Találatok a következő kifejezésre: Mik a tapasztalatok a (5047 db)

Mik a tapasztalatok a Dunaújvárosi korházról?

Sajnos csak a rosszat hallom róla :(

Legjobb válasz: Én a szülésem kapcsán csak jót tudok mondani. Más tapasztalatom nincs,legalábbis közvetlen,de apukám és nagymamám (84 évesen!!!) megjárta a dunaújvárosi kórházat és jó tapasztalatokkal távoztak. De gondolom,osztálya válogatja. Nekem pesti kórházban halt meg az unokaöcsém,meg egy nagynéném,mindkettõ orvosi figyelmetlenség miatt.Ennek ellenére nyilván ott is sok ember életét mentik meg,mint ahogy mindenütt hibáznak is.

Én a szülésem kapcsán csak jót tudok mondani. Más tapasztalatom nincs, legalábbis közvetlen, de apukám és nagymamám (84 évesen!!!) megjárta a dunaújvárosi kórházat és jó tapasztalatokkal távoztak. De gondolom, osztálya válogatja. Nekem pesti kórházban halt meg az unokaöcsém, meg egy nagynéném, mindkettõ orvosi figyelmetlenség miatt.Ennek ellenére nyilván ott is sok ember életét mentik meg, mint ahogy mindenütt hibáznak is.
A kérdező hozzászólása: :( :( Sajnálom. Engem most a nõgyógyászati osztály érdekel... Velem rendesek voltak az orvosok , de sokan bunkózzák õket :(
Szia!Elõzõ vagyok!Nekem a nõgyógyászaton fõleg a saját orvosommal volt kapcsolatom, és a fõorvossal, azaz leginkább õk vizsgáltak, de a többi orvossal sem volt semmi gond, bár õk csak megkérdezték, jól vagyok-e?De nem is bántam, elég, ha csak 1-2 orvos leseget. A nõvérek is aranyosak voltak.Persze csak néhány nõvér jut az egész osztályra, ezért nem ugranak azonnal, de amint tudnak, jönnek.Legalábbis nekem ez a tapasztalatom. 8 napot voltam bent, lehet, hogy szerencsém volt, nem tudom. De biztos, hogy a hétköznapokban találkoztam sokkal bunkóbb "személyzettel" is, pl. boltban, hivatalban.De természetesen, ahogy írtad is, ez csak az én tapasztalatom és véleményem.

Mik a tapasztalatok a hüvelygyűrűt illetően? Vélemények?

Hüvelygy?r? vs pharmatex termékek vs gumi?

Legjobb válasz: Most úgy õszintén, mire vagy kíváncsi??? Mindenki döntse el maga, hogy melyiket választja. Hagy ne írjam már le, hogy melyiknek mi az elõnye, mi a hátránya, melyikkel mi a tapasztalatom. Azt sem tudom, mire vagy kíváncsi, így nem lehet válaszolni!!!

Most úgy õszintén, mire vagy kíváncsi??? Mindenki döntse el maga, hogy melyiket választja. Hagy ne írjam már le, hogy melyiknek mi az elõnye, mi a hátránya, melyikkel mi a tapasztalatom. Azt sem tudom, mire vagy kíváncsi, így nem lehet válaszolni!!!

Mik a tapasztalatok a Lenovo Szervizzel kapcsolatban?

Tegnap megkaptam Lenovo IdeaPad G580GH Notebook-om de ma kiderült hogy rossz a Bal oldali Hangszórója.. Hívtam az ingyenes ügyfélszolgálatot, ott a csávó elmondta mit kell tennem.. Azt mondta csomagoljam be jól a laptopot a tartozékaival de ne rakjak bele semmije dokumentumot.. Én visszaraktam a Dobozába úgy ahogy tegnap jött és biztonság kedvéért az összes papiról raktam bele egy másolatot ami jött vele és írtam egy hibaleírást Magyar nyelven. Aztán azt mondta 24-48 óra között jönnek érte ingyen és viszik Lengyelországba szervizelni.. Elég szűk szavú volt és valamiért törte a Magyart is és alig értettem.. Szerintetek ez így akkor megfelel? Esetleg van még valami dolgom? És kb.: mikor kaphatom majd vissza? Mik a tapasztalataitok? Válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: eddigi tapasztalatom, hogy még nem kellet szervizeltetnem. :-)

eddigi tapasztalatom, hogy még nem kellet szervizeltetnem. :-)


Mik a tapasztalatok a Leg Magic géppel kapcsolatban?

És hogy csináljátok a gyakorlatokat?

