Találatok a következő kifejezésre: Mik a legfontosabb (329 db)

Mi a legfontosabb az akváriumba? úgy gondoltam ami nem olyan fontos, ÉS NE BOLONDSÁGOT

Legjobb válasz: Mi a legfontosabb, ami nem olyan fontos és nem is bolondság? Ez komoly filozófiai viták tárgya lehetne. Ha jól sejtem, mit is akarsz kérdezni, akkor a szûrõ a legfontosabb, mert anélkül nem lehet egészségesen tartani az akvárium vizét.

Mi a legfontosabb, ami nem olyan fontos és nem is bolondság? Ez komoly filozófiai viták tárgya lehetne. Ha jól sejtem, mit is akarsz kérdezni, akkor a szûrõ a legfontosabb, mert anélkül nem lehet egészségesen tartani az akvárium vizét.
A hal tesó! Szerinted ez hülyeség?
Mi a legfontosabb ami nem olyan fontos??:O hát..ilyen nincs..xd
A kérdező hozzászólása: KÖSZI KÉPEN
A szûrõ a leges leg fontosabb, másod helyen a vzmelegtõ áll, harmadik helyen a világTás.
Te aztán tudsz írni, kérdezõ.

Mi a legfontosabb az éltedben, és miért? (külső, tudás, család, párkapcsolat stb. )

ÕSZINTÉN!ha azt mondod hogy tudás, és napi 3 órát állsz a tükör el?tt, magad csapod be. :)

Legjobb válasz: A családom a legfontosabb. Azért írok kort;) 26L Neked mi a legfontosabb?

A családom a legfontosabb. Azért írok kort;) 26L Neked mi a legfontosabb?
külsõ szeretnék normálisan kinézni. normál adottságokat. :/ cink, de ez van, csúnyának születtem(és fõleg itt a testemre gondolok, a fejemen segit a smink) és szeretnék szép lenni, teljes életet élni és boldog lenni, és nem gátlásokkal teli ember lenni.
Én a 10es éveimben azt hittem a tudás... Aztán 18tól a pénz vált a motivációmmá... Most meg, 22 évesen az emberi kapcsolatok, a szeretet kezd úgy tûnni hogy a legértékesebb... Magam is ledöbbentem mikor ezt kezdtem észrevenni... A feltétel nélküli szeretetrõl beszélek. Arról hogy nem érdekel hogy néz ki az illetõ, nem érdekel mit csinált, mik a bûnei.. Én eddig soha nem éreztem egy utcán velem szembe jövõ emberrel szemben hogy feltétel nélkül szeretem.. Na ez kezd bennem feléledni és valami hihetetlen dolog... Totál földbe döngöl... Nem is lehet kifejezni...
munkát találni
A kérdező hozzászólása: nekem az emberi kapcsolatok most még. ha klappol minden, akkor maxon teljesítek akármilyen téren. 16lamúgy
Barátok, kapcsolatok. Kevés pénzel még megoldom valahogy, külsõre kis odafigyeléssel lehet minimum normálisan kinézni. De ha gond van barátokkal + család ... a többi kb. értelmét veszti, legalábbis nekem. :I 23
Az életminõségem. Ez az alábbi mozaikkockákból áll: Egészség, anyagi függetlenség, családi háttér, elismertség. Javaslom tanulmányozni a Maslow-féle szükséglethierarchia piramist! Mindenkinek hasonló.
a szellemem/elmém, amivel felölelhetem a mindent...szóval lesarkítva a mindenség a legfontosabb számomra. :) üdv 25/F LastOne.Left
külsõ nem érdekelne ha buta lennék, ha semmihez sem értenék (most sem értek semmihez), nem érdekelne különösebben ha csak kihasználnának, legalább látszólag boldog lennék, így sem látszólag, sem ténylegesen nem vagyok boldog, kicsit sem, szeretném élni a tinik átlagos életét, azt hogy mindig buliznak, pasiznak stb. akkor legalább azt mondanám, hogy senkinek sem számítok különösebben, de legalább elégedett vagyok az életemmel

"Légy mindig boldog, nevess sokat, és ami a legfontosabb. szerintetek mi a legfontosabb?

Legjobb válasz: Hogy ha van baratod, azt tartsd meg, ha nincs keress. En most azt teszem, azaz az utobbit - bar eddig hiaba.

Hogy ha van baratod, azt tartsd meg, ha nincs keress. En most azt teszem, azaz az utobbit - bar eddig hiaba.

Mik a legfontosabb szabályok torrentezésnél ncore-on? Pár mondatban összefoglaljátok nekem?

Köszönöm!

