Találatok a következő kifejezésre: Mik a tartozékai (440 db)

Mik a tartozékai egy EMG 81/85 szettnek? És kb. mennyibe kerül egy Epiphone Les Paul Custom Pro-t átszerelni aktív hangszedõkre?

Legjobb válasz: Átszerelni nem kerül semmibe.. ha te megtudod csinálni.. Azt tudd, ha csak hangszedõket veszel, potikat is cserélni kell hozzá! Persze lehet szettben adnak hozzá, ha boltban veszel.

Átszerelni nem kerül semmibe.. ha te megtudod csinálni.. Azt tudd, ha csak hangszedõket veszel, potikat is cserélni kell hozzá! Persze lehet szettben adnak hozzá, ha boltban veszel.
Feltéve, ha el tudja helyezni az elektronika üregében az elemet. Különben marni kell neki egy helyet és belerakni egy elemtartót. Ez azért nem a vasárnap délutáni házi barkácsolás kategóriája. :)
Az EMG honlapján pontosan látható, mi van a szettben. Ott még nem jutott eszedbe megnézni? :)
A kérdező hozzászólása: De én úgy értettem, hogy mennyibe kerülhet egy gitárszervízben átszerelni.

Ennek mi a tartozik és mi a követel oldala?

Teljesített szolgáltatás értéke! T ? K ? légyszi segítsetek!

Legjobb válasz: hát ez így még kevés információ

hát ez így még kevés információ
A kérdező hozzászólása: a teljesített, kiszámlázott szolgálatatás értéke 1500000 ft! ez van a könyve írva!
ok, de te ki vagy a játszmában? Te végezted a szolgáltatást, vagy neked végezték?
Nem mindegy, hogy melyik oldalon állsz, mert más lesz a Tartozik és Követel az egyik oldalon, és más lesz ha a másik oldalról könyvelünk. Szóval hol állsz? A szolgáltatást nyújtó részérõl kérdezel, vagy a szolgáltatást igénybe vevõ részérõl?
Kevés infó: 1, te állítottad ki a számlát? 2. milyen áfás a számla? 3. belföldi és ft-os a számla? 4. volt rá elõleg?

Avent kézi mellszívó dobozában mik vannak, mik a tartozékai?

Legjobb válasz: Szia! Mi olyat vettünk, amiben volt egy mikrós sterilizáló, négy cumisüveg, amibõl kettõ kisebb, kettõ nagyobb.Volt két csipesz jellegû valami,amivel a sterilizálóból lehet kivenni a dolgokat.Volt a mellszívó, meg ahhoz két pótalkatrész abból a kis kerek valamibõl(nem tudom mi a neve), meg egy abból a szilikon valamibõl, amit felülre kell tenni a mellszívóba.Meg volt még melltartóbetét 40 darab. /Z/

Szia! Mi olyat vettünk, amiben volt egy mikrós sterilizáló, négy cumisüveg, amibõl kettõ kisebb, kettõ nagyobb.Volt két csipesz jellegû valami, amivel a sterilizálóból lehet kivenni a dolgokat.Volt a mellszívó, meg ahhoz két pótalkatrész abból a kis kerek valamibõl(nem tudom mi a neve), meg egy abból a szilikon valamibõl, amit felülre kell tenni a mellszívóba.Meg volt még melltartóbetét 40 darab. /Z/
Szia a miénkben volt két talp, amibe a mellszívót lehet állítani, meg tejzáró kupak, meg két cumisüveg alj. Azt hiszem, cucli nem volt benne. de sokféle variációban lehet kapni, ezért igazából nehéz a kérdésedre válaszolni.


Ha rendelek egy ilyen kártyát, mik a tartozékai?

http://www.pcx.hu/termek/asus-7770-1gb-ddr5-hd7770-dc-1gd5-v..

Legjobb válasz: http://www.asus.com/Graphics_Cards/AMD_Series/HD7770DC1GD5/#.. Accessories 1 x CrossFire cable 1 x DVI to D-Sub adaptor DVI/D-sub az ugyanaz mint a DVI/VGA

http://www.asus.com/Graphics_Cards/AMD_Series/HD7770DC1GD5/#.. Accessories 1 x CrossFire cable 1 x DVI to D-Sub adaptor DVI/D-sub az ugyanaz mint a DVI/VGA
1 x CrossFire cable 1 x DVI to D-Sub adaptor
A kérdező hozzászólása: A CrossFile cable mire jó?
Összekötni két videókártyát, de ez téged nem érdekel, mert neked még egy sincs.
A kérdező hozzászólása: De lesz ;)

Írország és Anglia. Mi a közös? Vagy ez ugyanaz? Mindkettő az Egyesült királysághoz tartozik?

