Találatok a következő kifejezésre: Mik a jelei Mondjuk egy (8 db)

Egyik nap becsuktam a szemem meditáltam és ez a a jel jelent meg előttem és arra lenék kiváncsi hogy ez minek a jele? én mondjuk a plutó bolygóra tippelek

http://kepfeltoltes.hu/view/110420/dfddd_www.kepfeltoltes.hu..

Legjobb válasz: Felül olyan, mint a Neptunuszé, alul pedig, mint az Uránuszé - mármint eme bolygók jeleihez hasonlít. A Plútóhoz köze sincs. :)

Felül olyan, mint a Neptunuszé, alul pedig, mint az Uránuszé - mármint eme bolygók jeleihez hasonlít. A Plútóhoz köze sincs. :)
Ennek igy egyenlore semmi jelentosege nincs, tehat folytasd tovabb a meditaciot, es mindig figyelj a lelki szemeiddel. Ha ennek jelentosege van a Szamodra, akkor ennek folytatasa is lesz.
Paraszt vasvillával felülnézetbõl.
Juj.Marha érdekes.Ebbe bármit bele lehet magyarázni, gondolom a kérdezõ azt szeretné hallani, hogy valami felsõbbrendû lópikula fel akarja venni vele a kapcsolatot, esetleg megszállta Plútó kutya szelleme, vagy a jövendõbe látott, és holnap(vagy amikor megtörténik) vasvillás hullahoppkarikák fogják átvenni a hatalmat a Földön.Ilyesmi...
http://www.ask.com/wiki/Trishula Nem a mi kultúránkból származik, de talán segít valamit ez is.
ez az utolsó két link micspoda? tényleg hasonlít rá..
Vagy vár igen ez a Neptunus jele de az alja téleg az Uránuszé, érdekes.
Ez a Neptunus jele Rómában.
Kedves üres héj! Nem vagy a közvetlen környezetem része így nem pazarlom rád az idõmet se energiámat, sajnálom hogy csalódást okoztam.:)
Uralkodj rajtam a mágiáddal kérlek:D Másik ien marha már azt mondta h 1 hét múlva gyomorbetegséget kapok, kérlek te is küldj valamit.
Szívesen. És egyetértek, de sajnos nem csak a szkeptikusokkal van a probléma, õk jók is hogy vannak rajtuk tudunk uralkodni a mágiával.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen ! csak azt nem értem hogy akik nem jártasak az ezotériában azok minek irnak? mellesleg én nem húzom fel magam ezen az õ problémájuk hogy nem élnek azokkal a képeséggekkel amiket egyes kulturák el akarnak nyomni
A "vasvilla" valószínûleg a Neptunusz szimbóluma, ami utalhat a mitológiai Neptunusz isten valamelyik tulajdonságára is esetleg egy eseményre. A kör az örökkévalóságot jelképezi mint a Jera rúna. A megújulást és az örök körforgást.
A szekrényen levõ menóra lesz az, beleégett a szemedbe.
jéé beírtam h parasz vasvillával erre 81%ot kapok rá, azér ez elmond valamit...
DIIIIK OSTOBA
Feletébb érdekes...
Én nem látok benne bolygókat, de ezeknek az alakzatoknak lehetnek jelentései, A kör ami alul van jelképezhet téged, azt jelenti hogy bezárod magad egy burokba, nem nyílsz meg az emberek elõtt, talán félsz is. A nyílak ami kijönnek a körbõl az pedig az hogy elutasítod az embereket és ellenséges vagy velük.
08:53-as válaszával egyetértek! :D
A csakra házának emblémája. De hogy ez mit jelenthet, ne kérdezd!
egyetért veled
Papucs. Vagy elkerüli a konfliktust.
mûködik a telepátia köztetek.
biztos igazad van. vagy papucs a fiúka.
egy rugóra jár az agyatok.
Sokat beszélsz.
Papucs szindróma
Vagy nem érdekli amit mondasz, vagy szerelmes beléd...
Valószínûleg annak, hogy papucs :)
Vagy csak elbambult és nem figyelt :D

Mik a jelei vagy/és honnan lehet észre venni ha mondjuk egy tinilány bulímiás? (csak kíváncsi vagyok)

Legjobb válasz:
A bulímia egy kényszerbetegség, ami falási rohamokkal jár. A beteg rövid idõ alatt nagy mennyiségû ételt fogyaszt, aztán mindent megtesz, hogy a bevitt tápanyag a lehetõ legkevésbé hasznosuljon: hánytatja magát, hashajtó szereket vesz be. Ezenkívül sokan fogyasztanak még vízhajtókat, esetenként koplalhatnak, intenzív edzéseket folytathatnak, hogy csökkenjen a súlyuk. Ez elég jellegzetes viselkedés, ha valakit alaposan figyelsz, elõbb vagy utóbb szemet szúr majd. Nagyon sok kellemetlen következménnyel jár, ha valaki hánytatja magát: begyulladhat a nyelõcsõ, megnagyobbodhat a fültõmirigy. Laborvizsgálattal általában kimutatható a vér alacsony káliumszintje. A savas hányadék jellemzõen koptatja a fogzománcot, erre fény derülhet egy rutin fogászati látogatás alkalmával. A bulímia hátterében általában önértékelési zavar és/vagy depresszió áll. Remélem, tudtam segíteni és remélem, hogy a környezetedben senki nem bulímiás:)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A bulímia egy kényszerbetegség, ami falási rohamokkal jár. A beteg rövid idõ alatt nagy mennyiségû ételt fogyaszt, aztán mindent megtesz, hogy a bevitt tápanyag a lehetõ legkevésbé hasznosuljon: hánytatja magát, hashajtó szereket vesz be. Ezenkívül sokan fogyasztanak még vízhajtókat, esetenként koplalhatnak, intenzív edzéseket folytathatnak, hogy csökkenjen a súlyuk. Ez elég jellegzetes viselkedés, ha valakit alaposan figyelsz, elõbb vagy utóbb szemet szúr majd. Nagyon sok kellemetlen következménnyel jár, ha valaki hánytatja magát: begyulladhat a nyelõcsõ, megnagyobbodhat a fültõmirigy. Laborvizsgálattal általában kimutatható a vér alacsony káliumszintje. A savas hányadék jellemzõen koptatja a fogzománcot, erre fény derülhet egy rutin fogászati látogatás alkalmával. A bulímia hátterében általában önértékelési zavar és/vagy depresszió áll. Remélem, tudtam segíteni és remélem, hogy a környezetedben senki nem bulímiás:)
Ha a "rendes" módon hánytatja magát, akkor Szétharapott kezek Kellemetlen lehelet Remegés Hirtelen hangulatingadozás Egyéb betegségek


Mik a szűlés jelei? Mondjuk egy héttel előtte? És napokkal? Miből fogom tudni hogy szűlök, vagy csak a nagy fájás?