Legjobb válasz: A legfontosabb: olvasd el a szabályzatot! Ha ennyire nincs idõd, akkor hogy van idõd torrentezni?

A legfontosabb: olvasd el a szabályzatot! Ha ennyire nincs idõd, akkor hogy van idõd torrentezni?
Ezért utálom az ilyen 10 pontos meghívó és hasonló dolgokat... Úgy felhígul már az oldal hogy beszabadul egy csomó Pistike akik még a szabályzatot elolvasni is lusták.
Ha elolvastad és felfogtad, akkor ez a kérdés máris felesleges volt, nem hinném hogy annyira bonyolult.
Elõször is: A torrent illegális, és a torrentezés a Btk. 329§/A. szerint szerzõi jog megsértésének vétségét követi el, és pénzbüntetéssel, közmunkával, vagy 2 évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. Ezért mindig vegyél eredeti szoftvert és/vagy filmet. Ncore szabályzat összefoglalása: - seedelj - seedelj - seedelj 48 h seed/torrent/hó. Azért órában van megadva, mivel a szerverbérlõk miatt aránya úgysem lesz az embernek. Ha nagyobb arányt szeretnél, akkor értelemszerûen keress olyan torrentet, ami nagy népszerûségnek örvend a letöltõk között, még akkor is, ha neked nincs szükséged a cuccra. Így tudsz rangot lépni. Általában úgy érdemes csinálni, hogy a torrent kliens géppel együtt indul, és amíg te gépezel, addig megy a seed idõd is. Mivel valószínûleg egy hónapban többet van bekapcsolva a géped, mint 48h, így nem fog gondot okozni neked a seed kötelezettség. Innen felfelé pedig vannak a nagyobb tierek, pl. éjjel nappal bekapcsolt gép, otthoni dedikált torrent gép (leharcolt Pentium XPvel vagy linuxszal, esetleg Raspberry Pi), és a bérelt torrent szerver. Ezek a megoldások azoknak jók, akik nagyon komolyan gondolják, és iszonyatos adatforgalmat szeretnének generálni. Ha magad töltenél fel tartalmat, akkor: - Nézd át a tiltólistát. Általánosságban tiltva vannak az uszító, szélsõséges, rasszista, etc. tartalmak, valamint egyes elõadók tartelmai, akik ezt jelezték. - No cam. A egyrészt Btk. szempontjából tilos a moziban filmfelvételt készíteni, másrészt a moziktól lopod a pénzt, harmadrészt moziban jobb, negyedrészt borzalmas a minõsége. Várd meg amíg a film kinn lesz dvd-n. - Írd ki, hogy az elsõ seed milyen sebességgel, meddig lesz. Javasolt ilyenkor 24-48h gép bekapcsolás egyhuzamban. - Nézd át a kívánságlistát. Ha valami keresett, az többet fog nyomni a latban, és kaphatsz pontot is érte. - Ellenõrizd a cucc minõségét. Senki sem szeretne camolt, hiányos, rosszul crackelt, illetve vírusos adatot letölteni. Ha fut, mehet fel. - Végül a legfontosabb: No dupe! Ha már fenn van, ne töltsd fel mégegyszer!
A legfontosabbak: - olvasd el a szabályzatot - olvasd el a szabályzatot - seedelj
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, elolvastam a szabályzatot, azzal kezdtem... Nem lustaság miatt kérdeztem, hanem gyakorlatiasság miatt. Elvégre egy régebbi felhasználó rutinosabb, inkább átlátja a lényeget és hétköznapibban (IS) el tudja mondani a lényeget. De kösz a feltételezéseket, látszik az emberi természet...
"Elõször is: A torrent illegális, és a torrentezés a Btk. 329§/A. szerint szerzõi jog megsértésének vétségét követi el, és pénzbüntetéssel, közmunkával, vagy 2 évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. Ezért mindig vegyél eredeti szoftvert és/vagy filmet." Elõször is: maga a torrentezés NEM illegális, sõt nagyon sok jogtiszta tartalom kerül terjesztésre torrent használatával. A többiben igazad van.
A kérdező hozzászólása: Nem bonyolult annyira, rá lehet jönni valahogy a dolgokra... Csak épp kissé nehézkesen, ha nem jártas az ember ilyesmiben. De tényleg nem lehetetlen. A kérdéssel csak próbálkoztam. Próbálkozni meg lehet. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! :)

Mi a legfontosabb a vitézek életében Dobó István szerint? Amikor a szultán felajánlja Török Bálitnak, hogy legyen Buda kormányzója, mit mond a Magyar úr? Mi erre a szultán válasza?

