Találatok a következő kifejezésre: Mik a idézetek (133 db)

Facebookon mi a fenének kell létrehozni ennyi idézetekkel foglalkozó oldalt?

Komolyan nem értem. Eddig is volt bel?lük 600ezer de minden kis 13-14 éves kislány csinál egy ilyen oldalt?

Legjobb válasz: Én se értem, mire jó. Nincs bajom ezekkel az idézetekkel, hanem az oldalak számával.

Én se értem, mire jó. Nincs bajom ezekkel az idézetekkel, hanem az oldalak számával.
Semmi, szerencsére lehet õket tiltani.
másik, meg ezt komolyan is gondolják, hány olyat láttam, hogy feltettek egy képet rányomták a vízjelüket, másik oldalról meg ír a csaj, hogy hogy képzelted, hogy elloptad ezt a képet az oldalamról, persze ott van egy másik vízjel, amelyik blogról õ töltötte le...de ugye az nem lopás..és akkor ilyenen veszekednek...mert tényleg nekem bajom nem lenne ezekkel, ha mind egyedi lenne...saját idézetekkel(nem poénos képekkel), ha már az az oldal neve...de hát nem..ugyanazok a képek felrakva egymás után, mert jaj, másik oldalon is mennyien megosztották, akkor ez egy népszerû poén...meg az "oldallopások" amikor valakit bevesznek adminisztrátornak, az meg a létrehozót kitörli onnan...:D akkora drámák vannak ebbõl...láttam múltkor egy olyan szöveget az egyik oldalon, ahol elrettentésnek leírta valamelyik, hogy az oldallopást a törvény bünteti és akár 2-4 év javítóintézet lehet belõle...jót szakadtam rajta...valaki ehhez adja a nevét komolyan-.-

Van olyan weboldal, ahová a saját "idézeteimet" tölthetném fel, ha igen, mi a címe?

Legjobb válasz: Hát pl. deviantart.com. Bár konkrét kategóriát nem adnak talán ilyesmire. De attól is függ, milyen idézetek, és mit szeretnél velük...

Hát pl. deviantart.com. Bár konkrét kategóriát nem adnak talán ilyesmire. De attól is függ, milyen idézetek, és mit szeretnél velük...

Mi a kedvenc idézeted, bölcseleted stb. ami megváltoztatta az éled? És min változtattál?

Pl: a Földet gyermekeinkt?l, unokáinktól kaptuk kölcsön stb. Kamasz voltam amikor hallottam és azóta nagyon vigyázok a környezetemre.

Legjobb válasz: olyan nincs ami megváltoztatta az életem, de nagyon szeretem az idézeteket, bölcsessségeket, aforizmákat olvasgatni. Sokszor találok olyat,ami pont eltalálja a helyzetemet, lelkiállapotomat és miután elolvastam, kicsit jobban érzem magam. fõként azokat szeretem,amik pozitív hatásúak, motiválnak:)

olyan nincs ami megváltoztatta az életem, de nagyon szeretem az idézeteket, bölcsessségeket, aforizmákat olvasgatni. Sokszor találok olyat, ami pont eltalálja a helyzetemet, lelkiállapotomat és miután elolvastam, kicsit jobban érzem magam. fõként azokat szeretem, amik pozitív hatásúak, motiválnak:)
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: 2009-10-10 17:52 Ugyanez:D Mármint én úgy, hogy: Mindig lesz valahogy, mert úgy még nem volt, hogy ne legyen sehogy... De már egy csomó változatban láttam :D
"Ha valakit élesen megbírálsz, eszedbe jut-e a Tat twam asi tétetle s az, hogy önmagad fölött mondtál ki ítéletet?"
Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni. Az életben mindenért keményen meg kell dolgozni. Az öröm mindig segít rajtunk, akkor is, ha teljes a sötétség; mert a sötétséget elûzi a fény. A legvégén nem az fog számítani, hogy mennyi év volt életedben, hanem hogy mennyi élet volt éveidben.
:) Ha úgy gondolod, hogy képes vagy rá, vagy ha úgy, hogy nem, mindenképpen igazad van.
Nekem ez a kedvencem, nagyon sokszor eszembe jut: Mit tennél, ha nem félnél?
Nekem ez a kedvencem: Ha szerelmes leszel, a határaid elmosódottá válnak. Elveszítesz saját magadból egy keveset, hogy egy másikhoz csatlakozz.
Voltam munkanélküli és a párom mindig azt mondta hogy ne azt nézzem miért nem fogadnám el a munkát hanem hogy miért lenne jó. a nem tetszö részén akkor is elég elgondolkodni mikor már sikeresen felvételiztam. és bejött neki a tanácsa.sok munka messze volt tölünk nehéz bejárás stb... de megpróbáltam mindegyikre a felvételt, mindegy volt miért lenne rossz. és ahova felvettek 200 km-re volt tölünk. de a sors úgy hozta, hogy a párom megkérddezte a fönökét, hogy dolgozhat-e otthonrol és bele mentek. így 2 éve van munkám, a párom meg otthonról dolgozik.
Olyan még nem volt, hogy valahogy ne legyen:D mindig ezzel nyugtatom magam:D
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: 2009-10-10 19:08 Amugy ez nagyon tetszik :D

Mi a véleményetek a Lovas Idézetek. *-* oldalról?

https://www.facebook.com/pages/Lovas-Id%C3%A9zetek-/28988134..