Nem jósló fájásra gondolok, hanem nem tom mi, mondjuk írnak sokan derékfájást.. meg ilyenekre gondolok. Van hogy id?sebbek ránéznek valakinek és azt mondják látszik az arcán, hogy hamarosan szülni fog, mib?l tudják?

Legjobb válasz: szia! én 34 hetes vagyok és engem is érdekelne a kérdésedre a válasz mert nekem is mostanság nagyon sokat fáj a derekam és nekem is fõleg este alig bírok megfordulni az ágyban alig bírok felkelni fáj az ágyékon meg deréktol lefelé olyan mintha izonlázam lenne. sokat émelygek mostanság meg sokszor járok nagy wc-re is! én is nagyon izgulok, bár 2 hete még zárva voltam teljesen és még messze van a következõ vizsgálat!

szia! én 34 hetes vagyok és engem is érdekelne a kérdésedre a válasz mert nekem is mostanság nagyon sokat fáj a derekam és nekem is fõleg este alig bírok megfordulni az ágyban alig bírok felkelni fáj az ágyékon meg deréktol lefelé olyan mintha izonlázam lenne. sokat émelygek mostanság meg sokszor járok nagy wc-re is! én is nagyon izgulok, bár 2 hete még zárva voltam teljesen és még messze van a következõ vizsgálat!
Szülés elötti napokban az már megpüffed ebbõl következtetnek rá.
A derékfájás önmagában szerintem nem sokat jelent. Én már elmúltam 40 hetes, hetek óta fáj a derekam, de a tegnapi vizsgálat szerint, még nem akar jönni a baba. Vannak akiknél nincs is jel -nekem sem volt a fiammal, egy reggel felébredtem és elfolyt a magzatvíz... Van olyan ismerõsöm akinek napokig fájt a hasa menziszerûen, másnak csak keményedett. Ez annyira változó. De 35 hetesen még ne várd, hogy megszüleseen a kisember-még egy kicsit nem árt neki bent. Boldog maradék pár hetet.
Én 39 hetes vagyok. A pocakod leszáll...ne hidd azt, hogy amikor elõször észreveszed, hogy lement akkor jön is.Az enyém lassan a bokámnál jár, de baba még sehol.Aztán egyre kevesebbet fog mozogni.Ezt mondjuk ma vettem észre.Erõsödnek a jóslók..Tehát közeleg a szülés bmelyik pillanatban beindulhat, de h melyik fájás lesz az ami után már jön a következõ és beindulunk.Egyszerûen azt tudom mondani, hogy érzed, hogy már nem jóslók jönnek, rendszer lesz bennük és ilyenek.
Szokták emlegetni a baba mozgásának lassulását, vagy épp gyursulását, a hasmenést, hányingert, hányást, aluszákonyságot, fáradtságot, szédülést, híg folyást, de hát ugye kinél hogy. Van akinek semmi jele nincs, egyszerûen elfolyik a vize. Erre nem lehet számítani elõre. menni akkor kell, ha a fájások rendszeresek (az 5 percesnél javasolják a kórházat, de mehetsz elõbb is) vagy ha elfolyt a vized. VAgy értelemszerûen ha más baj van, vérzel, vagy erõsen görcsölsz...
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszolat, sokat segítettetek, mert ezeknek csak a töredékét tudtam, pedig 12 hetes korom óta itt vok és olvasgatok a gyakorin.. :) Könnyû szûlést mindenkinek! ;)
Szia! Május 18ra vagok kiírva (2nap mulva) és a pocakom még szinte a torkomban van mintha kb a 30.héten járnánk!viszont mindenem fáj a szeméremcsontom a derekam a hátam és semmi!! azt mondják még csak pici jelét sem mutatja, h jönni akar! a kislányomat 5 éve szültem akkor viszont én is a bokámon hordtam a pocim viszont semmim sem fájt egyszer csak elfolyt a magzatvíz! mintha nem is lenne köze egymához a két terhességnek! Tehát minden terhesség más és hiába irjuk, h ez vagy az annak a jele nem lehet tudni én azt mondom ha ugy érzed de kételkedsz akkor is nyugodtan menj be a kh.-ba vagy hivd a dokit és nem szégyen ha tévedtél!!:) Mert honnan is tudhatnánk 100%osan???:)

Fiuk, nálatok mik a konkrét jelek ha tetszik egy lány? Érdeklődtök iránta mondjuk barátnőjétől?

Legjobb válasz: Szerintem konkrét jelek nincsenek! Úgy ahogy a nõknél se! Lehet, hogy egy lány egy bókot célzásnak vesz egy másik meg cska szimplán udvariasságnak! Úgyhogy konkrét jelek nincsenek!