Kérek mindenkit , aki tud segítsen!! Sürg?s lenne, mert az Egri csillagokból doga lesz. El?re is köszi! :)

Legjobb válasz: A legfontosabb a batorsag (nem oszetevesztendo a vakmeroseggel).Torok Balint az t mondja a szultannak hogy csak mint magyar ur lehet Buda kormanyzoja torok basakent nem akar megha minden magyar torokke vala akkor sem.(Nem ertek egyet vele valahogy lavirozni kellet volna hogy legyenek az utokor szamara jo vezetoink last Frater Gyorgy).A szultan csak akkor adna visza a szabadsagat ha torokke valik (felevszi az iszlam hitet) es ugy lesz Buda kormanyzoja.Remelm tudtam segiteni ha elegedett vagy a valaszal kerek zold pacsit.:)

A legfontosabb a batorsag (nem oszetevesztendo a vakmeroseggel).Torok Balint az t mondja a szultannak hogy csak mint magyar ur lehet Buda kormanyzoja torok basakent nem akar megha minden magyar torokke vala akkor sem.(Nem ertek egyet vele valahogy lavirozni kellet volna hogy legyenek az utokor szamara jo vezetoink last Frater Gyorgy).A szultan csak akkor adna visza a szabadsagat ha torokke valik (felevszi az iszlam hitet) es ugy lesz Buda kormanyzoja.Remelm tudtam segiteni ha elegedett vagy a valaszal kerek zold pacsit.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)

Hamarosan megérkezik a kis picikénk . Mi a legfontosabb amit ilyenkor venni kell?

Legjobb válasz: Ha gondolod, elküldöm priviben a listámat. Tényleg csak a legfontosabb dolgok vannak rajta.. :) 4 gyerekes anyuka

Ha gondolod, elküldöm priviben a listámat. Tényleg csak a legfontosabb dolgok vannak rajta.. :) 4 gyerekes anyuka
A kérdező hozzászólása: Jó rendben .Küldd el.Címem :[email protected] Addig is köszönöm! További szép napot és jó hétvégét kívánok az egész családodnak .

Mik a legfontosabb belső tulajdonságok egy lányban a fiúknak?

Elég ha valaki kedves, van humora és vmilyen szinten intelligens, vagy ennél több kell? Légyszi komoly válaszokat, eléggé fontos..

Legjobb válasz: A legfontosabb belsõ tulajdonsága a külseje :D

A legfontosabb belsõ tulajdonsága a külseje :D
A valamilyen szinten intelligens nem elég, közös rugójú agy is szükségeltetik áltban.
Legyen ember, ha az , akkor a nõies is lesz, ugyanis a nõiesség ösztönösen a nõkben van és elõ is jön, ha önmagukat adják, ha értelmesek és nem úgy viselkednek , mint egy bjács!
Szerintem az intelligens humorérzék az egyik legjobb tulajdonság.
Õszinteség, humorérzék, és hogy ne játssza meg magát, hogy én ki vagyok mi vagyok, tudja adni a belsõ énjét :)
szûk punci
A kérdező hozzászólása: Köszi az értelmes és a kevésbe értelmes válaszokat:)

Ferfiak nektek mi a legfontosabb a jovendobeli felesegetekben? Szep legyen? Vagy gazdag, tehetos csaladbol szarmazzon? Esetleg nagyon okos no legyen?

Mik a legfontosabb dolgok szamotokra egy noben?

Legjobb válasz: Nekem a legfontosabb a belsõ, gyerek centrikus legyen, szeresse a lányomat.Legyenek közös dolgaink.Lehessen vele beszélgetni.Csinosság?Az mindenkinek más.én szeretek mit fogni egy nõn.Legyen jó vele a szex.

