Találatok a következő kifejezésre: Mik a vélemények Dr (118 db)

Kinek mi a véleménye Dr. Boros Zoltán békéscsabai szülész-nőgyógyászról? Ha valakinek esetleg nem jó a véleménye róla, akkor kit tudna ajánlani helyette?

Legjobb válasz: Én is bèkèscsabai vagyok. Hát dr. Boros Zoltánról nem tudok vèlemènyt mondani. Én dr. Ombódi Róbertnèl szülök mindenigaz 1-2 héten belül. Idáig nagyon meg vagyok vele elègedve. Türelmes, jó szakember. 5000 a magánrendelèse. Csak ajánlani tudom. Te mikor fogsz szülni? Lány vagy fiú baba lesz? Remèlem tudtam segítenj 1 picit.

Én is bèkèscsabai vagyok. Hát dr. Boros Zoltánról nem tudok vèlemènyt mondani. Én dr. Ombódi Róbertnèl szülök mindenigaz 1-2 héten belül. Idáig nagyon meg vagyok vele elègedve. Türelmes, jó szakember. 5000 a magánrendelèse. Csak ajánlani tudom. Te mikor fogsz szülni? Lány vagy fiú baba lesz? Remèlem tudtam segítenj 1 picit.
A kérdező hozzászólása: Szia! Még nem mutatkozott be a kisbabám. Ha minden igaz július elején jön a baba. És már lassan szeretnék dokit választani, de nem tudom, hogy kit. Olyan doki kéne, aki kedves, nem túl pénzéhes, és persze jó szakember. Nem tudom, hogy kb. a 22-24 hét körül nem-e késõ dokit választani? Amúgy Ombódi dokit is dicsérték nekem.
A kérdező hozzászólása: Az elõbb elfelejtettem írni, hogy minden jót kívánok a szüléshez és a babázáshoz neked! :)
Szerintem nem késõ választani akkor. Mondjuk én elejétõl fogva nála vagyok. Sokan mennek hozzá mindig, minden alkalommal megnézi a babát, méhszájat, az összes leletet, amit kaptam, poénkodik. Szóval jó doki.
Én másfél hónapja szültem Boros doktornál. Csak pozitívat tudok mondani róla. A terhességem elejétõl fogva (és amúgy is már évek óta) hozzá jártam. Szerintem nem pénzéhes, jó párszor kevesebbet kért, mint a vizitdíja. A szülésnél is minden oké volt. Hajnalban szültem. A szülésznõ felhívta és 5 percen belül ott volt. Végig velem volt, miután beért. Utána is minden nap meglátogatott. Szóval én nyugodt szívvel ajánlom neked. Egyébként én a 32 héten kértem fel, de szerintem sejtette õ, hisz hozzá jártam amúgy is.

Kinek mi a véleménye Dr. Pérchy Zitáról?

Legjobb válasz: Nincs róla véleményem, mivel nem ismerem. Õ ki?

Nincs róla véleményem, mivel nem ismerem. Õ ki?

Aki ismeri, mi a véleménye: Dr. Kósa Csaba debreceni sebész?

Legjobb válasz: Én nem ismerem..de ha ajánlanom kéne most neked valakit akkor Dr. Halász Lászlót mondanám! Nekem a mellemet mûtötte, és nagyon szép munkája van.

Én nem ismerem..de ha ajánlanom kéne most neked valakit akkor Dr. Halász Lászlót mondanám! Nekem a mellemet mûtötte, és nagyon szép munkája van.


Kinek mi a véleménye Dr. Varga Zsolt egri szülész-nőgyógyászról? Akik nála szültek milyen véleménnyel vannak róla?

Legjobb válasz: Én nála szültem 10 hete és a terhesgondozáskor is sokszor találkoztunk (sztk-ba jártam). Sem jót sem rosszat nem tudok róla mondani, a munkáját elvégezte. Konkrétan a szülésnél nem emlékszem hogy ott lett volna, bár õ volt az ügyeletes. Vajúdás alatt többször odajött, nyugtatott, biztatott. Szépen összevarrt (jegyzem meg õ az egyik, aki felszívódóval varr), szülés után 3 héttel már meg sem éreztem a helyét sem.

