Találatok a következő kifejezésre: Mik a pozitívumai (24 db)

Pénteken derült ki, hogy császár lesz, öntenétek belém egy kis lelket? Mik a pozitívumai?

Eddig teljesen hüvelyire készültem, őszintén szólva jobban félek a császármetszéstől. Nem is látom át a jó oldalait, pedig biztos van.

Legjobb válasz: Mi miatt lesz császárod? Annyiban jó,hogy nem szenvedsz annyit vagy nem fogod érezni. pl:.altatásba,vagy érzéstelenitést kapsz.

Mi miatt lesz császárod? Annyiban jó, hogy nem szenvedsz annyit vagy nem fogod érezni. pl:.altatásba, vagy érzéstelenitést kapsz.
Én pont fordítva voltam! Nagyon féltem a hüvelyi szüléstõl, végül a fiam nem is fordult be, ezért császáros lettem "szerencsére". Nem kell félned a császártól, nem olyan szörnyû! Nagyon gyorsan túl leszel rajta, észre sem veszed és már a karodban fogod a babád! :) És megmenekülsz a fájásoktól, kínlódástól, esetleges varrástól. Ettõl még ugyanolyan csodálatos anyuka leszel!
Utána fogsz tudni ülni, babádnak szép kerek feje lesz, nem lesz nyomi. A varraton kívül semmilyen nyoma nem marad késõbb és a babád tutira egészséges marad, nem lesz oxigénhiány miatt mondjuk fogyatékos. Már ezért megéri. És hát nem fogsz szenvedni, 15 órát vajúdni. Nekem magas heges lett a gátam a természetes szülés utáni varrástól, ami nem olyan kellemes együttlétkor még így 20 év után sem.
Azért a hüvelyi szülés egyáltalán nem olyan szörnyû, mint ahogy az 1. erõsen eltúlozta. Értem, hogy vigasztalni akarta a kérdezõt, de ez már nagyon durva túlzás. Fényévekkel jobb természetesen szülni, mint egy nagy hasi mûtéttel világra hozni a magzatot. De! Kérdezõ, ha neked császár lesz, akkor bizonyára a kettõtök egészsége indikálja a beavatkozást. Vagyis a legnagyobb és elegendõ pozitívum jelen esetben a császár mellett az, hogy a te és a babád egészsége így lesz a legbiztosabb kezekben.
utolso Azért ez a nem szenvedsz ez erõs mert utàna hetekig fàj még.....eléggé ugy hangzott h nem fàj anyira mint egy sima szülés....és h te ettõl többnek érzed magad...pedig ha megkérdezed akkor inkàbb szülnek ugy mint csàszàrral.... Kérdezõ. hamar tul leszel rajta elsõ éjjel amikor elmulik az érzéstelenitõ fàjni fog nem kicsit, de miutàn fel àllsz ès bejàratodik jobb lesz :-) A lényeg h ne hagyd el magad...mozogni kell! A hasleszorito nekem nagyon jolesett sztem érdemes beszerezni :-) Ja és mindenért kàrpotol majd a kisbabàd :-) Az érzéstelenitõ beadàsa olyan mint egy szuri csak furcsàbb érdekes érzés. Mûtét közbe meg fàjdalmat nem fogsz érezni...csak azt h matatnak :-)
Az orvosok csak indokolt esetben döntenek a császár mellett, tehát neked és a babának a ti helyzetetekben most ez a jobb. Ez a jó oldala, hogy így vagytok nagyobb biztonságban. Nem érdemes konkrétan keresgélni, hogy melyik szülésmód miért jobb, vagy rosszabb, ha császár kell, akkor fogadd el. Jó egészséget neked is és a babának is!
Nekem az elsõ hüvelyinek indult, majd sürgõsségi lett belõle. A második már progi volt és rettegtem tõle, mert ugye az elsõnél altattak, fogalmam se volt semmirõl. Na a legrosszabb a progiban az volt, hogy miután berakták a katétert, egy idõ után szóltak, hogy költözködjek át a "gurulós" ágyra, megyünk a mûtõbe, és átkászálódás közben ráléptem a katéteres vezetékre. Azt hittem, ott fekszem ki. :) Na, én mindkettõbõl 1 hét alatt felgyógyultam, a progisnál a kötelezõ 6 óra fekvés után én az elsõ felkelésnél nagyon szenvedtem, mire felültem az ágyban, aztán az ágyról már kisebb szenvedéssel keltem fel, a séta meg simán ment. Minél többet mászkálsz, annál hamarabb gyógyulsz. A hetekig nem tudsz mozdulni, nem emelheted a babád, nem lesz tejed és egyéb marhaságokkal ne foglalkozz! A 4. napon én vittem a hordozóban a gyereket a kocsihoz (ami ráadásul féloldalas tartás), kiegyenesedve tudtam járni már az elsõ napon, és 2 nap után ömlött a tejem mindkét gyereknél. Az 1. 7 hónapos koráig anyatejes volt és 16 hónapos koráig szoptattam, a 2. 5 hónapos koráig volt csak anyatejes és egy éves koráig szoptattam. És tudod mit? Engem nem érdekel, hogy nem éltem át a "szülés misztériumát", nekem elég volt az a néhány óra szenvedés az elsõ gyereknél, mielõtt megcsászároztak. Soha nem fogom elfelejteni, hogy milyen borzalmas volt (pedig én csak 4-5 órát szenvedtem, nem 2 napot, mint néhányan), míg a progi az egyik legjobb élményem, persze ebbe nem értem bele a gyerekkel kapcsolatos csodás élményeket. Ja, és nem leszel szaranya azért mert császárral SZÜLTÉL. Izgulni szabad, pánikolni nem! :)
A kérdező hozzászólása: A szemem miatt, illetve nagy babát tippel az orvos, bár még lesz egy uh addig, de sajnos a szemem nem bírná valószínüleg. Köszönöm a válaszokat!
Szia! Nekem programcsászárom volt, mert azt kértem az orvosomtól. A gerincérzéstelenítés és a mûtét egyáltalán nem fájt. Megmutatták a kisfiamat, ott volt mellettem, míg bestoppoltak. Utána 8 órát voltam az õrzõben, a felállást szépen lassan csináltam és a saját lábamon mentem a szobámba. Kb. negyedórát feküdtem, aztán kimentem a folyosóra sétálni. Másnap 10-kor hozták a kisfiamat, teljesen el tudtam látni, semmi probléma nem volt. Délután már úgy mozogtam, hogy aki nem tudta, annak fel sem tûnt, hogy mûtöttek. Az osztályon több császáros is volt, de senkit sem hallottam panaszkodni. A sokat hangoztatott "mennyivel kockázatosabb a császár, mint a term. szülés" felejtsd el! A sürgõsségi császár valóban az, hiszen vészhelyzet van. A programcsászár viszont nem az.