Nekem a legfontosabb a belsõ, gyerek centrikus legyen, szeresse a lányomat.Legyenek közös dolgaink.Lehessen vele beszélgetni.Csinosság?Az mindenkinek más.én szeretek mit fogni egy nõn.Legyen jó vele a szex.
Számomra az érzelmi, a szellemi és a fizikai tényezõk harmóniája a fontos. Vagyis: legyen szíve, legyen okos, és tetsszen külsõleg. És pontosan ebben a sorrendben. Hosszú, szép közös életet szeretnék, meleg, barátságos otthoni légkört, ahol öröm együtt lenni. Ehhez szükséges a szeretet és az intellektus. Bele tudok szeretni egy nõbe a lelkén és az értelmén keresztül is.
Én lány vagyok, de a párommal mi szinte ugyan olyanok vagyunk.Nagyon sok közös van bennünk és õ azt szereti, hogy olyan aranyos is tudok lenni és kedves.Szerintem a legtöbb férfi ha feleséget keres, akkor olyat akiben meg tud bízni és aki "ápolja ha baj van".A cicababák csak alkalmi kapcsolatnak jók, szerintem.Persze a szépség is sokat számít, de ez relatív, hogy kinek mi a szép.
az én párom biztos nem a szépségem miatt van velem :) de tény, hogy tudok fõzni, szeretek gondoskodni róla, nem esik nehezemre a takarítás, és szeretjük is egymást nagyon.
Egy közhellyel kezdem: az, hogy szeressem és õ is szeressen. Hogy milyen tulajdonságai legyenek - szerintem ezt nem lehet patikamérlegen kimérni. Az összes tulajdonsága benne van a személyiségében és a viselkedésében. Errõl pedig van az embernek egy benyomása, és az alapján érzi, hogy vonzódik hozzá vagy nem. Ha konkrétumokat vártál, akkor most lehet csalódást okoztam a válaszommal. Majd a többiek hátha részletezik. :)
nyilván a szép, gazdag, és okos lenne a legjobb, de ha a három közül csak egyet lehet választani, akkor legyen okos. igazából az egyetlen feltételem az volna, hogy ne akarjon engem irányítani, befolyásolni, megváltoztatni. ez az egy feltétel is elég ahhoz hogy még nem találtam ilyen nõt. :)

Mi a legfontosabb dolog, amit meg tud adni a jó gazda a kutyájának?

Sokan a legjobb tápot akarják megadni, mások sok órás sétákat, a harmadik oltást, chip-et, állatorvost. De ha belegondolunk, vannak, akiknek nincs sok pénze tápra, más a mindennapos munka mellett tartja a kutyáját és csak hétvégén van ideje nagy sétákra, mégis lehet jó gazda? Szerintetek mi az a legfontosabb dolog, amit meg kellene adni a kutyának, mit?l jó gazdi a gazdi? Mi az, amikor inkább úgy kellene dönteni, hogy ne tartson valaki kutyát, és mik az áthidalható nehézségek? A kérdés lényege, hogy vajon hol lehet meghúzni a határt?

Legjobb válasz: Szerintem is az a legfontosabb hogy a gazdája sokat foglalkozzon vele. Lehet házilag is direkt a kutyának készített kaját adni ha valaki utána olvas össze tud neki állítani úgy étrendet hogy az finom és tápláló legyen árba mégis olcsóbb :)

Szerintem is az a legfontosabb hogy a gazdája sokat foglalkozzon vele. Lehet házilag is direkt a kutyának készített kaját adni ha valaki utána olvas össze tud neki állítani úgy étrendet hogy az finom és tápláló legyen árba mégis olcsóbb :)
Nyugodt, kiegyensúlyozott, egészséges élet. Hogy ennek mik a konkrét feltételei, azt kutyája válogatja, mindenki döntse el maga, mit tud bevállalni és mit nem, és hogy mennyit kockáztat az esetleges hiányosságokkal.
Valóban nem lehet egy dolgot kiemelni. A legfontosabb, hogy tisztában legyünk a kutyánk igényeivel és ehhez mérten a lehetõ legmagasabb fokon kielégíteni azt. Akár egy munkamániás kutyáról van szó, akár egy betegesebb érzékenyebb fajtáról. Szerintem az a jó gazda aki mindennap azon van, hogy hogy válhatna még jobbá és az életstílusát is a kutyához alakítja. Ez kicsit kutyamániásnak hangzott, de a lényeg, hogyha kutyája van az embernek az felelõsség kötelezettség. Amit valaki vagy vállal vagy nem. Amik fontosak: megfelelõ ennivalót és, ha szükséges állatorvosi kezeléseket biztosítani neki, igényeihez mérten tanítás, séta, játék, játék más kutyákkal. Az én kutyám rettentõen szeret játszani más kutyákkal, én meg addig kutattam neki kutyabarik után ameddig nem lett neki egy csomó. Nincs is nagyobb öröm annál, mint amikor látom, hogy szanaszét játszották magukat más kutyákkal és olyan fáradt, hogy képletesen hazáig kell "húznom". Aztán eldõl, mint egy zsák :) )
Szerintem napi 1-4 óra játék a kutyával, nagy mozgástér, elegendõ kaja(de ne ilyen kutyatápok), és szeresse a gazdája
A legfontosabb hogy szeresd és kényesztesd.Lehet olcsobb tápot is adni neki, a lényeg hogy tápláló legyen és szeresse a kutya.Fontosnak tartom hogy legyen játéka és hogy játsz vele még ha az 15 perc is.
ha a kutya normálisan van tartva (lemozgatva, szocializálva, foglalkoztatva stb stb)akkor utána már mindegy, hogy hány jázéka van és mit eszik... ezt döntse el mindenki maga. nem attól leszek jó gazdi, mert drága hipoallergén tápot kap a kutyám és nem moslékot, olcsó tápot, de ha én azt szeretnék neki adni, akkor azt fogok. de ha valakinek nem telik rá, attól még lehet jó gazdi. viszont azt is gondolom, hogy akinek nagyon nem futja rá, az ne tartson kutyát. nem mondom, hogy egy kutya nem él meg maradékon, de ha én mással nem tudnám etetni, akkor nem lenne kutyám.
Ami nekem alap a kutyatartásnál, az az, hogy napi minimum 2 órát sétáljak vele, és mindig tudjak félretenni annyit, hogy ha valami van, akkor ne a gyakorikérdéseken kelljen kérdeznem, hogy hogy gyógyítsam meg házilag. Ennyivel tartozok neki. De az, hogy chipezve van, és ivartalanított még nagyon fontos szempont, igaz nem életbevágó. Ahogyan az etetése sem. Most Acana tápot kap, de ha úgy alakulna, hogy nem tudok ennyit költeni rá, akkor is megoldanám, hogy viszonylag normális kaját kapjon. Ja, és soha nem tartanék kutyát a kertben, akkor minimum ki-be járást biztosítanék neki. Nekem a kutya a társam, azt akarom, hogy mellettem legyen.
Szerintem a megfelelõ kapcsolat a legfontosabb. Kezelje kutyaként, ne emberként vagy mint valami cuki csecsemõt, a kutya tudja hol a helye, tisztelje az embert.