Én nála szültem 10 hete és a terhesgondozáskor is sokszor találkoztunk (sztk-ba jártam). Sem jót sem rosszat nem tudok róla mondani, a munkáját elvégezte. Konkrétan a szülésnél nem emlékszem hogy ott lett volna, bár õ volt az ügyeletes. Vajúdás alatt többször odajött, nyugtatott, biztatott. Szépen összevarrt (jegyzem meg õ az egyik, aki felszívódóval varr), szülés után 3 héttel már meg sem éreztem a helyét sem.
Kovács Sándornál szültem tavaly nyáron.Igaz, csak az utolsó tíz hétben volt az orvosom, mert nagyon bátran 30.héten váltottam orvost.Legjobbakat tudom róla mondani, nem hogy engem, de még a gyerekemet is a nevén nevezte.Császározott, és a mûtét alatt végig biztatott, nyugtatott, elterelte a figyelmemet arról, hogy épp mit is csinál...5 napig voltunk a kórház Vip részlegén, minden nap meglátogatott, varratszedést meg sem éreztem.mindent elmagyarázott, nem maradtak bennem kérdések.Tudom nem ez volt a kérdés, csak azért írtam le, ha valaki orvost keresne.(Ja és a tíz hét alatt, míg hozzá jártam soha nem fogadott el egy forintot se, szüléskor fizettem csak neki, de a dupláját is odaadtam volna, annyira elégedett voltam.)
A kérdező hozzászólása: *2 percre
A kérdező hozzászólása: nekem csalódás volt Varga.Szülésnél ott volt, igaz, hogy gyors szülésem volt, mert már eleve nyitott méhszájjal értünk be a kórházba és az egész nem tartott tovább fél óránál, de mikor varrt, az kegyetlen volt, az érzéstelenítõt is úgy belém döfte, meg a vége felé már éreztem minden egyesnél ahogy varrt :( :( borzalmas volt. míg jártam hozzá magánra a nevemet nem tudta!!!! aztán míg bent voltunk a kórházba 1x jött fel olyan 2 perce és ennyi, nem is láttam színét sem. a 6 hetes kontrollra az sztk-ba mentem hozzá kövesdre, hát ott is úgy sietett mert neki pont akkor kellett elmenni szüléshez. én még olyan gyorsan le nem vetkõztem, mint akkor, mert hogy akarom-e én hogy megvizsgáljon, mert neki sietnie kell. ja bocsánatot kérek. szóval legyen bármilyen jó orvos is, a pénzre mindegyik hajt!!! én nem mennék hozzá többet és nem is fogadnám meg orvosomnak!!!
sztem jó tudni az ilyeneket!!! én Fritz-nél szültem!!! tirpákiáról érkezett, nem volt bent csak a szülésnél, néha odatolta az orrát, de ennyi!!! viszont egészséges!!! a varrásnál nem adott érzéstelenítõt!!! mondjuk én turbóval "letudtam" a dolgot és sokan szültünk aznap Egerben (8-an) és õ volt az ügyeletes!!! éjjel 2-kor kerültem be 10 perces fájásokkal!!! telefonáltak neki és amikor végre odajött a szülõszobára látszott a szétaludt feje!!! bunkózott és mintha én tehetnék róla, h. pont most szülök, úgy nézett rám és viselkedett velem!!! V.Zsoltot nem ismerem, konkrétan nála nem voltam terhesgondozáson sem!!! nem volt fogadott dokim, de jobban jártam vna, ha 4 órával késõbb kerülök be!!! Bagdán volt a d.e.-ös ügyeletes!!! a legtöbben õt dicsérik és sztem is jó fej, õ volt az elsõ aki figyelembe vette, h. 1. terhesség és nem rutinként kezelt, hanem elmondta mi, merrõl, hány méter!!! a másik Kelemen volt!!! nála vtam utsó nst-n!!! õ is elmondott mindent!!! remélem segítettem azoknak, akik most választanak dokit!!! am sztem fölösleges!!! hasznos is tudni az ilyenekrõl, mert még akarok 2-t!!!
Utolsó!Ezt hol hallottad?Honnan tudod?Ez tényleg igaz?
Dr. Varga Zsolt jelenleg fel van függesztve ! Több per is van ellene, mert elõfordult, hogy meghalt vagy sérülten született kisbaba. Az egri kórház sok esetben az orvos mellé állt, hiszen rengeteg kismamát hozott, de már nagyon sok esetrõl van szó. Hiába rokonszenves, szüléskor nem megbízható orvos, én más orvost keresnék a helyedben. :(
Ja bocs, most látom, hogy Egerben is van egy ugyanilyen nevû doki!!!! Az én véleményem a tatabányai kollégájáról szólt. Remélem senkit nem vezettem félre, bocsánat! Természetesen fogalmam sincs róla, hogy az egri orvos milyen lehet.