Van egy Xbox 360 Arcadeom. Megéri kiflashelni? Mik a pozitívumok, negatívumok vagy kockázatok?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem éri meg. Pozitívum kb semmi nincs. Letölthetsz ezer játékot, de minek? 2-3nál egyszerre úgy se játszol többel, ráadásul így bukod a live-t, a dlc-ket. Olcsón kell megvenni használt vagy régebbi játékokat, ha valami újabb kell arra is össze lehet spórolni, aztán meg akár cserélgetni. Fel kell fogni, ezek nem ingyenes dolgok. Ha nincs rá lóvé, más hobbit kell keresni.

Egyáltalán nem éri meg. Pozitívum kb semmi nincs. Letölthetsz ezer játékot, de minek? 2-3nál egyszerre úgy se játszol többel, ráadásul így bukod a live-t, a dlc-ket. Olcsón kell megvenni használt vagy régebbi játékokat, ha valami újabb kell arra is össze lehet spórolni, aztán meg akár cserélgetni. Fel kell fogni, ezek nem ingyenes dolgok. Ha nincs rá lóvé, más hobbit kell keresni.
Ráadásul abban szerintem semmi öröm nincs, hogy valaki 1 nap alatt letol minden megjelent játékot. A jobbakat pedig meglehet venni használtan. 2-3 hónap alatt több ezret csökken az ára. Gears of War 3 már 4k körül kapható használtan.
Az a véleményem hogyha valamibõl sok van azt az emberek többsége nem igazán értékeli.Így van ez a játékokkal is.Szerintem az emberek zöme csak végigtolja a játékokat 1-2 alkalommal aztán hali.De egy játék akkor van igazán kijátszva ha az összes Achivment-et kiszedik belõle.A Live-on ezt a mércét használják és %-ban jelenik meg a teljesítmény egy-egy játék kapcsán, nem beszélve hogy milyen jó úgy ránézni egy játékra hogy az van utána írva 100% teljesítés.(mert hogy lehet igazán véleményt mondani egy olyan játékról aminél Pl:csak 45% teljesítettség van, és ha egy ilyen ember mond vélemény hát valljuk be nem nagyon adnánk a szavára legalább is én biztos nem!)És csatlakozom az elõttem szólókhoz egy csomó dologból kimaradsz.Inkább legyen kevesebb eredeti játékom de az legyen mellette hogy 100%!

