Találatok a következő kifejezésre: Mik a tünetei és hogy kell (14 db)

Mik a koszmó tünetei és hogy kell kezelni?

a 2 hetes babámnak hámlik az oraa és a holmoka, ez lehet koszmó?

Legjobb válasz: Szia! A koszmó a hajon van,és olajozni kell,majd jól lemosni. A te esetedben inkább használj gyógyszertárban kapható olajat.(Parafin)Szerintem szárad a bõre.

Szia! A koszmó a hajon van, és olajozni kell, majd jól lemosni. A te esetedben inkább használj gyógyszertárban kapható olajat.(Parafin)Szerintem szárad a bõre.
Amirpl Te írsz az nem koszmó, az a fejtetõn alakul ki és olyan mintha hámlana.A Ti esetetekben én a babaolajat javaslom azzal kenjed neki az érintett területeken, vagy Fürdés elõtt Hidrofillal.

Tisztelt Főorvos Úr! Szeretném megkérdezni, mi okozhatja nálam a vizeletürítési nehézséget? Érzem, hogy kell, de nem indul meg a folyás, csak ha várok egy kicsit és préselek. Lehet ez felfázásnak a tünete? Ha nem kell annyira pisilnem, akkor nem ilyen neh

Tisztelt Főorvos Úr! Szeretném megkérdezni, mi okozhatja nálam a vizeletürítési nehézséget? Érzem, hogy kell, de nem indul meg a folyás, csak ha várok egy kicsit és préselek. Lehet ez felfázásnak a tünete? Ha nem kell annyira pisilnem, akkor nem ilyen nehézkes a dolog. Köszönettel: Máriamagdaléna

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A vizelési nehézségnek számos oka lehet, amelyeket csak urológus szakorvos tud pontosan megállapítani. Önnek is ilyen jellegű kivizsgálást javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A vizelési nehézségnek számos oka lehet, amelyeket csak urológus szakorvos tud pontosan megállapítani. Önnek is ilyen jellegű kivizsgálást javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Főorvos Úr! Szeretném megkérdezni, mi okozhatja nálam a vizeletürítési nehézséget? Érzem, hogy kell, de nem indul meg a folyás, csak ha várok egy kicsit és préselek. Lehet ez felfázásnak a tünete? Ha nem kell annyira pisilnem, akkor nem ilyen neh

Tisztelt Főorvos Úr! Szeretném megkérdezni, mi okozhatja nálam a vizeletürítési nehézséget? Érzem, hogy kell, de nem indul meg a folyás, csak ha várok egy kicsit és préselek. Lehet ez felfázásnak a tünete? Ha nem kell annyira pisilnem, akkor nem ilyen nehézkes a dolog. Köszönettel: Máriamagdaléna

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A vizelési nehézségnek számos oka lehet, amelyeket csak urológus szakorvos tud pontosan megállapítani. Önnek is ilyen jellegű kivizsgálást javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A vizelési nehézségnek számos oka lehet, amelyeket csak urológus szakorvos tud pontosan megállapítani. Önnek is ilyen jellegű kivizsgálást javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Hogyan kell xifó-t tenyészteni? És mik a tünetei a terhességnek?

Legjobb válasz: Nekem régebben voltak, és nem igazán vettem észre mást, mint hogy tele van az akvárium bébikkel. Persze nem nõtt fel mind, de mindig volt annyi, hogy a barátaim állományát frissíthettem :)

Nekem régebben voltak, és nem igazán vettem észre mást, mint hogy tele van az akvárium bébikkel. Persze nem nõtt fel mind, de mindig volt annyi, hogy a barátaim állományát frissíthettem :)
Mekkora akvárium?Külön csak xifó tenyésztésre vagy együtt többi hallal ha együtt többi hallal akkor mik vannak abba az akváriumba és milyen a szûrés?
1 hímet összeteszel 4 nõsténnyel, és vársz. Ha megvannak a kisxifok rögtön ki kell szedni tõlük a szülõket, különben megeszik õket. Utána kishal-kajával eteted õket (pl.: Sera Vipan Baby).
A terhesség tünete meg gondolom, az hogy megnõ a hasa.
terhességi folt + gömbölyû has
A nõstény hasa megnõ, szinte szögletessé válik a szülés elõtt és megnõ az ellési foltja. Ha valamelyik nõstény haladon ezt látod szerintem szerezz be egy elletõ dobozt. Abban lennie kell egy térelválasztónak ami majd megvédi a születõ és leesõ kishalakat. Én ilyenkor az anya mellé szoktam betenni egy kis csomó jávai mohát is, hogy az esetleg felúszó kishalakat se egye meg az anyahal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat!!!