Én nagyon kedvelem, éppen azért választottam, mert õ volt az egyetlen, aki a gondozóban megjegyezte a nevem, ezt a többi orvosról nem tudnám elmondani, még arról sem, akinél az elsõ gyermekem született (a mai napig nem ismer meg a folyosón sem). Szerintem szakmailag is jó, az elsõ terhességemnél már az elsõ nst-nél kiszúrt valamit, amivel rögtön elküldött az akkori gondozó orvosomhoz, aki akkor nem figyelt erre a jelre oda, és ebbõl lett is egy "kis" probléma, négy héttel késõbb... Sokan mondták, hogy nagyon jó UH-diagnoszta, szerintem is az, ezt csak megerõsíteni tudom, nagy a rutinja benne szerintem. A magánrendelõje jól felszerelt, pl. tökéletes 4D-t csinált, és mindig kellõen elegendõ idõt szentel rám, minden kérdésemre készségesen válaszol, és kb egyszer láttam csak nyûgösnek, egyébként mindig nagyon kedves volt eddig. Szerintem az természetes, hogy ha valaki évekig tanul egy orvosi egyetemen, és aztán sok-sok évig gyûjti a tapasztalatokat, és bevállalja, hogy éjjel-nappal rendelkezésre áll, akkor annak úgymond elkérje az árát, ezzel én is így lennék. Nem mellékes, hogy õ a többi dokival ellentétben ad nyugtát (sõt egészségpénztári számlát is!), tehát mivel tisztességesen adózó állampolgár, neki nem marad a zsebében annyi pénz, mint a többieknek, és már csak emiatt is megengedhetné magának, hogy többet kérjen el, mint mások. Ehhez képest Varga doktor 8000 Ft-ot kér a terhesgondozásért, havonta egyszer kell hozzá menni, az Uh 5000 Ft ha a magánban csinálja, a 4D UH 12 ezer volt, a szülésért úgy tudom általában mindenki a terhesgondozási díj tízszeresét kéri, így õ pl. 80 ezret kér. Én nála fogok szülni most, benne sokkal jobban megbízom, mint az eddigi orvosaimban, bár attól függetlenül foglalkoztat az a kérdés, hogy mennyit lesz bent velem, mert úgy hallottam, nem sietõs, és "csak a végére ér oda", ezt nem tudom. (Igaz az elsõnél is jórészt egyedül vajúdtam, az akkori orvosom óránként egyszer bejött megvizsgálni, de nem is hiányzott belõle akkor több...) Szóval én jó szívvel tudom ajánlani.
Nem fog bemenni a szülésre, ne is álmodj róla hogy bent lesz, kivéve ha épp õ az ügyeletes.a legpénzéhesebb ember, rengeteg betege van, alig lehet hozzá "eljutni"Kovács Sándornál szültem, nagyon jó szakember, nagyon kedves és emberséges, segítõkész, mindent elmagyaráz.
Csak annyira pénzéhes, mint bárki más!Ha végig hozzá jársz terhesgondozása (magán), akkor a szülésért már nem kér pénzt. Ezt olyanoktól tudom, akik hozzá jártak. De aki csak a szülésre fogadta meg, annak is csak annyit mondott, hogy annyit ad, amennyit gondol (nincs fix tarifája). Fülöp sokkal pénzéhesebb!
Én nem mennék hozzá, rengeteg a betege, õ az egyik legpénzéhesebb....nem foglalkozik szerintem úgy egy beteggel.De ez csak az én véleményem.
A kérdező hozzászólása: Kinek volt esetleg fogadott orvosa?
Tudom butaság, de alap lenne mindenhol, hogy az orvos csak a megérdemelt - a kedves és megbízható viselkedése miatt járó - pénzt kapná meg. A Varga Zsolt, újabban mondják még a Fülöp Viktort is, mind elõre elkéri a pénzt, a magánrendelésük nyitva áll éjjel - nappal, DE amikor arról van szó, hogy szülésre kell menni fáradtak és ingerültek. Lehet jó szakemberek, DE nem figyelnek oda és sorra megvan a baj. Tudom, hogy butaság, de hallottam én olyat, hogy az Anyuka Egerben nem a magánrendelésre járt az orvoshoz, de mindig hozzáment, szülésre is behívták, utána nagy csomag ajándékkosarat adtak neki, az egri orvos ezt semmibe nem nézte és odaadta a szülésznõnek, aki pedig kedvesen fogadta. KIDERÜLT a kosár alján a kávé és a bonbonok közt 200 000 Ft volt egy borítékban Köszönöm felirattal. Na mi ebbõl a tanulság ???

