Találatok a következő kifejezésre: Mik a jelei Mit lehet csinálni, (11 db)

A cicám mostanában (1-2 hete) az egyik fülét rendszeresen lesunyja, fekvés, ülés közben is. Ez minek a jele? Mit kell/lehet vele csinálni?

Legjobb válasz: Az enyém akkor csinálta ezt amikor fülgyulladása volt. De emellé társult, hogy folyton vakarta, rossz volt a közérzete, és gyengült a koordinációs képessége.

Az enyém akkor csinálta ezt amikor fülgyulladása volt. De emellé társult, hogy folyton vakarta, rossz volt a közérzete, és gyengült a koordinációs képessége.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ez lesz nála is, mert egyébként eszik-iszik, szaladgál, de a szemhártyája eléggé elõjött. Orvoshoz vitted, vagy vártál és elmúlt? (Borzasztóan utál orvoshoz menni, kész kínszenvedés, ha meglátja a szállítókosarát, már menekül, azért remélem, hogy kihagyhatjuk.)
Az enyémet is annyira nehéz szállítani, hogy két órán keresztül próbáltam betenni a szállítóboxba, de nem sikerüt.... Úgyhogy házhoz hívtam egy orvost. Kapott két szurit, mej 2 nap múlva mégegyet. És még egy hétig csepegtetni kellett a fülébe napi 4x. Az volt még egy nem egyszerû dolog... Magától sajnos nem múlik el az ilyesmi.
Beteg!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi, kisebbik cicut viszem oltani holnap, akkor megkérdezem, mit csináljak a naggyal (azóta már nincs füllesunyás, de a hártyája nagyon látszik).

Segítséget kérnék Millenium MN 9313 időjárás állomással kapcsolatban. Minap azzal próbálkoztam, hogy a Nokia telefontöltő 3, 7V-os áramával próbálkoztam. Minden jel egyszerre látszott változtathatatlanul! Mit lehet csinálni?

Akkukat visszarakva csak a háttérvilágítás működött. Egyéb jelet nem sikerült elővarázsolni. Mi lehet a baj? Hol lehet javíttatni? Köszönöm türelmüket

Legjobb válasz: Szerintem kisütötted az állomást, vagy legalábbis a kijelzõt. A töltõnek sokkal nagyobb árama van, mint 2db 1,5V-os elemnek. Nem hiszem, hogy lehet javíttatni, ráadásul kérdés hogy érdemes e. Nekem is ilyen készülékem van, de lehet hasonló árfekvésben találni, megegyezõ tulajdonságú készüléket. Múltkor 5-6 ezerért láttam olyat, amelyik rádión keresztül veszi az óra jelet (nagyon pontos) és rögzíti a minimum, és maximum értékeket, amik ugye ebbõl a készülékbõl hiányoznak. Szerintem érdemes ilyesmit venni. Minden jót!

Szerintem kisütötted az állomást, vagy legalábbis a kijelzõt. A töltõnek sokkal nagyobb árama van, mint 2db 1, 5V-os elemnek. Nem hiszem, hogy lehet javíttatni, ráadásul kérdés hogy érdemes e. Nekem is ilyen készülékem van, de lehet hasonló árfekvésben találni, megegyezõ tulajdonságú készüléket. Múltkor 5-6 ezerért láttam olyat, amelyik rádión keresztül veszi az óra jelet (nagyon pontos) és rögzíti a minimum, és maximum értékeket, amik ugye ebbõl a készülékbõl hiányoznak. Szerintem érdemes ilyesmit venni. Minden jót!

Mik a depresszió jelei? Mit lehet csinálni, ha valaki depresszióba esett?

Legjobb válasz: A depressziónak rengeteg tünete van és fokozatai is vannak.Van, aki csak enyhén depressziós és van aki egészen mély depresszióba tud esni.Tünet lehet pl:állandó rossz kedv, nem érdekli semmi, nem tud örülni semminek,ok nélküli sírás, hangulat ingadozások --> egyszer nagyon jókedve van utána pedig minden ok nélkül nagyon rossz kedve lesz.Aztán tünet lehet még, hogy nem tud aludni,dekoncentráltság,teljes érdektelenség.Segíteni úgy lehet, ha még idõben felfedezi az ember, hogy fenn áll a lehetõsége a depressziónak és szakemberhez fordul vele.Ha esetleg csak enyhe depresszióról van szó, mert pl otthon mostanában rosszul mennek a dolgok, akkor lehet, hogy elég egy kis törõdés-odafigyelés és környezetváltozás.

