vírus és malware ellenörzést! Tedd újra a hangkárlya (vagy akár az összes ) drivereket.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Asszem az lesz a tuti, ha lementem egy hordozhatóra a fontos dolgaimat, azt áthajtom egy tisztességes vírúskeresõn (vagy kettõn), és legyalulom az összes meghajtomat.

Vírusos infekció? Mit jelent? Mi a betegség tünete?

Legjobb válasz: Azt jelenti, hogy vírus fertõzés. Minden testrészeden más, és más a tünete.

Azt jelenti, hogy vírus fertõzés. Minden testrészeden más, és más a tünete.

Mit tegyek? Vírusos lett a gép ettől?

Sziasztok! Megtörtént velem is ez az "UKASH vírus eset". Ugye előugrott az oldal. Nem lehet bezárni. Áramtalanítottam a gépet. Így a vírus "megszállta" a gépemet? Ha igen eég az újratelepítés vagy valami máshoz kell folyamodni?

Legjobb válasz: Szia! LINK:http://www.chiponline.hu/2013/01/08/az-ukash-virusrol/ Olvasd át,segíthet

Szia! LINK:http://www.chiponline.hu/2013/01/08/az-ukash-virusrol/ Olvasd át, segíthet
A kérdező hozzászólása: Átolvastam. Oda van írva"ha már megtörtént a baj" az pontosan mit is rejt?
"Ha már megtörtént a baj" Mit nem értesz ezen? Ha már beszoptad a vírust, azt jelenti.

Mi a véleményetek? Jó vagy rossz? Vírusos?

android.ikangoo.com/apps/pornapphu/landings/pornapphu/index.php?key=JCHU&af=exo

Legjobb válasz: töltsd le a gépedre és indíts rajta egy vírus keresést..

töltsd le a gépedre és indíts rajta egy vírus keresést..

Vírusos megfázás és egyéb tünetekre milyen antibiotikumot használtok? Mi a neve? Milyen fajta?

Tudom, hogy orvos írva fel csak fontos lenne tudni a nevét.

Legjobb válasz: az antibiotikumok a vírusokra abszolút hatástalanok.

az antibiotikumok a vírusokra abszolút hatástalanok.
Antibiotikumot nem szedek be, mert káros a szervezetre. Mézes tea, vöröshagyma, ágyban fekvés egy napra. Max. egy kalmopirin.
Ahogy a nevében is benne van, ez csak bakteriális fertõzések ellen jó, és épp ezért is vénykötelesek, hogy az emberek ne szedjék be vírusfertõzések esetén.
De bizony szedni kell vírusfertõzés esetén mert annyit tudni illenék hogy az antibiotikum a vírus által legyengített szervezet baktériumos felülfertõzõdésének megakadályozására van!
Igen, de csak akkor adnak antibiotikumot, ha már fennáll a felülfertõzés lehetõsége és szövõdmények alakulhatnak ki miatta, egyéb esetben nem adnak vírusra semmit... Inkább nem kéne így dobálózni a gyógyszerekkel, nem vagyok elleni, de disztingválni kéne.

Mi a fene? Borland Delphi 7 vírusos fájlt hoz létre? Pls help!

Üdv!

Legjobb válasz: teljesen üres, application típusú PROJEKTET, ez kimaradt

A kérdező hozzászólása: teljesen üres, application típusú PROJEKTET, ez kimaradt
Valószínûleg a heurisztikus keresés veszi észre. Téves riasztás, nem vírus.
Az elsõ érv, hogy miért nem éri meg delphire fejleszteni :D.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, Üdv
Ájjj, nem éri meg delphire fejleszteni, csak majdnem mindegyik ügyviteli szoftvergyártó delphiben fejleszt. Nekem visual studios program volt egyszer fertõzött oszt' kiderült, hogy beszlopáltam egy vírust a gépre, az fertõzte meg a lefordított fájlokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!