Leírod, hogyan alakult eddig az életed? Es mi a legfontosabb benne?

Legjobb válasz: En 32 eves vagyok, gyerekkorom eleg silany volt. 20 evesen szultem a kislanyom, az apja 1 evesen elhagyott. Utanna volt tobb kapcsolatom az egyik 4 evig tartott a tobbi kevesebbet. 4 evvel ezelott megismertem eletem agy szerelmet akivel nagyon jol meg vagyunk a lanyomal is nagyon jo a kapcsolatuk. Fel eve volt az eljegyzesunk :)) A legfontosabb? Ez az utolso 4 ev! :))

En 32 eves vagyok, gyerekkorom eleg silany volt. 20 evesen szultem a kislanyom, az apja 1 evesen elhagyott. Utanna volt tobb kapcsolatom az egyik 4 evig tartott a tobbi kevesebbet. 4 evvel ezelott megismertem eletem agy szerelmet akivel nagyon jol meg vagyunk a lanyomal is nagyon jo a kapcsolatuk. Fel eve volt az eljegyzesunk :) ) A legfontosabb? Ez az utolso 4 ev! :) )
28 éves vagyok. éltem már már amerikában angliában és németországban. Voltam házas, és elvált. Dolgoztam már kis cégnek és multinak. Sokhelyen voltam a világban nyaralni is. Most a munkám rettentö stresszes de maga az életem nagyon jó, mind anyagilag mind párkapcsolatom. Már csak a gyermek hiányzik az életemböl, amin dolgozunk.
25 éves vagyok, van egy gyönyörû 2 éves babám. Szerencsés embernek tartom magam, mert a romokban heverõ házasságomat sikerült "megjavítani".
18/lány vagyok. Elég szar alapjában véve az életem, de mindig álmodozós voltam, olyan szinten aki meg is akarja azokat valósítani! Üdv a klubban, nekem sem volt eddig komoly kapcsim, legfõképp a külsõ tényezõk miatt: kisebbségi komplexusom van a testem miatt(nem vok kövér, más dolog), ezért nem is mertem eddig járni senkivel. Laktam már 3 helyen, most egy kis poros faluban lakom, már 10 éve, de nem szeretek itt lakni. Viszont amiért nagyon hálás lehetek, azok a barátaim. Õk nem ebben a faluban laknak, de közel erre. Nem tudom, mi lett volna, ha nem ismerem meg õket, egyszerûen nem lehet mellettük szomorú az ember, és sok a közös bennünk. Egyszerûen jó velük lógni. Õk nagyon fontosak nekem. És most nem tudom, hogy fog majd alakulni, mert itt a középsuli vége. Valami új jön. Remélem jó lesz.
23 vagyok, van egy 1 éves babám és egy szeretõ férjem. Külföldön élünk. A párom szinte mindig távol van tõlünk a munkája miatt, de így is nagyon jól meg vagyunk és szeretjük egymást. A mi kapcsolatunk sok szempontból más, mint a legtöbb kapcsolat, mert hónapokat töltünk el egymás nélkül (legutóbb több, mint egy évet), szóval nem könnyû, de mivel a kapcsolatunkban nincs semmi probléma, nem olyan nehéz átvészelni. Vannak emiatt elég nehéz idõszakok, de az együtt töltött kis idõ kárpótol mindenért. Nekem az életemben a családom a legfontosabb. A férjem, a gyerekem, a szüleim stb.
Hm, jo kérdés! 31 éves vagyok! Gyerekkorom, nem is tudom volt e! 12 évig éltem ugy hogy semmi önbecsülésem, önbizalmam nem volt, köszönhetöen a pasiknak! Végül egy màsfél éve össze szedtem magam, uj helyre költöztem, uj munkahely, uj élet! Egy éve ismertem meg a pàrom, aki lassan 9honapja a férjem :) Most ö a legfontosabb és a legjobb baràtnöm, aki segitett talpra àllni, szo szerint megmentette az életem, ezért mindig is hàlàs leszek neki! Kedves 2. vàlaszolo, lehet hogy nem vesztettél semmit, magambol kiindulva! 30 éves koromra leltem meg a boldogsàgot, addig meg csak szenvedés! Probàld meg meg lelni önmagad, tedd magad boldoggà, s meglàtod, betoppan a szerelem is, csak nyisd ki a szemed! :)
