Találatok a következő kifejezésre: Mik a tünetei és hogy kell kezelni (2 db)

Mik a koszmó tünetei és hogy kell kezelni?

a 2 hetes babámnak hámlik az oraa és a holmoka, ez lehet koszmó?

Legjobb válasz: Szia! A koszmó a hajon van,és olajozni kell,majd jól lemosni. A te esetedben inkább használj gyógyszertárban kapható olajat.(Parafin)Szerintem szárad a bõre.

Szia! A koszmó a hajon van, és olajozni kell, majd jól lemosni. A te esetedben inkább használj gyógyszertárban kapható olajat.(Parafin)Szerintem szárad a bõre.
Amirpl Te írsz az nem koszmó, az a fejtetõn alakul ki és olyan mintha hámlana.A Ti esetetekben én a babaolajat javaslom azzal kenjed neki az érintett területeken, vagy Fürdés elõtt Hidrofillal.

Milyen tünetei van annak, hogy ha a szervezet nem termeli azt a sárgatest hormont, ami a beágyazódáshoz kell? Mivel lehet kezelni, és milyen vizságalattal szűrik ki?

Legjobb válasz: Az orvos ír fel sárgatesthormon tablettát és akkor minden rendben lesz. Amúgy ez a terméketlenség leggyakoribb eõfordulása, de orvosolható:) Tünete az lehet ha teherbeesel és az elsõ pár hétbe elvetélsz vagy nem esel teherbe 1-1,5évig. De ne aggódj van rá megoldás! Sok sikert!

Az orvos ír fel sárgatesthormon tablettát és akkor minden rendben lesz. Amúgy ez a terméketlenség leggyakoribb eõfordulása, de orvosolható:) Tünete az lehet ha teherbeesel és az elsõ pár hétbe elvetélsz vagy nem esel teherbe 1-1, 5évig. De ne aggódj van rá megoldás! Sok sikert!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!