Szerintem konkrét jelek nincsenek! Úgy ahogy a nõknél se! Lehet, hogy egy lány egy bókot célzásnak vesz egy másik meg cska szimplán udvariasságnak! Úgyhogy konkrét jelek nincsenek!
Nem unod még? Az, h odamegy hozzád, mert barátkozásból nem menne.
Nézd a gatyáját, azon biztos észreveszed, ha bejössz neki :D Amúgy ha nem töketlen, akkor az is egy biztos jel, hogy elhív randizni. Ha meg töketlen, akkor nem is érdemes vele foglalkozni.
Hány évesek vagytok?!!! Amúgy lehet félénk is a srác ezért nem mer oda mennni! DE ha bejössz neki a szemezés az mindig jelez!!!
ilyen nincs.megvan, hogy kik közül lehet választani.
Bármelyik bíboros lehet pápa, sõt, elvileg bárki katolikus lehet pápa. Bárki, akinek esélye van rá, annyira benne van a választásban, hogy számítson, ott van, egyébként mivel ilyen nem történt, nem tudjuk mi történne.
pápát a 80. évét be nem töltött bíborosok közül választanak, és aki ott van a konklávén. más formában nem lehetséges.
Elméletileg bármelyik megkeresztelt nõtlen férfi lehet pápa. A konklávé elõtt a bíborosok tanácskozást tartanak, amire az összes (nem csak a pápaválasztó) bíboros meghívást kap. Ha valakiben felmerülne annak a lehetõsége, hogy ne a bíborosok közül válasszanak, gondolom, ott megbeszélnék annak a módját.
Nem, nem igaz, hogy csak a bíborosok közül választhatnak, így a kérdés jogos. Elvileg bármelyik nõtlen katolikus férfi pápává választható. De itt a lényeg: ELVILEG. Sosem volt rá példa, és rendkívül valószínûtlen is, ezért aztán a kérdés csak elméleti lehet. Egyébként nyilván a szavazás utáni események rendjét borítaná fel a dolog, hiszen elõszöris értesíteni kell, másodszor odavinni... ez mindkettõ érdekes kérdéseket vet fel, mivel ugye a külvilággal nem érintkezhetnek... ja de, mivel a tilalom a szavazás idejére vonatkozik, ha már megvan az eredmény, már mehetnek értesíteni :) Másodszor az eredményes szavazás után meg kell kérdezni a megválasztottat, hogy vállalja-e. Mindenképpen nagy port verne fel, és felborítaná a fehér füst felszállása utáni menetrendet :) De nem lenne lehetetlen. Persze ELMÉLETILEG.
"Sosem volt rá példa" Többen is voltak, igaz elég régen. VI. Orbán volt az utolsó, aki nem volt bíboros a megválasztásakor. Gondolom, ha elõfordulna, akkor követet küldenének az illetõért, és addig nem hirdetnék ki, amíg minden le nem zajlott.
Volt már ilyen, például V. (Szent) Celesztint remeteként választották meg pápának, a barlangjában tudta meg a hírt :)
Régen volt olyan, hogy egy nem bíborost választottak. Talán nincs is formaság arra az esetre, ha egy nem jelenlevõt választanának meg. Amire én gondolok: A gyûlés vezetõje lép ki, és jelenti ki a megválasztott személy latinosított nevét. Az egyház szervezetén belül eljuttatják a hírt a megválasztottnak, aki Rómába siet. Ott tart egy ünnepélyes misét, ha felszentelt pap, és utána bejelenti, hogy mi lesz a pápai neve. Ezt így képzelem, de lehet, hogy spontánabbul zajlanak le az események, mert nincs szabály. A nõtlenség szabálya sem áll fenn, a megválasztott pápa kaphat felmentést a bíborosoktól.

A The Sims Hajótörött krónikák-ban van egy olyan küldi, hogy ismerkedés a falubeliekkel 2. Ott van Akolo aki azt mondja: Ha lenne egy lámpásom az ágyam mellé raknám éjszakánként, hogy a fénye rád emlékeztessen. Ez mit jelen és hogyan lehet megoldani?

Legjobb válasz: Itt állítólag azt kellene csinálni,h. fogsz szentjánosbogarakat és azt odaadod neki.Én ezzel sokat szenvedtem,de sajnos nem jött össze.Egyszerûen nem találtam sehol szentjánosbogarakat.