A hengerenkénti leömlő mit jelent? Mik a pozitívumai és a negatívumai? Árt az autónak? Ugyanezt akarom tudni a sport kipufogórendszerről? Valaki nem az egész rendszert cseréli ki, miért?

Legjobb válasz: Negatívuma az ára. Ami haszna van a normális rendszernek és a 4-2-1-es leömlõnek, hogy valamennyivel gyorsabban fog távozni a kipufogógáz, így nyersz teljesítményben egy mezei Civicnél 1,2LE-t. Egy komplett saválló rendszer dobokkal és katalizátorral ( át kell menni mûszakin is ugye.. ) simán 100 000 fölött van. Nyilván ezért nem cseréli mindenki egyben.

Negatívuma az ára. Ami haszna van a normális rendszernek és a 4-2-1-es leömlõnek, hogy valamennyivel gyorsabban fog távozni a kipufogógáz, így nyersz teljesítményben egy mezei Civicnél 1, 2LE-t. Egy komplett saválló rendszer dobokkal és katalizátorral ( át kell menni mûszakin is ugye.. ) simán 100 000 fölött van. Nyilván ezért nem cseréli mindenki egyben.
Ha eszi az olajat, akkor elõbb azzal foglalkozz, ne a tuninggal. Katalizátornak nincs köze az olajfogyasztáshoz. Azt legjobb esetben folyás okozza, ezt látnod kéne az autó alatt. Ami még mindig viszonylag szerencsés, ha a szelepszár-szimmeringek rosszak, azok viszonylag olcsón javíthatók. Legrosszabb esetben szét van kopva a motorod, ezért eszi meg az olajat. Ez egy jó drága motorfelújítást jelent.
A kérdező hozzászólása: Nemtom, 2 hónapja vettem:D
És eddig mûszakin hogy ment át? :D
A kérdező hozzászólása: Amúgy egy 2001 -es.honda Civic LS Vtech 1.6 16w van, és nincs benne katalizátor, ezért eheti jobban az olajat?Majd késõbb talán szeretnék rá egy komolyabb rendszert azért érdeklõdtem:)
Asszem a MegaSquirt 2 ecu már megy lambda nélkül is. Csak ez újabb 250-350 000-rel megdobja a költségeket :)
de amúgy itt szemezgethetsz: http://mindenamituning.uw.hu/hatasfoknoveles.htm Modern motoroknál sajnos ez szinte már kizárt, a két lambda szonda helyes értéke nélkül a motorvezérlõ computer hibát jelez és vészprogramra vált, abszolút negatív tuning. Tehát ez tipikus, félinformációra épülõ hiedelem, amivel javítás helyett akár árthatunk is az autónak, minden szempontból. Ha mégis megcsináljuk (régebbi rendszer, szabályozatlan katalizátor), ezek az autók azonnal megbuknak a "zöldkártyás" méréseken. Szerencsére van profi megoldás: Ma már léteznek sport katalizátorok, csökkentett fojtással. Ezeket a kipufogó szakmûhelyekben kell keresni. Tehát nem érdemes kidobni, még akkor se ha leszarod a káros anyag kibocsájtást...
attól függ hol van, ha a lambda szonda elõtt (általában igen...) akkor jól megzavarja a motorvezérlést a hiánya, és azt is cserélni kell ha ki akarod szedetni, aztán mûszakira visszarakni a régi vezérlést, katalizátort, nagy macera az egész és nem dob annyit a teljesítményen... egyébként legtöbben csak azért cserélik a dobot, hogy szépen szóljon, nem teljesítmény miatt...
A kérdező hozzászólása: Aha értem, és ha nincs egy autóban katalizátor akkor nõ a káros anyag kibocsájtás és ennyi? Mást negatívuma nincs? Persze a mûszakin kívül?
A kérdező hozzászólása: Írtam, hogy nem most akarok tuningot, olaj nem folyik sehol, remélem a maradék kettõ közül az olcsóbbik lesz....


