Találatok a következő kifejezésre: Mik a megfelelő (832 db)

16 éves lányoknál mi a megfelelő súly és magasság?

Legjobb válasz: lol szerintem nincs ilyen hogy megfelelõ súly és magasság..de olyan 160-180 cm és 50-70 kg magasságtól függõen.

lol szerintem nincs ilyen hogy megfelelõ súly és magasság..de olyan 160-180 cm és 50-70 kg magasságtól függõen.
xd ez egyre szánalmasabb

9 hónapos babának mi a megfelelő étrend?

Eddig így evett: reggeli tápszer, tízórai:gyümölcs, ebéd: húsos f?zelék, uzsonna: tejpép, vacsora: tápszer.

Legjobb válasz: Kisfiam 10 hónapos, reggeli és vacsora tápszer, ebéd húsos fõzi, tízóraira és uzsonnára szoktam neki adni joghurtot v. túrót v. babapudingot gyümölccsel, esetleg gyümit babakeksszel, (rizs)tejbe rizst natúr vagy gyümivel, kalácsot vajjal/házi lekvárral, vagy kenyeret avokádókrémmel, tonhalkrémmel, tojáskrémmel vagy csirkemell-sonkával, sajttal, paradicsommal, ezeket szoktam neki variálni. Szerintem totál megfelelõ ez az étrend. Én tejpépet nem adok neki, mert az eléggé hízlal, és 10 kg így is.

Kisfiam 10 hónapos, reggeli és vacsora tápszer, ebéd húsos fõzi, tízóraira és uzsonnára szoktam neki adni joghurtot v. túrót v. babapudingot gyümölccsel, esetleg gyümit babakeksszel, (rizs)tejbe rizst natúr vagy gyümivel, kalácsot vajjal/házi lekvárral, vagy kenyeret avokádókrémmel, tonhalkrémmel, tojáskrémmel vagy csirkemell-sonkával, sajttal, paradicsommal, ezeket szoktam neki variálni. Szerintem totál megfelelõ ez az étrend. Én tejpépet nem adok neki, mert az eléggé hízlal, és 10 kg így is.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Sima bolti túrót adsz neki? Akkor a tejpépet el kellene hagynom. Amiket felsoroltál, azokat turmixolod, vagy darabosan adod neki?
7 hónapos volt a kisfiam, amikor odamászott hozzám, és kivett a kezembõl egy darab kenyeret, és elmajszolta. Még egy foga sem volt. Innen tudtam, hogy "megérett" a darabos kajákra, így azóta apró kis falatkákban adom neki. Sõt, azóta a fõzelékeket is csak nagyjából turmixolom, fõleg a husit, hogy ne legyenek benne túl nagy darabok. Ha olyat fõzök, akkor csak villával összetöröm. Igen, sima félzsíros túrót adok neki. Ja, tényleg, túró. Adtam neki kenyérrel már saját készítésû körözöttet is (túró, pici natúr joghurt, csipet só, snidling, icipici pirospaprika).

A gépben mik a megfelelő színek?

mi a megfelelő színkontraszt számitógépre?

Legjobb válasz: Nekem pl fekete. A laptop meg szürke. A barátnõmé meg fehér. Nekünk ez mind megfelelõ.

Nekem pl fekete. A laptop meg szürke. A barátnõmé meg fehér. Nekünk ez mind megfelelõ.
A kérdező hozzászólása: és azt hol lehet beállítani..nem wok egy gépzseni xÐÐ :"D

Szerintetek egy 12 évesnek mi a megfelelő magasság és súly? És egy 15 évesnek?

Nagyon fontos kérlek írjátok meg véleményetek köszi :)

Legjobb válasz: Ez egyáltalán nem fontos. :) Saját magadhoz mérd magadat mindig és sose máshoz.Meg egyébként sem tudnál vele mit csinálni.Akkora vagy,amekkora,el kell fogadni,ennyi.

