Találatok a következő kifejezésre: Mik a jelei Mondjuk (17 db)

Ez minek a jele lehet? Mondjuk babáé?

10-11-re nemvárom, a melleim érzékenyebbek, és mintha fel is lennének duzzadva, s?r? folyásom van, és ott lent a petefészkem/méhemnél néha megfájdul.

Legjobb válasz: Annak,hogy nagyon akarsz babát.Nem jó,ha idejekorán terhességre utaló jeleket keresel magadon,mert bebeszéled a tüneteket kiváltod agyban ami intenzívvé is válhat (émelygés,hányás,fáradékonyság szédülés,akár több hetes menstruáció késés, stb.)vagyis álterhességre utaló jelek,aztán jön a lelkipofon.Teljesen feleslegesen teszed ki magad ennek a tortúrának.Ha nagyon nagyon nam akarózik megvárni amíg valóban késik,legalább várd meg a nemvárt napját és végezz tesztet.Ha negatív ne csüggedj el,szeretkezz amikor jól esik,ne számolgasd a napokat,csak élvezd az életet.

Annak, hogy nagyon akarsz babát.Nem jó, ha idejekorán terhességre utaló jeleket keresel magadon, mert bebeszéled a tüneteket kiváltod agyban ami intenzívvé is válhat (émelygés, hányás, fáradékonyság szédülés, akár több hetes menstruáció késés, stb.)vagyis álterhességre utaló jelek, aztán jön a lelkipofon.Teljesen feleslegesen teszed ki magad ennek a tortúrának.Ha nagyon nagyon nam akarózik megvárni amíg valóban késik, legalább várd meg a nemvárt napját és végezz tesztet.Ha negatív ne csüggedj el, szeretkezz amikor jól esik, ne számolgasd a napokat, csak élvezd az életet.

Egyik nap becsuktam a szemem meditáltam és ez a a jel jelent meg előttem és arra lenék kiváncsi hogy ez minek a jele? én mondjuk a plutó bolygóra tippelek

http://kepfeltoltes.hu/view/110420/dfddd_www.kepfeltoltes.hu..

Legjobb válasz: Felül olyan, mint a Neptunuszé, alul pedig, mint az Uránuszé - mármint eme bolygók jeleihez hasonlít. A Plútóhoz köze sincs. :)