Mik a pozitívumok és mik a negatívumok a panelházakban?

Legjobb válasz: Nem kell a kertet gondozni. A szomszéd ott van melletted, így bármikor gyorsan atmehetsz hozzá, ha akarsz. Ha betörnek a házba nem biztos, h hozzátok mennek be.

Nem kell a kertet gondozni. A szomszéd ott van melletted, így bármikor gyorsan atmehetsz hozzá, ha akarsz. Ha betörnek a házba nem biztos, h hozzátok mennek be.
Pozitívum, hogy olcsó. Létezik olyan panel is, amihez földszinten terasz és kert is tartozik. Valamint házközponti fûtéses, azaz viszonylag alacsony a rezsi. Ez azért sirályság. Negatívumból sok van. A technológia az építõanyagok silánysága, a sok lakó, a fûtés, stb...
Pozitívumot nem tudok. Drága a fûtés, egy betonkaptár, nyáron meleg, télen hideg, a zajok áthallatszanak.

Mi a pozitívumok és a negatívumok a mostani Fidesz kormányzásban?

Legjobb válasz: pozitívum, hogy hozzányúlt egy csomó olyan dologhoz (eü, önkormányzatok, oktatás, stb., ami valóban problémás, ez tény negatívum, hogy amihez hozzányúlt, ott csak odáig jutott, hogy szétrombolta, és nincs más, csak káosz negatívum, hogy az egész országot egy maffia szervezetté alakította át, és az egész ország arról szól, hogy a fidesz holdudvarát (habony árpádtól, nyerges zsolton át, horváth istvánig) pénzzel lássa el

pozitívum, hogy hozzányúlt egy csomó olyan dologhoz (eü, önkormányzatok, oktatás, stb., ami valóban problémás, ez tény negatívum, hogy amihez hozzányúlt, ott csak odáig jutott, hogy szétrombolta, és nincs más, csak káosz negatívum, hogy az egész országot egy maffia szervezetté alakította át, és az egész ország arról szól, hogy a fidesz holdudvarát (habony árpádtól, nyerges zsolton át, horváth istvánig) pénzzel lássa el
Negatívum: minden. Pozitívum: semmi.
Pozitívum: -mostani BTK módosítás -nem beszélnek állandóan a rasszizmusról , kirekesztõzésrõl, toleranciáról meg hasonló hülyeségekrõl -a nagyvállalatokat megadóztatják Negatívum: -nagyon sok dolgot rosszul valósítanak meg -sokszor maszoposként cselekednek -oktatási rendszer színvonalának rontása
Negatívum: Szar gazdaságpolitika, munkatörvény, válságkezelés. Pozitívum: Nem állnak ki a melegek, az ateisták és a világpolgárok mellett.
Pozitívum: Jó gazdaságpolitika, munkatörvény, válságkezelés. Negatívum: Nem állnak ki a melegek, az ateisták és a világpolgárok mellett.
pozitívum : ugyan úgy el lehet menni ebbõl a gyarmatországból, mint az elõzõ MSZP-s kormányzás idõszakában negatívum : lásd fenti hozzászólást
Pozitívum: tettvágy, új módszerek, kitûnõ marketing. Negatív: Bármiféle ismeretek nélkül való kísérletezés, néha tudatos rombolás, rossz személypolitika, erõszakos központosítás, populizmus.

Szerintetek mik a pozitívumai és negatívumai annak, hogyha a pasitok a (fiú) tesójával lakik?

Legjobb válasz: Akkor a srác nem egyke,ezért nagyobb az esélye, hogy nem az anyuka egyetlen féltett kincse.

Akkor a srác nem egyke, ezért nagyobb az esélye, hogy nem az anyuka egyetlen féltett kincse.
A kérdező hozzászólása: De kisebbik gyerek, tehát lehet, hogy elég elkényeztetett, nem?

