Találatok a következő kifejezésre: Mik a jelei Mit (2919 db)

Mi a szerelem mik a jelei? És mit tesz az akinek bejön valaki? Mik a reagciói? : )

Legjobb válasz: azon kapod magad, hogy lefekvés elõtt gyakran gondolsz rá. keresed. érdekel amit mond. kezded egyre szebbnek látni. sokat gondolsz rá. ha beszélsz vele, vagy megjelenik izzad a tenyered, és nem tudsz megszólalni. ideges vagy, a füled tövés, fejedet vakarod/a cipzáraddal matatsz, stb. másoknak gyakran beszélsz róla. féltékeny vagy, ha mással van.

azon kapod magad, hogy lefekvés elõtt gyakran gondolsz rá. keresed. érdekel amit mond. kezded egyre szebbnek látni. sokat gondolsz rá. ha beszélsz vele, vagy megjelenik izzad a tenyered, és nem tudsz megszólalni. ideges vagy, a füled tövés, fejedet vakarod/a cipzáraddal matatsz, stb. másoknak gyakran beszélsz róla. féltékeny vagy, ha mással van.
Nem csak rám tör, hanem meg is dugom.
megtanul helyesen írni
amúgy hány éves vagy h ilyen értelmes kérdést felteszel?:)
Rámtör a "meg akarom du*gni" érzés.
Pszichológiai szempontból a szerelem: infantilis, incesztuózus, szadomazochista duálunió
Jelek, hogy szerelembe estél: - Újra és újra elolvasod az üzeneteit - Amikor vele vagy, nagyon lassan sétálsz - Amikor vele vagy, úgy csinálsz, mintha félénk lennél - A szíved hevesebben dobog, amikor rá gondolsz ... - A hangját hallgatva ok nélkül mosolyognod kell - Miközben rá nézel, nem látsz senki mást - Õ lesz minden, amire csak gondolsz - Észreveszed, hogy mindig mosolyogsz, ha rá gondolsz ANNAK ELLENÉRE, HOGY NEM VOLT NÉV EMLÍTVE, RÁ GONDOLTÁL, MIKÖZBEN EZT OLVASTAD..:PP
A kérdező hozzászólása: :) az jó :)
hát .... én most épp szerelmes vagyok egy srácba és semmi különös, csak állandóan rágondolok, lefekvés elõtt is rágondolok, vele álmodok, amikor felkelek, õ jut elõször eszembe, más egyáltalán nem is tetszik .. :D 13l
A kérdező hozzászólása: 13 14 leszek kösz
Õl, butít, nyomorba dönt, röviden ennyi!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.
Utolsó szépen összefoglalta, legalábbis én is hasonlóképpen élem át :)
A kérdező hozzászólása: Szeretném, ha normális válaszok érkeznének Köszike.Hátha ennyi eszed van akkor feküdj le magadnak és felõlem csinálj magaddal amit akarsz nem türöm, hogy egy normális kérdésre olyat írnak hogy megd*gni stb. szóval csáóka neked.
csak rá gondolsz, õ jár a fejedben, vele álmodsz, róla fantáziálsz, más nem izgat annyira
utolsó ÉS TÉNYLEG :DD

A diszplázia miben mutatkozik meg? Mik a jelei?

4 hónapos kiskutyáról van szó. Sokszor nehezen kel fel alvás után, hosszú nyújtózkodások után áll csak fel. Fõleg a hátsó lábait nyújtja. Hozzáteszem, hogy napi 3-4 órát játszik, futkározik, birkózik a többi kölyökkel. Lehet, hogy csak izomláz? Nem akarom az ördögöt a falra festeni, csak félek, nehogy dp legyen. Jövõhéten megyünk vissza egy oltásra a dokihoz, akkor megkérdezem tõle is. Jah, és argentin dogról van szó, korábbi kérdésem volt már a barf-fal kapcsolatban, hátha valakinek ismerõs:)

Legjobb válasz: Biztosat csak a 6 hónapos elõröntgen tud mutatni. Ilyen kiskutya még igen laza izomzatú. Az én felnõtt kutyám is nyújtózkodik, amikor meló után hazajövök. Gondolom, fekszik, amíg nem vagyok otthon.