Igen, majd megírom!Csak nagyon lassan tölt és már marhára türelmetlen v.ok!:) De majd csak lejön!:)
Sajnos ezeket a játékokat nem nagyon ismerem, talán egyszer játszottam valamelyikkel.Így nem tudom melyikre gondolsz, de van egy oldal, amirõl szoktam régen letölteni Sims kiegészítõket és itt van egy csomó Tomb Raider játék.Háta ott lesz közte!Ez az az oldal:http://derzsibalint.mindenkilapja.hu/#/html/18243304/render/..
A kérdező hozzászólása: Köszike.:) De már 10 perce töltöm le de alig van 01, 00:(((
Szívesen!:) Onnan töltöd, amit belinkeltem?
A kérdező hozzászólása: Ahha!
Akkor ezek szerint közte volt, amit kerestél.Vagy másik részét töltöd?És hogy áll a letöltés?
A kérdező hozzászólása: Azt írta, hogy a 6 az annyversarry, és ezért arra gondoltam, hogy a 4 lehet az, de szerintem nem:) ( Na mind1.. majd meglátom, hogy melyik rész lesz.:I
A kérdező hozzászólása: JAAA...! Már 15.5:)
A kérdező hozzászólása: Na istenem már vagy 1 hete töltm de még mindig csak 15% van:( lehet hogy befehezem a letöltését:(((
Ejha!Akkor lehet tényleg jobban jársz, ha abba hagyod a töltését!Közben megtaláltam azt, amit múltkor írtál.Próbáld meg innen letölteni, hátha gyorsabb lesz!:) Itt a link:****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Vagy innen próbáld meg valamelyiket:http://www.kickasstorrents.com/search/tomb%20raider%20the%20..
A kérdező hozzászólása: na már megvan:)
Az van meg, amit elõször kezdtél el tölteni?És milyen?Jó a grafikája?
A kérdező hozzászólása: Ha arra gondolsz hogy 2003-as játék elég jó:)
A kérdező hozzászólása: Ja majd' elfelejtettem: Boldok Mikulást!;)
Igen, arra gondoltam!:) És Neked is Boldog Mikulást!:)
A kérdező hozzászólása: Ha már ennyire belecsöppentünk a letöltésekbe... nem találtál véletlenlül egy Tomb Raider Angel of Darkness játékot?
A kérdező hozzászólása: Igen, igen, de ahogyan te is mondtad akadoznak és én még az eredetiben is ha egy pivurka akadozás is van, akkor már ütöm a képernyõt, vagypedig fojtogatom:)
Nekem bittorrentem van.Ha gondolod belinkelhetem, h. honnan lehet letölteni magyarul.Szerintem kezelni is elég egyszerû!:) Én inkább letöltöm a játékokat, mert sajnálnék rá annyi pénzt kiadni és egy idõ után úgy is meg fogom unni.:) Azért meg szerintem fölösleges lenne kidobnom tízezreket.:)
A kérdező hozzászólása: Ismered a mondást...? A türelem... mit is terem?:P
Hát...igen!:D Rózsa helyett azért teremhetne Sims 3 Leszáll az éjt is!:) Az a baj, h. nekem a türelmesség nem az erõsségem!:)
A kérdező hozzászólása: Nyugi! Senkinek sem az erõssége.:)
Hát igen!:) Jaj, már napok óta töltöm(igaz nem egyfolytában), de még csak 62%-nál tart.Az Álomállások meg lejött egy délután alatt!:( Na, majd csak meglesz nemsokára!:)
A kérdező hozzászólása: Remélem, mert már nagyon izgulok, hogy neked milyen lesz a játékban a vámpír...:)
A kérdező hozzászólása: Egy nagyon jó dolog történt velem a szünetben! Megláttam Angelina Joliet, de mivel nem vagyok fotós sajnos:'( nem volt nálam a fényképezõgépem:(((((
Na, ez tényleg jó!Ez egy nagy élmény volt és marad is!:) Nem? És hol láttad, milyen közelrõl?:) Jaj, nekem meg még tölti a kiegészítõt, nem értem most mi a fenéért ilyen lassú!:(
A kérdező hozzászólása: Csak egy pillanatra, mert azok a nagy faszik "eldugták":( Am már mennyi ideig megy a kiegészítõ?
A kérdező hozzászólása: Am anyáékkal elmentünk a Ramszesz ásatásra és ott a kocsiból láttam.:)
Na, akkor ez tényleg egy élmény lehetett!:) 95.4%-nál tart a letöltés, úgyhogy szerintem ma már lejön!:) Majd megírom, h. milyen!Meg a vámpírokról is írok majd!Csak újra szeretném telepíteni az alapot és az egyedi tartalmakat, aztán utána telepítem csak a Leszáll az éjt.Jaj, még arra is rá fog menni egy napom!De már alig várom, h. kész legyen!:)
A kérdező hozzászólása: Am nemrég letöröltem az összes The Sims2t, és felraktam, helyette a 3-at. Sajna nekem csak a világ körül van meg, de már alig kell néhány ereklye, és mind a három országból meglessz mindegyik. Most Franicaországgal cseszõdök:(
Én meg leszedtem a világ körült.:) Mert az volt fent és az álomállások.És kicsit szaggatott a játék, de nem vészesen.És most, h. felraktam a leszáll az éjt, leszedtem a világ körült, mert szerintem, ha fent lenne mindegyik akkor már nagyon szaggatna.A leszáll az éjjel is kicsit lassabb.De mondjuk nekem az álomállások valahogy jobban tetszik, mint a világ körül.Ezért is szedtem inkább azt le.Ma már játszottam a leszáll az éjjel, de még nem találkoztam vámpírral!:)
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy a leszáll az éjt kérem a mikulástól:)
Miért nem töltöd le? Amúgy találkoztam vámpírral, de alig vettem észre, h. az.A szemén látszott, h. piros és a fogai is látszottak.De csak akkor vettem észre, amikor ráközelítettem.Összebarátkoztam vele és amikor rákattintottam volt egy olyan opció, h. "kérje meg, h. változtassa át".De azt még nem szeretném, ha az én simsem is vámpír lenne.Lehet azért holnap kipróbálom!:)
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy nekem nics semmilyen torrentem:( Inkább várok rá:)
A kérdező hozzászólása: Am honnan töltötted le a Sims3 Leszáll az éjt?
Innen töltöttem le:http://www.kickasstorrents.com/the-sims-3-late-night-reloade.. Te is leszeretnéd tölteni?:)
