Találatok a következő kifejezésre: Mik a megfelelő méretei (20 db)

Lányok nektek mi a megfelelő méret, mert a barátomnak kb 16-17cm-es mérete van lent és néha fáj nektek is fordult már elő?

Legjobb válasz: Szerintem a párod mérete ideális - legalábbis az én véleményem ez -, az én párom is ilyen mérettel rendelkezik! És igen, velem is elõfordult már, hogy fájt, mert elég szûköcske vagyok!

Szerintem a párod mérete ideális - legalábbis az én véleményem ez -, az én párom is ilyen mérettel rendelkezik! És igen, velem is elõfordult már, hogy fájt, mert elég szûköcske vagyok!
15-17 az rendben van.17 sztem már nagyon nagy.
Én is így vagyok vele. Nekem elég lenne egy 13-14 centis is, de a vastagsága legyen min. 4, 5 centi.
Jaj, hadjad már magad....most úgy teszed fel a kérdést mintha te nõ lennél, csak, hogy nehogy rosszul legyenek ezen a mindennapos barom kérdés miatt....hány cm jó vagy nem jó, unalmas már ez....és nagyon átlátszó vagy : DDDDDD
17:48 . HAGYJAD nem hadjad -.- ne b_atok már fel Nekem 19, a barátnõm meg alig 160 magas kicsi lányka és igen, nekünk is szokott gondunk lenni. Ajánlom a sok elõjátékot.
A Durex az tényleg szar... Nekem a piros Lifestyles jött be:D
Hogy hülye vagy és összecsinálod magad a boltban. :) Bár lehet, hogy csak olvasni nem tudsz, mert a neten is meg lehet találni, hogy melyik doboz milyen kotont rejt. :) Tehát: ha már nagyfiú vagy - persze ehhez kell egy kis "gyakorlat" :P - akkor ilyen helyzetben bemész mondjuk a DM-be, odamész a kotonokhoz és elkezdesz válogatni. Elolvasgatod, ami rájuk van írva és egyáltalán nem zavar, hogy mit csinálsz. Egyébként a különbözõ kotonok mind azonos méretûek. Az eltérést az extrák jelentik: van mindenféle, extra erõs, extra vékony, érdesített, érzéstelenítõs (hogy lassabban menj el) meg mit tudom én. Én konkrétan csak extra erõset szoktam használni, mert nagy különbség nincs köztük és hátha kevésbé szakad. Legalábbis mikor ezer éve végigpróbáltuk ez jött le.
jah, amit elõzõ kommentelõ mondott az az igazság..csak abban más a színe miatt, mert ilyenvékony, olyan recés stb..egyébként ezeket a legtöbb helyen úgy találod meg hogy: európai méret. Saját vélemény: durex=szar nekem 2 is kiszakadt..és nem volt baj a nedvességgel. 18/F
23:22 vok, jahm az valóbann jó.;)

Ez milyen méretezés és most mi a megfelelő a mi méretünkre? Sehol nem találtam "világi" mérettáblázatot.

Kisfiamnak jön a szülinapja, megadtam a rokonoknak a 92-es méretet és közölték, hogy ahol ?k ruhát néztek, ott csak egyjegy?: 6-os, 8-as, vagy 9-es volt a méretezés.

Legjobb válasz: Én hónapra tippelnék, de lehet, hogy hülyeség. Mérd le, hány centisek a ruhái a babádnak, õk meg vigyenek magukkal centit és úgy vegyenek ruhát, az a biztos.

Én hónapra tippelnék, de lehet, hogy hülyeség. Mérd le, hány centisek a ruhái a babádnak, õk meg vigyenek magukkal centit és úgy vegyenek ruhát, az a biztos.
Az éveket jelölik ezek a méretezések!

A vadászgörény hány éves koráig nő? És honnan tudjam, hogy a méretéhez mi a megfelelő súly?

Legjobb válasz: Szia! Én úgy tudom 1éves koráig nõ a mienk most 1 éves és 2,4kg nagyon boldog görény!

