Találatok a következő kifejezésre: Mik a tünetei egy (182 db)

Mik a tűneteí egy kb.1honapos méhen kívülí terhességnek?

Legjobb válasz: Nálam 8 hetes méhenkívüli terhességet diagnosztizáltak. A menstruációm nem maradt el, de utána 8-10 nappal elkezdtem barnázni, és ez nem is szûnt meg. Puffadt volt a hasam, aluszékony voltam, de más tüneteket nem tapasztaltam. Végül csináltam egy tesztet, pozitív lett, mentem boldogan dokihoz, de az UH-n nem látott semmit. Vérvizsgálatra küldött és kiderült, hogy olyan magas a HCG-szintem, ami már egy 8 hetes terhességnek felel meg - ezt már látnia kellett volna UH-n. Kicsit jobban nekiállt keresni és meg is találta a bal petevezetõmben: már dobogott a szíve :( Rögtön megmûtöttek, és meg volt repedve a petevezetõm, szóval kb. az utolsó pillanatban jöttek rá. Az a legmegdöbbentõbb, hogy nem fájt a hasam egyáltalán... Mindenesetre ha legkisebb gyanúja is felmerül, hogy méhen kívüli a terhesség, nem szabad sokáig gondolkodni, lépni kell! Sajnos azonban látod, még egy 8 heteset is kihívás volt diagnosztizálni :(

Nálam 8 hetes méhenkívüli terhességet diagnosztizáltak. A menstruációm nem maradt el, de utána 8-10 nappal elkezdtem barnázni, és ez nem is szûnt meg. Puffadt volt a hasam, aluszékony voltam, de más tüneteket nem tapasztaltam. Végül csináltam egy tesztet, pozitív lett, mentem boldogan dokihoz, de az UH-n nem látott semmit. Vérvizsgálatra küldött és kiderült, hogy olyan magas a HCG-szintem, ami már egy 8 hetes terhességnek felel meg - ezt már látnia kellett volna UH-n. Kicsit jobban nekiállt keresni és meg is találta a bal petevezetõmben: már dobogott a szíve :( Rögtön megmûtöttek, és meg volt repedve a petevezetõm, szóval kb. az utolsó pillanatban jöttek rá. Az a legmegdöbbentõbb, hogy nem fájt a hasam egyáltalán... Mindenesetre ha legkisebb gyanúja is felmerül, hogy méhen kívüli a terhesség, nem szabad sokáig gondolkodni, lépni kell! Sajnos azonban látod, még egy 8 heteset is kihívás volt diagnosztizálni :(
A kérdező hozzászólása: Hasznos volt a válaszod.Nálam az a baj, hogy a menstruáció 5 hete volt és kb.1 hetet késik.Már voltam orvosnál és szerinte csak méhen kivüli lehet.
Engem már addigra megmûtöttek.... HCG-t nézettem, lombik volt, kevésrõl indult, aztán emelkedett, de nem eléggé. Második uh-on látták csak, hogy méhen kívüli. Egy kis barnázásom volt.
Vérbõl csináltak HCG-tesztet? Van valamilyen tüneted? Ha a dokid ennyire biztosra mondja, akkor most hogyan tovább? Úgy tudom, ha a terhesség még viszonylag korai (5-6 hetes) lehetõség van valami durva gyógyszeres beavatkozásra is mûtét helyett. Nálam mondjuk ez szóba sem jött, a bal petevezetõmnek lõttek. De ha így történik, az sem feltétlen tragédia, én utána 2x is teherbe estem: az elsõ baba sajnos elment, de a másodikkal ezen a héten töltjük a 35. hetet. De az biztos, hogy nagyon megviselt a méhen kívüli, nem biztos, hogy valaha fel fogom dolgozni lelkileg :( Nagyon együtt érzek veled! Írd majd meg, mi történt!
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam a HCG-ét és úgy látszik , hogy terhes vagyok de a doki mégsem találja a magzatot ...... sehol. A hcg 468, 07 volt a doki szerint ez terhességet jelent.Ez lenne a harmadik gyerek és a másodiknál komoly problémáim voltak a magas vérnyomással.N agyon sgodok most!!!!!!

