Találatok a következő kifejezésre: Mik a kis (3973 db)

Milyen öltözködési stílus illik egy kisgyermekes anyukához a randin, főleg mikor a kis gyermek is jelen van?

Kidobott csöcsökkel nem illik mutatkozni sehol sem.

Legjobb válasz: Állatkertbe?

Állatkertbe?
"Kidobott csöcsökkel" Az öltözéked mellett a stílusodra is fordítanék kis idõt..de hogy válaszoljak: egy csinos, de nem túl merész darab tökéletes lesz. Ott lesz a kisgyereked is, plusz valóban nem kell mindent megmutatni. Legyen kényelmes is, nehogy a szûk, kényelmetlen ruhád miatt feszengj egész végig, és nyilván praktikus a programnak megfelõen.
A kérdező hozzászólása: Nem állatkertbe, hanem csak hozzánk jön látógatóba.
Mennyi idõs vagy?
mennyi idõs a kisgyerek? Nem tudod eltenni addig máshová? (szüleidhez pl.) gondolom minden pasit nem akarsz bemutatni neki, majd csak azt az egyet...
Farmert + valami enyhén kivágott blúz, esetleg egy szoknya (valamivel térd felett érõ) és valami szûkebb felsõ.
szerintem egy pasinak az elsõ randin oda állítasz a gyerekeddel..kicsit íjjesztõ lehet.
Farmert ajánlom vmi szép blúzzal v. esetleg farmer rövid nadrág.
Ki mondta, hogy az elsõ randin állít oda a gyerekkel? Lehez, hogy a pasi már rég tudja, hogy van gyerek, esetleg találkozott is már vele. Ne kombináljunk, gyerekek, nem az volt a kérdés, hogy ott legyen-e a gyerek vagy sem.

Mik a kis, mitesszer szerű "pöttyök" a hímvessző alsó oldalán?

Legjobb válasz: Faggyúmirigyek. Természetes dolog, idõvel megszokod...:D

Faggyúmirigyek. Természetes dolog, idõvel megszokod...:D

Mi a kis Vukk angolul?

Legjobb válasz: A Vukk egy név, amit nem kell lefordítani ugye...Little red foxy, esetleg.

A Vukk egy név, amit nem kell lefordítani ugye...Little red foxy, esetleg.
A kérdező hozzászólása: köszike:) és a szó így is helyes? : littel ? vagy csak úgy hogy little?
Vuk nem Vukk
Egyébként nincs olyan szó, hogy littel. A google fordító kijavítja a kis elírásokat, és a little-nek adja ki a jelentését. Jó példa erre, hogy olyan sincs, hogy excelent de mégis kiírja az excellent jelentését.
Olyan szó nincs, hogy littel.
De van :) http://translate.google.com/#en|hu|littel
A kérdező hozzászólása: köszike:) ezért kérdezdtem....
A kérdező hozzászólása: Jajj, kössz a segítséget.ez legyen már a legnagyobb gondod....:S
Könyörgök: csak a google "fordítót" ne!
kis Vuk: little Vuk :)
Hány évesek vagytok? :S Littel... hát besz.rok

NAGYON FONTOS! Mi a Kis Postásnak (Ozsvald Arpád) a tartalama?

Létszi segítsetek!

Legjobb válasz: gogliban nézted?

gogliban nézted?
A kérdező hozzászólása: Igen ott is néztem és ott sincs semmi rola!

Mi a 'Kis tüzek' (foxfire) című film befejező zenéje?

A film zeneszerz?je Michel Colombier, de nekem nem ez a f?címdal kell, hanem ami a film végén van... Egy rendes dal énekkel együtt... :( Nem találom sehol, már you tubon ezer féle képpen rákerestem de semmi...

Legjobb válasz: Válaszoljon már valaki :D

A kérdező hozzászólása: Válaszoljon már valaki :D
Kristin Hersh - Me And My Charms üdv Gabor

Mi a kis hercek rövid története? SÜRGÕS SOS!