Szia! Én úgy tudom 1éves koráig nõ a mienk most 1 éves és 2, 4kg nagyon boldog görény!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ, de még mindig nem jöttem rá arra, hogy hogyan számítsam ki görénykém megfelelõ súlyát...csak mert nem mindegyik görény ugyanakkora méretû.
általában ugyan akkorák... a hím és a nõstény mérete között van csak eltérés... nyáron általában könnyebbek, ledobják a téli bundát, télen viszont sokat esznek, és kis úszógumit növesztenek... Méret: a hím vadászgörények jóval nagyobbak, mint a nõstények, akár kétszer akkorák is lehetnek. A nõstények átlagos súlya 60-80 dkg, a hímeké pedig 1, 5-2 kg. A nõstények átlagos testhossza (farok nélkül) 36-40 cm, a hímeké 44-46 cm (farok nélkül). ez olyan átlagos... az én görim(hím) télen van hogy 2kg fölé is felmegy most meg kis soványka...pedig nem eszik keveset...2 csirkeszárny a minimum :) )

Ti mit szoktatok mondani, a menstruációnak megfelelő kort, vagy a baba méreteinek megfelelő kort?

Vagyis, ha megkérdezik hány hetes vagy, melyiket mondod?

Legjobb válasz: a menstruáció szerintit, az fix - a méretei szerinti egyfolytában változik

a menstruáció szerintit, az fix - a méretei szerinti egyfolytában változik
A mensim szerintit mondom. Egyszer a dokim a baba méretei alapján számolta a heteimet, jól le is késtem a 18. heti genetikai ultrahangot... A babák mérete változó lehet, ezért biztosabb ha a menstruáció szerintit mondod. :-)
igen nekem az orvosom a menstruáció szerint számolja így azt mondom én is a többivel nem nagyon foglalkoznak tapasztalataim szerint üdv 26 hkm
A szülés kiírt dátumához viszonyítva. Jelen helyzetben nálam ez egy héttel nagyobb babát jelent, mint a menstruáció szerint, de mivel az összes UH-n ennek felelt meg, az orvosom módosította is a méret alapján a kiírt dátumot. Korai peteérés volt, és nem volt bonyolult, mert abban a hónapban beteg voltam, így a ciklus 7. és 23. napján voltunk csak együtt. Mondtam a dokinak, hogy válasszon. :D
Menstruáció szerintit.

Mik a baba megfelelő méretei 19 hetes korban?

BDP, HC, FL érdekelne illetve a crl-je!

Legjobb válasz: http://mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 Itt megtalálod az átlagos magzati méreteket.

http://mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 Itt megtalálod az átlagos magzati méreteket.

Egy lany azt mondta h mindegyik lany a sajat meretenek megfelelo peniszt szereti. Igaz ez? . Ezt hogy ertette h a sajat meretei. Mire gondolt?

Legjobb válasz: A lányok sem egyforma hosszúak belül :) Van aki jobban tágul, van aki kevésbé+ehhez hozzájön, hogy alapból mekkora a vaginája.

A lányok sem egyforma hosszúak belül :) Van aki jobban tágul, van aki kevésbé+ehhez hozzájön, hogy alapból mekkora a vaginája.
Szeritem, ha csak arra gondolsz, hogy mit túl nem élhet egy nõ hüvelye, akkor... Az a véleményem, hogy kellõ ráhangolódással, mindegy mekkorát is be lehet fogadni.Miért? Mert ha nagyon adom az ívet, akkor van, hogy nem is érzem, hogy bennem van, máskor meg fájhat is.
állítólag a nõi hüvely egy farok kifordítva:)

Ha csak a megfelelő képleteket megmutatjátok, már az is jó! Egy kúp térfogata 324cm3. Mik legyenek a méretei, ha azt szeretnénk, hogy a lehető legkisebb legyen a felülete? Mekkora ez a felület?

Legjobb válasz: Valóban csak a megfelelõ képletet tudom megmutatni, a megoldás hosszú!! "Adott térfogatú egyenes körkúpok közül annak legkisebb a felszíne, amelynek alkotója háromszor akkora, mint alapkörének sugara. F=2* köbgyök(9*V^2*pi) "(Hódi Endre: Szélsõérték-feladatok elemi megoldása. TypoTEX, 1994, 141-143. oldal)

Valóban csak a megfelelõ képletet tudom megmutatni, a megoldás hosszú!! "Adott térfogatú egyenes körkúpok közül annak legkisebb a felszíne, amelynek alkotója háromszor akkora, mint alapkörének sugara. F=2* köbgyök(9*V^2*pi) "(Hódi Endre: Szélsõérték-feladatok elemi megoldása. TypoTEX, 1994, 141-143. oldal)
A megoldás ellenõrzéséhez készítettem egy dinamikus html oldalt: https://sites.google.com/site/oktatodolgok/home/szemelyes-se.. Az r változtatásával minden adat változását megfigyelheted.