22 vagyok, van egy 3 honapos gyönyörü kislànyom, és egy vàlàs szélén àlo kapcsolatom. Külföldre vonultam 3 éve. Édesapàm meghalt fiatalon. Ugy érzem magam, mint egy 40 éves... Viszont a gyermekem a mindenem
32éves vagyok most 1 éve született egy gyönyörû kisfiam, 4 éve vagyok a férjemmel, ebbõl 2 éve vagyunk házasok, jól megvagyunk, 5 éve hogy hirtelen meghalt apukám, jelenleg a kisfiam a legfontosabb az életemben
Az én életem szart sem ér! 19éves vagyok, de semmi jó nem volt eddig benne. Még csak komoly barátom se volt soha. :(
36 éves vagyok. Egy testvérem van. Gyermekkorom: csendes, zárkózótt , visszahúzódó lány voltam. Az iskolában kevés barátom volt, nem szerettem a társaság középpontjában lenni. Kajakoztam, így nem unatkoztan suli után.17 évesen már nagyon hiányzott egy igazi társ.Szüleim: anyám és, apám is szerették az italt, emiatt nemis jött hozzánk fel senki , mert szégyelltem. Apám 18 éves koromban meghalt. Ekkor összedölt számomra a világ. Menekültem. Érettségi után dolgoztam Angliában.Nem voltam lázadó kamasz. 19 évesen ismertem meg páromat, azóta is együtt vagyunk. Házasságunk alatt született 3 gyermekünk, az egyik 5 naposan sajnos meghalt. 2 vetélésem is volt sajnos. A gyerekeim boldogok, minden megvan ami fontos, nem hiányzik semmi, csak egy igazi társ. Szeretem a párom, deúgy érzem mégsem õ az iagzi. Ennek ellenére boldogan élünk. Legfontosabb számomra a családom , gyerekeim, testvérem.
Az én életem sem úgy alakult ahogyan terveztem.23 évesen egy szép kapcsolatból született egy kislányom-aki ma már 8 éves-az apukája 2 hónaposan itthagyta.De mára mindez a múlt.Van egy jó kis nunkahelyem, amit szeretek, várom az igazit, és egyenlõre beérem az élet apró örömeivel! Másként nem lehet, mert különben megbolondul az ember!!!
20 éves vagyok egyetemre járok fél évig tanultam külföldön Franciaországban van egy 22 éves pasim saját lakásunk van és tavasszal lesz az esküvõnk.
20 vagyok. 7 éve elkezdõdött valami folyamat a tudatomban, és olyan érzés azóta is, mintha mindenféle világot belátnék és az Élet pulzusát tapintanám. Mostanra már komplett mitológiát alakítottam ki és öngyilkosságra készülök. az életem eseménytelen volt és nyugodt. nagyon jó iskolában végeztem, jó egyetemre járok, barátaim alig vannak és az emlékeim olyanok, mintha valaki másé lennének. Az is lehet, hogy megõrültem. De a legfontosabb esemény, ami mindent alakít, az volt, hogy kinyílt valami bennem.
Kedves utolso! Nem tudom mi alakult ki benned, de a jok vilàga, nem kéri azt töled hogy légy öngyilkos! A rossz vilàga se szerintem, csak egyszerüen magàba szippant s nem menekülhetsz csak nagy önakarattal! Szerintem valaki vagy valami megszàllt! Ha észreveszed magad, akkor menj el egy médiumhoz vagy egy tàltoshoz, talàn segithet!
23 éves vagyok, nincsenek barátaim , csak ismeröseim akik kb csak akkor köszönnek rám , ha senki sincs rajtuk kívül ott. Nem tudok beszélni senkivel sem , barátnöm még sosem volt, és nagyon úgy néz ki , hogy nem is lesz. Rendes családban élek , van egy öcsém és egy bátyám nekik minden rendben van az életükkel. Voltam kint Londonban dolgozni tavaly , 1 hónapot, idén pedig egy Luxushajón dolgoztam marcius közepétöl szeptember 1-éig. Sok felé jártam , voltam Franciaországban Lille-ben , sok mindent láttam. Nem vagyok gazdag, a családom se az , de szegények se vagyunk. Mivel nincsenek barátaim, haverjaim , állandóan unatkozom , és csak arra gondolok , milyen jó lenne ha lenne valakim. Akárcsak egy barát aki meghallgat, vagy egy barátnö. De nincs. Társaságba ritkán megyek , nagyon izzadok , és izgulok majdnem mindenen. Már ha csak a sarki boltba megyek el akkor is elkezdek úgy izzadni , hogy mindenhol és látszik rajtam , mindenki látja. Ezért nem is igazán megyek sehova sem.