Felül olyan, mint a Neptunuszé, alul pedig, mint az Uránuszé - mármint eme bolygók jeleihez hasonlít. A Plútóhoz köze sincs. :)
Ennek igy egyenlore semmi jelentosege nincs, tehat folytasd tovabb a meditaciot, es mindig figyelj a lelki szemeiddel. Ha ennek jelentosege van a Szamodra, akkor ennek folytatasa is lesz.
Paraszt vasvillával felülnézetbõl.
Juj.Marha érdekes.Ebbe bármit bele lehet magyarázni, gondolom a kérdezõ azt szeretné hallani, hogy valami felsõbbrendû lópikula fel akarja venni vele a kapcsolatot, esetleg megszállta Plútó kutya szelleme, vagy a jövendõbe látott, és holnap(vagy amikor megtörténik) vasvillás hullahoppkarikák fogják átvenni a hatalmat a Földön.Ilyesmi...
http://www.ask.com/wiki/Trishula Nem a mi kultúránkból származik, de talán segít valamit ez is.
ez az utolsó két link micspoda? tényleg hasonlít rá..
Vagy vár igen ez a Neptunus jele de az alja téleg az Uránuszé, érdekes.
Ez a Neptunus jele Rómában.
Kedves üres héj! Nem vagy a közvetlen környezetem része így nem pazarlom rád az idõmet se energiámat, sajnálom hogy csalódást okoztam.:)
Uralkodj rajtam a mágiáddal kérlek:D Másik ien marha már azt mondta h 1 hét múlva gyomorbetegséget kapok, kérlek te is küldj valamit.
Szívesen. És egyetértek, de sajnos nem csak a szkeptikusokkal van a probléma, õk jók is hogy vannak rajtuk tudunk uralkodni a mágiával.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen ! csak azt nem értem hogy akik nem jártasak az ezotériában azok minek irnak? mellesleg én nem húzom fel magam ezen az õ problémájuk hogy nem élnek azokkal a képeséggekkel amiket egyes kulturák el akarnak nyomni
A "vasvilla" valószínûleg a Neptunusz szimbóluma, ami utalhat a mitológiai Neptunusz isten valamelyik tulajdonságára is esetleg egy eseményre. A kör az örökkévalóságot jelképezi mint a Jera rúna. A megújulást és az örök körforgást.
A szekrényen levõ menóra lesz az, beleégett a szemedbe.
jéé beírtam h parasz vasvillával erre 81%ot kapok rá, azér ez elmond valamit...
DIIIIK OSTOBA
Feletébb érdekes...
Én nem látok benne bolygókat, de ezeknek az alakzatoknak lehetnek jelentései, A kör ami alul van jelképezhet téged, azt jelenti hogy bezárod magad egy burokba, nem nyílsz meg az emberek elõtt, talán félsz is. A nyílak ami kijönnek a körbõl az pedig az hogy elutasítod az embereket és ellenséges vagy velük.
08:53-as válaszával egyetértek! :D
A csakra házának emblémája. De hogy ez mit jelenthet, ne kérdezd!
egyetért veled
Papucs. Vagy elkerüli a konfliktust.
mûködik a telepátia köztetek.
biztos igazad van. vagy papucs a fiúka.
egy rugóra jár az agyatok.
Sokat beszélsz.
Papucs szindróma
Vagy nem érdekli amit mondasz, vagy szerelmes beléd...
Valószínûleg annak, hogy papucs :)
Vagy csak elbambult és nem figyelt :D
Nehezen indul, erõtlen.
Hat szerintem kezd az elejerol: Vizsgald meg a gyertyakat, az nagyon sokat segit, utanna konnyu valaszoni: Ha a gyuruk kopottak akkor fekete olajos lesz a gyertya, ha falsot sziv vagy egyszeruen a lambda szonda(karburator) problema akkor feher, a ha a szelepek nem zarnak akkor alltalaban finomlerakodasos es joesetben oszbarna a gyertya, vagyis a vegnyomas ezesetben mindent elarul. Ha az osszes gyertya egyforman fekete de nem olajsaros akkor sokat kap vagy eltomodott legszuro, ha egy gyertya olajsaros akkor joesetben gyujtasproblema az adott hengerben amely megette a gyuruket az adott helyen.
A veszteségméréssel viszont le lehet tapogatni a dugattyú útját AHP-FHP-ig. A kapott értékekbõl lehet következtetni, hogy mennyire hordós, ovális a henger. Vagy ha a szelepnél lenne a bibi, ott talán még hallani is lehet a süvítõ hangot.
Én ajánlottam a végnyomás mérését is, nézd csak meg. Csak ott jobban el lehet választani egymástól a rosszul záró szelepeket és a kopott hengerfalat, gyûrûket. Ha kap a motor a hengerbe egy kis olajat, akkor az a fáradt gyûrûk mellett megállva tömít és sokat javul az érték. Veszteségmérésnél viszont hosszabban kell tartani a nyomást, ott sokszor nem elég ez a kis olajozás.
A kérdező hozzászólása: azt gondoltam valami vicc az a veszteségmérés!
5.Válaszoló: A sûritési végnyomás mérést nem befolyásolja a szelepek nem megfelelõ zárása? Vagy miért azt ajánlottad inkább?
(mi volt a komolytalan az elsõ 2 válaszomban?)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen az 5 ös válaszolónak igaza lehet!
Nehézkes indítás, hidegen erõsen, halványkéken füstölõ motor (a kopott olajlehúzó gyûrû jóvoltából), gyorsan híguló motorolaj (belekeveredik az üzemanyag, de ezt nem is olyan könnyû észrevenni - viszont ha nõ az olaj mennyisége, az gyanús), illetve csökkenõ teljesítmény. A kompressziós végnyomás mérésével is meg lehet állapítani (ha a hengerekbe olajat töltve sokat javul az érték, akkor a gyûrûk mellett enged), illetve nyomásveszteség-méréssel is lehet próbálkozni, az pontosabb információt ad a kopottságról, de ott a rosszul záró szelepek is befolyásolják az eredményt.
A kérdező hozzászólása: csak komoly válaszokat kérek
Vidd el veszteségmérésre.
A kérdező hozzászólása: indul könnyen csak ugy érzõdik nincs benne erõ
mi volt a gond a motorral? nem hengerfejes volt?
???
Nem változik a viselkedésünk és nincsenek jelei.
A jelek? ()
Azért a lányoknál nem úgy megy ez, mint a fiúknál..... Kétlem, hogy gyakori lenne a suliban, hogy egy lány felizgul kb. a semmitõl....
Záró
Ugyanúgy megy tovább az élet (megy tovább).
Nem nedvesedtem még be az iskolában. Oda nem azért járok.
Suliban nem szoktam benedvesedni! És egyébként annak különben sincsenek "jelei".