Ez egyáltalán nem fontos. :) Saját magadhoz mérd magadat mindig és sose máshoz.Meg egyébként sem tudnál vele mit csinálni.Akkora vagy, amekkora, el kell fogadni, ennyi.
Egyet értek az elsõ válaszolóval. Én most 17 éves vagyok. 13 évesen voltam 156 cm és 48kg. 15 évesen pedig 163 cm és 54 kg. Nem tudom, hogy ez mennyire megfelelõ, de szerintem is mindegy, olyan vagy amilyen, nem lényeg, hogy magas legyél! Az a lényeg, hogy ne legyél túlsúlyos!!! Részemrõl ennyi, remélem segítettem! :D
en 13 evesen 170 cm vagyok :)

1-2 éves gyereknél mik a megfelelő arányok étkezésnél? Tej, hús, tojás, zöldség, gyümölcs, gabona, krumpli, rizs stb?

Legjobb válasz: Engem is érdekelne, mert amióta nem mérem, és azt eszi, amit mi, nem tudom, hogy most jó evõ-e vagy sem. Még tápszert iszik reggel-este (tejallergiás), 200 körül. Tojásból 1 mint rántotta, gyümölcsbõl 1-2 db egyszerre, bár eperbõl dugig tudná enni magát. Zöldséget ritkán eszik, csak csipeget. Húsból, 3/4 kisebb szelet (pl. rántott hús, húsgombóc, fasirt), ha nagyon éhes, 1 kis szelet. Kenyérbõl 1-másfél szelet felvágottal, bundás kenyérbõl 3/4 szelet. 15 hónapos

Engem is érdekelne, mert amióta nem mérem, és azt eszi, amit mi, nem tudom, hogy most jó evõ-e vagy sem. Még tápszert iszik reggel-este (tejallergiás), 200 körül. Tojásból 1 mint rántotta, gyümölcsbõl 1-2 db egyszerre, bár eperbõl dugig tudná enni magát. Zöldséget ritkán eszik, csak csipeget. Húsból, 3/4 kisebb szelet (pl. rántott hús, húsgombóc, fasirt), ha nagyon éhes, 1 kis szelet. Kenyérbõl 1-másfél szelet felvágottal, bundás kenyérbõl 3/4 szelet. 15 hónapos
Mi nem foglalkoztunk az arányokkal, ami jól esett neki, azt ette. Nem erõszakoskodtunk, viszont a mai napig vannak hullámok az étkezésében. Van amit jobban kíván, van amit kevésbé és van hogy nem is eszi meg azt, amit mondjuk egy hete megevett.

Mivel etessek? Mi a megfelelő?

Legjobb válasz: Milyen fajta kutya? Mennyi idõs? Mennyi pénzt tudsz rászánni az etetésére havonta?

Milyen fajta kutya? Mennyi idõs? Mennyi pénzt tudsz rászánni az etetésére havonta?
A kérdező hozzászólása: Jaj lemaradt az eleje...:/ amstaff-pitbull keverék 1éves.Inkább házilag készíteném el az eledelét.Most farhátat zöldségeket eszik.Meg most, hogy van a leesõ cseresznyét is:) Kap az ennivalóhoz tojást és mézet is.De nem olyan szép fényes fekete a szõre...Mit adjak neki ami nem drága, de szép lesz a szõre?:)
A tojás jót tesz a szõrminõségnek és kaphat túrót, joghurtot is. Egyéb húst is adnék neki, nem csak farhátat. A szõrével csodát tehet a lazacolaj , az egyébként is nagyon jó a többszörösen telitetlen zsirsavak miatt.
A kérdező hozzászólása: Ès olyat hol és mennyiért lehet venni?

Mi a megfelelő, vagy van e egyáltalán valami megfelelő módszer arra, hogy távol tartsam a macskámtól kullancsokat?

Sajnos, frontline, egyéb spot on-ok, nem segítettek, most nyakörve van,kb két hete, elvileg direkt erre jó,gyógynövényes,volt is kis el?relépés. Két héttel ezel?ttig, mindennap 8-10kullancsot szedtem ki bel?le, amióta a nyakörv megvan, már "csak" 3-5öt, de ma az történt, hogy pont a nyakörv alatt is találtam egy kullancsot.

