Találatok a következő kifejezésre: Mik a módjai PHP-ban (1 db)

Mik a szövegkiíratás módjai PHP-ban?

Legjobb válasz: Két alapvetõ módja van: print echo Mindkettõ után idézõjelben jön a kiírandó szöveg. Mivel az idézõjelet már "elhasználtuk" a kiíratáshoz, ha azt akarunk oldalunkon megjeleníteni, akkor a következõ módon kell megtenni: print "Ez egy \"idézõjeles\" szöveg"; Tehát a kiírandó idézõjelek a \-jel eléjük írásával jelennek meg, különben problémák akadhatnak az oldallal. Másik módszer ezek kiküszöbölésre ha a HTML speciális karaktereinek kódját használjuk.

Két alapvetõ módja van: print echo Mindkettõ után idézõjelben jön a kiírandó szöveg. Mivel az idézõjelet már "elhasználtuk" a kiíratáshoz, ha azt akarunk oldalunkon megjeleníteni, akkor a következõ módon kell megtenni: print "Ez egy \"idézõjeles\" szöveg"; Tehát a kiírandó idézõjelek a \-jel eléjük írásával jelennek meg, különben problémák akadhatnak az oldallal. Másik módszer ezek kiküszöbölésre ha a HTML speciális karaktereinek kódját használjuk.
harmadik modja hogy ' egyszeres macskakörmmöt rakunk idézõjelek helyett és nem kell visszaperjel sem :) Persze ezt nem tanítják könyvekben, és nem fognak ílyen oldalakat feltörni mundjuk mysql injekcióval :D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Raspberry PI-het létezik C fordító vagy csak terminálon keresztül lehet így programozni?

Olyanra gondolok, mint Windows alatt a Dev-C++ (szerintem ez egy tök jó cucc).

1

Hogyan lehet a Cryengine-hoz hasonló fakidőlést megcsinálni? Szóval például ha meglövöm a fát akkor kidölik. Egyszóval fizikát szeretnék írni rá, csak nem tudom hogyan

9

Robot készítése Windows pc ből?

Elsőre baromságnak tűnhet ez a dolog . De ha belegondolsz némely feladathoz talán célszerűbb ez a megoldás .
egy olyan robotot akarok írni ami ha meglát egy embert akkor oda megy hozzá
Van egy atom cpu-s mini számítógépem amire raktam egy arcfelismerő programot (és egy vebkamerát ). Én írtam egy programot ami az alcferismerő adatait beolvassa . Itt jön a probléma .

Hogy tudom usb vagy egyéb porton keresztül rákapcsolni egy elektomos motort a gépre úgy , hogy a programom tudja is kezelni ezt a motrot ? Szóval hogy a programom képes legyen irányítani a motor ki/be kapcsolását és ezáltal tudjon mozogni .

Kérem csak nagyon nyílt emberek válaszoljanak !

1

Hogyan tudok egy függvényben egy statikus és egy nem statikus változónak az értékét kiírni (c++)?

Ha statikus változóval foglalkozok akkor statikus függvényt kell létrehozzak, ha pedig nem statikussal akkor a függvény is ilyen kell legyen. Na de a kettőt nem lehet egy függvényben kiíratni?

pl:

private:
int a;
static int b;

public:
void print(){cout << a << b;}

Ebben az esetben ha a függvényt úgy deklarálnám, hogy static void print(), akkor baj lenne az a-val, ha meg úgy ahogy fent írtam akkor a b-vel van a gond.

A kettőt hogyan lehet "összehozni" anélkül, hogy az a változóból is ne csináljak statikusat?

10

Hogyan lehet NAS-on MineCraft szervert futtatni?

1

A programozó munka tényleg olyan húzós hogy a határidők tegnapra vannak, és annyi munkával jár hogy az ember egészsége is rámegy?

Tudom nem a legjobb kategória, de a programozók ide járnak.

Szóval programozók: tényleg rámegy az egészségetek? Munka mellett mennyi szabadidőtök van? Sportoltok valamit?

Megköszönném a válaszokat, üdv

7

C# video szerver-client stream hogyan?

Hogyan lehetne megoldani? Ezzel próbálkoztam, de nem működik:

0

AZ abs jelentése?

(x+y-abs(x-y))div 2

3

C#-ban vagy turbo pascalban tudok olyan változót használni ami tizedes tört is lehet és azzal valahogy számolni? (főleg osztás és szorzás kéne)

8

Hogyan lehet ellenőrizni php-val hogy egy feltöltendő képfájl érvényes e?

Most itt nem a kiterjesztések ellenőrzésére vagyok kíváncsi (*.jpg,*.gif ect.) hanem ha pl átnevezek egy *.exe fájlt *.jpg-re.
Gondolom valahogyan a fájl header-jét kéne ellenőrizni.
Mivel szokták ezt megoldani?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!