Találatok a következő kifejezésre: Mik a tapasztalatok a szentesi (3 db)

Mi a véleményetek a szentesi szülészetrõl? Milyenek az orvosok és a nõvérek? Szerintetek hol érdemesebb szülni? A szegedi szülészeten vagy a szentesin? Milyen tapasztalataitok vannak?

Az ismerõsöm, aki pár hónapja szült a szentesi korházban, a fogadott orvosával meg volt elégedve, de panaszkodott a nõvérekre, akik nagyon lenézõen bántak vele és legtöbbje undok volt.

Legjobb válasz: Egyszer majd nekem is aktuális lesz ez a dilemma... Én még Szentesen születtem, az anyukám nagyon elégedett volt, azóta viszont eltelt jó pár év, a dolgozók lecserélõdtek és sok elégedetlen anyukával találkoztam, akik ott szültek. Szegedrõl ugyanúgy vegyes tapasztalatokat hallok, ott is van elég undok "nõvérke". Talán mégis Szegedet választanám, ha jelenleg kéne döntenem.

Egyszer majd nekem is aktuális lesz ez a dilemma... Én még Szentesen születtem, az anyukám nagyon elégedett volt, azóta viszont eltelt jó pár év, a dolgozók lecserélõdtek és sok elégedetlen anyukával találkoztam, akik ott szültek. Szegedrõl ugyanúgy vegyes tapasztalatokat hallok, ott is van elég undok "nõvérke". Talán mégis Szegedet választanám, ha jelenleg kéne döntenem.

Mik a tapasztalatok Veszelovszky Iván egykori szentesi főorvosról? (Most már Szegeden a Klinikán rendel)

Legjobb válasz: Csak is a legjobb véleményem van róla én 14-éve nála szültem és le a kalappal ,olyan biztonságban éreztem magam az egész terhesség alatt magam,és amikor szültem az meg egy álom volt.Én is nála születtem és szinte a családomban a nõk csak is nála szültek ,mondta is hogy nem soká nyugdíjba megy és ez egy szép dolog hogy engem is õ segített a világra ,és a lányom is nála születik :) Ami még fontos nem volt pénz éhes egyáltalán ,és amióta nem õ az osztály vezetõ meg is lehet nézni a szentesi kórházat undorító lett,nála volt fegyelem ,és határozottság.Nekem csak is jók a tapasztalataim Veszelovszky Ivánról,csodálatos volt nála szülni:))

Csak is a legjobb véleményem van róla én 14-éve nála szültem és le a kalappal , olyan biztonságban éreztem magam az egész terhesség alatt magam, és amikor szültem az meg egy álom volt.Én is nála születtem és szinte a családomban a nõk csak is nála szültek , mondta is hogy nem soká nyugdíjba megy és ez egy szép dolog hogy engem is õ segített a világra , és a lányom is nála születik :) Ami még fontos nem volt pénz éhes egyáltalán , és amióta nem õ az osztály vezetõ meg is lehet nézni a szentesi kórházat undorító lett, nála volt fegyelem , és határozottság.Nekem csak is jók a tapasztalataim Veszelovszky Ivánról, csodálatos volt nála szülni:) )
A kérdező hozzászólása: Én is nála szültem, és én is nagyon szerettem, bár már több mint négy éves ez a kérdés. :-) köszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!