Találatok a következő kifejezésre: Mik a jelei Mondjuk (14 db)

Ez minek a jele lehet? Mondjuk babáé?

10-11-re nemvárom, a melleim érzékenyebbek, és mintha fel is lennének duzzadva, s?r? folyásom van, és ott lent a petefészkem/méhemnél néha megfájdul.

Legjobb válasz: Annak,hogy nagyon akarsz babát.Nem jó,ha idejekorán terhességre utaló jeleket keresel magadon,mert bebeszéled a tüneteket kiváltod agyban ami intenzívvé is válhat (émelygés,hányás,fáradékonyság szédülés,akár több hetes menstruáció késés, stb.)vagyis álterhességre utaló jelek,aztán jön a lelkipofon.Teljesen feleslegesen teszed ki magad ennek a tortúrának.Ha nagyon nagyon nam akarózik megvárni amíg valóban késik,legalább várd meg a nemvárt napját és végezz tesztet.Ha negatív ne csüggedj el,szeretkezz amikor jól esik,ne számolgasd a napokat,csak élvezd az életet.

Annak, hogy nagyon akarsz babát.Nem jó, ha idejekorán terhességre utaló jeleket keresel magadon, mert bebeszéled a tüneteket kiváltod agyban ami intenzívvé is válhat (émelygés, hányás, fáradékonyság szédülés, akár több hetes menstruáció késés, stb.)vagyis álterhességre utaló jelek, aztán jön a lelkipofon.Teljesen feleslegesen teszed ki magad ennek a tortúrának.Ha nagyon nagyon nam akarózik megvárni amíg valóban késik, legalább várd meg a nemvárt napját és végezz tesztet.Ha negatív ne csüggedj el, szeretkezz amikor jól esik, ne számolgasd a napokat, csak élvezd az életet.

Egyik nap becsuktam a szemem meditáltam és ez a a jel jelent meg előttem és arra lenék kiváncsi hogy ez minek a jele? én mondjuk a plutó bolygóra tippelek

http://kepfeltoltes.hu/view/110420/dfddd_www.kepfeltoltes.hu..

Legjobb válasz: Felül olyan, mint a Neptunuszé, alul pedig, mint az Uránuszé - mármint eme bolygók jeleihez hasonlít. A Plútóhoz köze sincs. :)