A kérdező hozzászólása: Kedves 23:22 válaszoló! Nekem is nagyon furcsa dolgok vannak az életemben, amiket én magam sem értek... De mióta az eszemet tudom tudatában vagyok annak is, hogy nem vagyok átlagos és valamiért valahonnan kuldtek engem. Éppen ezért tettem fel a kérdést is, kíváncsi vagyok az emberek életére és érzéseire. Nekem folyamatosan olyan érzésem van, hogy nem itt és nem most kellene lennem, ebben biztos vagyok! Szoktak lenni látomásaim, emlékeim is amiben biztos vagyok, hogy nem innen származnak. Kérlek ne legyél ongyilkos, nekem is ezernyi okom lenne rá! Egyrészt azért mert megértettem, hogy mi az élet értelme és ezeket a Foldon alig találom. Másrészt, mert nem értem az életet és tudom, hogy sosem fogom megérteni. Inkább írj egy konyvet, írd le benne az érzéseidet és mindent oszintén! Én is erre készulok:)
Nyáron lesz 21 éve, hogy megláttam a napvilágot. Most egyetemre járok, jövõre végzek és óvónéni lesz belõlem.Az, hogy idáig eljutottam legnagyobb részben apukám szüleinek köszönhetem, akik az elsõ perctõl kedve második szüleimként támogatnak.A szüleim elváltak már 6 éve, de jó közöttük a viszony. Imádom a családom, és a legjobb barátnõm, meg a kollégiumban szerzett barátokat. A legfonotsabb a családom, az egyetemi éveg-kolesz feeling és az a fiú aki a võlegényem volt. Sajnos lassan 5 hónapja nem vagyunk együtt, de újra elkezdtünk közeledni és minden vágyam, hogy újra velem legyen, mert nála csodálatosabb férfit még nem ismertem... :( :)
23 éves vagyok. 7éve vagyok együtt a férjemmel, akivel van két gyönyörû lányunk. A nagyobb 5 éves, a kisebb még csak 1 hetes. Nem élünk nagy lábon, viszont szerencsére nem okoznak gondot a számlákat befizetni, és jelenleg egy fizetésbõl is meg tudunk élni. Számomra a családom a legfontosabb.
18 éves vagyok. Eddig a városban ahol lakom a legjobb iskolákban tanultam. Édesapám tavaly meghalt. Eddig nemigen volt komoly kapcsolatom, csak futó kalandok. Jövõre Szegedre egyetemre a gazdasági karra. Viszonyleg sok barátom van.
A kérdező hozzászólása: Kedves 12:23-as! Ha meg akarsz változni, azt csakis és kizárólag saját magad miatt tedd, ne mások érdekében! Még fiatal vagy, és én biztos vagyok benne, hogy gyonyoru életed lesz, ha van egy kis magabiztosságod :) Ajánlanám Neked, hogy írj konyvet, elég értelmesnek tunsz, foleg ha jó tanuló is vagy.. Kívánom Neked, hogy érd el, amit akarsz, ismerd meg saját magad és állíts fel célokat az életedben! :)
41 éves vagyok. Nagyszüleim kétszobás házába születtem, ahol éltünk vagy nyolcan, nem volt se vécé, se folyó víz. Hároméves koromban apám kiment dolgozni az amerikai kontinensre, s vele voltam. Elsõ osztály kezdetére visszajöttünk. Aztán már szülõknek lett lakása, panel, de saját. Aztán a hetedik osztály után apám megint külföldre került dolgozni, megint amerikai kontinens, de ezúttal hat évre. Vele voltam, ott érettségiztem és jártam egy évet egyetemre. Egyetemen jól összejöttem az egyetem szépségkirálynõjével, aki bolgár nemzetiségû csoporttársam volt, s össze is házasodtunk néhány hónapon belül, akkor 19 voltam. Aztán éltünk Magyarországon és Bulgáriában vegyesen. Lett két gyerek is.