Legjobb válasz: tapasztalatom nincs,haszontalan egy szerkezet az tuti,bár ajtót kitámasztani még lehet vele.

tapasztalatom nincs, haszontalan egy szerkezet az tuti, bár ajtót kitámasztani még lehet vele.
youtubon ha beírod h leg magic exercise akkor kifog dobni egy csomó feladatot am nekem is van és porfogó 12ezerért vettem háááz elég sz.ar az elsõ 1hónapba használtam utána még a térdem is fájt tõle :S
A kérdező hozzászólása: Van nekem is csak én is az olcsóbbat vettem meg de nem sokat használtam.Ezért szeretném tudni hogy érdemes e idõt szánni rá, vagy nem ér semmit sem.

Mi a tapasztalatok a Tovita csonterősítőröl?

Legjobb válasz: Én tablettát eszek,lányom 18hós port. Szerintem jó,de milyen tapasztalatra vagy kiváncsi?

Én tablettát eszek, lányom 18hós port. Szerintem jó, de milyen tapasztalatra vagy kiváncsi?

Mik a tapasztalatok a Cetelem bankkal kapcsolatban?

600 000 ft ot vennénk fel de 1.200 000et kéne visszafizetni :S + a ház afedezet, de azt mondják h ez a legjobb. Ez jó ??

Legjobb válasz: Ha hitelrõl van szó, akkor nagyon rossz tapasztalatom van róluk. Nézegess hitelkalkulátorokat, hasonlíts össze minél többet.

Ha hitelrõl van szó, akkor nagyon rossz tapasztalatom van róluk. Nézegess hitelkalkulátorokat, hasonlíts össze minél többet.
A kérdező hozzászólása: mi volt a baj ?

Mik a tapasztalatok a VISION gyógynövény alapú gyógyszerral kapcsolatban?

Legjobb válasz: Melyik cégtõl?csak úgy tudok tapasztalatot írni

Melyik cégtõl?csak úgy tudok tapasztalatot írni
A kérdező hozzászólása: International people group

Mik a tapasztalatok a Max Factor alapozóról?

Legjobb válasz: nekem eddig csak jó tapasztalataim vannak vele 17L

nekem eddig csak jó tapasztalataim vannak vele 17L

A work and travel programmal kapcsolatban mik a tapasztalatok a munkával eltöltött idő tényleg visszahozza a költségek árát? és egyéb vélemények is érdekelnek

Legjobb válasz: Nekem konkrét tapasztalatom nincs, de akartam menni Franciao.-ba tavaly ilyesmi programra, akkor utánanéztem jobban. Angliában lehet, hogy lehet keresni vmennyit, de az éppen zsebpénznek elég csak szerintem. És mivel elég drágák ezek a programok, lehet épp csak a program ára jön vissza...:-( Franciaországban még annyit sem adtak volna, csak természetbeni fizetés volt, szállás+nyelvtanfolyam. Mondjuk én mégis mentem volna, de abban az idõpontban, mikor menni akartam, nem volt helyük:-( Amúgy nyelvtanulás szempontjából szerintem nagyon jó!! Menj, ha máshogy nem tudsz kijutni gyak-ra.

Nekem konkrét tapasztalatom nincs, de akartam menni Franciao.-ba tavaly ilyesmi programra, akkor utánanéztem jobban. Angliában lehet, hogy lehet keresni vmennyit, de az éppen zsebpénznek elég csak szerintem. És mivel elég drágák ezek a programok, lehet épp csak a program ára jön vissza...:-( Franciaországban még annyit sem adtak volna, csak természetbeni fizetés volt, szállás+nyelvtanfolyam. Mondjuk én mégis mentem volna, de abban az idõpontban, mikor menni akartam, nem volt helyük:-( Amúgy nyelvtanulás szempontjából szerintem nagyon jó!! Menj, ha máshogy nem tudsz kijutni gyak-ra.
A kérdező hozzászólása: Én USA ba gondolkodnék

Mik a tapasztalatok a www.kulcsrakeszhazak.hu-hoz tartozó céggel kapcsolatban?

Szeretnék velük építtetni, de nincs infóm róluk.

Legjobb válasz: Engem is ez érdekelne. Mi most gondolkodunk hogy velük építtetünk. Eddig minden szimpatikus, de szerintem nincs tökéletes. Kíváncsi lennék negatív véleményekre is és nem csak azokra amiket a cég kirak a honlapjára, mert azok nyilván pozitívak. Kérdezõ, végül õket választották? Milyen tapasztalataik voltak?

Engem is ez érdekelne. Mi most gondolkodunk hogy velük építtetünk. Eddig minden szimpatikus, de szerintem nincs tökéletes. Kíváncsi lennék negatív véleményekre is és nem csak azokra amiket a cég kirak a honlapjára, mert azok nyilván pozitívak. Kérdezõ, végül õket választották? Milyen tapasztalataik voltak?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!