Felül olyan, mint a Neptunuszé, alul pedig, mint az Uránuszé - mármint eme bolygók jeleihez hasonlít. A Plútóhoz köze sincs. :)
Ennek igy egyenlore semmi jelentosege nincs, tehat folytasd tovabb a meditaciot, es mindig figyelj a lelki szemeiddel. Ha ennek jelentosege van a Szamodra, akkor ennek folytatasa is lesz.
Paraszt vasvillával felülnézetbõl.
Juj.Marha érdekes.Ebbe bármit bele lehet magyarázni, gondolom a kérdezõ azt szeretné hallani, hogy valami felsõbbrendû lópikula fel akarja venni vele a kapcsolatot, esetleg megszállta Plútó kutya szelleme, vagy a jövendõbe látott, és holnap(vagy amikor megtörténik) vasvillás hullahoppkarikák fogják átvenni a hatalmat a Földön.Ilyesmi...
http://www.ask.com/wiki/Trishula Nem a mi kultúránkból származik, de talán segít valamit ez is.
ez az utolsó két link micspoda? tényleg hasonlít rá..
Vagy vár igen ez a Neptunus jele de az alja téleg az Uránuszé, érdekes.
Ez a Neptunus jele Rómában.
Kedves üres héj! Nem vagy a közvetlen környezetem része így nem pazarlom rád az idõmet se energiámat, sajnálom hogy csalódást okoztam.:)
Uralkodj rajtam a mágiáddal kérlek:D Másik ien marha már azt mondta h 1 hét múlva gyomorbetegséget kapok, kérlek te is küldj valamit.
Szívesen. És egyetértek, de sajnos nem csak a szkeptikusokkal van a probléma, õk jók is hogy vannak rajtuk tudunk uralkodni a mágiával.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen ! csak azt nem értem hogy akik nem jártasak az ezotériában azok minek irnak? mellesleg én nem húzom fel magam ezen az õ problémájuk hogy nem élnek azokkal a képeséggekkel amiket egyes kulturák el akarnak nyomni
A "vasvilla" valószínûleg a Neptunusz szimbóluma, ami utalhat a mitológiai Neptunusz isten valamelyik tulajdonságára is esetleg egy eseményre. A kör az örökkévalóságot jelképezi mint a Jera rúna. A megújulást és az örök körforgást.
A szekrényen levõ menóra lesz az, beleégett a szemedbe.
jéé beírtam h parasz vasvillával erre 81%ot kapok rá, azér ez elmond valamit...
DIIIIK OSTOBA
Feletébb érdekes...
Én nem látok benne bolygókat, de ezeknek az alakzatoknak lehetnek jelentései, A kör ami alul van jelképezhet téged, azt jelenti hogy bezárod magad egy burokba, nem nyílsz meg az emberek elõtt, talán félsz is. A nyílak ami kijönnek a körbõl az pedig az hogy elutasítod az embereket és ellenséges vagy velük.
08:53-as válaszával egyetértek! :D
A csakra házának emblémája. De hogy ez mit jelenthet, ne kérdezd!
egyetért veled
Papucs. Vagy elkerüli a konfliktust.
mûködik a telepátia köztetek.
biztos igazad van. vagy papucs a fiúka.
egy rugóra jár az agyatok.
Sokat beszélsz.
Papucs szindróma
Vagy nem érdekli amit mondasz, vagy szerelmes beléd...
Valószínûleg annak, hogy papucs :)
Vagy csak elbambult és nem figyelt :D
Nehezen indul, erõtlen.
Hat szerintem kezd az elejerol: Vizsgald meg a gyertyakat, az nagyon sokat segit, utanna konnyu valaszoni: Ha a gyuruk kopottak akkor fekete olajos lesz a gyertya, ha falsot sziv vagy egyszeruen a lambda szonda(karburator) problema akkor feher, a ha a szelepek nem zarnak akkor alltalaban finomlerakodasos es joesetben oszbarna a gyertya, vagyis a vegnyomas ezesetben mindent elarul. Ha az osszes gyertya egyforman fekete de nem olajsaros akkor sokat kap vagy eltomodott legszuro, ha egy gyertya olajsaros akkor joesetben gyujtasproblema az adott hengerben amely megette a gyuruket az adott helyen.
A veszteségméréssel viszont le lehet tapogatni a dugattyú útját AHP-FHP-ig. A kapott értékekbõl lehet következtetni, hogy mennyire hordós, ovális a henger. Vagy ha a szelepnél lenne a bibi, ott talán még hallani is lehet a süvítõ hangot.
Én ajánlottam a végnyomás mérését is, nézd csak meg. Csak ott jobban el lehet választani egymástól a rosszul záró szelepeket és a kopott hengerfalat, gyûrûket. Ha kap a motor a hengerbe egy kis olajat, akkor az a fáradt gyûrûk mellett megállva tömít és sokat javul az érték. Veszteségmérésnél viszont hosszabban kell tartani a nyomást, ott sokszor nem elég ez a kis olajozás.
A kérdező hozzászólása: azt gondoltam valami vicc az a veszteségmérés!
5.Válaszoló: A sûritési végnyomás mérést nem befolyásolja a szelepek nem megfelelõ zárása? Vagy miért azt ajánlottad inkább?
(mi volt a komolytalan az elsõ 2 válaszomban?)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen az 5 ös válaszolónak igaza lehet!
Nehézkes indítás, hidegen erõsen, halványkéken füstölõ motor (a kopott olajlehúzó gyûrû jóvoltából), gyorsan híguló motorolaj (belekeveredik az üzemanyag, de ezt nem is olyan könnyû észrevenni - viszont ha nõ az olaj mennyisége, az gyanús), illetve csökkenõ teljesítmény. A kompressziós végnyomás mérésével is meg lehet állapítani (ha a hengerekbe olajat töltve sokat javul az érték, akkor a gyûrûk mellett enged), illetve nyomásveszteség-méréssel is lehet próbálkozni, az pontosabb információt ad a kopottságról, de ott a rosszul záró szelepek is befolyásolják az eredményt.
A kérdező hozzászólása: csak komoly válaszokat kérek
Vidd el veszteségmérésre.
A kérdező hozzászólása: indul könnyen csak ugy érzõdik nincs benne erõ
mi volt a gond a motorral? nem hengerfejes volt?