A kérdező hozzászólása: Igen, én meg minden szobában elrejtettem egy füstköpködõt és így éjszaka tiszta halloween lett a házban és a temetõben meg a kaszás szobra alá is raktam így az meg tiszta szellemjárta lett:)
Na, hogy mik nem jutnak eszedbe!:) Nekem még meg sem fordult a fejembe, h. belül tegyek le füstköpködõt a szobákba.Biztos jól nézhet ki!Lehet majd megpróbálom én is!:) Azért is szeretem ezt a játékot, mert annyi mindent meg lehet benne csinálni.Az építkezésben is meg minden.És ha elég kreatív és ügyes az ember, akkor még a próbálkozásokból is sok jó kisülhet.:) Nekem mindig van egy csomó ötletem.Mindig kitalálok magamban pl. egy jó kis házat csak az a baj, h. nem mindig van türelmem megcsinálni.Meg miközben csinálom, még támad pár ötletem.És mindig variálok.:) Ezt is szeretném majd megcsinálni:http://www.mysims.hu/index.php?oldal=barkacs/sims3_akvariumm.. Egyszer már elkezdtem csak kicsit belebonyolódtam és abbahagytam.De lehet még megpróbálkozok majd vele!Elég ötletes szerintem, amit belinkeltem.:)
A kérdező hozzászólása: Ezt nagyon könnyû megcsinálni:) De én nem így hanem úgy hogy a 1. emeleten csináltam medencét és mellé egy szobát(az fsz-en) és oda pedig ablakokat és úgy tök jól át lehetett látni:) És a füstköpkõdõnél az volt a baj, hogy lelassúlt a játék:( És még az is eszembe jutott hogy a jakuzziba is rakok egy-két füsköpködõt; A drágábbat vedd meg és a közepébe rakj (ahonnan jön a viz a medencébe) egy füsttel ellátott füstköpködõt és vagy öt buborékkal ellátottat is és így tisztára valósághû:) Am neked van már szupersztár simed?
Na, milyen jó ötleteid vannak!:) Majd ezeket kipróbálom én is.Nem tudom mikor, mert arra is lusta vagyok, h. elindítsam a játékot!:D Még nincs szupersztár simsem.Már akartam csinálni, de mindig a jártasságokkal szenvedek.Elõször mindig a fõzéstudományt, a horgászatot és a kertészkedést szeretném kitaníttatni velük, h. tudjon majd készíteni ambróziát.De már úgy unom, h. ilyen lassan tanul.És még mire a többi jártasságot is kitanulná, karrier nélkül öregedne meg.Most beállítottam, h. 960 nap legyen vagy mennyi az élettartama.Jó lenne, ha lenne csaláskód a jártasságokra is, mert mire kitanulja, amiket szeretnék elmegy a kedvem a játéktól.:) Amúgy múltkor rákerestem a neten, ilyen ház alaprajzokra és onnan rajzoltam ki egyet, amit majd meg szeretnék építeni.Tök jó kis házak voltak azon az oldalon.De elfelejtettem a nevét.:(
A kérdező hozzászólása: Akkor nem csak én vagyok ilyen válogatós:)
A Sims Medieval-ról halottál már?Most olvastam róla a my simsen.Állítólag 2 hónap múlva jelenik meg!Fúúúú.... erre most nagyon kíváncsi vagyok!Már alig várom!:D Képek is vannak róla a mysims.hu-n.Mindjárt meg is nézem az összes képet!:)
A kérdező hozzászólása: AZ állítólag egy külön álló játék:) am én is kíváncsi leszek rá:)
Igen szerintem is egy különálló játék, vagyis a leírásából az lehet kivenni.Gondolom olyasmi, mint a Sims 2-nél a krónikák.Azok is különállóak voltak.Ja, olyan kíváncsi vagyok már!:)
A kérdező hozzászólása: Csak hát az sem olcsó mulatság:( (legalább is nekem, ha megendgedik, hogy megvegyem:) )
Én szerintem le fogom tölteni.Az eddigi Sims 3-maim sem eredetiek!Én nem adnék egy fityinget sem érte, de egyik kiegészítõért sem!Szerintem tök fölöslege tízezrekért megvenni.Mert pl. én úgy vagyok vele, h. játszok egy darabig, aztán meg sokáig nem, mert megunom.Azért szerintem elég húzós az áruk.Én mondjuk meg sem tehetném, h. megvegyem.De ha tehetném sem venném meg.Inkább azokat a tízezreket ruhára vagy valami értelmesebb dologra költeném.Azért jól megtömhetik a zsebüket ezek a játékkészítõk.:) Biztos nem éheznek!:)
A kérdező hozzászólása: Teljesen igazad van!!!:)
Szia!Na, Simsezel még?Képzeld!Letöltöttem a Medieval-t.Hát kicsit jobbra számítottam.De azért nem olyan rossz, legalább is eddig.Nem játszottam még vele olyan sokat.Az a legrosszabb benne, h. nincs magyar nyelv.Angol nyelven játszom vele, de az a baj, h. akkora angol tudásom nincs, h. mindent megértsek.Hát mindegy!Mondjuk a Sims 2-õm is egy ideig angolul volt és sok szót, kifejezést tanultam belõle.Hátha most is megragad majd 1-2 dolog ebbõl.:)
A kérdező hozzászólása: Én is átgondoltam, mkor megjelent, hogy kérjem-e a szombati szülinapomra... Am az a baj, hogy télleg angol és énb nem igen tok sokat angolul, de az is sajna hogy nem lesz soha magyar a Medieval:(
Nahát!BOLDOG Születésnapot akkor!:) Hát igen!Sajnos nem lesz magyarul.:( Én webfordítót is használok közben és szótárt is, úgy kicsit jobban boldogulok vele.Meg van pár dolog, amit sikerül megértenem.Hát nem egy nagy valami ez a játék.Még építkezni sem lehet.Legalább is nem jöttem még rá, h. lehetne.És csak éhség és energia szükséglet van benne.Na, meg nem is lehet olyan sok mindent csinálni.Eddig volt a Simsem medvevadászaton.De annyi volt az egész, h. elment az erdõhöz, bement a bokrokba és csak nyögdösött.:D Had ne mondjam milyen hangokat adott ki a szerencsétlen.:D Van aki azt mondja, h. a grafikája sokkal jobb, mint a Sims 3-é, de szerintem nem.Esetleg annyi, h. a ráncok jobban látszanak.De majd megnézem a grafikai beállításokat és lehet beállítok mindent max-ra hátha nekem is feltûnik a jobb grafika.Azért szerintem olyan gáz, h. amiket feltesznek netre képeket azokon tök jól néznek ki a Simsek, tiszta élethûek.A játékban meg meg sem közelítik azt, ahogy kinéznek a képeken, videókon.Meg nem is értem, h. az EA miért hagyja ki most már a magyar nyelvet.Sokkal jobb lenne, ha érteném is rendesen, h. mit miért csinál a simsem.Na, mindegy!Õk tudják!Azért még szenvedek vele angolul végül is még a javamra is válhat, ha kicsit szótározok.:)
