Találatok a következő kifejezésre: Mik a spanyol mondatok (6 db)

Mi ennek a spanyol mondatnak a magyar jelentése? BMX sabela! Jajaj bueno me paseee besos! Y te sigo! De donde sos? ‎

Legjobb válasz: Szia! Az elsõ mondatot nem igazán értem, de TALÁN bemutat valakinek egy csajt. Aztán meg: "Hahaha, remek, akkor küldj csóko(ka)t. És akkor majd követlek/utánad megyek. Hová valósi vagy?". Ennyit szûrtem le belõle, de a spanyolom elég kezdetleges. Viszont ha ez jelent valamit szerintem aki mondja valahová Latin-Amerikába, azon belül Argentina környékére valósi lehet, mert a sos-t ott használják az eres helyett.

Szia! Az elsõ mondatot nem igazán értem, de TALÁN bemutat valakinek egy csajt. Aztán meg: "Hahaha, remek, akkor küldj csóko(ka)t. És akkor majd követlek/utánad megyek. Hová valósi vagy?". Ennyit szûrtem le belõle, de a spanyolom elég kezdetleges. Viszont ha ez jelent valamit szerintem aki mondja valahová Latin-Amerikába, azon belül Argentina környékére valósi lehet, mert a sos-t ott használják az eres helyett.

Mit jelentenek ezek a spanyol mondatok?

Qué recuerdos guarda usted de los anos pasados en el centro de ecucación superior? Qué notas sacaba usted?

Legjobb válasz: Milyen emlékei vannak az elmúlt évekbõl a felsõoktatásból? Milyen jegyeket kapott?

Milyen emlékei vannak az elmúlt évekbõl a felsõoktatásból? Milyen jegyeket kapott?

Mik a legfontosabb spanyol mondatok?

Tudom elég durva lesz de Dél-Amerikába utazom 4 és fél hétre, egyetlen támaszom a párom az ? középfokú nyelvvizsgájával...

Legjobb válasz: sya!remélem ez az oldal segít valamit,én is most tanulok spanyolul,nekem segített...:-) http://www.e-spanyol.hu/kiejtes.php

sya!remélem ez az oldal segít valamit, én is most tanulok spanyolul, nekem segített...:-) http://www.e-spanyol.hu/kiejtes.php
mint látod, a bal oldalon hasznos kifejezéseket is találsz+egyéb segítõ részeket...-az elõzõ válaszoló-
A kérdező hozzászólása: Ezt az oldal tényleg nagyon jó! Köszönöm! :)
szívesen.örülök h.tetszik:-)
szóval: nem tudok spanyolul: Yo no se hablar en espanol jo éjszakát: buenas noches (buenász nocsesz) jo napot: buenos dias (buenosz diasz) jobb: derecho(derecso) bal: izquierda(iszkierda) elõre:adelante(adelánte) hátra:atras(átrász) ha vmi utcát keresnél: donde se encuentra(donde sze enkuentrá) azaz hol van a tegezés a tu, mig a magázás az husted(uszted) ha vmi utcát keresnél, es szeretnél vkit megkérdezni, kb igy kezdd: disculpame, donde puedo encontrar xyz Calle (diszkulpámé, donde puedo enkontrár xyz kággyé) kb ez a legfontosabb, jo utat :)


A következő spanyol mondatok mit jelentenek?

Mezclar todos los ingredientes, menos el aceite, en la juguera. Luego incorporar el aceite, mezclándolo bien con una espátula. Añadir agua con hielo al gusto. Servirlo con verduras picadas (pimentón, zapallo italiano, etc.) y pan cortado en cuadrados pequeños.

Legjobb válasz: Keverd össze az összes hozzávalót - az ecet kivételével - a turmixgéppel. Ezután öntsd hozzá az ecetet, és kanállal jól keverd el. Ízlés szerint adj hozzá vizet jéggel. Apróra vágott zöldséggel tálald (paprika, cukkini, stb.) és kis kockákra vágott kenyérrel.

Keverd össze az összes hozzávalót - az ecet kivételével - a turmixgéppel. Ezután öntsd hozzá az ecetet, és kanállal jól keverd el. Ízlés szerint adj hozzá vizet jéggel. Apróra vágott zöldséggel tálald (paprika, cukkini, stb.) és kis kockákra vágott kenyérrel.
bocsánat, nem ecet, hanem olaj akart lenni. :)
az aceite-t én is mindig ecetnek hiszem:P megtévesztõ neve van:D
Igen, ezt minden alkalommal elrontom, pedig tudom, és rögtön javítom is mindig - mint most is -, de a következõre akkor is elrontom újra. :P

Mit jelentenek a következő spanyol mondatok? -hermosos ojos por dios -tus ojos son preciosos. Y tu mirada impactante -me tengo que ir los siento no me anda bine internet

Legjobb válasz: http://translate.google.hu/?hl=hu&tab=wT#es|hu|hermosos%20oj.. google a barátunk .... fõleg a fordítója :-)

http://translate.google.hu/?hl=hu&tab=wT#es|hu|hermosos%20oj.. google a barátunk .... fõleg a fordítója :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!