Ha úgy érzem és a tünetek is megvannak, hogy terhes vagyok mit kell tennem ha a teszt nem mutatja ki? meddig várjak? Mikor menjek dokihoz hogy lásson is valamit?

Legjobb válasz: Nem törvényszerû, hogy a terhesség általános tünetei terhességet mutatnak. Lehet influenza, vírus, bármi is. Ha késik a menszeszed, elsõ vizeletbõl 10-es érzékenységû teszttel érdemes tesztelni. Elõfordulhat, hogy pár napig még nem mutatja ki. Egy hét múlva tesztelnék újra, akkor már lennie kell kimutatható HCG-nek a vizeletben, amennyiben terhes vagy. Elõször 6 hetesen érdemes dokihoz menni, akkor talán van szívhang. De elõfordulhat, hogy még akkor sincs.

Nem törvényszerû, hogy a terhesség általános tünetei terhességet mutatnak. Lehet influenza, vírus, bármi is. Ha késik a menszeszed, elsõ vizeletbõl 10-es érzékenységû teszttel érdemes tesztelni. Elõfordulhat, hogy pár napig még nem mutatja ki. Egy hét múlva tesztelnék újra, akkor már lennie kell kimutatható HCG-nek a vizeletben, amennyiben terhes vagy. Elõször 6 hetesen érdemes dokihoz menni, akkor talán van szívhang. De elõfordulhat, hogy még akkor sincs.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ akkor várok még pár napot és újra tesztelek!
A nemvárt napján tesztelj, ha nem mutatja ki, ismételd meg 48 óra múlva, ha terhes vagy, akkor már pozitívnak kell lennie, de ha esetleg nem egyértelmû, akkor másnap reggel még egy teszt. Ha pozitív, akkor az utolsó vérzéstõl számított 6-6 hétben érdemes orvoshoz menni, akkor általában már szívhang is van. Sok sikert!
6-7 nem 6-6 :) Bocsi elírtam:)
Szia! Két héttel a nemvárt ideje után menj dokihoz szerintem, ha negatív a teszt. Elküd majd vérvételre, hogy mi lehet a gond. Ugyanis ha még akkor is negatív, az sajnos azt jelenti, hogy nem vagy babás. :-( Hiába a tünetek, azok akkor is lehetnek, ha nem baba miatt késik. Addig is kétnaponta érdemes tesztelni, és ha közben pozi lesz, akkor onnantól számolva két hét múlva lesz értelme dokihoz menni. Drukkolok, hogy sikerüljön!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!és a drukkot!majd írok mi lett!

A nyelv lepedékesedését mi okozza? Hogyan lehet megszűntetni? Nem a tünete (lepedék) hanem azt ami okozza? És miért van az, hogy gyakran kell vizelnem?

Valahol az tolvastam,hogy az emészt?rendszer problémáira utal ha lepedékes a nyelv. Ha ez igaz akor kihez forduljak vagy mit csináljak? Hiba iszok sokat nem múlik.

Legjobb válasz: Ez igy van. A nyelv szovete a gyomor es az emesztorendszer szovetenek folytatasa. A feher lepedekkel boritott nyelv tulzottan lugos allapotot tukroz, mely hidegerzessel, rossz mesztessel, az emesztorendszer vagy a tudok belso vertolulasaval kapcsolatos. Esetleg vannak valamilyen mas tuneteid is?

Ez igy van. A nyelv szovete a gyomor es az emesztorendszer szovetenek folytatasa. A feher lepedekkel boritott nyelv tulzottan lugos allapotot tukroz, mely hidegerzessel, rossz mesztessel, az emesztorendszer vagy a tudok belso vertolulasaval kapcsolatos. Esetleg vannak valamilyen mas tuneteid is?
A kérdező hozzászólása: Milyen más tünetekre gondolsz ? Álltalában keveset iszom bár mostanában megvan a 2 liter, sõt kicsit több is ha úgy alakul. Dohányzás, alkohol nincs. Szóval mit lehet tenni, hogy elmúljon? Más étrend ?
Tehat nincsennek panaszaid, fajdalmaid, csak ez a "lepedek" az, ami zavar?
A kérdező hozzászólása: IGEN !