Fiuk, nálatok mik a konkrét jelek ha tetszik egy lány? Érdeklődtök iránta mondjuk barátnőjétől?

Legjobb válasz: Szerintem konkrét jelek nincsenek! Úgy ahogy a nõknél se! Lehet, hogy egy lány egy bókot célzásnak vesz egy másik meg cska szimplán udvariasságnak! Úgyhogy konkrét jelek nincsenek!

Szerintem konkrét jelek nincsenek! Úgy ahogy a nõknél se! Lehet, hogy egy lány egy bókot célzásnak vesz egy másik meg cska szimplán udvariasságnak! Úgyhogy konkrét jelek nincsenek!
Nem unod még? Az, h odamegy hozzád, mert barátkozásból nem menne.
Nézd a gatyáját, azon biztos észreveszed, ha bejössz neki :D Amúgy ha nem töketlen, akkor az is egy biztos jel, hogy elhív randizni. Ha meg töketlen, akkor nem is érdemes vele foglalkozni.
Hány évesek vagytok?!!! Amúgy lehet félénk is a srác ezért nem mer oda mennni! DE ha bejössz neki a szemezés az mindig jelez!!!
A ilyen lányok sokszor maguk sem tudják, mit akarnak. Ahogy elõttem is írták, flörtölj vele, de ne éld bele magad. Ha sokáig húzza a dolgot így, akkor hagyd a francba! Vannak egyszerûbb esetek is, akik tudják, mit akarnak. :)
Flörtölj bátran. Ha õ leáll vele, akkor nem volt benne több, tényleg nem akar többet. Ha jól csinálod, akkor az ujjad köré tudod csavarni.
Hagyd békén egy idõre. Ha nem keres, akkor csak benézted a jeleket.
Nõknek is, férfiaknak is szükségük van egy kis önbizalomtuningra. Lehet, hogy csak errõl van szó. De lehet, hogy azt várja, meggyõzd, hogy többet akarjon barátságnál. :) Ha eltûnsz, azzal csak azt erõsíted, hogy ne akarjon többet. Adj te is jeleket, flörtölj vele és majd alakul, ahogy alakul. Ne éld bele magad túlságosan, csak próbáld élvezni a pávatáncot.
Semmit.Kerüld el, mert szeretnek a lányok játszadozni mások érzéseivel csupán azért, hogy az egójuk nõhessen.
vedd a jelenet, dugd meg, majd mond hogy csak barátok vagytok. Így azt kapja 100%ig amit megérdemelt.
Milyen jeleket? amúgy ha azt mondta, nem akar többet barátságnál, akkor tartsd magad ehhez. Gondolom még elég fiatalok vagytok, lehet Õ sem igazán van tisztában vele, hogy jeleket küldene, lehet csak szimplán kedvel (barátként) csak még nem tanulta meg, hogy odafigyeljen ezekre a "jelekre". Ha zavar, beszélj vele errõl.
A kérdező hozzászólása: Ha valaki 24évesen még fiatal és nem tudja h jeleket küld akkor igazad van
ha aztmondja nem akar barátságnál többet, hidd el tényleg nem akar csak játszani veled.
Ismerem ezt a típust, kerüld mint a leprát! Van olyan amelyik még le is fekszik veled 1x hogy utána még fél évig udvarolj neki...... ezeknek a nõknek az önbizalmuk valójában 0 (nulla) de az udvarlás az mindennél jobban kell nekik. Csak szopni fogsz vele ha nem hagyod ott !!!!!!
11:42 Akkor ne jelelgess hanem teperd le.
A kérdező hozzászólása: direkt figyeltem, megjegyeztem miket csinált , majd a neten nem is egy helyen el olvastam egy csomó cikket ugyhogy nem hiszem meg igy visszagondolva én úgy látom hogy lerítt róla.(bár tévedhetek is de nem hiszem hogy most ez lenne a helyzet)
Nem lehet, hogy csak félreértelmezed a jeleit?
#9 fényképes privi jöhet :P
# 8 Honnan tudod, hogy nem ez a cél! :) Én most pont hasonló szituban vagyok, és végre eljutna már a pasi tudatáig, hogy szexbarátságra vágyom, semmi többre. Csak õ agyal azon, hogy a nõk mindig többet akarnak... :)
Hát ha nem szeretne akkor ne is adogasson jeleket. Utálom az ilyet. kacérkodik, de közben meg egy fa**csa... Sok van aki csak játszik. Élvezik...
A kérdező hozzászólása: ez független a lány temperamenumától?
Huh, 17-18-ra gondoltam...24 évesen tényleg illene tudnia. Bár lehet érzelmi intelligenciája nem a korának megfelelõ. szerintem beszélj vele, legalább kap visszajelzést a tetteirõl.