A kérdező hozzászólása: Wow... Neked legalább van képzelõerõd... nekem annyi se lenne, hogy vegyek egy szótárat:) De szerintem is az EA-nál eddig tartott a magyar játék... És köszönöm szépen:P
Igen, én próbáltam csinálni, de valamiért nem sikerült.De van ebben a Leszáll az éjben valami füstköpködõ vagy mi.És azt is be lehet állítani, h. havat köpködjön.Egyszer letettem abból egy csomót a simsem ablakai elé, de ahogy üzemelt az összes kicsit belassult a játék.:( Na, mindegy!Remélem lesz Évszakos kiegészítõ is!:)
A kérdező hozzászólása: Még amúgy eg kicsit fáj a bokám járás közben de már szerencsére itthon lehetek és am állítólag az Álomállásokban lehet havat illetve esõt csinálni, viszont évszakok nincsenek benne:(
Fúúú!Hát nem lehetett kellemes érzés!Nekem is már ficamodott ki a bokám, de szerencsére nem történ komoly baj!De elég fájdalmas volt így is!Azért már jobban vagy?Én is csináltam már vámpír simset.Szerintem megcsinálhatták volna kicsit félelmetesebbre is a vámpírokat.De valahogy már meguntam az egészet.Megmondom õszintén, h. jobbra számítottam az új kiegészítõvel kapcsolatban.Jobb lenne, ha már évszakos kiegészítõt is csinálnának hozzá!:)
A kérdező hozzászólása: Ahha!:) Megfertõztél egy JÓ vírussal:)
Bár minden vírus ilyen jellegû lenne!:)
A kérdező hozzászólása: Ja:) Föleg a gépet nézve..:)
Hát igen!:)
A kérdező hozzászólása: Am letõltöttem a játékot de nem tudom elindítani a telepítést:(! Azt írja ki, hogy a fájlt nem találja, vagy éppen sérült:( Neked hogy sikerült?
A Leszáll az éjt kérdezed?
A kérdező hozzászólása: Köszike:)
Szívesen!:) Sikerült?
A kérdező hozzászólása: Ahha, csak azt írja ki miután a fõmenü bejött, hogy "Nem tudjuk megerõsíteni, hogy a birtokodban lévõ The Sims3 Leszáll az éj kiegészítõ jogtiszta másolata-e. Kérjük azonnal vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!":( Ez mit jelen és nálad volt ijen?
Igen, crackelni kell.Amit letöltöttél, abban van crack fájl? Ha nincs, akkor linkelek oldalt, ahonnan lehet letölteni.Csak írd majd meg a verziószámát a játéknak.A verziószámot az indítópanelen tudod megnézni, lent bal oldalon, ahol van a játék ikonja.Csak vidd rá az egeret és kiírja.Ha van crack, akkor csomagold ki és másold át ide:C/Program Files/Eletronic Arts/The sims 3 Leszáll az éj/Game/Bin mappába.Ha jól csinálod akkor ki fogja írni, h. felülírod-e és válaszd, h. igen.
A kérdező hozzászólása: 6.0.81.009001 a játék verziója.
http://m0004.gamecopyworld.com/games/pc_the_sims_3_late_nigh.. A game fixes alatt van a crack.Kattints a megfelelõ verziószámra, aztán lentebb ugrik ott az elsõre kattints(a flopy lemezre).Aztán majd kiad ilyen mirroros valamiket, ott én mindig az elsõre szoktam kattintani.Aztán ha letöltötted csomagold ki és másold oda át, ahová tegnap írtam!:)
A kérdező hozzászólása: Na szia újra...:) bocsi éppen a kórházban voltam 8egy kicsit hozzsú idejig ezért nem tudtam írni. Na de min1... nem kellet letöltenem, megkaptam karácsonyra és csak most sikerült írnom (mert mindig elfelejtettem:)
Szia!Semmi baj!Hát miért voltál kórházban?Remélem meggyógyultál!És hogy tetszik a játék?Én már kicsit meguntam!Már régen játszottam vele.:)
A kérdező hozzászólása: Hát... véletlenül rosszúl léptem a lépcsõn és úgy kificamodott a bokám, hogy valami ér el is szakadt benne, és hát nem engedhettek haza begipszelt lábbal... És a játék: szerintem elég jó és már nagyjábol minden 2. simem vámpír:) meg csináltam egy vámpír eggyüttest amelynek a neve vámpírok:)
Hát valahogy muszáj megértenem, h. mit ír a játék.:) De mondjuk nem kimondottan ezért lett szótáram.:) Még régen vettem, amikor elhatároztam, h. angolt tanulok.Meg persze késõbb a suliban is hasznát vettem.És most is hasznát veszem a játéknál.Egy kis angol szókincs fejlesztésre jó lesz a Medieval.Gondolom ha párszor megnézem ugyanazt a szót, akkor meg is marad.De amelyik tetszik az elsõre is meg szokott.:D
Itt állítólag azt kellene csinálni, h. fogsz szentjánosbogarakat és azt odaadod neki.Én ezzel sokat szenvedtem, de sajnos nem jött össze.Egyszerûen nem találtam sehol szentjánosbogarakat.
A kérdező hozzászólása: Wou!!! Köszike a biztonságot! Ezt én nem tudtam... Nagyon szépen köszikeeeeee!!!!!
A kérdező hozzászólása: Neked megvan az álomállások? Mennyiért vetted mert én a Tiszaújvárosi Tescoban 6000 ft-ért láttam. Te letöltötted vagy megvetted?
A kérdező hozzászólása: Am ez a kód csak a tárgyakat oldja fel! Azt véletlenül nem tudod ami TELKEKET old fel. Bocsi hogy nem azt írtam:(
Én letöltöttem!:) Tuti nem fogom megvenni egyiket sem majd 10.000ft-ért vagy még többért.A Sims 2-es játékaim sem eredetiek.Azok is nagyon drágák voltak.Most meg nem is tudom hol láttam a sims 2 alapot 3000ft-ért.Még jó hogy nem vettem meg régen 12.000ft-ért!:) Azt a kódot sajnos nem tudom, de majd ha rájövök megírom!Jó?:)
Ja, nem szoktad olvasgatni ezt az oldalt?:http://www.mysims.hu/ Itt nagyon sok minden van a simsrõl.Én gyakran nézegetem.Sok jó tipp van rajta.Hátha van a sírkamrákról is valami.:) De ha rájövök én is, akkor megírom!:)
A kérdező hozzászólása: Köszike! Naon kedves vagy!!!:)