Legjobb válasz: Google a barátod, eme hiszem akkora fájdalmat okoz begépelni. AMúgy itt a link: http://olvasonaplo.sulihalo.hu/

Google a barátod, eme hiszem akkora fájdalmat okoz begépelni. AMúgy itt a link: http://olvasonaplo.sulihalo.hu/
= troll on = "hogy te milyen bunkó vagy, hogy nem segítesz egy sürgõs esetben és azt hiszed, hogy nem használja a google-t valaki" = troll off = Röviden: az emberek tele vannak szokásokkal, amiknek a rabjai. A gyerekek nyíltan és korlátok nélkül tudnak gondolkodni.
A kérdező hozzászólása: Kösziii:)

Mi a kis rotiknak a növekedési súlya, és marmagassága? PL: 12 hetes korban 4-5-6 és 1 éves korában.

Legjobb válasz: a kanoknál általában 63-69cm és 50-60 kg között vannak. a szukák pedig 58-63cm és kb 40-50 kg között vannak.

a kanoknál általában 63-69cm és 50-60 kg között vannak. a szukák pedig 58-63cm és kb 40-50 kg között vannak.

Honnan számít nagynak a női mell? és mi az ami még kicsi? Mit gondol egy pasi a nagy mell láttán? És mit a kis ciciktől? Milyen gondolatok vannak a fejében?

Jó, ha szeret a pasim a cicimet is szereti majd, de mégis? Eddig csak óriási mell? barátn?i voltak, azt bámulta meg, erre itt vagyok én és hiába szeret a nagy mellekkel biztosan jobban kívánna. Mit gondol pl szex közben , mit érez valójában a pasi akinek kis mell?(75B is alig:-( a barátn?je?

Legjobb válasz: megbámulni nagy dolgokat lehet. Tetszik, nem tetszik ez van. Ami kicsi az maximum aranyos vagy helyes lehet, de lássuk be, fantasztikus nem. Akármennyire is szeret téged és akármennyire is meg van elégedve a ciciddel, a wow felkiáltás akkor is csak a nagy csöcsöknek fog kijárni. A te cicieidnek soha. A pasik vizuális lények. Látni, fogni érezni szeretnek. Ezt el kell tudni viselni. Végezz el egy kisérletet. Kérdezz meg pasikat, akiknek komoly, legalább egy éve tartó kapcsolatuk van arról, hogy milyen számukra egy bomba nõ. Aztán vesd össze a képet a barátnõjükkel, akit szeretnek és akivel együtt vannak. Ég és föld. Ez azért van, mert a párkapcsolat nem a férfi sajátja. A férfi nincs párkapcsolatra programozva. Ezért a párkapcsolati preferencia és a szexuális preferenci nincs összhangban. Vulgálisan fogalmazva nem azzal akar együtt élni, akit orrba-szájba kefélne. Azok a megnyilatkozások, amiket te sérelmezel, azok a szexuális preferenci megnyilvánulásai. Nincs semmi közük hozzád, a párkapcsolathoz. Még csak össze sem vet benneteket, mert egyszerûen te nem abba a csoportba tartozol. Nem azt mondom, hogy nyugodj bele a dologba. Bizonyos mértékig idomítható egy férfi. De az idomítás nem a gondolkozását fogja megváltoztatni. A legtöbb, amit elérhetsz, hogy a jelenlétedben nem fog ilyenek mondani. Csak gondolni. Vigyázz azonban mennyire sérelmezed a dolgot. Számára nem érthetõ a problémád. Téged szeret, veled van, azt meg meg szeretné ba**ni. Nem egy kategória. Nem is érti, hogy neked hogyan jut eszedbe erre így reagálni. Könnyen hisztinek értelmezheti.

