Találatok a következő kifejezésre: Mik a tapasztalatok (5047 db)

Mik a tapasztalataitok ganodermás kávéval kapcsolatban?

Ezen az oldalon azt olvastam, hogy van olyan, amelyik beleillik a paleo étrendbe is: <http://kavespecialitas.blogspot.hu/

Legjobb válasz: Kedves Melia79! Egyszerûen finomak, de a ganoderma hosszabb távú folyamatos fogyasztás esetén fejti ki inkább hatását. Egy ideje ilyen kávét iszom, s mivel viszonylag egészségesnek mondhatom magam, az elsõ tapasztalatom annyi volt, hogy reggelente hamarabb felébredtem, s valahogy kevesebb alvással is bérem azóta. Mivel a ganoderma adaptogén gyógynövény, így mindenkinél más jellegûek és intenzitásúak lehetnek a tapasztalatok. Érdemes egy próbát tenni. ;)

Kedves Melia79! Egyszerûen finomak, de a ganoderma hosszabb távú folyamatos fogyasztás esetén fejti ki inkább hatását. Egy ideje ilyen kávét iszom, s mivel viszonylag egészségesnek mondhatom magam, az elsõ tapasztalatom annyi volt, hogy reggelente hamarabb felébredtem, s valahogy kevesebb alvással is bérem azóta. Mivel a ganoderma adaptogén gyógynövény, így mindenkinél más jellegûek és intenzitásúak lehetnek a tapasztalatok. Érdemes egy próbát tenni. ;)
én meg csak hagyományos kévát iszom és ugyan az a hatasa mint neked minden ember mas és máshogy fogja belöle kihozni ami kikéne de pl én a kávétol nem porgok anyira koffein nálam nyugtat
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :)

Valakinek van már személyes tapasztalata Mira Cuckold magyar pornós dominával, járt nála valaki szeánszon vagy akad aki ismeri õt, mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: Most rákerestem nem ismertem, pedig nagy pornószakértõ vagyok, de sztem ez cigány csaj pff.

Most rákerestem nem ismertem, pedig nagy pornószakértõ vagyok, de sztem ez cigány csaj pff.
Nem de miért nem hívod fel és beszélsz vele? Vagy azzal aki felveszi majd a telefont. :) Különben nem rossz csaj, kissé beszédhibás de ezt leszámítva szimpatikus.
A kérdező hozzászólása: 1es: Pedig forgatott már Woodmannel, Roccoval , Mike Chapmannel, és ott van minden nagyobb pornó oldalon, illetve több saját oldalt is üzemeltet.Lehet azért nem ismerted mert fõleg femdom témakörben alkot.
A kérdező hozzászólása: 2es: fel fogom hívni, de nyilván mindenki dícséri saját magát, ezért jó lenne tárgyilagos véleményt olvasni olyantól aki járt már nála vagy ismeri õt.
Mira teljesen átállt a filmiparra, médiabizniszre: én a múltkor szerettem volna elmenni egy szeánszára, de közölte, hogy szeánszokra már nem fogad férfiakat. Csak akkor lehet bejutni hozzá, ha idõnként valamelyik filmje forgatásához keres szereplõket. Ha bevállalod a kamerát, akkor mehetsz, de privát szeánsz már -- amióta felkapottá vált -- nincs.
A kérdező hozzászólása: 5 ös: Köszönöm az információkat!Sajnos a kamera nem az én asztalom, de talán ha viselhetek maszkot ...átgondolom és felhívom.
Román amúgy.

Valakinek van tapasztalata faroknövelő készítményekkel? Azok válaszát várom akik már kipróbáltak hasonló szereket, és hogy mik a tapasztalatok.

