Találatok a következő kifejezésre: Mik a játék (5826 db)

Keresek egy számítógépes játékot. Magyar nyelvű stratégia játék.3 fajjal lehetsz: amazon, bogarak (harmadikat nem tudom). Mi a játék neve?

Annyit tudok még róla, hogy a képer?ny?n középen alúl van egy chat féleség ahol a számítógéppel lehet üzletelni, nyersanyagokkal. Lehet benne házasodni. És az embereidet képezni kell szakmákra.

Legjobb válasz: Ötletem sincs, esetleg valamelyik Cultures rész lehet talán.

Ötletem sincs, esetleg valamelyik Cultures rész lehet talán.
A cultures biztos nem lehet, mert abban csak vikingekkel lehetsz.

Olyan játékot keresek. Ahol egy zárt mezőben négyzetek, téglalapok vannak vízszintesen és függőlegesen. Van egy más színű alakzat, amit tologatással kell kiszabadítani. Mi a játék neve?

Legjobb válasz: A világ legjobb tológatós logikai játéka.Van vagy 20 pályája és egyre nehezebb.Nagyon kérem, ha valaki ismeri, akkor jelentkezzen. Kb.20-25 éves totógatós játék.Köszönöm!

A kérdező hozzászólása: A világ legjobb tológatós logikai játéka.Van vagy 20 pályája és egyre nehezebb.Nagyon kérem, ha valaki ismeri, akkor jelentkezzen. Kb.20-25 éves totógatós játék.Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Már megtaláltam. A neve:Klotski.Egy nagyon jó tologatós játék.


Tegnap megvettem a Team Fortress 2 nevű játékot. Mi a játék lényege? Mikor nyer az egyik csapat, mi a játék célja?

Legjobb válasz: A választ itt hosszú lenne leírni,inkább linkelek egy oldalt: http://logout.hu/iras/team_fortress_2_velemeny_tippek_2.html

A választ itt hosszú lenne leírni, inkább linkelek egy oldalt: http://logout.hu/iras/team_fortress_2_velemeny_tippek_2.html

Mi a játék neve?

Hello! Egy androidos játék nevére lennék kiváncsi. Arról szól hogy egy malac köré kell építeni egy jármüvet. Előre is köszi

Legjobb válasz: bad piggies :D szerintem nagyon jó játék :D

bad piggies :D szerintem nagyon jó játék :D
A kérdező hozzászólása: köszi

Milyen játék ez (mi a játék címe)?

http://www.napiszar.com/uploads/2011/12/21/4e4e72ccc995e5e6b..

Legjobb válasz: erre én is kiváncsi lennék

erre én is kiváncsi lennék
Szerintem ne játszál, hanem .....
slim 8

Egy PC játék. Kb.8-10 éves. Az alábbiakat emlékezetből valamennyire le tudtam írni. Akinek csak ötlete van azt/azokat írja le. Mi a játék neve?

Egy sárkánnyal kellett menni: a színe talán zöld vagy kék volt. Forgó farönkökön meg forgó 8-szögeken kellett menni láva és f? fölött. Csipogó hangokat kiadó ki méret? lényeket kellett kiszabadítani(talán madarakat). Az egész pálya lebegett.

Legjobb válasz: Spiro the dragon?

Spiro the dragon?

Mi a játék neve és linkje van e valakinek?

Az egyik az a sonic racers sehol sem találom....

Legjobb válasz: 2. játék: jump'n'bump

2. játék: jump'n'bump

Mi a játék címe? Mondjátok meg a játék címét légyszi!

LÉGYSZI MONDJÁTOK MEG A JÁTÉK CÍMÉT

Legjobb válasz: Bakker, ehhez még csak hasonlót sem láttam. De próbálkozhatnál a google-ben. Írd be a játék kulcsmozzanatait, és lehet hogy rálelsz egy leírásra.

Bakker, ehhez még csak hasonlót sem láttam. De próbálkozhatnál a google-ben. Írd be a játék kulcsmozzanatait, és lehet hogy rálelsz egy leírásra.
A kérdező hozzászólása: nem találtam semmit
A kérdező hozzászólása: kérdezd meg ismerõseid hogy ismerik-e.

Egy régi számítógépes játék címét keresem, esetleg cikket, videót róla. Mi a játék neve?

Még 1997 körül játszottam vele és nagyon szerettem, floppyról futott egy DOS-os rendszeren. A lényege az volt, hogy egy emberkével kellett ugrálni és pontokat szerezgetni. Rengeteg pálya volt rajta, az Alt bill. lenyomásával a sima ugrálás ugrálóbottá alakult. Ha beleugrottunk a medúzába meghaltunk, és lávafolyamokon kellett átkelni(néhol fekete lötyin). Volt rajta jeges és sivatagi pálya is, ahol krokodilok meg tudtak enni. Halál esetén letaglózó zenével csontvázzá alakultam és meghaltam. Szükség volt egy búvárruhára, mert volt víz alatti pálya is, ahol a tengerisün ki tudott nyírni. A játék célja egy ?rhajóhoz való eljutás volt azt hiszem. A játék nevét nem tudom, de emlékezetem szerint valami Kean volt a címe. Nagyon jó lenne vele újra játszani. Köszi el?re is

Legjobb válasz: A játék neve "Commander Keen" és az Id software csinálta. (tudod, tõlük van a Doom sorozat is) Több része is van. http://www.commander-keen.com/ itt le lehet tölteni: http://www.bestoldgames.net/eng/old-games/commander-keen.php

A játék neve "Commander Keen" és az Id software csinálta. (tudod, tõlük van a Doom sorozat is) Több része is van. http://www.commander-keen.com/ itt le lehet tölteni: http://www.bestoldgames.net/eng/old-games/commander-keen.php
Elõzõ vagyok Ja és amelyikrõl te beszélsz, a 4. rész.
A kérdező hozzászólása: Nagyon kössz, tuti végigjátszom még :D ...ha megy a gépen


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!