Mik a vélemények dr. Demjén Lászlóról?

Valóban két helyen (Róbert Magánklinika és az ÁEK-ben is) rendel? És az ÁEK-ben is van magán/családi szoba?

Legjobb válasz: Szerintem nagyon normális,rendes,korrekt doki. Én egy vizsgálaton+rákszûrésen voltam nála az Oxygén Medicalban,tehát nem szültem nála.

Szerintem nagyon normális, rendes, korrekt doki. Én egy vizsgálaton+rákszûrésen voltam nála az Oxygén Medicalban, tehát nem szültem nála.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Igen, azt láttam, hogy terhesgondozást az Oxygen Medical-ban végez, és úgy tudom, a fenti magán - ill. állami kórházakban lehet nála szülni. Gondolkozom a váltáson, és ezért érdekelne. Most a 16. hétben járok.
Szia! Elsõ vagyok:) Én két hónapja szültem a Róbert Klinikán Nega dr.nõnél, akit szívbõl tudok ajánlani. Kb.másfél éve, amikor a Demjénnél jártam, kezdtük tervezni a babát, amikor kiderült, hogy jön a baba én hozzá is szerettem volna visszamenni, de már telefonban mondta, hogy egy hónap szabin lesz a szülésem várható idõpontjában, szóval abszolút korrekt volt. Ahogy nekem akkor tûnt valóban nem az a társalgós típus, de engem nem is zavart:) Ha meg tudod engedni a Róbertet, nagyon ajánlom! Fantasztikus szülésem volt:) , mindenki nagyon segítõkész volt a terhesség és a szülés alatt is. Nega dr.nõ nagy szaktudású, közvetlen, mindig jókedvû dr.nõ, a szülésznõm Zachár Erika pedig tényleg csúcs, majd négykilós elsõ babámat gátvédelemmel szültem, amit cska neki köszönhetek:) Nem olcsó az tény, de nem sokkal több mintha mindenkinek hálapénzzel tömnéd a zsebét a Honvédban..
A kérdező hozzászólása: Még egy kérdés kedves Elsõ/Utolsó!:) Ha nem túl indiszkrét, priviben leírnád, mennyire jött ki Nektek az egész terhesség? És hogy valóban volt úgy fél éve akció a kórházban? Mert errõl is érdeklõdtem, de állítólag idén nem lesz hasonló..:(

Mi a véleményed Dr. Karl Kruszelnicki - Legendás tévhitek című könyvéről? Érdemes megvenni?

Egy cikket olvastam el belőle neten, amiben a lélek súlyáról írt. Ez tetszett. Kb mennyi ehhez hasonló témával foglalkozó fejezet van a könyvben?

Mik a vélemények dr. Gyócsi Andrással kapcsolatban Kaposváron?

Legjobb válasz: Velem nagyon görény volt, mikor hozzá jkártam, kértem hogy segitsen hogy teherbe essek, semmibe nem segitett sehova nem küldött el, mikorm egyszer már elpityeregtem magm, rámcsukta a rendelö ajtaját. otthagytma és nem bántam meg. mikor szülni mentem 3 hete csak nézett, hogy ott vagyok, én nem is köszöntem neki..

Velem nagyon görény volt, mikor hozzá jkártam, kértem hogy segitsen hogy teherbe essek, semmibe nem segitett sehova nem küldött el, mikorm egyszer már elpityeregtem magm, rámcsukta a rendelö ajtaját. otthagytma és nem bántam meg. mikor szülni mentem 3 hete csak nézett, hogy ott vagyok, én nem is köszöntem neki..
hali. nekem csak pozitív tapasztalatom van. most szültem a második babámat, õ vezette le a szülést. szabadságon volt és amikor szóltam hogy jön a baba, akkor kocsiba ült és jött.az elsõ babámat is nála szültem. nagyon normális, barátságos, segítõkész orvos. én csak ajánlani tudom.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Elsõ! Nagyon sajnálom a rossz tapasztalataidat, de ezt is figyelembe veszem majd a választásnál. Második! Eddig nekem is csak jó tapasztalataim vannak vele kapcsolatban. Én majd decemberben szülök. Megírnád mennyit kér egy szülésért? Hogy össze tudjam szedni. Köszönöm a segítséget!
szia.én még nem adtam neki semmit, mert eljött a Balatonról mikor szóltam hogy szülni fogok, levezette a szülést, és utána ment vissza. majd a hónap végén megyek hozzá, és akkor derül ki, hogy mit hogyan, merre. de a spanyol bor az készenlétben van :D utána majd megirom, hogy mivolt.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Várom! Jó babázást!
hali. 50 ezer ft.
Szia. Nekem nagyon jó a tapasztalatom Gyócsi Andrással kapcsolatban. Nekünk is volt egy kis gondunk és az Õ segítségével estem teherbe. A szülés alatt végig támogatott, nagyon emberségesen viselkedett, így a vajúdás hamar eltelt. Szülés után rendszeresen látogatott (apróság, de Õ volt az egyetlen ember a kórházban, aki mielõtt benyitott a kórterembe kopogott :) Csak ajánlani tudom
Sziasztok! Aki végig hozzá járt terhesgondozásra, annak is ki kellett fizetni az 50 ezret szülésnél vagy annyit adott amennyit gondolt? Köszi!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!