13 éves vagyok.Az eddigi életem nem volt valami fényes.Szegények vagyunk, 2-ször mûtöttek, 4-szer kivágták a körmöm, eltörtem a lábujjam és 4 hétig mankóznom kellett miatta, tegnap pedig kiderült hogy a sok idegeskedés miatt refluxos lettem.Nincsenek barátaim, gátlásos vagyok, az osztálytársaim nem szeretnek.Visszahúzódó és zárkózótt vagyok és asszem kicsit depressziós.Anyám munkanélküli, apámnak nagyon kevés a fizetése néha még kaja sincs itthon.De legalább jó tenuló vagyok.Nagyon szeretnék meváltozni és egy laza jófej, mosolygós csaj lenni.Akit szeretnek az emberek.Szeretnék boldog lenni.Tudom hogy ezt elcsesztem és helyre kell hoznom.A legfontosabb az életemben az hogy megváltozzak.Semmi mást nem szeretnék jobban.(Ezen kívül még sajna rengeteg rossz dolog van az életemben de azokat meg minek leírni)
14 vagyok még. a gyerekoromban volt jó és rossz is....sajnos a tatámat nem ismerem mert öngyilkos lett, apukám meg sokat alkoholizál :( de én a gyerekemnek biztos nem választok iszákos apát, mert tudom milyne érzés... :S de nemsokára itt a felvételi, úgyhogy most egyenõre csak arra koncetrélok... az a célom h bejussak oda ahova akarok..
Apámat nem ismertem, 1 éves korom elõtt elváltak, mert alkesz lett, pá éve megfagyott az utcán. Anyu 2. férjét tekintettem apámnak, õ a házunk építése során meghalt, 2 év múlva az öcsém halt meg rákban, anyu egyedül maradt 3 gyerekkel. Lázadó kamasz voltam, elmentem otthonról, intézetbe mentem, leérettségiztem, egyetemre mentem, több országban dolgoztam külföldön, van egy kisfiam, az apjával már nem kontaktolok, több kapcsolatom is volt, de jelenleg nincs. Barátok nem nagyon vannak, és nem is igazán kellenek. Sok nagyon jó buliban voltam, minden kipróbáltam amit lehetett, remélem nemsokára meglesz a diploma. 25/L
A kérdező hozzászólása: Elso válaszoló, irigyellek, hogy talpra tudtál állni, és nem keseredtél el.. Ki is érdemelted a boldogságot :) Másodiknak uzenem, hogy az élet apróságaiban és magadban keresd a boldogságot! Nekem sem volt még komoly kapcsolatom, mindenkiben csalódtam, teljesen egyedul vagyok az életben, de mégis megtaláltam a boldogságom saját magamban és célokat tuztem ki magam elé :) Fel a fejjel, ne légy elkeseredve!
15 évesen én is azon filóztam, kellene írni egy könyvet. de ez csak állapotomnak a kifelé kommunikálásának igénye volt, késõbb rájöttem, hogy ez az én egyéni utam, semmi értelme másokra koncentrálni. igen, megtaláltam az élet értelmét, és mindenhol látom magam körül, és valami azt mondja, meg kell öljem magam, hogy újjászülessek. már Camus is megjegyezte: különös, de épp az öngyilkosok nagy része tökéletesen tisztában van az élet értelmével :D azt hiszem, valamiért idejöttem ebbe az életformába, hogy elfelejtsek valamit, de az a valami ki akar törni, szembesülni akarok önmagammal és ezért érzem szükségesnek ezt a gesztust. ha pubertáskori identitászavarnak indult is, mostanra biztosan stabil elmebetegséggé fejlõdhetett amúgy, mert 20 leszek, és nem "nõttem ki"...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!