Oh!Köszönöm!:)
Na, nem sikerült még rájönnöd?Én próbálkoztam és keresgéltem kódokat, de nem jártam sok sikerrel.:( Biztos nem az a kód kell neked, amit egyszer leírtam?
A kérdező hozzászólása: Bocsi, de én csak kíváncsi voltam, hogy megtalálod... én megtaláltam de nem emlékszem rá. Csak annyira, hogy azt írjuk, hogy testingcheatsenabled true és utánna több csalás is megjelenik. Azokbol meg valamelyik. Bocsi, hogy nem szóltam...:(
Semmi baj!:) Én arra gondoltam, h. a titkos kód után be kell írni, h. buydebug és ott megtalálható minden.Piramisok és azok a fényképezõgépek is benne vannak, meg a sátrak is amiket csak más országokban lehet venni.És az összes hal, meg növény.Én már csináltam egy tavat a simsem kertjébe és betelepítettem a kampechalat, így nem kell kimennem a temetõbe fogni.:)
A kérdező hozzászólása: En egy kicsike vízbe az összes halat beletelepítettem és alig lehetett látni mondjuk a békákat!xD
Lehet én is kipróbálom majd!:)
A kérdező hozzászólása: Ok! Na most te kérdezz valamit a Sims3-ról. Hátha tudom a választ!
Ok!Nem tudsz véletlen olyan kódot, amivel fel lehet húzni a jártasságokat?Én kerestem minden hol, de semmit nem találtam.Most más kérdésem nem lenne, de ha lesz akkor kérdezek!Jó?De te is kérdezhetsz, ha valami nem megy a sims-ben!:)
A kérdező hozzászólása: Olyan kód nincs:( én úgy csináltam meg, hogy beírod:"testingcheatsenabled true" aztán postaláda shifttel és azt hogy "mindenki boldog". És eközben a simem minden egyes jártaságot elsajátított. Csak ehhez idõ kell. Nálam egy jártaságot 1 hét alatt sajátított el. Szó. probáld ki!
Ja, idõgépet csak akkor lehet venni, ha megvan az álomállások.:)
Ja és ha beírod a testingcheatsenabled true kódot, akkor utána kapcsold ki (testingcheatsenabled false), mert bezavarhat a játékba.Ha tudtad akkor bocsi, h. leírtam!Csak jobb a biztonság!:)
Arra gondolsz, h. pl. piramisok, sárkánybarlang stb...?Mert ha beírod elõször ezt a kódot:testingcheatsenabled ture ezután pedig, h. buydebug akkor a vásárlásmódban felold egy menüt.Ebben a menüben be lehet szerezni az összes növényt, bogarat, halakat és piramisokat is, sírok is vannak és idõgépet is meg lehet venni.:)
A kérdező hozzászólása: Köszike a választ!
Szívesen, rem. neked sikerül!:)
A kérdező hozzászólása: Sikerült!!!
Hol találtad a bogarakat?Azt már megcsináltad, h. meghintáztattad a csajt?Én azt sem tudtam.:( Mindig kiszállt a hintából.
A kérdező hozzászólása: Azt én csak elsõre tudtam megcsinálni. A bogarakat a hajótörött parton szereztem meg amikor még õ ott lakott. Ahol építette a tutajt elõször.
Köszi!Lehet majd újra kezdem az egészet.
A kérdező hozzászólása: Azt a csajosat meg én úgy oldottam meg hogy legyen akár férfi vagy nõ flörtölök, ha meg nem tetszik a simnek akkor játszunk beszélgetünk meg ilyenek...
Ok!Köszike!:)
A kérdező hozzászólása: Sok sikert hozzá!!!
Köszönöm!De eddig még semmi.Nem találok bogarakat és kijutni meg nem tudok a faluból.:(
A kérdező hozzászólása: Fúú... ennél nem tom mit kell tenni. BOCSI:(
Semmi gond!Lehet újratelepítem majd az egészet és én is az elején szedek bogarakat.Vagy még kínlódok vele így egy darabig.:)
A kérdező hozzászólása: Akkor is sok sikert! Nálam az vállik be állandóan, hogy mindig az ellenkezõjére gondolok amit akarok. Lehet, hogy ez babona, de nálam már bevállt. Tégy te is egy próbát!:)
Köszike!Majd próbálkozok, hátha sikerül!:)
A kérdező hozzászólása: Am nem tudod véletlenül, hogy a The Sims3 Világ Körülben (ha megvan neked) mi az a csaláskód amivel feloldhatsz sírokat? Nem baj ha nm tudod.
De az nem befolyásolja, h. milyen gyorsan sajátítja el?Mármint az, h. mindenki boldog.De kitalálhatnának hozzá egy ilyen kódot.A Sims 2-ben fel lehetett húzni a titkos kóddal.:(
A kérdező hozzászólása: Tényleg? a sims2-ben melyikkel?
De most Vodoo Babát szeretnél vagy robotot?Robotot nem sikerült szerezned?Én nem is tudtam, h. van Vodoo Baba.:) Amúgy nincs meg mindegyik, mert van, amit letöltöttem, de csak kipróbáltam, nem tetszett így le is töröltem.A Házi kedvencek van meg, a Megnyitottunk vár az üzlet, az Évszakok, az Éjszakák, Télapós cuccok, Trendi tini cuccok, akkor az a H&M-es, az Egyetem, a csilli-villi cuccok, az IKEA-ás is megvan.Azt hiszem ennyi, de lehet van amit kihagytam.:) Neked megvan mind?És melyik tetszik jobban a Sims 3 vagy a Sims 2?:)
A kérdező hozzászólása: Már csak a megnyitottunk kell és kész is. Am a cuccokat nem gyûjtöm, mert szerintem azok nem érnek semmit, igaz a paloták és parkok-ban egy plusz van. Belehet álítani a tetõ fokát. Am nekem a sims2 tetszik. Igaz annak rosszabb a grafikája, de legalább nem a semmibõl jön elõ az autó és a sim nem hopponál:) Na szóval érted?:) ))
A kérdező hozzászólása: Ja amúgy egy bibi van... nincs elég hely a gépemen, mert vagy 5-ször visszaálltpttam e rendszert és ez elfoglalta a helyet, pedig lett volna 24 000, 0GB szabad helyem:(
Igen értem!:) Nekem elõször a Sims 2 tetszett jobban, mert a 3-ban elég hülye fejû simseket lehetett csinálni.Meg most is, de már megbarátkoztam velük.:) Nekem csak az tetszik a 3-ban, h. lehet menni szomszédokhoz és az álomállásokban néhány munkahelyre is el lehet õket kísérni.:)
A kérdező hozzászólása: Ja és még1... Írd be a Youtubra: the sims 2 - egy (boszi) lány gimis évei... És nézd meg! PLS... ez az elsõ feltöltésem:)