Biztosat csak a 6 hónapos elõröntgen tud mutatni. Ilyen kiskutya még igen laza izomzatú. Az én felnõtt kutyám is nyújtózkodik, amikor meló után hazajövök. Gondolom, fekszik, amíg nem vagyok otthon.
Lehet hogy semmi baj nincs, de az a biztos, ha megvizsgálja majd a doki. Én is diszpláziára gyanakodtam a sajátomnál, kiderült hogy neki térdszallag szakadás volt, azóta mûtöttük, és jól van:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, azért is félek tõle, mert gyakori a fajtánál. Amikor felkelt, és megyünk, játék van, akkor már "kutyabaja", csak a felkelés furcsa nekem. Ha esetleg valakinek van argentin dogja, szívesen beszélgetnék, lenne 1-2 kérdésem:)
Szinte kizárt, hogy dp. 4 hónapos egyrészt növésben van, másrészt konkrétan el tudják feküdni a lábukat, és zsibbad. Amúgy ha a szüleinek van dp szûrése (azt hiszem az argentin dogoknál is kötelezõ a dp szûrés) akkor már van egy kiindulási alapod. De szerintem ne aggódj. A doki nem hinném, hogy 4 hónapos kutyát elküldd röntgenre, meg kb. semmi értékelhetõ nem születik a dologból.Iszonyat súlyos dp-nek kellene lennie, hogy 4 hónaposan látszódjon. Ne aggódj.
gyarapodik a súlya?

Sárga a körmöm mit tegyek vagy minek a jele?

A jobb kezemen a mutató ujjamon a körmöm besárgult.Az összes többi szép "rózsaszín" viszont az az egy sárga. Azt olvastam hogy májbetegségre utal. Valóban ígyvan és forduljak vele orvoshoz vagy majd elt?nik ? Remélem csak a hétvége utáni jelek :D .

Legjobb válasz: bagózol? mert ha igen...akkor valószínû attól sárga a körmöd...

bagózol? mert ha igen...akkor valószínû attól sárga a körmöd...
Gombásodás jele lehet.
A kérdező hozzászólása: Igen de heti max 2 doboz szóval nem olyan keményen.
heti 2 doboz nem kemény? ó lol
hát pedig az nikotin
A kérdező hozzászólása: Hát kinek mi a kemény :D.Valakinek a napi 2 még lazanap :D . 2éve cigizek és az elsõ évben 2-3 hetente szivtam egy dobozt most az utóbbi fél-1évben van az hogy heti 2 doboz. És van olyan ismerõsöm aki 9éves kora óta cigizik manapság napi 1 doboz szinten és semmi baja nincs nemsárgák a körmei .De oké azzal is tisztában vagyok hogy mindenkinek más a szervezete.
semmi baja nincs...persze. Látod a tüdejét gondolom.
1 szál cigi is sok, szerintem. Citromlével lejön a nikotin a körömrõl.

Minek a jele/ minek a jelzése?

Egy sötétrózsaszín négyzet, ami egy kissé el van fordítva. Sajnos a jelre nem emlékszem ami még a négyzeten belül van, sem a kiírásra, ami a környékén esetleg előfordul. Erről még annyit tudok, hogy ez a ,,logo+ többnyire játékoknál fordul elő.

Legjobb válasz: így van elfordítva a négyzet? esetleg ezek közül vmelyik ? http://2.bp.blogspot.com/_z92Syg4ymPc/S9XxIy7_4eI/AAAAAAAAC_..