MI a tünetei egy tengerimalacnál az arzén mérgezésnek?

Több tengerim is elpusztult ugyanolyan tünetekkel, már mindent kizártam, csak a víz jöhet szóba. Ahol lakom magas a víz arzén tartalma, lehet ez a baj?

Legjobb válasz: égnek áll talpa

égnek áll talpa
Tengeri malacnál nem tudom, de embernél súlyos csontkárosodást okoz, foglazulást, gyors arccsont pusztulást, fekélyes ínygyulladást, és mély ínyelhalás észlelhetõ.
Nem igazán, mert akkor azon a területen szisztematikusan kellene pusztulniuk a kisállatoknak, azt pedig már biztosan halottad volna.
A helyi állatorvost kéne megkérdezned. Mik voltak a tünetek? Ha gyanakodsz a csapvízre, akkor itass velük szénsavmentes ásványvizet.

Mik a tünetei egy korai vetélésnek?

Lehetnek :(h? 37.2)a nem várt napon,és másnap maszat,(itt nem mértem h?t)majd harmadnap szédüléssel,hányingerrel megjön?

Legjobb válasz: Igen lehetnek. És általában erõsebb és tûzpiros. Sajnálom. :(

Igen lehetnek. És általában erõsebb és tûzpiros. Sajnálom. :(
A kérdező hozzászólása: Mi decembertõl nem védekezünk, azóta kétszer is voltam így. Lehet, hogy nem kéne minden hónapban újra próbálni?
a korai vetéléssel általában kitisztul az ember teljesen, nem kell utána kihagyni, de sztem azért menj el a dokihoz, hogy õ is megnézze, hogy minden ok-e. Mert ha marad benned valami és nem tisztulsz le teljesen, az veszélyes lehet. (Elsõ voltam)

Ha egy diu lefekszik egy aids-es lánnyal és nem védekeznek 100% hogy a fiu is aids-es lessz? Mik a tünetei egy fiunál ha elkapja?

Csak kiváncsiságbol kérdezem.

Legjobb válasz: Igen, tuti. Lappang a vírus, csak asszem vérbõl derül ki.(az elején)

Igen, tuti. Lappang a vírus, csak asszem vérbõl derül ki.(az elején)
Nem 100%, de én biztosan nem kockáztatnék. Új kapcsolatban is csak gumi, de ha tudnám hogy beteg, akkor megcsókolni se merném... Amúgy három hónap után vérbõl nagy valószínûséggel kimutatható.
A kérdező hozzászólása: Csókolózással is terjed?
nyállal nem, de vérrel és nemi váladékkal igen. és szexuális úton csak néhány % az esély, hogy te is HIV fertõzött leszel. de nem jó kockáztatni
Mik a tünetei? Kezdi összetéveszteni a betûket. Fiú helyett diut ír, meg ilyenek.

Mik a tünetei egy kisgyermeknél (9-10 hónap) ha cukorbeteg? A többi lent

Viselkedés módban, illetve táplálkozásban változik-e a gyermek. Mikor megszületett vettek t?le vért és elküldték vizsgálatra,hogy cukorbeteg-e. Azt mondták csak akkor kapunk onnan visszajelzést, ha igen. Nem kaptunk. Van olyan akinek születéskor nem volt, de kés?bb kimutatták?

Tisztelt Doktor úr! Szeretném tudni, a hüvelyszárazságnak mik a tünetei? Egy nőnek egyáltalán nincsen folyása akkor? Nekem elég kevés van és a tisztasági betéten sárgás színe van. Kívül van valami változás? Esetleg piros vagy lila lehet? Égető érzéssel já

Tisztelt Doktor úr! Szeretném tudni, a hüvelyszárazságnak mik a tünetei? Egy nőnek egyáltalán nincsen folyása akkor? Nekem elég kevés van és a tisztasági betéten sárgás színe van. Kívül van valami változás? Esetleg piros vagy lila lehet? Égető érzéssel jár? Köszönöm válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A sorvadás okozta hüvelyszárazság általában érzékenységgel is jár, különösen a szexuális együttlét kapcsán. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A sorvadás okozta hüvelyszárazság általában érzékenységgel is jár, különösen a szexuális együttlét kapcsán. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Egyik pillanatban nevet, másikban már elsírja magát. Minek a tünete?

