Találatok a következő kifejezésre: Mik a vélemények a Szabolcs (2 db)

Nyíregyházán lévõ Szabolcs optika nevû szalonról kinek mi a véleménye/tapasztalata?

Gondolok itt arra hogy mennyire alaposak mennyire drágák a szemüvegeik ( pl az ofotért-hez képest).

Legjobb válasz: Néhány hónappal ezelõtt vettem náluk egy komplett szemüveget. A kiszolgálás egyszerûen csapnivaló! Amikor a szemüveglencsékrõl kérdezõsködtem, akkor az eladó flegma volt, és látszott rajta, hogy mindenáron az általuk favorizált márkát szeretné eladni mindenféle extra rétegzéssel. Az én igényeim nem nagyon érdekelték. Szemüvegkeretbõl egyébként elég kicsi a választék. Ráadásul a vásárolt szemüveghez még egy pár száz forintos törlõkendõt sem voltak hajlandóak adni, annak ellenére, hogy csak a lencsék több mint 50000 Ft-ba kerültek. Más helyeken mindig adtak hozzá spéci kendõt is! Szóval nagyon megbántam, hogy náluk vásároltam! És egyáltalán nem ajánlom senkinek sem ezt az üzletet.

Néhány hónappal ezelõtt vettem náluk egy komplett szemüveget. A kiszolgálás egyszerûen csapnivaló! Amikor a szemüveglencsékrõl kérdezõsködtem, akkor az eladó flegma volt, és látszott rajta, hogy mindenáron az általuk favorizált márkát szeretné eladni mindenféle extra rétegzéssel. Az én igényeim nem nagyon érdekelték. Szemüvegkeretbõl egyébként elég kicsi a választék. Ráadásul a vásárolt szemüveghez még egy pár száz forintos törlõkendõt sem voltak hajlandóak adni, annak ellenére, hogy csak a lencsék több mint 50000 Ft-ba kerültek. Más helyeken mindig adtak hozzá spéci kendõt is! Szóval nagyon megbántam, hogy náluk vásároltam! És egyáltalán nem ajánlom senkinek sem ezt az üzletet.

Mik a tapasztalatok, vélemények a Szabolcs utcai kórházról Budapesten?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy összevonták a MÁV korházzal, pl a genetiki tanácsadás teljesen megszünik náluk, és jelenleg bizonytalan a korház helyzete.

Én úgy tudom, hogy összevonták a MÁV korházzal, pl a genetiki tanácsadás teljesen megszünik náluk, és jelenleg bizonytalan a korház helyzete.
Igaz 12 évvel ezelõtt de ott szültem a kislányom és csak jót tudok mondani róla. Azonban a nõgyógyászomtól tudom, hogy december 31-ig kikell költöznie a szülészetnek a kórházból és a MÁV kórházban (ami álllítólag nagyon szép, felszerelt kórház) lehet szülni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!