így van elfordítva a négyzet? esetleg ezek közül vmelyik ? http://2.bp.blogspot.com/_z92Syg4ymPc/S9XxIy7_4eI/AAAAAAAAC_..
A kérdező hozzászólása: A képen a jobb alsó sarokban lévõ szerint van elfordítva.
ez eddig amit találtam http://www.rnrwellness.com/hotels/cal_glenmore-inn.jpg de szerintem ez nem az... esetleg nem emlékszel úgy mégis melyik vagy milyen fajta(autos, lövöldözõs) játékban láttad?
A kérdező hozzászólása: Ennél azért világosabb jelzés volt. Sajnos nemgazán. Több féle játéknál is elõfordult a jelzés. Azthiszem a négyzet körbe volt , , színezve" fehérrel.. a játék, ami hirtelen eszembejut pl. Van egy wc, ami jobbra balra mozog, és abba kell beledobni. Letölthetõ verziója is van ezeknek a játékoknak.
szóval internetes játékban voltak ezek ?
pee monkey játékhoz hasonló? egyébként még csak hasonló jelzést sem találtam
A kérdező hozzászólása: http://jatekok.oldal.info/play/2891/feln%C5%91tt/Kaka Ennek a játéknak a letölthetõ verziónál is ilyen a jelzése, amire én gondolok... oldalt van megadva egy honlap , , http://ShowGood.com" De sajnos ezen nem tudok kiigazodni :/
Hát én el sem tudom képzelni, persze lehet, hogy csak azért, mert ilyen tartalom gazdag játékkal nem szoktam játszani. De valami rombusz alakú logó rémlik, de úgy emlékszem abban valami róka van.
A kérdező hozzászólása: Én sem pont erre a játékra céloztam, de õõ.. ennek a játéknak ugyanolyan logója volt, mint a többinek... szval... a lényeget tükrözi... de... elõfordulhat hogy akár még egy róka is volt benne...

A kérdésem a 10. es fizika anyaghoz kapcsolódik, ezen belül a halmazállapotváltozásokhoz. A "Q" minek a jele?

Legjobb válasz: Fizika [szerkesztés] q: a mennyiség jele q: a mázsa jele Q: az ionizáló sugárzás relatív biológiai hatékonyságának jele sugárdózis vizsgálatakor Q: az elektromos töltés jele

Fizika [szerkesztés] q: a mennyiség jele q: a mázsa jele Q: az ionizáló sugárzás relatív biológiai hatékonyságának jele sugárdózis vizsgálatakor Q: az elektromos töltés jele
Hõmennyiség
elektromos töltés
A hõmennyiséget jelöli.
#1-hez: A wikipédiáról vettem amit ott írtam. Úgy értem mindegyiket jelöli, amit ott felsoroltam.

A fehér, krémes folyás mikor jelentkezik, illetve minek a jele? A terhesség, vagy a pé jele?

Nekem ebben a hónapban gyakorlatilag végig krémes folyásom volt, a feltételezett pé el?tt és most is. Viszont most nagyon szurkál a méhem. Lehetek babás, mármint a ciklus elején teherbe lehet esni? Mert a h?m végig 36,6 körül van, el?z? hónapban viszont felment 37- re is.

Legjobb válasz: A peteérés jele a tojásfehérje szerû átlátszó és nagy mennyiségû folyás!Nem lehet,hogy összeszedtél valamit? Tesztelni majd csak a kimaradt menstruációnál érdemes!

A peteérés jele a tojásfehérje szerû átlátszó és nagy mennyiségû folyás!Nem lehet, hogy összeszedtél valamit? Tesztelni majd csak a kimaradt menstruációnál érdemes!

Minek a jele/mit jelent ez a jel? (linklent)

http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/v/537323_19058..

Legjobb válasz: Egyiptomi istennõ, a neve: Ízisz.

Egyiptomi istennõ, a neve: Ízisz.
elég sokára vettem észre a jelet :)

Elso randin honnan tudhatom, hogy tetszek a fiunak? Mik a jelei? Tudom, hogy ha lesz 2. randi, de meg elotte, van valami jele?

Legjobb válasz: Randira általában azért hívnak egy illetõt, mert tetszik valakinek.

Randira általában azért hívnak egy illetõt, mert tetszik valakinek.
A kérdező hozzászólása: Vakrandi volt - bocsi ezt nem irtam.

