Találatok a következő kifejezésre: Mik a testvérbabakocsikkal, (2 db)

Mik a tapasztalatok testvérbabakocsikkal, illetve a testvérfellépőkkel kapcsolatban?

Kisfiam 17 hónapos, még séta közben el-elfárad. Kistestvére kb 9-10 hét múlva születik, még akkor sem leszünk "túraképesek". Viszont nem tudom elképzelni, hogy egy tesófellép?vel hogy lehet közlekedni, járdáról le és fel. A tesókocsik viszont nagyok és nem férnek a liftbe, ami nem lenne gond, ha nem a 10. emeleten laknánk. :)

Legjobb válasz: Köszönöm a segítséget!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!

Érdemes még testvérbabakocsit venni, ha a "nagy" 26 hós lesz, mikor a pici megszületik?

Ki tudjuk még használni? Jelenleg nem tudom elképzelni, hogy elérjünk messzire (pl. orvoshoz) - nem vezetek -, vagy hogy pl. a bevásárlást (a bolt sincs közel) hogy intézném el, ha nem ülne a "nagy" a babakocsiban, mert amúgy mindenfelé elkószálna folyton és mindent lepakolna, ledobna. De két év után milyen lesz vajon...? :) Tapasztalatok?

Legjobb válasz: 1.vagyok, 16 hóval én meggondolnám a testvérkocsit. Én lányom most 21 hós, még babakocsizunk, jövõ hónapban születik a húga, akkor szoktatjuk át a testvérfellépõre. De õ már amúgy is sokat tud sétálni vagy motorozni. 16 hósan még nem tudnak annyit gyalogolni a gyerekek szerintem.

1.vagyok, 16 hóval én meggondolnám a testvérkocsit. Én lányom most 21 hós, még babakocsizunk, jövõ hónapban születik a húga, akkor szoktatjuk át a testvérfellépõre. De õ már amúgy is sokat tud sétálni vagy motorozni. 16 hósan még nem tudnak annyit gyalogolni a gyerekek szerintem.
22 hó lesz a különbség, mi testvérfellépõt veszünk. 26 hósnak én már biztos nem vennék testvérkocsit, szerintem az kisebb korkülönbségnél praktikusabb.
16 hónap különbséggel még érdemes lenne venni szerintetek?
köszi! Valószínûleg venni fogunk.
Nálunk 22 hónap a különbség, van testvérkocsink. Nagyon szeretem, mert enélkül mi sem jutnánk messzire. A nagy most 28 hós, még beleültetem, bár egyre ritkábban. Mostanra kezd beérni a gyalogos közlekedésre és hogy egyáltalán foghatom a kezét. Nem könnyû a döntés, mert lehet, hogy csak pár hónapig tudod használni, de ha meg nincs, akkor csak kínlódtok (én sem tudtam volna mit kezdeni nélküle). Talán valami olcsó, használt, nem baj még az sem ha lestrapált, arra a pár hónapra megfelel. Sok pénzt nem adnék érte, de azt hiszem, én meglépném, fõleg ha a nagy izgága.) Aki a 16 hós különbséggel kérdezte, annak én egyértelmûen javasolnám!
nálunk 21 hó lesz a különbség és ilyet fogok venni: http://www.buggypod.com


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!