Mik a jelei vagy/és honnan lehet észre venni ha mondjuk egy tinilány bulímiás? (csak kíváncsi vagyok)

Legjobb válasz:
A bulímia egy kényszerbetegség, ami falási rohamokkal jár. A beteg rövid idõ alatt nagy mennyiségû ételt fogyaszt, aztán mindent megtesz, hogy a bevitt tápanyag a lehetõ legkevésbé hasznosuljon: hánytatja magát, hashajtó szereket vesz be. Ezenkívül sokan fogyasztanak még vízhajtókat, esetenként koplalhatnak, intenzív edzéseket folytathatnak, hogy csökkenjen a súlyuk. Ez elég jellegzetes viselkedés, ha valakit alaposan figyelsz, elõbb vagy utóbb szemet szúr majd. Nagyon sok kellemetlen következménnyel jár, ha valaki hánytatja magát: begyulladhat a nyelõcsõ, megnagyobbodhat a fültõmirigy. Laborvizsgálattal általában kimutatható a vér alacsony káliumszintje. A savas hányadék jellemzõen koptatja a fogzománcot, erre fény derülhet egy rutin fogászati látogatás alkalmával. A bulímia hátterében általában önértékelési zavar és/vagy depresszió áll. Remélem, tudtam segíteni és remélem, hogy a környezetedben senki nem bulímiás:)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A bulímia egy kényszerbetegség, ami falási rohamokkal jár. A beteg rövid idõ alatt nagy mennyiségû ételt fogyaszt, aztán mindent megtesz, hogy a bevitt tápanyag a lehetõ legkevésbé hasznosuljon: hánytatja magát, hashajtó szereket vesz be. Ezenkívül sokan fogyasztanak még vízhajtókat, esetenként koplalhatnak, intenzív edzéseket folytathatnak, hogy csökkenjen a súlyuk. Ez elég jellegzetes viselkedés, ha valakit alaposan figyelsz, elõbb vagy utóbb szemet szúr majd. Nagyon sok kellemetlen következménnyel jár, ha valaki hánytatja magát: begyulladhat a nyelõcsõ, megnagyobbodhat a fültõmirigy. Laborvizsgálattal általában kimutatható a vér alacsony káliumszintje. A savas hányadék jellemzõen koptatja a fogzománcot, erre fény derülhet egy rutin fogászati látogatás alkalmával. A bulímia hátterében általában önértékelési zavar és/vagy depresszió áll. Remélem, tudtam segíteni és remélem, hogy a környezetedben senki nem bulímiás:)
Ha a "rendes" módon hánytatja magát, akkor Szétharapott kezek Kellemetlen lehelet Remegés Hirtelen hangulatingadozás Egyéb betegségek

Fiuk, nálatok mik a konkrét jelek ha tetszik egy lány? Érdeklődtök iránta mondjuk barátnőjétől?

Legjobb válasz: Szerintem konkrét jelek nincsenek! Úgy ahogy a nõknél se! Lehet, hogy egy lány egy bókot célzásnak vesz egy másik meg cska szimplán udvariasságnak! Úgyhogy konkrét jelek nincsenek!