Ennek a jelnek mi a neve?

http://kepfeltoltes.hu/121021/karika_www.kepfeltoltes.hu_.jpg tudom nem túl szép, mert kb szabadkézzel rajzoltam paintshop pro x-en, de mégis...mi is a neve? valahogy mindig elfelejtem :DD

Legjobb válasz: anarchia jel

anarchia jel

Honnan tudod, hogy te már nem vagy szerelmes a párodba? Mik a jelei?

Legjobb válasz: Aamikor kiszerettem egy 2 éves kapcsolatban a páromból ezek voltak a jelek: - Egyre kevesebbet akartam otthon lenni vele - Észrevettem, hogy hangosan nézi a tv-t, hogy szétdobálja a papírzsepiket. Ezeket régebben nem vettem annyira komolyan, de a végefelé már kinyírtam volna érte legszívesebben. - Több dolgot beszéltem már meg barátnõimmel, mint vele - A szex kataszrtófa volt, mintha egy idegennel lennék. - Gyereket akart tõlem, de elsõ gondolatom az volt, hogy "minek?" Kb. ennyi.

Aamikor kiszerettem egy 2 éves kapcsolatban a páromból ezek voltak a jelek: - Egyre kevesebbet akartam otthon lenni vele - Észrevettem, hogy hangosan nézi a tv-t, hogy szétdobálja a papírzsepiket. Ezeket régebben nem vettem annyira komolyan, de a végefelé már kinyírtam volna érte legszívesebben. - Több dolgot beszéltem már meg barátnõimmel, mint vele - A szex kataszrtófa volt, mintha egy idegennel lennék. - Gyereket akart tõlem, de elsõ gondolatom az volt, hogy "minek?" Kb. ennyi.
_
Miért feküdtél le vele ha már akkor is ezt érezted?
Amikor már tudtam, hogy le tudom élni az életemet nélküle, és a hibáit hibának láttam, nem pedig zavaró hülyeségnek, amiért max meglegyintem.
ha már nem érzed jól magad vele, ha nagyon sok a veszekedés az apró dolgokon is, ha más pasik/nõk jutnak az eszedbe, flörtölsz, esetleg megcsalod, ha már nem szivesen érsz hozzá, ha tényleg meglátod a hibáit, ha nem vagyok jó kedvû mellette, nincs kedved vele beszélgetni, sexelni. én is hasonlóan érzek a párom iránt, de nem tudom eldönteni már hónapok óta, hogy ez csak megszokás e vagy szerelem? mert ugye a szerelem elmúlik, marad a szeret. de mi a különbség? és mikor kell lépni? nehéz dolgok ezek, az biztos. de pl az elõzõ kapcsolatomban állandóan problémák voltak ott éreztem konkrétan hogy már nem szeretem mert már semmi nem volt jó, ami vele kapcsolatos így szakítottam egyik napról a másikra, el is költözött és nem viselt meg. ez megviselne, mert úgy érzem szeretem. szóval ha te is azt érzed, hogy semmi nem jó ami vele kapcsolatos, akkor lépj. fõleg, ha már próbáltál változtatni, de nem megy. nekem sem jó a sex már, ez is a jele szerintem.
Ahogy az elõttem válaszolók írták: már nem érzed a párod hiányát, idegesítenek némely szokásai, melyeket korábban nem is vettél észre, vagy nem zavartak, de már zavarnak. Elõbukkanak olyan zavaró dolgok, melyek korábban nem. Nem gondolsz rá gyakran, vagy ha igen, csak semlegesnek tekinted, vagy éppen bosszankodsz miatta. Ha megfogja a kezed, nem érzed a korábbi kellemes érzést.....
Nem akartam már vele tölteni idõt, örültem, ha elment otthonról, mert dolga volt. Nem érdekelt, amikrõl beszélt. A szexet, de egyáltalán az érintését sem kívántam már. Minden idegesített, amik korábban nem.
A hibáit már "hibának" látom és elkezdenek zavarni.