LG GT540-es telefonom van, hallgattam a zenét, kihúztam a fülhallgatót de a jele még mindig ott van, nem tudok így telefonálni sem mert nem hallom amit mondanak. Mit tegyek hogy újra jó legyen?

Legjobb válasz: Nyugi nekem meg a zene szakad meg minden 5-ödik percben amúgy a legegyszerûbb ha újra indítod, ha nem segít szedd ki az akku-t 2-5 percre

Nyugi nekem meg a zene szakad meg minden 5-ödik percben amúgy a legegyszerûbb ha újra indítod, ha nem segít szedd ki az akku-t 2-5 percre

Mik a szűlés jelei? Mondjuk egy héttel előtte? És napokkal? Miből fogom tudni hogy szűlök, vagy csak a nagy fájás?

Nem jósló fájásra gondolok, hanem nem tom mi, mondjuk írnak sokan derékfájást.. meg ilyenekre gondolok. Van hogy id?sebbek ránéznek valakinek és azt mondják látszik az arcán, hogy hamarosan szülni fog, mib?l tudják?

Legjobb válasz: szia! én 34 hetes vagyok és engem is érdekelne a kérdésedre a válasz mert nekem is mostanság nagyon sokat fáj a derekam és nekem is fõleg este alig bírok megfordulni az ágyban alig bírok felkelni fáj az ágyékon meg deréktol lefelé olyan mintha izonlázam lenne. sokat émelygek mostanság meg sokszor járok nagy wc-re is! én is nagyon izgulok, bár 2 hete még zárva voltam teljesen és még messze van a következõ vizsgálat!