Legjobb válasz: A Frontline.nak a "Combo" változatát kell választani, az eléggé hatásos. A kutyámnak kiltix nyakörvet vettem, mert állítólag ez az egyik legjobb és 7 hónapig hatásos. Azért vettem, mert a Frontline mellett is elõfordult benne a kullancs és tovább is hatásos. Azóta (kb 1 hónapja) nincs benne! A cicáknak a gazdik azért nem szeretik a bolhanyakörvet, mert csavargás közben beleakadhat, fennakadhat valahol, szerencsétlenebb esetben meg is fulladhat emiatt. A Te cicád benti, esetleg meg lehetne próbálni. Ócska, noname-et ne vegyél, teljesen hatástalan.

A Frontline.nak a "Combo" változatát kell választani, az eléggé hatásos. A kutyámnak kiltix nyakörvet vettem, mert állítólag ez az egyik legjobb és 7 hónapig hatásos. Azért vettem, mert a Frontline mellett is elõfordult benne a kullancs és tovább is hatásos. Azóta (kb 1 hónapja) nincs benne! A cicáknak a gazdik azért nem szeretik a bolhanyakörvet, mert csavargás közben beleakadhat, fennakadhat valahol, szerencsétlenebb esetben meg is fulladhat emiatt. A Te cicád benti, esetleg meg lehetne próbálni. Ócska, noname-et ne vegyél, teljesen hatástalan.
A Frontline sem fogja távoltartani a kullancsot, nem az a hatásmechanizmusa.A rácsepegtetett anyag beivódik az irharétegbe és onnan szivárog lassan a bõrön és a szõrön keresztül. A kullancs belefúrja ugyan magát az állatba, de elpusztul, mielõtt megszívná magát. Én mindennap leviszem sétálni a ciccet, általában van rajta kullancs, de mivel séta után rögtön át tudom fésülni, általában még nem fúródik be. Ha igen, kitépem. A feje ugyan bennmarad, de azt kidolgozza a szervezet. Az pedig, hogy mikor mennyit szed ösze, teljesen független a nyakörvtõl. Ha párásabb, hûvösebb az idõ, többet, mert akkor nem húzódnak a növényzet belsejébe a dögök. Ha napsütéses, meleg az idõ, kevesebbet szed össze.
Elmész az állatorvoshoz, és õ majd ajánl egy terméket ami elûzi a kullancsokat, vagy távoltartja õket!
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszi a válaszokat mindenkinek:) Kinti cicáról van szó, velünk szemben erdõ, szóval lehet, hogy erre nincs is semmilyen csodaszer :) Állataim dokija, jár hozzánk, nagyon jó orvos, õ ajánlotta ezt a nyakörvet, hát nem tudom, majd kiderül:) De remélem baja nem lesz:) érdekes a kutyámon idén még csak egy volt, pedig õ is nagy erdõjáró:)

Elsősegély ismereti versenyre mi a megfelelő csapatnév? (valami humoros. )

Legjobb válasz: te is mész? Én is megyek:D:D Márha egyre gondolunk:) Szerintem vmi egésségügyis kifejezést alakíts át egy kicsit humoros formában. Mi ezt csináltuk:)