Milyen tünetei van annak, hogy ha a szervezet nem termeli azt a sárgatest hormont, ami a beágyazódáshoz kell? Mivel lehet kezelni, és milyen vizságalattal szűrik ki?

Legjobb válasz: Az orvos ír fel sárgatesthormon tablettát és akkor minden rendben lesz. Amúgy ez a terméketlenség leggyakoribb eõfordulása, de orvosolható:) Tünete az lehet ha teherbeesel és az elsõ pár hétbe elvetélsz vagy nem esel teherbe 1-1,5évig. De ne aggódj van rá megoldás! Sok sikert!

Az orvos ír fel sárgatesthormon tablettát és akkor minden rendben lesz. Amúgy ez a terméketlenség leggyakoribb eõfordulása, de orvosolható:) Tünete az lehet ha teherbeesel és az elsõ pár hétbe elvetélsz vagy nem esel teherbe 1-1, 5évig. De ne aggódj van rá megoldás! Sok sikert!

Mit lehet tenni, ha a terhesség 7. hetében egyik-másik lábujjam megdagadt, bevörösödött, és zsibbad és viszket? Tapasztalatokat kérek! Mivel kell kenni? Mit kell fogyasztani? Mi használ, hogy elmúljanak ezek a tünetek?

Legjobb válasz: szerintem keresd fel a háziorvosodat! Ez a kérdés itt annyira nem jó mert terhesen senki sem fogja Neked hogy teszem azt ezzel vagy azzal kenegesd magad. Még a végén baj lesz. Lásson szakember!! Péntek lévén javallom keresd fel az ügyeletet!

szerintem keresd fel a háziorvosodat! Ez a kérdés itt annyira nem jó mert terhesen senki sem fogja Neked hogy teszem azt ezzel vagy azzal kenegesd magad. Még a végén baj lesz. Lásson szakember!! Péntek lévén javallom keresd fel az ügyeletet!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Igaziból az érdekelt, hogy valakinek volt e már ilyen problémája, és talált-e orvos nélküli megoldást, mert ahogy tudod ez csak ödéma, ami elmúlik....de természetesen holnap megnéz a doki is.
ne felejsd el hogy nem vagyunk egyformák akinek bejött valami nem biztos hogy neked jó lesz! 7 hetesen inkább ne itt keresd az "ötleteket":-) Ja és számtalan sok oka lehet a dagadásnak. de csak nyugi:-) minden oké lesz!
Nagyon drukkolok neked! Én is épp várok! Utálatos!!!!
De jó Nektek lányok...:-) Én most várom, hogy végre valahára megjöjjön és utána elkezdhessem a következõ Clostys hónapom. Elõzõ Clostysban egybõl terhes letterm, de sajnos elvetéltem. Most egy hónap szünet és utána a következõ próbálkozás. Nagy reményekkel állok neki... Gratula Nektek! Ja az idõ siettetésére nekem eddig csak egy dolog jött be, ha vásárolgatok. Se a sok munka, sport, olvasás stb nem foglalt le, egyedül ha vásárolgatok. Ajánlom Nektek is!
detto igy voltam mult héten kedden voltam dokinál (igen korán) igy csak peteszákot látott aztán visszarendelt most keddre akkor meg nem tudtam bemenni igy holnap reggel 8 ra megyek nagyon nagyon hosszú volt az idö de már csak egy nap és remélem csak jóhirrel szolgálhat a doki!!! kitartás tudom hogy nehéz
A kérdező hozzászólása: mit ne adnék ha egy petezsák szikhólyaggal diagnózisom már lenne
Szorítok neked és a többi hozzászólónak is. Nem tudom, hogy biztat-e, de két babóm van egy fiam és egy lányom, de egyik alkalommal sem volt terhességi tünetem. A harmadik hónapban jártam, mikor elkezdtem kívánni a tejölös uborkasalátát, de azt a várandósságom egész ideje alatt. Lehet, hogy neked sem lesz tüneted.
szeretném megkérdezni, hogy az elsõ utro-s hónapban sikerült a baba? :)
A kérdező hozzászólása: Az utrogestan akkor kaptam, amikor már tudtunk az új terhességrõl. Az elõzõnél is kaptam, de nem az lehetett a baj, mert mised ab. lett a vége. Pedig az elsõ terhességemnél (aki már 3 éves) semmi baj nem volt. Azóta meg nem akar össze jönni. Remélem ezzel a mostanival minden rendben lesz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!