egyszer azt mondta nekem egy tanárom, hogy válni akkor kell amikor már úgy érzed, hogy egy lakatlan szigetre inkább egyedül mennél, mint vele... Persze nem mindegy, hogy hány éves az ember, 2o évesen biztosan nem így kell gondolkodni, 5o évesen már más a téma... Amikor azt érzed, hogy már csak úgy vele vagy mert megszoktad, megfogod a kezét de már semmit nem jelent, inkább egyedül lennél mint vele. Ha már unod...amit mond, ami õt érdekli, ha nem örvendesz a sikereinek, örömeinek, ha nem vagy vele mikor bánatos...ha nem vagy vele õszinte, ha nem keresed a társaságát... kb
keress mást akibe szerelmes vagy
A kérdező hozzászólása: eléggé szenvedek ettõl az egésztõl:( Jövõhéttõl indul a suli. Belemenekülök majd a tanulásba és rengeteget fogok lógni az ottani haverokkal. Bár van olyan akinek van kapcsolata, ez kicsit rossz lesz. És majd meglátjuk hogyan alakul az életem, majd meglátom mi lesz. Sosem mondok ilyet, de most mindent az idõre bízok
Hmm most olvasom, hogy 9 hónapja vagytok együtt. ez viszont nem valami nagy idõ. ha 9 hónap után ezt érzed, az tutira sose volt igazi szerelem, legalábbis a részedrõl nem. 9 hónap után még bõven lángolnak a párok. az ellaposodás, lángolás elmúlása évek alatt következik be és a páron múlik, hogy tesznek-e ellene vagy szakítanak.
Szerintem az e legbiztosabb jele, hogy más pasikról/nõkrõl kezd fantáziálni az ember és ha a párját elképzeli egy másikkal, az se hatná meg különösebben. Illetve az, ha a közös gyerek gondolatától is rosszul vagy. továbbá amit a többiek leírtak: nem vágysz már a társaságára, ellaposodik az egész, jobb szeretsz egyedül lenni mint vele, idegsít minden mozdulata, egyáltalán nem kívánod már õt.
szakítottatok, akkor mostmár felejts el szerintem. bár érdekes, hogy lefeküdtél vele elõször és pár nap mulva szakítasz. na de inkább élj, bulizz ismerkedj majd találsz olyan pasit, akinél nem leszel ennyire bizonytalan és ennyire féltékeny sem.
A kérdező hozzászólása: oké szakítottam vele tegnap ismét. De milesz ha megint úgy fogom érezni, hogy hiányzik meg féltékeny vagyok rá nagyon????:( 4 napja még azért bõgtem neki, hogy ne csaljon meg (sose tenné) mert nem akarom elveszíteni
Nem lehet, hogy amiatt érzed ezt, mert most feküdtetek le elõször és kicsit össze vagy zavarodva? Vagy elõtte is volt ez? Sajnos amiket leírtál, azokból nagyon az tûnik ki, hogy kezdesz tõle elhidegülni. Mi lassan 2 éve vagyunk együtt a párommal, ebbõl 7 hónapja együtt is lakunk, neki is vannak hülyeségei, amit sokszor egyáltalán nem veszek fel magamra, meg észre sem veszem, van amikor meg a fejét le tudnám ordítani miatta. Mi is sokszor vitázunk hülyeségen, de ugyanúgy szeretjük egymást. Én még ennyi idõ után is annyira szeretem, hogy sírni tudnék, ha belegondolok abba, hogy mi lenne ha szakítanánk. Nem tudnék nélküle élni. Persze ez emberfüggõ is, hogy ki mennyire ragaszkodik, én nagyon ragaszkodó típus vagyok. :) 20/L
A kérdező hozzászólása: mindenki mondja, hogy mostmár döntsem el mit akarok és ne játsszak vele. De basszus ha tudnám már rég eldöntöttem vna. Senki sem ért meg:((
A kérdező hozzászólása: nem... most hétvégén feküdtünk le. és én már 1hónapja ezt érzem, és 1 hónapja vívódom:S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!