Legjobb válasz: Az, hogy egy idézetet nem találtam.

Az, hogy egy idézetet nem találtam.
hol vannak az idezetek??????
Lehet, hogy nagyon gonosz vagyok, de az összes fészbúkos lovas oldalról azt gondlom, hogy teljesen fölösleges, és többnyire 10-15 éves lánykák nyáladzanak rajtuk arra, hogy õk mekkora lovasok, és a lovaglás milyen hûûûûûûdejó sport, és õk milyen bátrak, hogy az életüket kockáztatják ezért, satsat. Én csak az értelmét nem látom.
A képekre meg nem értem, miért teszik rá a logójukat, ha a képek egyértelmûen nem saját készítésûek.
4-essel csak egyetérteni tudok. A netrõl szedik a képeiket, aztán ráírják a nevüket, aztán megy a hiszti, ha más is felhasználja. Ha már fotókat vízjeleztek, akkor a saját készítésûre nyomjátok rá.
Nem lenne vele gond, ha hozzá értõ emberek lennének benne, akik válaszolnak az esetleges felmerülõ kérdésekre, megvitatják egymással, ki mit hogyan kezd el, mit csinál adott esetben, stb. Annak, amit az 5. felvázolt, tényleg nincs sok értelme/haszna, a publikus, netrõl töltött képeket vízjelezni meg fõleg minek, így utólag úgy tûnhet, mintha az övéké lenne - holott errõl szó nincs, és még plusz szellemi javakat se tettek hozzá, ami minimálisan is indokolná a kép "védelmét".
Elõzõkkel egyet értek, gyerekek csinálják, akiknek túl sok a szabadidejük. Egy idõ után idézet már nincs, csak pontverseny, képszerkesztõ verseny, ask kiírás. Ezzel sincs ez másképp. (Bár, 14 éves vagyok, és kikérem magamnak!:) délutánonként inkább trágyázok, etetek, az igazi lovakkal dolgozok, a talaj miatt most csak földrõl, de nemsokára lovagolni is tudok majd, mint hogy képeket posztoljak, és pontversenyt hirdessek, de sajnos nekem is van 13-14 éves ismerõsöm, aki ilyen oldalt csinál, többet is, talán fõleg amiatt, mert neki nincs lehetõsége igazán lovakkal foglalkozni, csak heti egyszer fél órát lovagolni. Lehet, hogy akkor nekem is elvonási tüneteim lennének, és lovas rajongói oldalt csinálnék) :)

Kinek mi a kedvenc idézete?

Legjobb válasz: Az ilyen kérdésekre soha nem írhatom le az igazságot, mert valójában nincs egyetlen kedvenc idézetem, hanem több van. Ezért azt írom épp, amelyet kihúzok az idézettáramból: " Csak az ellenségeink mondanak igazat; a barátok és szeretõk vég nélkül hazudnak a kötelesség fogságában. " - Stephen King.

Az ilyen kérdésekre soha nem írhatom le az igazságot, mert valójában nincs egyetlen kedvenc idézetem, hanem több van. Ezért azt írom épp, amelyet kihúzok az idézettáramból: " Csak az ellenségeink mondanak igazat; a barátok és szeretõk vég nélkül hazudnak a kötelesség fogságában. " - Stephen King.
"Bármikor, amikor a csüggedés lesz rajtam úrrá, csak arra gondolok, hogy a történelemben az igazság, és a szeretet mindig gyõzedelmeskedett. Voltak ugyan zsarnokok, és gyilkosok, és volt idõ, amikor legyõzhetetlennek tûntek, de végül mindig elbuktak - gondolj csak bele, mindig." -Mahatma Gandhi
"It's better to burn out than fade away" Ez az egyik. Rengeteg "kedvenc" idézetem van.
Célozd meg a Holdat, legrosszabb esetben is a csillagok közt landolsz. - egy Tóth Gabi interjúban hallottam.
"Néha szomorú az ember... de néha... NEM."
"A szerelem egyenlõ a pusztítással." /Cassandra Clare/ (mondom én aki boldog párkapcsolatban van :D)
"Lásd a világot egy homokszemben, A mennyországot kis virágban, Õrizd a végtelent két kezedben, Az örökkévalót egy órában!" /William Blake/"

Mik a legszebb idézetek?