Legjobb válasz: van egy oldal ,ahol tesztelik a cuccot vagy errõl gyûjtenek be tapasztalatot. Címet nem tudok.

van egy oldal , ahol tesztelik a cuccot vagy errõl gyûjtenek be tapasztalatot. Címet nem tudok.
ne szedj semmi szar szert, egyél sok lecsót, nekem bevált!
Nekem is a lecsótól akkora, hogy a kutyák elöl a derekamra kell feltekerni
A kérdező hozzászólása: És ha csípõs a lecsó az még jobb??
igen a csípõs az méginkább ajánlott, mivel a kapszaicinnak számos jótékony hatása ismert.
A kérdező hozzászólása: de nem kenni kell??
nem kenni, ENNI! hogy találsz ki ilyen hülyeséget! fõleg a csípõssel...

Ismeri valaki a Graco evo Trio babakocsit? Mik a tapasztalatok?

Párommal kinéztük ezt a babakocsit. Vásárlás előtt kíváncsiak vagyunk a véleményekre. Fő szempontok: -praktikus -kényelmes -mozgékony -könnyű

Legjobb válasz: Szia! Tapasztalatom nincs sajnos, de nekünk is ez a kocsi tetszett meg. Tapasztalatot, véleményt sehol sem találok róla. Neked sikerült valamit megtudnod? Esetleg vetteketek ilyen kocsit?

Szia! Tapasztalatom nincs sajnos, de nekünk is ez a kocsi tetszett meg. Tapasztalatot, véleményt sehol sem találok róla. Neked sikerült valamit megtudnod? Esetleg vetteketek ilyen kocsit?
Sziasztok! Én február óta lelkes használója vagyok a babakocsinak, és szerintem minden pénzt megért. Rendesen nyúztam, már kb. 1000 km-t tettem bele, és még kutya baja. A váz tényleg nagyon könnyû, egyszerû összecsukni is, és a különbözõ feltétek nagyon könnyen csatlakoztathatók, csak rá kell pattintani. Levenni is ugyanilyen egyszerû õket. A bevásárló kosár hatalmas, rengeteg dolog fér bele. (Bár amíg a mózes van fent, kicsit szûk a rés, így akkor inkább sok kicsi csomag pakolható bele…) A kocsi egy kézzel is könnyen irányítható, és ugyan a tolókar nem állítható, de nekem is (én 158 cm vagyok) és a férjemnek is (õ 185 cm) teljesen kényelmes. A kerekek nem nagyon szoktak leakadni, de ha mégis (például egy kiálló villamossínben), én rá szoktam lépni a fék fém áthidalójára, azzal kitámasztom a kocsit, így az eleje már könnyen átemelhetõ az akadályon… Szóval könnyû vele manõverezni. A mózes nagyon jó volt télen. Babócskámat még a szobájában beöltözettem, betakartam, bebundazsákoztam, majd a mózest gyerekestül levittem az emeletrõl, rátettem a vázra, és már indultunk is. Nagyon jókat aludt benne. 5 hónapos korában váltottunk a sportrészre, no nem azért, mert a mózest kinõtte (még bõven volt benne hely), hanem mert bejött az a nagy meleg… Mivel a sportrész majdnem teljesen vízszintesig dönthetõ, nem volt probléma, hogy még nem tudott ülni. A legalsó pozícióval (sõt még az eggyel fentebbivel is) kényelmesen, probléma nélkül használtuk. Az esõvédõt is teszteltük, elvileg a sportrészre való, de a mózesre is rá tudtam probléma nélkül tenni. A hordozó is nagyon jó, autós bevásárlásoknál az adapterrel nagy hasznát vettük. Nyaraláskor is jól szuperált autósülésként. Ami még nagyon tetszett a kocsiban, hogy minden benne van (lábzsákok, esõvédõ, adapter…), gyakorlatilag egy szúnyoghálót és egy napernyõt vettünk hozzá, de ezeket aztán végül nem is használtuk. Remélem, tudtam valamennyit segíteni! Ha van még kérdés, szívesen válaszolok!
Szia! Köszi a sok infót, egyre jobban tetszik a kocsi! :) Nálunk is téli baba lesz, januári és szintén 158 cm vagyok! :) A mózest nem nehéz úgy vinni, hogy nincs füle, csak a kupolát tudod markolni? Ti hol vásároltátok?
Szia! Örülök, hogy segíthettem! A mózest nem a kupolájánál fogtam meg, hanem ahol a vázhoz csatlakoztatható, ott van két oldalt egy-egy szürke fogantyú, amit kényelmesen meg lehet markolni. A mózest az oldalamhoz/csípõmhöz támasztottam, és a két fogantyúnál fogtam, így vittem le a lépcsõn, egyáltalán nem volt nehéz. Mi a Minimanóban vettük, ott meg lehetett nézni, ki lehetett próbálni, és ugyanannyiba került, mint máshol. Ott dobozból össze is szerelték nekünk, nem kellett ezzel otthon bíbelõdni...

