Találatok a következő kifejezésre: Mik a megfelelő (883 db)

16 éves lányoknál mi a megfelelő súly és magasság?

Legjobb válasz: lol szerintem nincs ilyen hogy megfelelõ súly és magasság..de olyan 160-180 cm és 50-70 kg magasságtól függõen.

lol szerintem nincs ilyen hogy megfelelõ súly és magasság..de olyan 160-180 cm és 50-70 kg magasságtól függõen.
xd ez egyre szánalmasabb

9 hónapos babának mi a megfelelő étrend?

Eddig így evett: reggeli tápszer, tízórai:gyümölcs, ebéd: húsos f?zelék, uzsonna: tejpép, vacsora: tápszer.

Legjobb válasz: Kisfiam 10 hónapos, reggeli és vacsora tápszer, ebéd húsos fõzi, tízóraira és uzsonnára szoktam neki adni joghurtot v. túrót v. babapudingot gyümölccsel, esetleg gyümit babakeksszel, (rizs)tejbe rizst natúr vagy gyümivel, kalácsot vajjal/házi lekvárral, vagy kenyeret avokádókrémmel, tonhalkrémmel, tojáskrémmel vagy csirkemell-sonkával, sajttal, paradicsommal, ezeket szoktam neki variálni. Szerintem totál megfelelõ ez az étrend. Én tejpépet nem adok neki, mert az eléggé hízlal, és 10 kg így is.

Kisfiam 10 hónapos, reggeli és vacsora tápszer, ebéd húsos fõzi, tízóraira és uzsonnára szoktam neki adni joghurtot v. túrót v. babapudingot gyümölccsel, esetleg gyümit babakeksszel, (rizs)tejbe rizst natúr vagy gyümivel, kalácsot vajjal/házi lekvárral, vagy kenyeret avokádókrémmel, tonhalkrémmel, tojáskrémmel vagy csirkemell-sonkával, sajttal, paradicsommal, ezeket szoktam neki variálni. Szerintem totál megfelelõ ez az étrend. Én tejpépet nem adok neki, mert az eléggé hízlal, és 10 kg így is.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Sima bolti túrót adsz neki? Akkor a tejpépet el kellene hagynom. Amiket felsoroltál, azokat turmixolod, vagy darabosan adod neki?
7 hónapos volt a kisfiam, amikor odamászott hozzám, és kivett a kezembõl egy darab kenyeret, és elmajszolta. Még egy foga sem volt. Innen tudtam, hogy "megérett" a darabos kajákra, így azóta apró kis falatkákban adom neki. Sõt, azóta a fõzelékeket is csak nagyjából turmixolom, fõleg a husit, hogy ne legyenek benne túl nagy darabok. Ha olyat fõzök, akkor csak villával összetöröm. Igen, sima félzsíros túrót adok neki. Ja, tényleg, túró. Adtam neki kenyérrel már saját készítésû körözöttet is (túró, pici natúr joghurt, csipet só, snidling, icipici pirospaprika).

A gépben mik a megfelelő színek?

mi a megfelelő színkontraszt számitógépre?

Legjobb válasz: Nekem pl fekete. A laptop meg szürke. A barátnõmé meg fehér. Nekünk ez mind megfelelõ.

Nekem pl fekete. A laptop meg szürke. A barátnõmé meg fehér. Nekünk ez mind megfelelõ.
A kérdező hozzászólása: és azt hol lehet beállítani..nem wok egy gépzseni xÐÐ :"D

Szerintetek egy 12 évesnek mi a megfelelő magasság és súly? És egy 15 évesnek?

Nagyon fontos kérlek írjátok meg véleményetek köszi :)

Legjobb válasz: Ez egyáltalán nem fontos. :) Saját magadhoz mérd magadat mindig és sose máshoz.Meg egyébként sem tudnál vele mit csinálni.Akkora vagy,amekkora,el kell fogadni,ennyi.

Ez egyáltalán nem fontos. :) Saját magadhoz mérd magadat mindig és sose máshoz.Meg egyébként sem tudnál vele mit csinálni.Akkora vagy, amekkora, el kell fogadni, ennyi.
Egyet értek az elsõ válaszolóval. Én most 17 éves vagyok. 13 évesen voltam 156 cm és 48kg. 15 évesen pedig 163 cm és 54 kg. Nem tudom, hogy ez mennyire megfelelõ, de szerintem is mindegy, olyan vagy amilyen, nem lényeg, hogy magas legyél! Az a lényeg, hogy ne legyél túlsúlyos!!! Részemrõl ennyi, remélem segítettem! :D
en 13 evesen 170 cm vagyok :)

1-2 éves gyereknél mik a megfelelő arányok étkezésnél? Tej, hús, tojás, zöldség, gyümölcs, gabona, krumpli, rizs stb?