szia! én 34 hetes vagyok és engem is érdekelne a kérdésedre a válasz mert nekem is mostanság nagyon sokat fáj a derekam és nekem is fõleg este alig bírok megfordulni az ágyban alig bírok felkelni fáj az ágyékon meg deréktol lefelé olyan mintha izonlázam lenne. sokat émelygek mostanság meg sokszor járok nagy wc-re is! én is nagyon izgulok, bár 2 hete még zárva voltam teljesen és még messze van a következõ vizsgálat!
Szülés elötti napokban az már megpüffed ebbõl következtetnek rá.
A derékfájás önmagában szerintem nem sokat jelent. Én már elmúltam 40 hetes, hetek óta fáj a derekam, de a tegnapi vizsgálat szerint, még nem akar jönni a baba. Vannak akiknél nincs is jel -nekem sem volt a fiammal, egy reggel felébredtem és elfolyt a magzatvíz... Van olyan ismerõsöm akinek napokig fájt a hasa menziszerûen, másnak csak keményedett. Ez annyira változó. De 35 hetesen még ne várd, hogy megszüleseen a kisember-még egy kicsit nem árt neki bent. Boldog maradék pár hetet.
Én 39 hetes vagyok. A pocakod leszáll...ne hidd azt, hogy amikor elõször észreveszed, hogy lement akkor jön is.Az enyém lassan a bokámnál jár, de baba még sehol.Aztán egyre kevesebbet fog mozogni.Ezt mondjuk ma vettem észre.Erõsödnek a jóslók..Tehát közeleg a szülés bmelyik pillanatban beindulhat, de h melyik fájás lesz az ami után már jön a következõ és beindulunk.Egyszerûen azt tudom mondani, hogy érzed, hogy már nem jóslók jönnek, rendszer lesz bennük és ilyenek.
Szokták emlegetni a baba mozgásának lassulását, vagy épp gyursulását, a hasmenést, hányingert, hányást, aluszákonyságot, fáradtságot, szédülést, híg folyást, de hát ugye kinél hogy. Van akinek semmi jele nincs, egyszerûen elfolyik a vize. Erre nem lehet számítani elõre. menni akkor kell, ha a fájások rendszeresek (az 5 percesnél javasolják a kórházat, de mehetsz elõbb is) vagy ha elfolyt a vized. VAgy értelemszerûen ha más baj van, vérzel, vagy erõsen görcsölsz...
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszolat, sokat segítettetek, mert ezeknek csak a töredékét tudtam, pedig 12 hetes korom óta itt vok és olvasgatok a gyakorin.. :) Könnyû szûlést mindenkinek! ;)
Szia! Május 18ra vagok kiírva (2nap mulva) és a pocakom még szinte a torkomban van mintha kb a 30.héten járnánk!viszont mindenem fáj a szeméremcsontom a derekam a hátam és semmi!! azt mondják még csak pici jelét sem mutatja, h jönni akar! a kislányomat 5 éve szültem akkor viszont én is a bokámon hordtam a pocim viszont semmim sem fájt egyszer csak elfolyt a magzatvíz! mintha nem is lenne köze egymához a két terhességnek! Tehát minden terhesség más és hiába irjuk, h ez vagy az annak a jele nem lehet tudni én azt mondom ha ugy érzed de kételkedsz akkor is nyugodtan menj be a kh.-ba vagy hivd a dokit és nem szégyen ha tévedtél!!:) Mert honnan is tudhatnánk 100%osan???:)

Valaki azt mondja, hogy a fehét folyás lehet a mensi előjele is és valaki azt mondja, hogy a terhesség jele is lehet! Akkor most mi is az igazság?

Most akkor, hogy is van ez? Hol tudnák ezeknek utánanézni,vagy tud valaki pontosat mondani?Nekem elmaradt mensim helyett csak s?r?,intenzív fehér folyás jelentkezik!Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Akkor utalhat terhességre, ha a várt menzesz helyett folyás van. Ha a menstruáció elõtt van, akkor azt jelzi,hogy meg fog jönni. Különbözik az állaga is. Amúgy nem tudnák, hanem tudnék.

Akkor utalhat terhességre, ha a várt menzesz helyett folyás van. Ha a menstruáció elõtt van, akkor azt jelzi, hogy meg fog jönni. Különbözik az állaga is. Amúgy nem tudnák, hanem tudnék.
nem hiszem hogy ez volt a legfontosabb, hogy ezt leírd...ez csak egy elírás volt, , , kicsit nehéz ínhüvelygyulladással írni....bocs!! Azért köszi a választ!!
Ha 1-2 nap múlva megjön, akkor a mensi elõjele volt. Ha terhességre gyanakszol vegyéltesztet és reggeli elsõ vizeletbõl tesztelj.
na igen, de lehet ez is meg az is meg amaz is.sokminden okozhatja.nemcsak ez a kettõ.

2 randi és sok apró jel után, miért mondja a fiú hogy nem tudja mit akar? Mit csináljak?