Csak mert nem értem,hogy pl. Iwiwen miért írják Belfast csak úgy,hogy Egyesült Kirság,és miért nem Írországot írják mellé...?

Legjobb válasz: Szia! Én Írországban élek. Belfast Észak-Írország, de Anglia gyarmat, mert az angolok elfoglalták. Ott minden úgy mûködik, mintha Anglia lenne. Írország nem tartozik az Egyesült Királysághoz.

Szia! Én Írországban élek. Belfast Észak-Írország, de Anglia gyarmat, mert az angolok elfoglalták. Ott minden úgy mûködik, mintha Anglia lenne. Írország nem tartozik az Egyesült Királysághoz.
Még annyit, hogy régen Írországban a városoknak külön uralkodója volt, és a városok egymással háborúztak. Ez alatt az idõ alatt jöttek be az angolok. Az írek saját háborújukkal voltak elfoglalva, és észre sem vették, hogy Észak-Írországot már elfoglalták. Egy magyar ismerõsöm jött ki nem olyan rég, akinek van egy ír zászlós baseball sapkája. Megmondták neki, hogy Észak-Írországban fel ne vegye, mert lelõhetik az angolok. Az írek és angolok utálják egymást.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!!!
Szívesen :)

Lányok, nálatok a szex nem tartozik hozzá egy kapcsolathoz, vagy mi a szösz?

Legjobb válasz: Hozzá tartozik. Ezt honnan vetted, hogy nem? Az már kérdés, hogy vannak nõk, akik nem dõlnek be elsõ alkalom után, sõt még két hét után sem a kiszemelt ágyába. Csakis akkor, amikor már kialakultak olyan érzések, amikre lehet alapozni egy lelki és egyben testi kapcsolatot.

Hozzá tartozik. Ezt honnan vetted, hogy nem? Az már kérdés, hogy vannak nõk, akik nem dõlnek be elsõ alkalom után, sõt még két hét után sem a kiszemelt ágyába. Csakis akkor, amikor már kialakultak olyan érzések, amikre lehet alapozni egy lelki és egyben testi kapcsolatot.
dehogynem, kötelezõ elem, csak nem akárkivel
Ha nem sürgeted õket, akkor õk fogják kezdeményezni. tapasztalat.
5-ös, na látod, már a fogalmazásból ki lehet venni a vérmérsékleti különbségeket. Nekem nem olyan nõ kell aki azt mondja "hanyatt fekszek" (ez már eleve egy szexuálisan passzív magatartást feltételez) hanem aki azt, hogy "beleülök".
pont h szexmániásak... én fiúként mindig azzal szívok h csak szexelni akarnak vagy járni és szexelni, de olyan h 1 hétig csak ismerkednénk és késõbb lenne a szex, na olyan nincs :D
Lelkiségek után? Na persze...
A kérdező hozzászólása: 17:59 neked meg mi bajod a világgal? :D
De igen, csak nem úgy, ahogy te gondolod, vagy mi a szösz. Bocs, hogy 5 perces ismeretség után nem dugom a nyelvem a szádba, és 32 perc után nem az az elsõ gondolatom, hogy hol fekhetnék hanyatt neked. Ti a farkatok után mentek, mi nõk lelkiséget is szeretnénk.Ha nagyobb leszel megérted(talán).
de hozzátartozik, viszont magamból kiindulva, nem dõlök ágyba egy-két napos kapcsolat után. jelenlegi párommal 2 hónap együttlét után feküdtem le elõször, és hidd el, minél tovább ismerkedtek, egymásba szerettek, az elsõ alkalom csodálatos lesz.
Értsük már meg végre, hogy nem lehetünk egyformák. Nekem szerves része az életemnek a szex. De elfogadom, és megértem, ha valakinek nem. Mindenki igyekezzen a saját vérmérsékletének megfelelõ párt találni.
Dehogynem, ezt ki mondta neked?:O
na Pityu, nem kaptál sunit?

Mi az a viselkedés, ami a 'könnyen adom magam' kategóriába tartozik, és mi nem tartozik bele?

Randizásnál nem szeretném könnyen adni magam. Viszont nem tudom, ez kinek mit jelent. Mondanátok példákat(ne extrémeket, azt talán meg tudom különböztetni). De hol az átmenet a 'könnyen adom magam' és a 'küzdeni kell értem' között? Fiúk és lányok válaszát is várom.

Legjobb válasz: Heló! Én úgy gondolom, hogy úgy viselkedj, ahogy neked természetes, kényelmes. Legalábbis én így tennék, mert ha belekényszeríteném magam a kettõ közül valamelyik "szerepbe", akkor ott lenne a "mi lett volna a a másikat választom?". Így viszont jön aminek jönnie kell, legalább Te magad lehetsz.