Legjobb válasz: Engem is érdekelne, mert amióta nem mérem, és azt eszi, amit mi, nem tudom, hogy most jó evõ-e vagy sem. Még tápszert iszik reggel-este (tejallergiás), 200 körül. Tojásból 1 mint rántotta, gyümölcsbõl 1-2 db egyszerre, bár eperbõl dugig tudná enni magát. Zöldséget ritkán eszik, csak csipeget. Húsból, 3/4 kisebb szelet (pl. rántott hús, húsgombóc, fasirt), ha nagyon éhes, 1 kis szelet. Kenyérbõl 1-másfél szelet felvágottal, bundás kenyérbõl 3/4 szelet. 15 hónapos

Engem is érdekelne, mert amióta nem mérem, és azt eszi, amit mi, nem tudom, hogy most jó evõ-e vagy sem. Még tápszert iszik reggel-este (tejallergiás), 200 körül. Tojásból 1 mint rántotta, gyümölcsbõl 1-2 db egyszerre, bár eperbõl dugig tudná enni magát. Zöldséget ritkán eszik, csak csipeget. Húsból, 3/4 kisebb szelet (pl. rántott hús, húsgombóc, fasirt), ha nagyon éhes, 1 kis szelet. Kenyérbõl 1-másfél szelet felvágottal, bundás kenyérbõl 3/4 szelet. 15 hónapos
Mi nem foglalkoztunk az arányokkal, ami jól esett neki, azt ette. Nem erõszakoskodtunk, viszont a mai napig vannak hullámok az étkezésében. Van amit jobban kíván, van amit kevésbé és van hogy nem is eszi meg azt, amit mondjuk egy hete megevett.

Mivel etessek? Mi a megfelelő?

Legjobb válasz: Milyen fajta kutya? Mennyi idõs? Mennyi pénzt tudsz rászánni az etetésére havonta?

Milyen fajta kutya? Mennyi idõs? Mennyi pénzt tudsz rászánni az etetésére havonta?
A kérdező hozzászólása: Jaj lemaradt az eleje...:/ amstaff-pitbull keverék 1éves.Inkább házilag készíteném el az eledelét.Most farhátat zöldségeket eszik.Meg most, hogy van a leesõ cseresznyét is:) Kap az ennivalóhoz tojást és mézet is.De nem olyan szép fényes fekete a szõre...Mit adjak neki ami nem drága, de szép lesz a szõre?:)
A tojás jót tesz a szõrminõségnek és kaphat túrót, joghurtot is. Egyéb húst is adnék neki, nem csak farhátat. A szõrével csodát tehet a lazacolaj , az egyébként is nagyon jó a többszörösen telitetlen zsirsavak miatt.
A kérdező hozzászólása: Ès olyat hol és mennyiért lehet venni?

Mi a megfelelő, vagy van e egyáltalán valami megfelelő módszer arra, hogy távol tartsam a macskámtól kullancsokat?

Sajnos, frontline, egyéb spot on-ok, nem segítettek, most nyakörve van,kb két hete, elvileg direkt erre jó,gyógynövényes,volt is kis el?relépés. Két héttel ezel?ttig, mindennap 8-10kullancsot szedtem ki bel?le, amióta a nyakörv megvan, már "csak" 3-5öt, de ma az történt, hogy pont a nyakörv alatt is találtam egy kullancsot.

Legjobb válasz: A Frontline.nak a "Combo" változatát kell választani, az eléggé hatásos. A kutyámnak kiltix nyakörvet vettem, mert állítólag ez az egyik legjobb és 7 hónapig hatásos. Azért vettem, mert a Frontline mellett is elõfordult benne a kullancs és tovább is hatásos. Azóta (kb 1 hónapja) nincs benne! A cicáknak a gazdik azért nem szeretik a bolhanyakörvet, mert csavargás közben beleakadhat, fennakadhat valahol, szerencsétlenebb esetben meg is fulladhat emiatt. A Te cicád benti, esetleg meg lehetne próbálni. Ócska, noname-et ne vegyél, teljesen hatástalan.

