Találatok a következő kifejezésre: Mik a mandulagyulladás tünetei (4 db)

Mik a mandulagyulladás tünetei?

Ha fáj a torkom, és nyeléskor néha fáj a fülem is, akkor az lehet mandulagyulladás?

Legjobb válasz: Ahhoz látni kéne a manduláidat,bele kéne nézni a szádba. Ha van lázad is akkor mindenképp menj el dokihoz.Szerintem.

Ahhoz látni kéne a manduláidat, bele kéne nézni a szádba. Ha van lázad is akkor mindenképp menj el dokihoz.Szerintem.
A kérdező hozzászólása: nincs lázam, és nem köhögök, csak fáj a torkom meg néha nyeléskor a fülem
Elsõ vagyok.lehet hogy sok hideget ettél-ittál ebben a melegben és csak attól van az egész. Szerintem ez nem mandulagyulladás.

Mandulagyulladasnak mik a tunetei?

Torokfajason kivul?

Legjobb válasz: Duzzadt piros mandula,torok fájás,kaparás,úgy érezni,mintha be lenne dagadva.Esetenként láz..

Duzzadt piros mandula, torok fájás, kaparás, úgy érezni, mintha be lenne dagadva.Esetenként láz..
Plusz teljes kiszáradás érzése, hiába iszol, folyamatosan szomjasnak érzed magad, ráadásul fáj, ha nyelsz. Sokkal kellemetlenebb, mint egy szokásos torokfájás.
A kérdező hozzászólása: koszi szepen. Hoemelkedes? levertseg?
(Elõzõ) Lehet az is. A gyulladás hõemelkedéssel járhat, a betegség meg levertséggel. Hétfõn menj orvoshoz, addig meg gondoskodj magadnak fájdalomcsillapítóról. Nekem torokfájásra a jó öreg Kalmopyrin vált be a legjobban, ha bírja a gyomrod.Életem egyetlen mandulagyulladása olyan rossz volt, hogy ügyeletre kellett mennem, pedig nem vagyok egy nyafogós típus.
A kérdező hozzászólása: ok. köszönöm szépen a válaszokat. Kúrálom magam.
20:17! Azt belsõláznak hívják, nem feltétlenül a mandulagyulladás tünete.

Mik a tüszös mandulagyulladás tünetei?

Legjobb válasz: Megnagyobbodott, vörös mandulák, a felületükön gennyes fehér hólyagokkal. Emellett rekedt torok, orrdugulás, torok-kaparás, fejfájás, bágyadtság, súlyosabb esetben láz is. Rutinos vagyok ebben, évente kétszer van tüszõs mandulagyuszim, mégsem akarják kivenni a mandulámat... :(

Megnagyobbodott, vörös mandulák, a felületükön gennyes fehér hólyagokkal. Emellett rekedt torok, orrdugulás, torok-kaparás, fejfájás, bágyadtság, súlyosabb esetben láz is. Rutinos vagyok ebben, évente kétszer van tüszõs mandulagyuszim, mégsem akarják kivenni a mandulámat... :(
A kérdező hozzászólása: nekem most ez lesz 4hónapon belül a 2.:S vagyis csak kezd kialakulni mert a nyelvem végében vannak ilyen kis gömböcskék és állitolag az annak az elõjele :S csak valami házi praktika kéne h. elmuljon
Nekem is most van elõször....ez ilyen gyakran elõfordulhat??? Ajjaj!!! :'( Ez elszomorítóóó!
Nekem már 2 éve be van gyulladva, persze azért volt hogy 1-2 hétre elmúlt az orvosságtól, de aztán újból vissza az egész és nem akarják kivetetni mert szerintük ez nem a mandiláim oka.Nem is érdeklik õket hogy 2 éve már kínoznak, sõt már régebb óta is, de az a fontos hogy szerintük a manduláim "ártatlanok". Addig még nem olyan vészes amúgy a gyulladás amíg nincs lázad.Ha már magas lázad van akkor az már problémásabb.
Nekem tegnap volt 40 fokos lázam, és eddig még nem volt problémám a manduláimmal, most viszont mind a kettõ gennyes és alig bírok nyelni. =S Holnap doki!


Sumetrolim jó mandulagyulladásra? Illetve mit lehet tenni házilag a tünetek csökkentésére?

Legjobb válasz: Úgy tudom, a Sumetrolim jó a gyulladásokra, de azért inkább menj vele dokihoz. Lehet, hogy jobb lenne kikapni.

Úgy tudom, a Sumetrolim jó a gyulladásokra, de azért inkább menj vele dokihoz. Lehet, hogy jobb lenne kikapni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!