Legjobb válasz: Viszonylag ismeretlen, de lehet Lyme - kór tünete is (kullancs okozza). Sõt, hasonló tüneteim voltak a kezdõdõ agyhártyagyulladásomkor.

Viszonylag ismeretlen, de lehet Lyme - kór tünete is (kullancs okozza). Sõt, hasonló tüneteim voltak a kezdõdõ agyhártyagyulladásomkor.
Ez lehet akár depresszió, akár skizofrénia... Én az utóbbira odafigyelnék... Azt kellene tudni hogy mióta csinálja, mikor csinálja... ezt a kérdést így feltenni kicsit egyszerû..
Ha be vagyok tépve elõfordul velem is olyankor a citromos víz segít!
vagy be van lsd-zve vagy bipoláris
depresszió
Tipikus depressziós tünetek.
Ha a nevetés is és a sírás is sûrûn váltakozva és viszonylag ok nélkül jön (nem arányos a kiváltó okokkal) - az bizony a bipoláris depresszió jele.
Síráson ilyenkor természetesen a szomorú, bánatos sírást értjük, nem a feszültség hatására a katarzis élményét...
Én nem diagosztizálnék...Velem is elõfordult már, pedig nyitott, optimista ember vagyok. Olyankor általában nagyon feszült vagyok, és egy érzelmi katarzis következtében bizony elõfordulhat mind a kettõ reakció, akár egy más után is.Ha ez rendszeres, akkor annak oka van, mindenképp segítséget kell kérni szakembertõl!
Bipoláris depresszió. Kísérd el orvoshoz, magától ez nem gyógyul!
Kérdezõ! Hány éves a barátod, akirõl írsz? Mert én 16 vagyok, amúgy nagyon energikus és lelkes lány, de amikor ideges vagyok és nem akarom mutatni velem ez elõfordul. Nálunk ez is egy kortünet, mint az, hogy egyszer alig bírunk megülni a fenekünkön, máskor meg semmire sincs energiánk. Viszont felnõtt embereknél én ilyet még nem láttam.

Egy 6-7 hetes terhességnek mik a "tünetei"/jelei?

Legjobb válasz: 1.mensi elmaradása Rengeteg tünete lehet, de tünetmentesen is lehet terhes valaki. Hasszúrkálás petefészek környékén Derékfájás, cici feszülés, hányinger, émelygés, farkasétvágy (hajnalban vagy akár napközbeni hirtelen iszonyatos éhség), fáradtság.

1.mensi elmaradása Rengeteg tünete lehet, de tünetmentesen is lehet terhes valaki. Hasszúrkálás petefészek környékén Derékfájás, cici feszülés, hányinger, émelygés, farkasétvágy (hajnalban vagy akár napközbeni hirtelen iszonyatos éhség), fáradtság.
Kiegészíteném még a fenti hozzászólást: - egyes szagokra, illatokra érzékenyebben reagálsz - megundorodsz egyes ételektõl - kívánósság, fokozott étvágy - gyakori vizelési inger - ingatag kedélyállapot
Szia! Nekem nagyobbodott a mellem, és pl.nem tudtam meginni a kávét, amit elötte naponta tettem, mert imádtam az izét.Fáradékonyabb voltam. Ja, és a vállam tele lett pattanásokkal-sose volt ott elötte!
Fáradsáááááág

Mitől lehet egy nőnek méhgyulladása, és mik a tünetei, hány éves kortól lehet már?

Legjobb válasz: a gyulladásokat baktériumok okozzák(fõleg sta és str). leginkább pubertáskortól jelentkezik(12+). Tünetek: Diszkomfort érzés Fájdalom Alhasi fájdalom

a gyulladásokat baktériumok okozzák(fõleg sta és str). leginkább pubertáskortól jelentkezik(12+). Tünetek: Diszkomfort érzés Fájdalom Alhasi fájdalom
A kérdező hozzászólása: nagyon jó .... köszi a választ...!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!