Rapid randiról és társairól mik a tapasztalatok?

20 éves szingli csaj vagyok és gondolkozom azon, hogy kipróbálom a rapid randit. :) Valakinek van esetleg róla tapasztalata? Úgy hallottam többféle is van. Megköszönném ha megosztanátok velem a tapasztalataitokat. :)

Legjobb válasz: Nincs tapasztalatom de megpróbálnám veled :D 22/F

Nincs tapasztalatom de megpróbálnám veled :D 22/F
A kérdező hozzászólása: Kedves kettes, igazad van, bocsánat, de mint látni arra se sok válasz érkezett :D

Istenhegyi Magánklinikán volt már valaki mell uh-n? Mik a tapasztalatok?

mell uh, ultrahang

Legjobb válasz: Milyen tapasztalatra gondolsz egy egyszerû ultrahang vizsgálatnál?

Milyen tapasztalatra gondolsz egy egyszerû ultrahang vizsgálatnál?
Hüvelyi UH?
Jajj bocsánat, figyelmetlen voltam és nem tünt fel a mell szó...
A kérdező hozzászólása: Leginkább hozzáállás, alaposság stb... Az Aesteticáról csupa rosszat olvastam fórumokon és nem szeretnék olyan helyre menni, ahol nem vesznek ember számba és nemtörõdöm orvosok vizsgálnak.

Mik a tapasztalataitok az au-pair munkával vagy au-pair munkát közvetítő cégekkel?

Leginkább az au-pair hungary és az au-pair world érdekelne, de persze írhattok más cégr?l is!!!!

Legjobb válasz: en az au pair worldon talaltam franciaorszagban es nekem is jo tapasztalataim vannak. persze kell elotte hogy sokat levelezzetek, esetleg fel is hivhat telefonon, skypeon sokat meselsz magadrol meg ok is magukrol es utana lehet menni. de aki tul sok penzt ajanl, azt ne vedd komolyan. kb 300 eur az atlag havi fizetes.

en az au pair worldon talaltam franciaorszagban es nekem is jo tapasztalataim vannak. persze kell elotte hogy sokat levelezzetek, esetleg fel is hivhat telefonon, skypeon sokat meselsz magadrol meg ok is magukrol es utana lehet menni. de aki tul sok penzt ajanl, azt ne vedd komolyan. kb 300 eur az atlag havi fizetes.
Én nem cégen keresztül találtam au-pair munkát. Szerencsém volt, mert egy nagyon jó családot fogtam ki (Bécsben voltam), bár nagyon sok dolgom volt: négy éves fiú ikerpár, plusz volt két nagyobb gyerek, de velük nem kellett foglalkozni. A szülõk sokszor elutaztak, tehát rugalmasnak kellett lennem, volt, hogy hétvégén a gyerekekkel voltam egyedül, de ekkor hétköznap kaptam több szabadidõt. Engem elvittek nyaralni is (Ausztriában kétszer Olaszországban egyszer), és az ott lakás, ott étkezés mellett is igen jó fizetést kaptam. Összesen 7 hónapig voltam ott, nem túl sokáig, utána hazaköltöztem, mert elkezdõdött az egyetem és nem tudtam tovább maradni. Nekem nagy élmény volt, de persze szerencse kell hogy jó családot fogjon ki az ember. 26/L
Én eleinte 500, 2-3 hónap után már 600 eurot kerestem, ez nagyon ritka, általában csak a nagyon tehetõs családok fizetnek ennyit, az átlag tényleg a 300-400 között.