A depressziónak rengeteg tünete van és fokozatai is vannak.Van, aki csak enyhén depressziós és van aki egészen mély depresszióba tud esni.Tünet lehet pl:állandó rossz kedv, nem érdekli semmi, nem tud örülni semminek, ok nélküli sírás, hangulat ingadozások --> egyszer nagyon jókedve van utána pedig minden ok nélkül nagyon rossz kedve lesz.Aztán tünet lehet még, hogy nem tud aludni, dekoncentráltság, teljes érdektelenség.Segíteni úgy lehet, ha még idõben felfedezi az ember, hogy fenn áll a lehetõsége a depressziónak és szakemberhez fordul vele.Ha esetleg csak enyhe depresszióról van szó, mert pl otthon mostanában rosszul mennek a dolgok, akkor lehet, hogy elég egy kis törõdés-odafigyelés és környezetváltozás.
Amennyiben a felsorolt tünetek elõfordulnak legalább 2 héten át, akkor érdemes felkeresni a háziorvost, aki ha szükségesnek tartja, elküldi pszichiátriai gondozóba a beteget, ahol felírják a megfelelõ gyógyszert, esetleg pszichoterápiát is javasolhat.
A mozgás nagyon sokat segít! Sportolj rendszeresen, változatosan!


Bátyámnak volt ilyen végül nem tom h oldotta meg de cseréld ki az internetes oldalt

Van nekem egy 50 kobcentis negyutemu robogom, ami ha megyek jelen idoszakban akkor ha melegites nelkul indulok el megy es ha megallitom nem tudom ujrea gyujtani mert letopi a gyertyat.Mit lehet ezzel csinalni?

Mii lehet a baj??? Mar tobbszor elofordult mar ez.

Legjobb válasz: Mi történt a micsodádnak a hogyishívjákjával? Négyütemû, 50-es robogó, ami hidegben is beindul, eddig értem. De utána mit csinál a gyertyával? Az is egy kissé túl általános, hogy hidegben beindul. Szívatóval vagy szívató nélkül indul be? Mennyi idõ alatt éri el az üzemi hõfokot? Hogyan reagál a gázra? Ha ennyit elárulsz, már könnyebb lesz megmondani a hiba okát. De egy biztos: nem azért van, mert nem szokott hozzá a hideghez. Nem hátasló ez, hanem egy gép...

Mi történt a micsodádnak a hogyishívjákjával? Négyütemû, 50-es robogó, ami hidegben is beindul, eddig értem. De utána mit csinál a gyertyával? Az is egy kissé túl általános, hogy hidegben beindul. Szívatóval vagy szívató nélkül indul be? Mennyi idõ alatt éri el az üzemi hõfokot? Hogyan reagál a gázra? Ha ennyit elárulsz, már könnyebb lesz megmondani a hiba okát. De egy biztos: nem azért van, mert nem szokott hozzá a hideghez. Nem hátasló ez, hanem egy gép...
A kérdező hozzászólása: A robogom beindul de ha nem hagyom jaratni akkor a gyertyara benzin kerul es ki kell vennem a gyertyat es meg kelltakaritani. Ezt nyaron nem csinalta es akkor jol ment.Szerintem ezt a hideg idoszakot nem szereti mert hisz ez nem auto hanem 1 motor. A gazra pedig reagal jool.Ha huzom nem doglik be!!!
Attól, hogy motor, mennie kell télen is. Még mindig nem egészen értem, mit is takar az, hogy ha nem hagyod járatni, akkor benzin kerül a gyertyára. Valószínû az lehet a hiba, hogy hidegindításnál és/vagy alapjárat közelében túl dús a keverék. Vagy az automata szívató túlbuzgó (túl sokáig vagy túlságosan nagy mértékben dúsít), vagy az alapjárati keverék túlságosan is dús. Ha azonban nyáron ezt nem csinálta, akkor valószínû, hogy a szívató játssza az eszét (hiszen a jó fajta automata szívató fokozatosan kapcsol ki és be, ezért télen jobban dúsít).

Mit lehet csinálni a nyak kiszívás okozta jelekkel, hogy gyorsan elmúljon?

véraláfutásos foltok.... s?rg?s lenne a válasz.... köszönöm..:)

Legjobb válasz: alapozó. kell egy idõ, amíg a szövetek közé jutott vér felszívódik. Ezt nem igazán lehet siettetni. Borogatás csak lassítja, azt még véletlenül se csináld.