Heló! Én úgy gondolom, hogy úgy viselkedj, ahogy neked természetes, kényelmes. Legalábbis én így tennék, mert ha belekényszeríteném magam a kettõ közül valamelyik "szerepbe", akkor ott lenne a "mi lett volna a a másikat választom?". Így viszont jön aminek jönnie kell, legalább Te magad lehetsz.
az már az elsõ randin kiderül ki adja magát könnyen. arra gondolok hogy már ott megtörténik az elsõ szex - az már könnyen adásnak számít.
Ezt nem lehet univerzálisan megmondani, mindenkinek más fér bele. Nálam pl. a könnyen adja magát mondjuk az, ha lefekszik a sráccal elsõ randi után, ha rámászik direkt, ha felmegy a pasi lakására, ha engedi a taperolást (nyilván nem a kézfogásra vagy egy vállsimításra gondolok). Én pl. egy csókot nem tartok még annyira könnyûvérûnek elsõ randin, de van, aki szt elegáns nõ max. kézfogásig megy el. Tehát embere válogatja.
A kérdező hozzászólása: Valahogy belül azt érzem, elsõ válaszolónknak van igaza. Nem is szeretném megjátszani magam, csak azt sem szeretném, ha azért dobnának késõbb, mert unalmas lettem, és még teperni sem kellett értem. Az elsõ randin szex szerintem evidensen az elsõ kategória.
Ez ízlés kérdése, szerintem is viselkedj természetesen, annyit engedj, amennyit jónak látsz, és akkor nem lesz baj.
A kérdező hozzászólása: és mi az amire azt mondjátok, hogy küzdeni kellett valakiért?
Én a barátommal 4 hónapig "randiztam", bár azt tudni kell, hogy akkor ért véget egy 7 éves kapcsolata, jegyben jártak, stb, szóval neki sem volt könnyû, nekem meg pláne... nem tudtam, mit érez, hogy van, mit akar, mit nem. Barátokként kezdtük, rendesen találkozgattunk, eljártunk ide-oda, kávézni, ebédelni vagy csak sétálni, beszélgetni, ezt akkor egyáltalán nem randinak fogtam fel. Aztán beindultak a dolgok, érintések, simogatás, flört... innen is viszonylag sokára, talán 2 vagy 3 hét múlva jutottunk el a csókig. Szerintem jó volt, így, nem kapkodtuk el, de nem is tûntem frigidnek, tudtam, hogyan kell fenntartani az érdeklõdését (a mosoly, pillantás milyenségén, egyéb apró gesztuson sok múlik például). 1, 5 éve vagyunk együtt, minden a legnagyobb rendben, õ úgy gondolja a mai napig, hogy küzdeni kellett értem, kihívás voltam, és ezt nagyon nagyra értékeli, végig érdekes voltam/vagyok számára. 21l 31f

A segédmotor kerékpárnak mik a kötelező tartozékai?

Gondolok én itt az izzókra, els?segély csomagra, láthatósági mellény. Ezek mind kötelez? tartozékok?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy a segédmotoros kerékpároknak nincs kötelezõen elõírt tartozéka!

Én úgy tudom, hogy a segédmotoros kerékpároknak nincs kötelezõen elõírt tartozéka!
Azért nem kell tartalék izzókészlet, mert a segédmotor nem gépjármû. Elsõsegélynyújtó felszerelés pedig azért nem szükséges, mert a segédmotoros kerékpár nem motorkerékpár! Részletesebben, rendeletekre hivatkozással: http://segedmotor.blog.hu/
Bal oldali tükör mindenképp, bukósisak és a papírok.Ennyi a tuti kötelezõ cucc. A mellény szerintem nem szüksésges. Izzókészlet, és elsõsegélynújtó cucc pedig nem kell.

Mik is tartoznak a művészetbe?

Annyit tudok hogy:

Legjobb válasz: A harcmûvészet és a konyhamûvészet nem tartozik a mûvészetek közé, mint ahogy a lepedõakrobatát sem vennék fel a cirkuszba, és a hóembernek sincs szavazati joga :)