te is mész? Én is megyek:D:D Márha egyre gondolunk:) Szerintem vmi egésségügyis kifejezést alakíts át egy kicsit humoros formában. Mi ezt csináltuk:)
TONOGEN, ADRENALIN, SEDUXEN...ilyenek :)
Antagonista. Jelentése: ellenfél, ellenlábas, ellenkezõ v. ellentétes hatású.
Westergren - We, ESR, vérsejtsüllyedés, erythrocyte sedimentation rate,
Bevíz Elek? Detox Team? Inku-Bátor?
A kérdező hozzászólása: Stabil oldal. tetszik. :DD
A kérdező hozzászólása: Igen mi is erre. :DD Nézegettem már õket. :) )
elsõ vagyok. Mi erre megyünk: http://oev.hazipatika.com/ Ott van olyan fül, hogy CSAPATOK, ott megnézhetek milyenek vannak, hátha ihletet kapsz:)
Mentõ ötlet ? Stabil oldal ? Vészhelyzet ?
Megjövünk idõben :-D
A kérdező hozzászólása: Woow. :D A Pesti döntõsre? Honnan mész? :DD Én is arra gondoltam. :) )
Mi is megyünk rá :D:D én nagyon kíváncsi leszek, hogy ebbõl a több mint 100 csapatból hányan jutunk a döntõbe, mert van olyan kérdés, amit kétszer is érdemes elolvasni mielõtt válaszoltok rá:D

Mi a megfelelő processzor HÕMÉRSÉKLET?

Pontosabban erről a típusról lenne szó: Intel Core 2 Quad Q6600 (4mag, 2400mhz)

Legjobb válasz: (Stepping B3=62.2°C; Stepping G0=71°C) - 10-15 fok maxra terhelve.

(Stepping B3=62.2°C; Stepping G0=71°C) - 10-15 fok maxra terhelve.
Az Intel oldala szerint a G0 steppinges 71C, míg a B3 steppinges példány 62, 2C Tcase értékkel rendelkezik (ekkora lehet a fémsapka megengedett max hõmérséklete). A Tjunction max hõmérséklet 100C a G0 és 90C körüli a B3 esetén (magokra értve) azaz ilyen hõmérsékleten folytja le magát a CPU a maradandó károsodások elkerülése végett. A Q6600 nem egy mai darab, ráadásul jobban meghúzva sokat fogyaszt és melegszik is szépen, alapon tûrhetõ. Elegáns hûmérsékletnek tekinthetõ, ha egy CPU ürejáratban 40C alatt marad és terhelve sem lépi túl a 60C-t. A Te esetedben ha terhelés alatt sztem 70C sem ad aggodalomra okot, de ha ez fölé is könnyen felszökik, akkor egy alapos portalanítást, ház szellõzésének a javítását vagy egy új CPU hûtõt javasolnék.
A kérdező hozzászólása: Na. ez már válasz! :) Köszi szépen! Ment mind a 2-töknek a zöld!

13 évesen mi a megfelelő péniszméret?

Átmérő hosszuság?

Legjobb válasz: hossz 16cm átmérõ 6cm

hossz 16cm átmérõ 6cm
kb. 13 évesen nyeri el végleges méretét. Utána már minimális változások állnak csak be. Ennélfogva igen, a 16 a normális.
F/13 nekem 14cm de az átloag 10-16cm evel kel megelégedni nyugi most kezdesz még csak nöni énis még most növök még nyulánk vagy ugy hogy még nöni fog ha pici ;)
Ebben a korban bármekkora lehet a pénisz mérete, nincs ideállis, vagy megfelelõ méret sem, hisz valaki még ebben a korban igen fejlettlen, alacsony, nekik kicsi szokott lenni apéniszük amíg el nem kezdenek nyúlni sokszor és bizony van aki még szõrtelen ebben a korban, rájuk mondjuk késõnérõk. De az átlag méret 8-13 cm szerintem, persze vannak kivételek felfele és lefele értve is cm-ben.
anyi h ez egy általános adat ekkorának kell lenni ebben az életkorban de vannak kivéltelk viszont 3éves fiamnak kb 4cm szval illik egy x évesnek nagyobb legyen
Elõzõ ezt megmagyaráznád? Ha egy 13 évesnek mondjuk 3cm a pénisze akkor az már nem is ember vagy mi?!
10-13 am
Akkora hogy pisilni tudj vele.
Elégedj meg a felével, vastagságnál meg a harmadával .
A kérdező hozzászólása: ez egy kicsit nem nagy?
miert neked mekkora?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!