Találatok a következő kifejezésre: Mik a tudnivalók a (37 db)

Mik a tudnivalók a törpenyuszi vemhességéről?

Mennyi kisnyuszi születik az els? alomnál? mennnyi id?sen lehet pároztatni a nyuszkót? Testvérrel lehet/lesz t?le baja?

Horvátországba mennénk családdal, ez lenne az első ilyen "magánkirándulás", mik a tudnivalók?

Konkrétan Vis szigetére mennénk, állítólag Splitig van autópálya, onnan komppal lehet menni a szigetre, a komp a kocsit is átviszi?

Legjobb válasz: Hány napra mennétek? Meg mit értesz ''magánkirándulás'' alatt?

Hány napra mennétek? Meg mit értesz ''magánkirándulás'' alatt?
A komp a kocsit is átviszi Splitbõl Vis szigetre. 1 fõre az út 54 kn, és kb. 2, 5 óra. Bõvebb információkat a következõ weboldalon talász: http://www.jadrolinija.hr, itt angol nyelven is megtalálod az információkat. Splitig van autópálya. Négy éve Splitben nyaralok és alapfokon bszélek angolul.Nem volt probléma. Augusztus végén utazom ismét, 1 napos kirándulás keretében átmegyünk Vis szigetre. A komp Vis városba megy.

Aggregátorról mik a tudnivalók?

Mit kell tudni egy aggregátorról ? Egy kisebb használati utasítás kellene nekem a fontodabb tudni valókról.

Legjobb válasz: És mennyit szeretnél még tudni róla?

És mennyit szeretnél még tudni róla?
2500W teljesítményt tud leadni. Az alapján amit mondtál ennyit lehet mondani róla. Lehet két vagy négyütemû motoros is, 230as vagy 380as, vagy kombinált, egy típusszám kéne minimum, akkor tudnánk róla nyilatkozni. Egyébként raksz bele benzint beindítod és megy. Ha kifogy a benzin nem megy.
2500W teljesítményt tud leadni. Az alapján amit mondtál ennyit lehet mondani róla. Lehet két vagy négyütemû motoros is, 230as vagy 380as, vagy kombinált, egy típusszám kéne minimum, akkor tudnánk róla nyilatkozni. Egyébként raksz bele benzint beindítod és megy. Ha kifogy a
Bocsánat, lehet diesel is. Tehát öntesz bele dizelolajat, és már megy is. Ha nem öntesz bele, akkor nem. Ha 220 V-os, és rossz helyen tapogatod, akkor megcsap. Ha 380-as, akkor még inkább.
Valóban. De lehet dinamós kivitel is, akkor vagy a felhasználó tekeri, vagy szól Józsibácsinak, aki 3 nagyfröccs/óra és egy Csepel bicikli segítségével megoldja a meghajtást.
A minõsége sem mind1, mert láttam olyan 2.5 kw-sat, amit kiütött az 1000 wattos fúró:D Szóval tényleg tudja azt, ami rá van írva. Volt olyan is nálunk, amire 1.5kw volt írva, de a 2000es ütvefúrót is elvitte simán. Van egy 800as is itthon, de arra a 300 wattos kávéfõzõt nem lehet rákötni.


Mik a tudnivalók az agyi aneurizmáról?

Nekem sajnos születésem óta agyi aneurizmám van. Szeretnék minden fontos tudnivalót megtudni ezzel kapcsolatban. Remélem lesznek, akik hozzá tudnak szólni.

Legjobb válasz: Óh.... szörnyen sajnálom :((( Fogadd ügyüttérzésemet! Kérlek válaszolj, hogy minden rendben van-e :/

Óh.... szörnyen sajnálom :((( Fogadd ügyüttérzésemet! Kérlek válaszolj, hogy minden rendben van-e :/

Mérnök informatikus, Vállalati szakirányról mik a tudnivalók?

Személyes tapasztalatokat kérnék, mennyire ajánljátok? Mikr?l van az egyetemen szó? Aki már végzett eltudott-e helyezkedni, megvan-e elégedve vele? Ezt a szakot néztem ki magamnak. Szerintem nagy rá a kereslet.

Legjobb válasz: Sajnos csak szoftvertervezõ informatikusként mondhatom korlátozott tudással, hogy... Nagy a kereslet a mérnök informatikusokra, de ez attól is függ, hogy ezen belül mit tanulsz. Õrült sok matek és fizika várható az informatika és logika mellett. Ennyit tudok segíteni. Sok sikert! :)

Sajnos csak szoftvertervezõ informatikusként mondhatom korlátozott tudással, hogy... Nagy a kereslet a mérnök informatikusokra, de ez attól is függ, hogy ezen belül mit tanulsz. Õrült sok matek és fizika várható az informatika és logika mellett. Ennyit tudok segíteni. Sok sikert! :)

Leírjátok nekem mik a tudnivalók az Afrikai Törpesünről?

Mindenhol elolvastam sünr?l szóló oldalakat(és már mnident tudok róluk) :) de kíváncsi lennék ti miket írtok :) Szeretnék majd venni egyet:)

Legjobb válasz: http://www.haziallat.hu/kisemlos/kisemlos-fajok/afrikai-fehe..

A kérdező hozzászólása: és nemtudod Szegeden hol lehet venni gyászbogárlárvát és lisztkukacot?:)
http://sundiszno.lap.hu Nézd át a tenyészetek oldalait, mindent megtalálsz róluk.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)

Hogyan kell csinálni a japán kristálygombából teát? A fel nem használt gombákat hova rakjam? Mik a tudnivalók? Hogyan kell szaporítani?

Van egy kis kristálygombám mazsolával egy kis műanyag üvegben. Megszeretném csinálni de nem sokat tudok róla, az egyik ismerősömtől kaptam, de ő most jelenleg nem elérhető. Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Ha még aktuális a kérdésed :) http://medi.hupont.hu/5/2-sajat-keszitesi-leirasom-tapasztal..

Mi egy robogó felépítése, hogyan müködik, mik az alapvető tudnivalók a mindennapi karbntartásról?

Legjobb válasz: 2T vagy 4T? Vízhûtéses vagy léhûtéses? Karbis vagy injektoros? Külön olajozású vagy keveréket kell bele tölteni?......

2T vagy 4T? Vízhûtéses vagy léhûtéses? Karbis vagy injektoros? Külön olajozású vagy keveréket kell bele tölteni?......
A kérdező hozzászólása: na ja. 2t malaguti f12, léghûtés, elég régi, de én úgy általánosságbn kérdeztem, mint hogy gyertya, olaj, légszûrõ, karbi, henger, variátor, és még ki tudja mi, amikról fogalmam sincs

Miben nyilvánul meg az okkultizmus? Mik a főbb tudnivalók ezzel kapcsolatban? Ti hisztek benne?

Egyre jobban érdekel ez a téma, és bár nem akarok különösebben foglalkozni vele, mégis érdekel róla minden. Tudnátok mondani az okkultuzmusról pár dolgot?

Legjobb válasz: ctrl c ; ctrl v

ctrl c ; ctrl v
A kérdező hozzászólása: Elsõsorban egyéni válaszokat, véleményeket vártam volna... Mert hát hogy interneten én is tudok keresgélni. De azért köszi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!