A harcmûvészet és a konyhamûvészet nem tartozik a mûvészetek közé, mint ahogy a lepedõakrobatát sem vennék fel a cirkuszba, és a hóembernek sincs szavazati joga :)
a szobrászat, építészet egy része is, irodalom..
A kérdező hozzászólása: Jah igen, utána néztem a múzsáknál a wikipédiánál és ott volt olyan hogy vallásos költészet vagy valami himnusz volt ott, de a költészet és az irodalom nem egy és ugyan az a himnusszal?
Képzõmûvészetek (szobrászat, festészet, grafika), iparmûvészet (textil, üveg, kerámia, egyéb design), filmmûvészet (nem egyenlõ a manapság népszerû "tömegfilmekkel", mert azok nagy része nem mûvészet, hanem giccs), az eddig nem említett elõadómûvészetek. Na jó, szóval, még néhány, amit nem pontosan írtam le/kihagytam, és "említésre méltó"; építészet, lakberendezés, színmûvészet, zenemûvészet. Biztos nem soroltam fel mindent, de nagyon fáradt vagyok most.
A kérdező hozzászólása: Értem, és kösziii. Am pihizned kénee
Klasszikusan 3 mûvészeti ág van: irodalom, zene, képzõmûvészet Az irodalomnak 3 ága: epika, líra, dráma (az epika prózai mûveket, a líra verseket jelent) A képzõmûvészet 3 fõ ága: festészet, szobrászat, építészet. Az utóbbihoz jönnek az új mûvészeti ágak, mint a fotó- és a filmmûvészet, iparmûvészet. Biztos kihagytam valami(ke)t, pl. a táncmûvészet nem tudom, hová sorolható. Egy másik felosztás szerint pedig megkülönböztetünk alkotó- és elõadómûvészetet.
A kérdező hozzászólása: Okés, azért így táblázat ként kicsit érthetõbb:) Jah és köszii
Kérdéses, hogy hova sorolható a harcmûvészet, konyhamûvészet stb:) Úgy hiszem a mûvészet az, amikor valamit nem azért mûvelnek, mint az eredeti funkciója, hanem azért, hogy valami többletet nyújtsanak annál. Pl a harcmûvész nem úgy harcol, mint egy egyszerû katona. Egy konyhamûvész nem azért készíti az ételt , hogy tele legyen a hasa valakinek. Az iparmûvész pedig plusz esztétikai értéket ad a tárgyi funkciókhoz. Ezzel szemben a szépirodalmi mûveknek és zeneszámoknak nincs önálló kézzel fogható gyakorlati funkciójuk.
Amúgy honnan tudod, hogy keleten a harcmûvészetet hova sorolják? Ha meg nem mûvészet, akkor miért van a nevében ? Szerintem kissé dinó módján gondolkodsz. http://hu.wikipedia.org/wiki/M%C5%B1v%C3%A9szet

Nem nagyon értem, hogy most mi is tartozik ebbe a babakocsiba. A kosár alatt a mózest értik vagy a bevásárló kosarat?

És, ha jól értem és ez valóban 3in 1-ben akar lenni, létezik, hogy csak ennyibe kerül? Ez a márka tudtommal rohadt drága.

Legjobb válasz: Más netes áruházakban valóban dupla ennyibe kerül ez a Graco kocsi. Amit Te linkeltél, sztem ahhoz mózes nem tartozik, különben lenne róla kép.

Más netes áruházakban valóban dupla ennyibe kerül ez a Graco kocsi. Amit Te linkeltél, sztem ahhoz mózes nem tartozik, különben lenne róla kép.
Ami alul van az max jóindulattal sem mondható kosárnak, bár itt erról lehet szó. Másskülönben mózeskosarat írtak volna. Nekem is Graco-m volt, na nem ilyen "tolható forgószék" fazon, hanem hagyomásnyosm TS-es babakocsi, na annak alul volt rendesen kosara. nemrég adtam el 2 évesen ennek az árnak a harmada alatt. Mózeskosár nem volt hozzá, de az az ami tök felslegse.
Szerintem a bevásárló kosarat értik kosár alatt. A helyedben én megkérdezném õket, láttam ott telefonszámot, vagy mail mégjobb, mert nyoma marad. Mi ennél jóval olcsóbb kocsit vettünk, de kb 3 mail-t váltottunk mire megrendeltük.
A kérdező hozzászólása: Ja, ne is mond én is rosálok a netes rendeléstõl. Amúgy meg tényleg rengeteg féle van, aminek lehet hogy nincs ilyen jó neve, de tudja, amit tudni kell és nem ilyen borsos az ára. Hajlok a lengyel kocsik felé. köszi!
A kérdező hozzászólása: Még vmi, ezt hívják az úgynevezett kagyló ülésnek? Ha vízszíntbe döntöd, a puja lába az égbe van?
12:34-es vagyok. Mi is lengyel kocsit vettünk végül is, igaz mi már sportkocsinak. Ezt vettük :http://bolthely.hu/babyshop/id/02543_Baby_Design_Sprint_Baba.. Amúgy ennek is van ilyen 2:1-es változata http://bolthely.hu/babyshop/id/03923_Baby_Design_Sprint_Plus..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!