Megfelelő méretek ezek egy 18 hetes babának? BPD: 46mm, OFD:57mm, Femur:31mm Mit jelent, h a placenta tapadása "mellső fali, mélyen. "?

Legjobb válasz: Mellsõ fali azt jelenti, hogy a méhlepényed elõl, a pocid felõl helyezkedik el. A mélyen pedig azt hogy eléggé közel van a méhszájhoz. Ami nem a legszerencsésebb, de még nem jelent rosszat. a baj az lenne, ha a méhszájra hajlik! És még nõ a méhed, így feljebb kerülhet. Ha belegondolok, hogy esetleg eddig sem jelentett problémát, már a 18. hétben vagy, így nem valószínû, hogy késõbb fog. A szüléskor pedig a dokinak kell mérlegelnie, hogy mennyire gond, ha természetesen szülsz. Méreteket pedig itt ellenõrizheted: http://www.kismamablog.hu/egyeb/kiszamolo.html Úgy látom, picit nagyobb a babód! Ami persze nem rossz nem kell megijedni! lehet csak el vagytok számolva! :)

Mellsõ fali azt jelenti, hogy a méhlepényed elõl, a pocid felõl helyezkedik el. A mélyen pedig azt hogy eléggé közel van a méhszájhoz. Ami nem a legszerencsésebb, de még nem jelent rosszat. a baj az lenne, ha a méhszájra hajlik! És még nõ a méhed, így feljebb kerülhet. Ha belegondolok, hogy esetleg eddig sem jelentett problémát, már a 18. hétben vagy, így nem valószínû, hogy késõbb fog. A szüléskor pedig a dokinak kell mérlegelnie, hogy mennyire gond, ha természetesen szülsz. Méreteket pedig itt ellenõrizheted: http://www.kismamablog.hu/egyeb/kiszamolo.html Úgy látom, picit nagyobb a babód! Ami persze nem rossz nem kell megijedni! lehet csak el vagytok számolva! :)
A méhlepényed elöl, a has felöli oldalon tapadt meg, ami a méhszájadat fedi valamennyire, de ez még feljebb kerülhet, még nõni fog a méhed. Ha nem megy feljebb, lehet belõle császár. Szerintem a méretek jók, nekem kicsit kevesebb volt, meg OFD nem volt, azt nem is tudom mi.
http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html itt sok mindent megtudhatsz

Barátnõm van és félek, hogy nem lesz megfelelõ a péniszem mérete. Mi a véleményetek?

Szóval 12 cm a péniszem és 12 a kerülete is körülbelül. Már voltam egy éjszakás lányokkal nem hallottam sosem panaszt ám ez egy komoly kapcsolat lenne és félek, hogy nem lesz jó. Szóval a kérdés az lenne, hogy ehez a mérethez milyen pózokat használjak esetleg mit kell tennem, hogy fokozzam az élvezeteket?

Legjobb válasz: az egy éjszakás hamarabb kinevetett volna

az egy éjszakás hamarabb kinevetett volna
Legyen fürge a nyelved és ügyesek az ujjaid....azt szeretjük :)
Pedig pont az a ritkább, hogy a partyribik ne szólnának be a méretedre. De szerencsés vagy akkor hála istennek. Amúgy pont, hogy a komoly kapcsolatot kedvelõ lányokra nem jellemzõ inkább, hogy ezen problémáznának. A lényeg, hogy legyen jó kemény és olyan pózokat toljatok, amiben mélyre tudsz hatolni pl. kutya és misszionárius (lábait nyakadba fel rakva) :)
próbálj meg mással törõdni, ne parázz, nagyobb úgyse lesz. legmélyebbre hátulról megy, vagy misszionáriusban ha a lány terpeszt, emel minél jobban. élvezetet az ingerek kombinálásával tudod fokozni.
Azért nem volt panasz, mert fizettel érte.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!