2x taliztunk eddig, csodálatos volt mindkett?, igaz, csak a pusziig jutottunk el, de nagyon aranyos a srác, mentünk a mekibe is, és nem hagyta h fizessem a részemet(így olcsó kaját választottam (= ) biliárdoztunk is, sokat sétáltunk, visszafele vonattal jöttünk haza, venni akart nekem voantjegyet is. Nagyon édes volt :) Keresett sms-ben meg msn-en is a randik után, és a következ? héten miattam nem tudtunk találkozni, az utánavaló héten meg tudtunk volna, érettségi szünet volt, és nem tudott rám szakítani id?t.. Kicsit olyan volt, mintha csak a meló lenne neki, meg utána a facebook, msn, játék.. A múlt héten megbeszéltük többször is h talizunk, lemondta a szerdait, mondván meló van, utána a szombatit is, mert meló van megint, és utána egy ismer?se megy hozzá.. Miért nem tudunk találkozni? :S nem lakik messze, csak 10 percre vonattal.. Egy csomószor látszott amúgy hogy imponálni akar nekem. Április végén küldött képet magáról, kérdeztem miért kaptam? hogy legyen, és rakjam ki a facebookra, én: és milyen néven? ?: 'xy-ám'(mint pl 'Janikám'), iwiwen be volt állítva h kapcsolatban, viccesen mondtam neki a 2. talin, erre módosította egyedülállóra. Msn-en is egyszer rakott ki szerkesztett képet, ami nagyon gáz volt, szakáll volt rászerkesztve, stb.. mondtam az eredeti jobb volt XD erre lecseréli.. :) Szombaton msn-eztünk, olyan rossz volt az egész :( Itt egy kis részlet: én: ez nekem nem nagyon elég így, h talizunk párhetente, nem tudom mi van most, érdemes-e ezt... ha tényleg nem akarsz, inkább mondd meg... vasárnap... aztán jönnek a rokonok, vagy a tetováló kiscsaj, vagy meló lesz a csicskaf?nök miatt... ?: joh elvégre nem járunk akkormeg, nemtudok micsinálni, elfoglalt vagyok mostanság én: de ha igen, akkor se lenne jó, meg mostmár tényleg nem tudom, egyáltalán akarsz-e t?lem vmit, vagy csupán egy haver vagyok a sokból, vagy nemtom, én valahogy másképp képzeltem el egy kicsit... ?: én meg ismerkedni akarok egyenl?re nemtudom hogy egyáltalán akarok e most kapcsolatot akárkivel is én: csak mert most utasítottam vissza pár srácot... de ez sem ismerkedés, így tali nélkül, jó tudni akkor ezt, legalább nem strapálom fölöslegesen magam ?: de, jó mindegy, nem érek á minden nap én: én se, de pl meló után félórára, 10 percre de mindegy ?: jogos én: mi jogos? bocsi, most kicsit szar kedvem van ma, így nem vágom mi jogos én: namind1 ?: mindegy, mit?l van rossz kedved? én: semmi se jön össze ma ?: értem én: meg most ez se tett jót, de mind1, legalább tudom ?: jó megyke alszok bocsi lehet igazad volt, puszi jó éjt Mit csináljak? :S Amúgy a srác 20éves, én 16.. Köszi a válaszokat el?re is..

Legjobb válasz: azt h nem akar tõled semmit iagzából, de nem akar megbántani. "õ:én meg ismerkedni akarok egyenlõre nemtudom hogy egyáltalán akarok e most kapcsolatot akárkivel is " ennyi, h nem v neki elég, keres jobbat, ha nem jön össze neki, akk talán te is megfelelsz. hagyjad õt.. keress mást! szúrd ki a szemét egy sokkal jobb pasival! na majd akkor bánni fogja.

azt h nem akar tõled semmit iagzából, de nem akar megbántani. "õ:én meg ismerkedni akarok egyenlõre nemtudom hogy egyáltalán akarok e most kapcsolatot akárkivel is " ennyi, h nem v neki elég, keres jobbat, ha nem jön össze neki, akk talán te is megfelelsz. hagyjad õt.. keress mást! szúrd ki a szemét egy sokkal jobb pasival! na majd akkor bánni fogja.
Úristen ezt nem olvasom el, de szerintem még várj 1 kicsit.
Nem akarok taplo lenni de szerintem nyamnyila.
jézusom, egyértelmû, h nem akar semmit tõled. csak elég gyerekes ahhoz, h megmondja. de higgy nekem! nehogy idõt meg energiát pocsékolj rá! nem érdemli meg, h fuss utána. ezentúl sztem ne is kérdezz meg beszélj neki arról, h mi van köztetek. semmi nincs, lépj tovább! vele csak rosszul járnál

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!