megbámulni nagy dolgokat lehet. Tetszik, nem tetszik ez van. Ami kicsi az maximum aranyos vagy helyes lehet, de lássuk be, fantasztikus nem. Akármennyire is szeret téged és akármennyire is meg van elégedve a ciciddel, a wow felkiáltás akkor is csak a nagy csöcsöknek fog kijárni. A te cicieidnek soha. A pasik vizuális lények. Látni, fogni érezni szeretnek. Ezt el kell tudni viselni. Végezz el egy kisérletet. Kérdezz meg pasikat, akiknek komoly, legalább egy éve tartó kapcsolatuk van arról, hogy milyen számukra egy bomba nõ. Aztán vesd össze a képet a barátnõjükkel, akit szeretnek és akivel együtt vannak. Ég és föld. Ez azért van, mert a párkapcsolat nem a férfi sajátja. A férfi nincs párkapcsolatra programozva. Ezért a párkapcsolati preferencia és a szexuális preferenci nincs összhangban. Vulgálisan fogalmazva nem azzal akar együtt élni, akit orrba-szájba kefélne. Azok a megnyilatkozások, amiket te sérelmezel, azok a szexuális preferenci megnyilvánulásai. Nincs semmi közük hozzád, a párkapcsolathoz. Még csak össze sem vet benneteket, mert egyszerûen te nem abba a csoportba tartozol. Nem azt mondom, hogy nyugodj bele a dologba. Bizonyos mértékig idomítható egy férfi. De az idomítás nem a gondolkozását fogja megváltoztatni. A legtöbb, amit elérhetsz, hogy a jelenlétedben nem fog ilyenek mondani. Csak gondolni. Vigyázz azonban mennyire sérelmezed a dolgot. Számára nem érthetõ a problémád. Téged szeret, veled van, azt meg meg szeretné ba**ni. Nem egy kategória. Nem is érti, hogy neked hogyan jut eszedbe erre így reagálni. Könnyen hisztinek értelmezheti.
Szerintem ezt neked kellene tõle megkérdezned, mert minden férfi máshogy van ezzel. Nekem is kis melleim vannak, de a barátom imádja õket és bár én az elején nagyon szégyelltem, õ nem szereti a nagy melleket. Ha veled van, akkor biztosan szeret és így fogad el, ahogy vagy. Ezen kár stresszelned, aki a nagy melleket szeretni, az olyan barátnõt keres, én soha nem nagyobbíttatnám meg mondjuk egy pasi kedvéért, aki szeret, fogadjin el így. Sztem ne aggódj.
én is abba a kategóriába tartozok sajnos, és én se tudom így elfogadni magam, de a barátom szeret...persze nem bánná, hogyha nagyobb lenne, mert ugye azok mégis látványosabbak, és jobb õket fogdosni is, de mondta, hogyha valamit megváltoztatnék magamon akkor már nem "szeretne", szal azt pl semmiképp nem akarná, hogy megmûtessem magam emiatt, mert õ így szeret ahogy vagyok:)
Nyugi csajszikám, lazaság, weled wagyok:) énis ebbe a kínba szenvedek, de nem ez a fontos... a nagymellu picsákat a pasik csak meg akarják b...ni, és néha a kismellueket is... énis utállom hogyha egy sokkal szebb ribancot látok mint én, kibaszottul utállom, az a gyenge pontom.. de így kell magunkat elfogadni, ez wan sajna :( de attol még nem wagy kevesebb, mert nincsenek nagy melleid, akkor biztos wan benned walami sokkal jobb mint a nagy csocsok... és ezt most oszintén mondom.. énis attol félek h a pasim az olyan csajokat nézi meg wagy olyanok teccenek neki, de NEM ERDEKEL!!! Fel a fejjel, kitartást, én melletted wagyok :)
Kis mell, nagy mell, kis farok vagy nagyfarok ennyi erõvel akkor mi nõk is csak a nagyfaszúakat bámuljuk meg??????
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat, vagyon aranyosak vagytok! (a hetedik kommentre: az én cicimnek nem csak a felét lehet átfogni 1 tenyérrel, hanem (bõven) az egészet :s )
Ha szereted a párod akkor ezt hagyd abba!!!Hogyan kívánhatná a melleid mikor folyton azt hajtogatod, h kicsi, h nem szép.Hallottam már olyan h egy nõ annyisszor hajtogatta h nagy a feneke ameddig a párja, aki addig megveszett a csaj feneke miatt, megundorodott tõle..Ezért mondom, nekem sincsenek nagy melleim, de büszke vagyok rájuk és soha de télleg soha nem volt még emiatt problémám :D szóval ÖNBIZALOM
Minden pasi más. Ezzel te ne foglalkozz. Sok férfi van úgy, hogy a nagy melleket szereti, de szép formás mellekért oda vannak. Szal lehet a tied kicsi, de formás a volt barátnõié meg lehet, hogy nagyok voltak de egy lógós akármi... semmi szépség benne. Légy büszke a melleidre. :) (pasi voltam)
Ez a mell téma látom majdnem olyan mint nálunk a farok-téma. Állandóan fõ a fejünk miatta, de én megmondom a frankót: a nagy csöcsök elõbb-utóbb megereszkednek, és néha már 20 évesen sincs tartásuk, és általában nem a legszebb a bimbójuk sem, szóval a dekoratív összhang sokkal fontosabb mint a méret. Ha több mint a felét át lehet fogni 1 tenyérrel az a jó! Pl én sem parázok amiatt hogy a farkam a nagyátlag szórásának kereken a számtani közepe, mert amúgy szép formás. Pl te hogy vagy ezzel a dologgal, neked sem hiányozna egy 20-as a puncidba nemde?
Ez egy adottság, el kell fogadni. Bár tudom, hogy nehéz. És ez csak egy apróság, nem ezért fog valaki választani, és szeretni.
Noh.Szóval..szerintem egy kis mellet is lehet "nagyon szeretni"Én pl azokért vagyok oda...néha le is szólnak érte hogy aki tetszik nekem hogy neki milyen kicsi... na.. és?Én így szeretem õt!Inkább legyen kicsi szép formás, mint egy nagy lógós...Bár ezzel szerintem mindenki máshogy van...Én nem a melléért szeretek egy nõt...
En mindig a cicis fajtaba tartoztam, nekem meg emiatt voltak problemaim.85C. Evek alatt megtanultam, hogyha egy ferfi szeret, tokmindegy mekkorak a melleim. - a melleid. Ne gorcsolj ezen! A kedvesemnek pattanas mellu noje volt elottem akinek viszont sokkal jobb alakja volt mint nekem...sorolhatnam. De szeret ahogy vagyok es ez a lenyeg.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszolkat! már kérdeztem tõle, és azt mondja, õ így imád és kész, ne ezzel foglalkozzak de ez nem így meg, nem véletlenül voltak eddig nagymellû barátnõi, és a hevarjaival is azokat bámulja, és néha "poénból" fikázzák akinek kicsi van, és ha szólok érte, akkor persze énrám nem vonatkozik, de hát mégis, hisz nekem is oylan :(
Hát ez tényleg változó.Az én barátom a nagy melleket szereti, és hát nekm nagy van.Õ ezt imádja és állandóan puszilgatja meg simogatja mondja h milyen szépek.Na de nem akarlak elkedvetleniteni szerintem vannak olyan pasik akik kifejezetten A kis mellû lányokat szeretik.
Nekem sincs nagy mellem (kb. 75B), de a barátom azt mondja, hogy "imádja az édes pici melleim".. Az elõzõ barátom is szerette, neki a nagy mell nem is tetszik. És nem egy pasit ismerek, aki inkább a kisebb mellekre bukik, szóval ne aggódj :)