Mik a tapasztalatok a Dunaújvárosi korházról?

Sajnos csak a rosszat hallom róla :(

Legjobb válasz: Én a szülésem kapcsán csak jót tudok mondani. Más tapasztalatom nincs,legalábbis közvetlen,de apukám és nagymamám (84 évesen!!!) megjárta a dunaújvárosi kórházat és jó tapasztalatokkal távoztak. De gondolom,osztálya válogatja. Nekem pesti kórházban halt meg az unokaöcsém,meg egy nagynéném,mindkettõ orvosi figyelmetlenség miatt.Ennek ellenére nyilván ott is sok ember életét mentik meg,mint ahogy mindenütt hibáznak is.

Én a szülésem kapcsán csak jót tudok mondani. Más tapasztalatom nincs, legalábbis közvetlen, de apukám és nagymamám (84 évesen!!!) megjárta a dunaújvárosi kórházat és jó tapasztalatokkal távoztak. De gondolom, osztálya válogatja. Nekem pesti kórházban halt meg az unokaöcsém, meg egy nagynéném, mindkettõ orvosi figyelmetlenség miatt.Ennek ellenére nyilván ott is sok ember életét mentik meg, mint ahogy mindenütt hibáznak is.
A kérdező hozzászólása: :( :( Sajnálom. Engem most a nõgyógyászati osztály érdekel... Velem rendesek voltak az orvosok , de sokan bunkózzák õket :(
Szia!Elõzõ vagyok!Nekem a nõgyógyászaton fõleg a saját orvosommal volt kapcsolatom, és a fõorvossal, azaz leginkább õk vizsgáltak, de a többi orvossal sem volt semmi gond, bár õk csak megkérdezték, jól vagyok-e?De nem is bántam, elég, ha csak 1-2 orvos leseget. A nõvérek is aranyosak voltak.Persze csak néhány nõvér jut az egész osztályra, ezért nem ugranak azonnal, de amint tudnak, jönnek.Legalábbis nekem ez a tapasztalatom. 8 napot voltam bent, lehet, hogy szerencsém volt, nem tudom. De biztos, hogy a hétköznapokban találkoztam sokkal bunkóbb "személyzettel" is, pl. boltban, hivatalban.De természetesen, ahogy írtad is, ez csak az én tapasztalatom és véleményem.

Mik a tapasztalatok, vélemények (BMW 535d)?

Sziasztok, nagyon megtetszett az 5-ös BMW, de nem tudom merjem-e megvenni. A kiszemelt autó alapadataid gondolom olyanoknak akik véleményére adok is nem kell mondani. Évjárata: 2006-os Extra felszereltségek: Ülés fűt./szell. , Nagy navi. , mem. áll. ülések/fejtámlák, ülés fűtés hátul, full M-Packet, bőr belső, tempomat, autováltó. , xenon fénysz. Ment 141.000 km-t 4,4 milláért lehetne megvenni... de igazából nem is ez a lényeg, hanem a tapasztalatok. (ne olyan írjon, aki 17 éves fejével a ladával driftelget, hanem akinek volt már, esetleg ért hozzá, vagy foglalkozik ilyen autókkal) Érdekelne: Fogyasztás (főként városon kívül) , egyéb költségekre ki mennyit költött (biztosítás, súlyadó) , és ami főként érdekel mik voltak a problémák.. miket kellett cserélni, mikre kell odafigyelni, mik a sokszor előforduló problémák. És ha ezekből a problémákból akad, mennyire fájnak a szervizelések.. Évi 200 ezerből kijön-e a fenntartás üzemanyag költséget nem számítva? Még1-szer, tapasztalt emberek véleményét kérném. Köszönet! (még annyi, hogy az autó jelenleg tökéletes állapotú frissen vizsgázott)

Legjobb válasz: "Bocs" h írok, nekem ugyanis nem volt még BMW-m, de az biztos, hogy ha évi 200-at szánnál az autód fenntartására (üa. nélkül), akkor neked nem BMW való, hanem valami Suzuki. Ne haragudj, de ez az õszinte véleményem, és úgy látszik az elõzõ válaszoló tapasztalata alátámasztja az igazamat.