Kecskeméten, Budapesten vagy Miskolcon laknál szívesebben? Miért? Melyik helynek mik a negatívumai és pozitívumai?

Várom a véleményeket. :)

Legjobb válasz: Sosem szerettem igazán Pestet, nem akartam itt élni, most mégis itt vagyok. Néha szeretem, néha nem. Miskolcot élhetõbbnek tartom a kisvárosi hangulata miatt. Pest Negatívumai: - maga a város koszos - nem védik a környezetet (hiába van sok szelektív hulladékgyûjtõ, mellé dobálják és az utca tele van szeméttel - az állatkínzók nagy része itt él (több emeletes lakásokban tartanak kisebb és nagyobb méretû kutyákat) Ráadásul az utcán nem szedik össze az ebürüléket - Az emberek el vannak lustulva (inkább be ül az autóba, mint hogy BKV-ra szálljon), - mindenki csak magával foglalkozik, könyököl, a maga hasznát hajtja, = Egyáltalán NEM SEGÍTÕKÉSZEK, sõt érzéketlenek - Szórják a pénzt (Mivel nem tudnak kimenni a kertbe kapálni, így azzal foglalják le magukat, hogy bemennek a plázákba és összevásárolnak mindenfélét) Nincs bennük mértékletesség. (Vasárnap délben tömve vannak a gyorséttermek) - Már nem divat átadni a helyet a villamoson - A közbiztonság közepes - Az emberek érdektelenek - néha úgy érzem, mintha az itt élõk másik bolygóról jöttek volna, de minimum egy másik országból... és még lehetne sorolni Viszont, ha itt élsz minderre lehetõséged van: (Pozitívumok) - Megláthatod Budapest gyönyörû oldalát, amit a külföldiek csodálnak (Csak nyitva kell tartanod a szemed és akarnod kell látni a csodát) - a kulturális - szórakozási lehetõségek (színházak, mozik, múzeumok, koncertek, szórakozóhelyek) - kirándulási és sportolási lehetõségek - szép helyek - gyors közlekedés - nagyobb lehetõségek munka, társasági élet, tanulás terén - pezsgõ életvitel

Sosem szerettem igazán Pestet, nem akartam itt élni, most mégis itt vagyok. Néha szeretem, néha nem. Miskolcot élhetõbbnek tartom a kisvárosi hangulata miatt. Pest Negatívumai: - maga a város koszos - nem védik a környezetet (hiába van sok szelektív hulladékgyûjtõ, mellé dobálják és az utca tele van szeméttel - az állatkínzók nagy része itt él (több emeletes lakásokban tartanak kisebb és nagyobb méretû kutyákat) Ráadásul az utcán nem szedik össze az ebürüléket - Az emberek el vannak lustulva (inkább be ül az autóba, mint hogy BKV-ra szálljon), - mindenki csak magával foglalkozik, könyököl, a maga hasznát hajtja, = Egyáltalán NEM SEGÍTÕKÉSZEK, sõt érzéketlenek - Szórják a pénzt (Mivel nem tudnak kimenni a kertbe kapálni, így azzal foglalják le magukat, hogy bemennek a plázákba és összevásárolnak mindenfélét) Nincs bennük mértékletesség. (Vasárnap délben tömve vannak a gyorséttermek) - Már nem divat átadni a helyet a villamoson - A közbiztonság közepes - Az emberek érdektelenek - néha úgy érzem, mintha az itt élõk másik bolygóról jöttek volna, de minimum egy másik országból... és még lehetne sorolni Viszont, ha itt élsz minderre lehetõséged van: (Pozitívumok) - Megláthatod Budapest gyönyörû oldalát, amit a külföldiek csodálnak (Csak nyitva kell tartanod a szemed és akarnod kell látni a csodát) - a kulturális - szórakozási lehetõségek (színházak, mozik, múzeumok, koncertek, szórakozóhelyek) - kirándulási és sportolási lehetõségek - szép helyek - gyors közlekedés - nagyobb lehetõségek munka, társasági élet, tanulás terén - pezsgõ életvitel
Kecskemét egyértelmûen. Miskolc putritelep, Pest túlzsúfolt. Úgy irom ezt hogy perpill miskolci vagyok, és költözõben kecskemétre. Pesten nem laktam még, de nem is fogok, nekem túl tömött.
Pest túl nyüzsi, sok ember, mindenki fut-rohan, és képes letaposni a lábadat, ha arról a pár cm2-rõl nem viszed arrébb idõben. Miskolcon õszintén egyszer voltam, valamikor sulival átutaztunk rajta (mentünk Miskolc-Tapolcára), túl füstös, szmog, stb. Nem kívánkozok oda. Kecskeméten szerintem minden megvan ami kell, ahhoz hogy az ember jól érezze magát. Én oda szívesen költöznék.
Budapest, mert itt minden van. Ha akarod, nyüzsi, ha nem, akkor nyugi a lakhelyed. Munkalehetõség, tanulási lehetõség is sokkal jobb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Miskolc élhetõbb kisváros? Pedig annyian szidják, szinte csak negatívumokat hallani róla...