Elektromos kis asztali mini grillel milyen ételeket tudok készíteni? Mit meddig kell sütni? Mire való hozzá az a kis tepsi?

Legjobb válasz: Mi úgy szoktuk, hogy felvágunk mindenfélét kicsire (hús, felvágott, gomba, mindenféle zöldség, még gyümölcs is), az elején kiolvasztunk rá egy kis szalonnát és aztán mindenki azt rakosgat amit akar. Az aljában a kis tepsibe szintén bármit lehet rakni, ha csak sajtot sütsz azt hiszem azt hívják úgy hogy raclette. Nekem az jön be legjobban, hogy sajt az aljára és ráütök egy tojást.

Mi úgy szoktuk, hogy felvágunk mindenfélét kicsire (hús, felvágott, gomba, mindenféle zöldség, még gyümölcs is), az elején kiolvasztunk rá egy kis szalonnát és aztán mindenki azt rakosgat amit akar. Az aljában a kis tepsibe szintén bármit lehet rakni, ha csak sajtot sütsz azt hiszem azt hívják úgy hogy raclette. Nekem az jön be legjobban, hogy sajt az aljára és ráütök egy tojást.

Földrajz- mit jelent a kis éghajlati optimum és a kis jégkorszak?

Legjobb válasz: kis jégkorszak: http://hu.wikipedia.org/wiki/Kis_j%C3%A9gkorszak

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!