Szerintem konkrét jelek nincsenek! Úgy ahogy a nõknél se! Lehet, hogy egy lány egy bókot célzásnak vesz egy másik meg cska szimplán udvariasságnak! Úgyhogy konkrét jelek nincsenek!
Nem unod még? Az, h odamegy hozzád, mert barátkozásból nem menne.
Nézd a gatyáját, azon biztos észreveszed, ha bejössz neki :D Amúgy ha nem töketlen, akkor az is egy biztos jel, hogy elhív randizni. Ha meg töketlen, akkor nem is érdemes vele foglalkozni.
Hány évesek vagytok?!!! Amúgy lehet félénk is a srác ezért nem mer oda mennni! DE ha bejössz neki a szemezés az mindig jelez!!!
A ilyen lányok sokszor maguk sem tudják, mit akarnak. Ahogy elõttem is írták, flörtölj vele, de ne éld bele magad. Ha sokáig húzza a dolgot így, akkor hagyd a francba! Vannak egyszerûbb esetek is, akik tudják, mit akarnak. :)
Flörtölj bátran. Ha õ leáll vele, akkor nem volt benne több, tényleg nem akar többet. Ha jól csinálod, akkor az ujjad köré tudod csavarni.
Hagyd békén egy idõre. Ha nem keres, akkor csak benézted a jeleket.
Nõknek is, férfiaknak is szükségük van egy kis önbizalomtuningra. Lehet, hogy csak errõl van szó. De lehet, hogy azt várja, meggyõzd, hogy többet akarjon barátságnál. :) Ha eltûnsz, azzal csak azt erõsíted, hogy ne akarjon többet. Adj te is jeleket, flörtölj vele és majd alakul, ahogy alakul. Ne éld bele magad túlságosan, csak próbáld élvezni a pávatáncot.
Semmit.Kerüld el, mert szeretnek a lányok játszadozni mások érzéseivel csupán azért, hogy az egójuk nõhessen.
vedd a jelenet, dugd meg, majd mond hogy csak barátok vagytok. Így azt kapja 100%ig amit megérdemelt.
Milyen jeleket? amúgy ha azt mondta, nem akar többet barátságnál, akkor tartsd magad ehhez. Gondolom még elég fiatalok vagytok, lehet Õ sem igazán van tisztában vele, hogy jeleket küldene, lehet csak szimplán kedvel (barátként) csak még nem tanulta meg, hogy odafigyeljen ezekre a "jelekre". Ha zavar, beszélj vele errõl.
A kérdező hozzászólása: Ha valaki 24évesen még fiatal és nem tudja h jeleket küld akkor igazad van
ha aztmondja nem akar barátságnál többet, hidd el tényleg nem akar csak játszani veled.
Ismerem ezt a típust, kerüld mint a leprát! Van olyan amelyik még le is fekszik veled 1x hogy utána még fél évig udvarolj neki...... ezeknek a nõknek az önbizalmuk valójában 0 (nulla) de az udvarlás az mindennél jobban kell nekik. Csak szopni fogsz vele ha nem hagyod ott !!!!!!
11:42 Akkor ne jelelgess hanem teperd le.
A kérdező hozzászólása: direkt figyeltem, megjegyeztem miket csinált , majd a neten nem is egy helyen el olvastam egy csomó cikket ugyhogy nem hiszem meg igy visszagondolva én úgy látom hogy lerítt róla.(bár tévedhetek is de nem hiszem hogy most ez lenne a helyzet)
Nem lehet, hogy csak félreértelmezed a jeleit?
#9 fényképes privi jöhet :P
# 8 Honnan tudod, hogy nem ez a cél! :) Én most pont hasonló szituban vagyok, és végre eljutna már a pasi tudatáig, hogy szexbarátságra vágyom, semmi többre. Csak õ agyal azon, hogy a nõk mindig többet akarnak... :)
Hát ha nem szeretne akkor ne is adogasson jeleket. Utálom az ilyet. kacérkodik, de közben meg egy fa**csa... Sok van aki csak játszik. Élvezik...
A kérdező hozzászólása: ez független a lány temperamenumától?
Huh, 17-18-ra gondoltam...24 évesen tényleg illene tudnia. Bár lehet érzelmi intelligenciája nem a korának megfelelõ. szerintem beszélj vele, legalább kap visszajelzést a tetteirõl.

LG GT540-es telefonom van, hallgattam a zenét, kihúztam a fülhallgatót de a jele még mindig ott van, nem tudok így telefonálni sem mert nem hallom amit mondanak. Mit tegyek hogy újra jó legyen?

Legjobb válasz: Nyugi nekem meg a zene szakad meg minden 5-ödik percben amúgy a legegyszerûbb ha újra indítod, ha nem segít szedd ki az akku-t 2-5 percre

Nyugi nekem meg a zene szakad meg minden 5-ödik percben amúgy a legegyszerûbb ha újra indítod, ha nem segít szedd ki az akku-t 2-5 percre

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!