kössél egy kendõt a nyakadba és akkor maradhat a kivágott felsõ is.
alapozó. kell egy idõ, amíg a szövetek közé jutott vér felszívódik. Ezt nem igazán lehet siettetni. Borogatás csak lassítja, azt még véletlenül se csináld.
nem múlik el semmivel, akármit csinálsz. várd meg amig MAGÁTÓL elmúlik az meg kissé "sok" idõ (1 hét is lehet). Szal most ez egy jó tapasztalat lesz neked h többet ilyet ne csináljatok. elsõ voltam
Egyszer szívtam ki én is egy lány nyakát, szülei majdnem feljelentettek, h verem a lányukat :D Amúgy csinálhatsz bármit, egy hétnél hamarabb semmiképp nem múlik el... garbót ajánlom.
A drága jó édesanyám úgy oldotta meg a húgommal, a Sallay Böbével, hogy kicsikét meghúzogatta a bõrt a problémás területen - bevallása szerint nagyon fájt neki, de 1-2 nap alatt elmúlt az egész. Házi praktika, ki tudja. -Sallay d. ú.
csináljatok néhányat még, aztán mondhatod h ver a barátod
Nem kell kiszívni a másik nyakát. EZ a legegyszerûbb
A kérdező hozzászólása: nem is szoktunk ... jesszus dehogy. demost nemtudom valahogy "véletlenül" így esett...:D nem vészes folt amúgy már most elég halvány
A kérdező hozzászólása: pedig komolyan épp a kamillás borogatáson gondolkodtam... ígysem olyan vészes amúgy mert a nyakam közepén van egy ténlyeg aprócska folt. de látszik és este munkavacsorám van...:D tehát akkor a kkivágott felsõt elfelejthetem
A kérdező hozzászólása: jó most egy nagyon apró folt... és nem is ver. és 8 hónapja járunk, és ezvolt az elsõ... szóval az ócsároló tankommenteket neis írjátok be...
Szia! Rögtön a kiszívás után, de lehet késõbb is csak nem biztos, hogy annyira hat. Rakj a kiszívott helyre fogkrémet és fogkefével dörzsöld el rajta. Másnapra már szinte nyoma sem marad. Nekem ez régen bevált.
Ne aggódj, ez mindenkivel megeshet. Mi is ébredtünk már úgy, hogy kiszívtuk egymást, és fogalmunk nem volt, hogy történt. Szex közben az ember nem gondolkodik, hiszen annyira elvagy telve a másikkal, csak csókolod, harapod....a vágy mikre nem képes. Még jó, hogy most hideg van, nem néznek hülyének ha kendõt vagy garbót hordasz.:) Petranova
Árnika krém
Szia! akkor te jóljártál. Én évek óta vagyok a barátommal, sokat szívtuk már ki egymás nyakát, de ez a mostani. Uram isten, mint akit agyonvertek. És csak 1 nappal késõbb vettem észre amikor a suliban szekáltak, hogy milllyen naggyon szép a nyakam:( Hát Vagy alapozó, vagy várj. Ha pici akkor haványulni fog, azt meg már senki nemveszi észre. Tapasztalat
A kérdező hozzászólása: köszönöm....hát nekünk is sex közben keletkezett a "seb" és énsem vettem észre csak utána
Amikor kiszívja, utána gyorsan és erõsen dörzsölgesd, akkor nem fog látszani.

Router itthon be van állítva működik is de a jelet kb csak 2 méterig viszi el ilyenkor mit lehet csinálni? Ez beállítási hiba lehet?

Legjobb válasz: Mármint a Wifi csak a router 2 méteres környezetében fogható ? ha fogható, milyen a jelerõsség? Több készüléken is ezt produkálja?

Mármint a Wifi csak a router 2 méteres környezetében fogható ? ha fogható, milyen a jelerõsség? Több készüléken is ezt produkálja?
A kérdező hozzászólása: igen a wifi ugy kb 2 mérerig jön utána ha mondjuk bemegyek a szobába ami maximum 10 méter ott gyenge a jel vagyis ilyen 3 mas erõsséggel jön és a laptopom azt írja ki hogy a hálozatra nem lehet csatlakozni telefonról dettó ugyan ez
Betonfalak, vasszerkezetek erõteljesen le tudják árnyékolni, de még a téglafalak is. Lehet hogy csak errõl van szó.
A kérdező hozzászólása: de én ezt nem hiszem el hogy 1 fal ami ilyen vékony az enniyre lefogja másnál még az udvaron is jön ilyen egyantennás routerrel nálam meg 2 mérterig durván miközbe addig fal sincs ...:D
cseréld ki a routert

Elliptikus trénerem computere nem számlál. Meghibásodott ahol veszi a jelet a tárcsáról. Mit lehet ezzel csinálni? (Elemet cseréltünk)

Leugrott a szalag a tárcsáról, visszaraktuk, de azóta nem érzékeli a forgást, vagy ilyesmi. Szervizes nélkül meg tudnánk csinálni?

Legjobb válasz: Pillanatnyilag nem üzemel a telepatikus átvitel ezért megkérlek küldj róla fotót.

Pillanatnyilag nem üzemel a telepatikus átvitel ezért megkérlek küldj róla fotót.
A kérdező hozzászólása: Mármint mirõl?
Arról amivel problémád van.
Lehetséges, hogy a szalagod az encodert is hajtja (amirõl kaphatná a jelet), jó lenne egy kép rola.
A kérdező hozzászólása: Galaxy Gio
Ez kérlek egy bootloop. A gyári ROM visszaflashelése megoldja a problémát, de lehet hogy egy hard reset is. http://www.hard-reset.com/samsung-galaxy-gio-s5660-hard-rese..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!