Na, épp most néztem meg!Jó lett!De ezt hogy csináltad?És hogy került oda a lámpás és a szellem?Ahhoz kiegészítõ kell?
A kérdező hozzászólása: A bsozorkánysághoz a nagyvárosi élet kell, és a lámpáshoz pedig a szabadidõ! (de csak megjegyzem a lámpást csalással kaptam:) )))
A kérdező hozzászólása: Ja és még csináltam azon kvül hatot is.:) Nézd meg! Szerintem az is tetszeni fog:)
A szabadidõben van a lámpás?Mondjuk azzal is játszottam, de az nem nagyon tetszett, így az volt az egyik, amit letöröltem.Nem is tudtam, h. van benne lámpás.:) De azzal a lámpással, amúgy mit lehet csinálni?És ugyanaz a címe a többinek is, amit felraktál?Majd azokat is megnézem!:)
A kérdező hozzászólása: Csak írd be megint azt amit az elõbb és a juhaszgaga-ra kattints és ott lesznek a videóim. Lámpás... a lámpásban mi van? Dzsin. A Dzsinnel mit kell csinálni? Kívánni. És hányat? 3. Na szóval ilyen de itt megvan szabva a kívánságok. Tegyél gazdaggá, legyek szebb, átverhessem a halált és legyek hosszú életû. Csak ezeket lehet kívánni, de a legyek szebb és az átverhessem a halált opciót csak 1-szer lehet kívánni. A többi akárhányszor:)
Na, megnéztem!Szerintem jók lettek!:) Nekem biztos nem lenne türelmem videókat csinálni!:)
A kérdező hozzászólása: Miért?
Hát nem tudom.Még meg sem fordult a fejemben, h. videózzak, meg hát eddig még fényképezni sem fényképeztem sokszor!Valahogy nem tudok ráhangolódni ezekre, inkább csak játszani szeretek!:)
A kérdező hozzászólása: Na hallottam, hogy megjelent a Sims3 Leszáll az Éj! Na sikerült letöltenmi?
Még folyamatban van a töltés, de már alig várom, h. lejöjjön!:) Te nem fogod letölteni?Már nagyon kíváncsi vagyok!:)
A kérdező hozzászólása: Nem, nem! A simre kattintva valami set valami, és ott van egy New Servo felirat. Én ennél próbáltam Vodoo Babát venni de nem lehetett használni.:( Am neked az összes Sim2 Kiegészítõ megvan?
Én mindig csaláskóddal szereztem robotot és azt jó pénzért el is lehet adni, volt, h. csak azt árultam és hamar felvirágzott az üzletem, mivel azt csaláskóddal ingyen lehet csinálni, így a simsemnek nem kellett megvennie.Mindig egy csomót csináltam belõle!:) Na, azt hiszem így kell:Titkoskód kattintasz a simsre és lesz olyan, h. Spawn kiválasztod azt és azon belül valami ilyesmi Tombstone of L&D arra rámész.Akkor elvileg lerak egy sírkövet valahová és arra, ha rákattintasz lesz olyan, h. New Servo az lesz a robot.(De nem vagyok benne biztos, h. így kell, próbáld ki, mert már elég régen játszottam vele):)
A kérdező hozzászólása: Én tom a titkos kódot, de álítólag (ezt a mysimsen olvastam:) ) hogy van valami izé... robotcsináló pad. De az a "titkos kód" boolprop testingcheatsenabled true akkor a sim-re kell kattintani és tovább már nem tomXD...
A boolprop testingcheatsenabled true, de ezt is ki kell kapcsolni a boolprop testingcheatsenabled false-val, mert ez is elcseszheti a játékot.Bár én sokszor használtam, de nem volt semmi baja.:)
A kérdező hozzászólása: Ok ezt én is tudtam. De melyik az an kód, mert ennél az ablaknál többet is lehet csinálni...
Csak beírod, aztán megkeresed a jártasságpanelt ás ott az egérrel csak felhúzod.
A kérdező hozzászólása: fú köszi!
Nincs mit!
A kérdező hozzászólása: Ja nem tudod, hogy miért nem indul el nekem a Világteremtõ - Béta Eszköz? Azt írja ki, hogy nem kompatibilis a telepített tartalommal. A világ körül van meg...
Nem tudjátok esetleg, hogy a Hajótörött Krónikákban amikor az elátkozott faluban fel kell szedni 3 urnát, aztán rátenni valami oltárra, azok az oltárok hol vannak? Köszi!
10.19 Sajnos én nem tudom!
Nem tudom, nekem nincs meg a világteremtõ.De azt nem lehet frissíteni vagy a világ körült, ha frissítenéd úgy nem lenne jó?
A kérdező hozzászólása: Ok! És ha megkérhetem senki se íeja ide kérdéseit! Az inkább saját maga csináljon egy kérdést, ha megkérhetem.
A kérdező hozzászólása: Ja az a Világteremtõ az a sim3 oldalán van. Onnan le lehet tölteni.
Lehet majd letöltöm, de nem tudom.Ez az amivel szomszédságokat lehet csinálni?Én már azt várom, h. le lehessen tölteni a Leszáll az éjt.Kíváncsi vagyok az milyen lesz!:) Megkérdezhetem, h. miért zavar, ha valaki itt kérdez?:)
A kérdező hozzászólása: Mer tökre mást kérdeztek. Najó nemegészen...:) Ezt a legelején trágyaltuk, most meg valahogyan a Sims2 Krónikálról a Sims3-ra ugrottunk... Szerintem ez JOGSÉRTÉS!XDDD Ja am neked megvan a Sims2 Megynitottunk stb...? Abba hogyan lehet robotot csinálni?
A kérdező hozzászólása: Ja majd ha le lehet tölteni a Sims3 Leszáll az éjt, akkor majd szolj mikor egy simedet sikerült vámpírrá változtatni, és hogy muris volt-e:)
Jogsértés?:D Most mi is átugrottunk Sims 2-re.:) Szerintem azért írt ide, mert látta, h. itt sokat írtunk és hátha tudunk segíteni neki.:) Amúgy, igen meg van!De nem emlékszem már pontosan, h. kellett robotot csinálni.Már régen játszottam vele és nincs is már Sims 2 telepítve a gépemen.Most csak Sims 3-mal játszom!:) De azt hiszem titkos kód kellett a robothoz is.Nézd meg a mysims.hu-n hátha ott le lesz írva, mert ott részletesen kifejtik a titkos kódot is.Majd, ha meglesz a leszáll az éj, megírom!:) Már nagyon várom!:D
A kérdező hozzászólása: Ááá... nem, nem:) Am majd, ha sikerál találkoznod egy vámprral akkor leírod, hpogyan ment és lette belõle valami jó:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!