Mi a fű negatívumai és pozitívumai?

Legjobb válasz: pozitív- stresszoldó hatás negatív- légzõszervi megbetegedések, kiszámíthatatlan viselkedés.

pozitív- stresszoldó hatás negatív- légzõszervi megbetegedések, kiszámíthatatlan viselkedés.
+Szép zöld. -Locsolni kell.
szerintem ha már fû, legyen igazi. a mûfûnek semmi értelme. ha ügyes vagy kifogsz egy nagyon jófajta fûmagot.annyi tényleg hogy nyírni kell dehát ez legyen a legkevesebb :) amikor végigterülsz a szép zöld gyepen, na azt az érzést semmi nem pótolja ;)
-vágni kell -esetleg gyomirtózni Ellenben a mûfû ( a gumiörleményes): +ugyanolyan szép +nem kell locsolni -vizesen csúszik -drága
A kérdező hozzászólása: Az Utolsónak köszönöm szépen :) a többi meg menjen a búsba.. sok barom egy rakáson.. különben annyira tetszik, hogy annyira rá érnek az emberek, hogy minden szart be írnak!
Én csak ajánlani tudom!!!
Még a marihuánás cigaretta sem. ;)
ajánlom a The Union c. filmet ;)http://www.imdb.com/title/tt1039647/

Valaki eltudná-e mondani az Erasmus és a CampusHungary pozitívumait és negatívumait, esetleg aki már volt valamelyiken mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: Erasmuson voltam, vagyok. Van pozitív is, negatív is, de minél nincs? Legnagyobb negatívum az ügyintézés része: papírok, regisztráció, tantárgyfelvétel, jegyek elismertetése. Pozitívum: új környezet, új ismerõsök, barátok, élmények és nem utolsó sorban tapasztalat, aki akar szakmailag is sokat tud fejlõdni ezalatt. Ezek az általánosak, de sok függ attól is, hogy hova mész és milyen szakos vagy. Ha vannak konkrét kérdéseid, akkor írj privit és ott bõvebben is mesélhetek :)

Erasmuson voltam, vagyok. Van pozitív is, negatív is, de minél nincs? Legnagyobb negatívum az ügyintézés része: papírok, regisztráció, tantárgyfelvétel, jegyek elismertetése. Pozitívum: új környezet, új ismerõsök, barátok, élmények és nem utolsó sorban tapasztalat, aki akar szakmailag is sokat tud fejlõdni ezalatt. Ezek az általánosak, de sok függ attól is, hogy hova mész és milyen szakos vagy. Ha vannak konkrét kérdéseid, akkor írj privit és ott bõvebben is mesélhetek :)
Én Campus Hungaryval voltam, egy csoportos ösztöndijat nyertünk el az akkori csoporttársaimmal. Ha aktuális még a kérdés, akkor mesélek róla bõvebben...

Mi a véleményetek az Android-os mobilokkal kapcsolatosan? Hogyan értékelitek a az op. Rendszer-t hibákat és pozitivumokat?

-Melyik készülékkel volt dolgotok ?

Legjobb válasz: HTC Tattoo-m van, emellett volt nálam, és írtam tesztet Huawei U8100-ról, Dell Streak-rõl, és még Toshiba AC100-as (Android)netbookról is. Nekem tetszik, szeretem.

HTC Tattoo-m van, emellett volt nálam, és írtam tesztet Huawei U8100-ról, Dell Streak-rõl, és még Toshiba AC100-as (Android)netbookról is. Nekem tetszik, szeretem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!