"Bocs" h írok, nekem ugyanis nem volt még BMW-m, de az biztos, hogy ha évi 200-at szánnál az autód fenntartására (üa. nélkül), akkor neked nem BMW való, hanem valami Suzuki. Ne haragudj, de ez az õszinte véleményem, és úgy látszik az elõzõ válaszoló tapasztalata alátámasztja az igazamat.
Nekem sem volt még BMW-m, bocsánat, hogy írok, egy coupe Mercedesem van, elég jó és nem valami régi olcsó szögletes. Másfél éve vettem meg. Ez idõ alatt kb simán rá lett költve 1 millió ft és akkor még nem lett volna biztosítva, se casco, és persze egy métert se megy ám egy ilyen "nevetséges" összegbõl egy ilyen autó. És hát barátom, minden tisztellek, hogy próbálkozol, összegyûlt a pénz egy ilyen szuper autóra, de fenntartani évi 200-ból kizárt dolog. Havi szinten valóban teljes biztonsággal tartható 200 ezerbõl, de egy teljes évben sokkal többet visz el egy ilyen autó.
Itt érdeklõdj: (bmw fórum) http://www.e39.hu
A kérdező hozzászólása: Az elsõ kommentre: A fenntartási árnál(ami itt 200 000 volt) én az alkatrészeket nem vettem bele. Oda ezeket gondoltam: mûszaki, köt. Bizt , súlyadó , alkatrészek ebben a kérdésben jelenleg nem foglalkoztatnak, csak a biztos költségek. Az alkatrészeket nem tudjuk biztosra venni. Tehát az is lehet, hogy semmit nem kell rá költeni, de az is, hogy milliót/kat. Amúgy biztos átvizsgáltatnám mielõtt ilyen vételbe belemennék.
A kérdező hozzászólása: Amúgy ez most csak egy szám 9es vw passatnál nem szoktam hozzá a drága dolgokhoz. Tehát ha az ALAP költségek kicsit többre rúgnak nem halok bele.
Ismerõsömnek van 300d 2007-es azt hiszem, 8-9 litert fogyaszt, sokat költ rá így elmondás alapján 2 milliót biztos, de használja is és boldog benne. Egy ilyen árkategóriájú autó mindenképp megér egy megbízható szervizes teljes átvizsgálást vásárlás elõtt, aztán ha rendben akkor számoljátlagosan 2-3x-os szorzót a Passat alkatrészáraihoz, és ha vállalható számodra, Te is boldog leszel vele!
Jav. Évi 2 milliót biztos. -elõzõ-
honnan tudod, hogy tökéletes állapotu frissen vizsgázott??? megbizonyosodtál benne, hogy tökéletes állapotu? És még a fogyasztásával nemvagy tisztában? Kit érdekel a fogyasztása ha te Bömcsit akarsz venni abbolis a üver 535d-t.. vegyél 118d-t, 120d, 320d-t ha téged a fogyasztás érdekel. lökött kérdés

Anyukák! Mik a tapasztalataitok az éjszakai fényről?

A vaterán láttam, de azt hiszem lehet kapni az Obiban is.

Legjobb válasz: Eléggé sokféle létezik belõle (mozgásérzékelõs, kapcsolós, elemes, hálózati, színes fényû, ledes, fényérzékelõs...) Milyen tapasztalatra vagy kíváncsi?

Eléggé sokféle létezik belõle (mozgásérzékelõs, kapcsolós, elemes, hálózati, színes fényû, ledes, fényérzékelõs...) Milyen tapasztalatra vagy kíváncsi?
Nekünk nagyon bevált. Egyik gyerekkel sem voltak alvásproblémák, de nem tudom, ez mennyire függ össze az éjszakai fénnyel, mert újszülött koruk óta külön alszanak. Az viszont biztos, hogy nincs alvás az éjszakai fény felkapcsolása nélkül, csak akkor csukhatom rájuk az ajtót, ha fel van kapcsolva.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Moira! A vaterán láttam, 3000 párszáz forint.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!