A Frontline.nak a "Combo" változatát kell választani, az eléggé hatásos. A kutyámnak kiltix nyakörvet vettem, mert állítólag ez az egyik legjobb és 7 hónapig hatásos. Azért vettem, mert a Frontline mellett is elõfordult benne a kullancs és tovább is hatásos. Azóta (kb 1 hónapja) nincs benne! A cicáknak a gazdik azért nem szeretik a bolhanyakörvet, mert csavargás közben beleakadhat, fennakadhat valahol, szerencsétlenebb esetben meg is fulladhat emiatt. A Te cicád benti, esetleg meg lehetne próbálni. Ócska, noname-et ne vegyél, teljesen hatástalan.
A Frontline sem fogja távoltartani a kullancsot, nem az a hatásmechanizmusa.A rácsepegtetett anyag beivódik az irharétegbe és onnan szivárog lassan a bõrön és a szõrön keresztül. A kullancs belefúrja ugyan magát az állatba, de elpusztul, mielõtt megszívná magát. Én mindennap leviszem sétálni a ciccet, általában van rajta kullancs, de mivel séta után rögtön át tudom fésülni, általában még nem fúródik be. Ha igen, kitépem. A feje ugyan bennmarad, de azt kidolgozza a szervezet. Az pedig, hogy mikor mennyit szed ösze, teljesen független a nyakörvtõl. Ha párásabb, hûvösebb az idõ, többet, mert akkor nem húzódnak a növényzet belsejébe a dögök. Ha napsütéses, meleg az idõ, kevesebbet szed össze.
Elmész az állatorvoshoz, és õ majd ajánl egy terméket ami elûzi a kullancsokat, vagy távoltartja õket!
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszi a válaszokat mindenkinek:) Kinti cicáról van szó, velünk szemben erdõ, szóval lehet, hogy erre nincs is semmilyen csodaszer :) Állataim dokija, jár hozzánk, nagyon jó orvos, õ ajánlotta ezt a nyakörvet, hát nem tudom, majd kiderül:) De remélem baja nem lesz:) érdekes a kutyámon idén még csak egy volt, pedig õ is nagy erdõjáró:)

Elsősegély ismereti versenyre mi a megfelelő csapatnév? (valami humoros. )

Legjobb válasz: te is mész? Én is megyek:D:D Márha egyre gondolunk:) Szerintem vmi egésségügyis kifejezést alakíts át egy kicsit humoros formában. Mi ezt csináltuk:)

te is mész? Én is megyek:D:D Márha egyre gondolunk:) Szerintem vmi egésségügyis kifejezést alakíts át egy kicsit humoros formában. Mi ezt csináltuk:)
TONOGEN, ADRENALIN, SEDUXEN...ilyenek :)
Antagonista. Jelentése: ellenfél, ellenlábas, ellenkezõ v. ellentétes hatású.
Westergren - We, ESR, vérsejtsüllyedés, erythrocyte sedimentation rate,
Bevíz Elek? Detox Team? Inku-Bátor?
A kérdező hozzászólása: Stabil oldal. tetszik. :DD
A kérdező hozzászólása: Igen mi is erre. :DD Nézegettem már õket. :) )
elsõ vagyok. Mi erre megyünk: http://oev.hazipatika.com/ Ott van olyan fül, hogy CSAPATOK, ott megnézhetek milyenek vannak, hátha ihletet kapsz:)
Mentõ ötlet ? Stabil oldal ? Vészhelyzet ?
Megjövünk idõben :-D
A kérdező hozzászólása: Woow. :D A Pesti döntõsre? Honnan mész? :DD Én is arra gondoltam. :) )
Mi is megyünk rá :D:D én nagyon kíváncsi leszek, hogy ebbõl a több mint 100 csapatból hányan jutunk a döntõbe, mert van olyan kérdés, amit kétszer is érdemes elolvasni mielõtt válaszoltok rá:D
Ki nem szarja le? Nem úgy mész oda egy csajhoz, hogy helló, 25 cm-es péniszem van, van kedved meginni valamit.
Lóval jártál?
Mindig erre a legkönnyebb fogni, ha a nõ nem képes elmenni. Nem a te hibád.
Apukám, majd' 2* annyi vagyok, mint te, de 18-nál nagyobbal még nem is találkoztam, az pedig tökéletes volt. Nem tudom, honnan mérted, de ha helyesen, akkor az a lány csak egy kis liba, aki még beléd is akart rúgni.
Nekem csak egy olyan kérdésem van nõ létemre, hogy az exed ezt a méretet teljes hosszában be tudta fogadni?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, megnyugodtam úgy hiszem nem én voltam a rossz partner.
Szia. Szerintem is csak beléd akart rugni! Én szivesen fogadnàlak. Ff létemre :-)
A 19 cm-es hosszúság bõven elég, szerintem inkább a vastagságra akarta mondani, lehet, hogy 5 cm-es jobb lenne neki.

Szerintetek mi a megfelelõ kor arra hogy kapcsolata legyen egy lánynak?

Csak a csókig menne a dolog. mi az ideális kor

Legjobb válasz: 16-17 év után

16-17 év után
95, vagy idõsebb. te kis....
Amikor megtalálod azt akit megcsókolnál :)
A kérdező hozzászólása: :)
15-16 szerintem :)
14+
15 vagy 16

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!