életbölcsességek,szeretet-szerelem,barátság

Legjobb válasz: Ezt szerintem egyéne válogatja. Én pl azokat szeretem, amelyek elgondolkodtatnak, kissé mélyenszántóak. Talán kissé búskomorak. A másik ember másfélét szeret. Vagy egyáltalán nem szereti az idézeteket. Ez olyan, mint hogy "Melyik a legfinomabb alma?". Kinek ez, kinek az. Kinek egyik sem. :)

Ezt szerintem egyéne válogatja. Én pl azokat szeretem, amelyek elgondolkodtatnak, kissé mélyenszántóak. Talán kissé búskomorak. A másik ember másfélét szeret. Vagy egyáltalán nem szereti az idézeteket. Ez olyan, mint hogy "Melyik a legfinomabb alma?". Kinek ez, kinek az. Kinek egyik sem. :)
Addig jó még vannak barátaid, Ne hanyagold el õket. A régi barátokat ne cseréld újra, mert mikor az utolsó perceidben az ágyban fekszel, Az új barátaid elhanyagolnak. És az utolsó percben az lép be az ajtódon akit már elhagytál.
Senkinek sem biztos a holnapja, sem öregnek, sem fiatalnak. Lehet, hogy ma látod utoljára azokat, akiket szeretsz. Ezért ne várj tovább, tedd meg ma, mert ha sosem jön el a holnap, sajnálni fogod azt a napot, amikor nem jutott idõd egy mosolyra, egy ölelésre, egy csókra, és amikor túl elfoglalt voltál ahhoz, hogy teljesíts egy utolsó kérést. Tartsd magad közelében azokat, akiket szeretsz, mondd a fülükbe, mennyire szükséged van rájuk, szeresd õket és bánj velük jól, jusson idõd arra, hogy azt mondd nekik, „sajnálom", „bocsáss meg", „kérlek", „köszönöm", és mindazokat a szerelmes szavakat, amelyeket ismersz.
"Ha könnycsepp lennék sosem sírnék nehogy elveszítselek!"
Nekem ez a kedvencem: "Emberi törvény kibírni mindent, és menni mindig tovább, még akkoris, ha nincsenek már benned, remények és csodák." Ernest Hemingway Egyébként: http://www.netorian.hu
" a barátság egy aranyfonal mely könnyen elszakad....összelehet ugyan kötni, de a csomó megmarad..." nekem ez tetszik :-)
Akit az istenek szeretnek, örökre meghagyják gyereknek!
http://www.kavezo.net/phpBB2/viewforum.php?f=10 Én ezeket kedvelem. Nem tudom, hogy szépek-e, de elgondolkodtatóak sokszor, még akkor is ha viccesek tûnnek.
"Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett. Igyekezz ugy élni, hogy nevetve távozz és körülötted mindenki sírjon." vagy ez: "Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy ne tetted meg". Esetlek ez: "Ha a barátaim leugranak egy hídról, én nem ugrom velük. Hanem lennt várom, hogy elkaphassam õket".. Nekem ezek a kedvenceim. de ha eszembejut még pár akkor megirom.
Nem tudhatod mikor halsz meg, Lehet, hogy ma élsz utoljára. De élj a mának és hagyj egy szép dolgot hátra. Hogy valami maradjon emlékbe, Férkõzzön eszménkbe. Ha ezt megtetted, a lelked boldogan fog távozni.

áruljátok már el hogy mi a lényege ennek az idézetnek? FONTOS

én tudom csak az 1ik ismer?söm totál félre értette.

Legjobb válasz: mit lehet ezen félreérteni?

mit lehet ezen félreérteni?
"A napsugár nem kérdezi, hogy mennyit ér a fénye. A napsugár nem kérdezi, hogy mit kap majd cserébe. A napsugár nem mérlegel, csak tündökölve árad. Simogat és átölel, de nem kér érte árat."
Ha ezt nem fogja fel, akkor fölösleges egy következõvel próbálkozni...
A kérdező hozzászólása: tudtok olyan hasonló idézetet amivel fellehetne nyitni a szemét legalább hogy megértse merre keresse a lényeget???
A kérdező hozzászólása: nem a barátnõm. viszont az egója több a kelleténél az biztos!
a barátnõd egy hülye egoista pitsa. xD
megkérdezhetem hogy ez nem egy filmbe volt? egészen pontosan a "Marley és én"-be? szerintem azt jelenti, hogy a kutya nem a pénzedért szeret, hanem azért mert te is szereted õt. és mindegy hogy ki vagy, a kutyádnak te vagy a legkedvesebb, legkülönlegesebb.
A kérdező hozzászólása: igen a kutyás hasonlaton van a félre értés. de könyörgöm!!! hogy a fenébe lehet félreérteni mikor tök 1értelmû a mondanivaloja?? bakker nem gyõzök magyarázkodni mert nem birja felfogni.
19:38-asnál a pont.
Ez azt jelenti, hogy a kutya feltétel nélkül szeret. Nem úgy, mint néhány ember.
Azt hiszi kutyának nézted.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!

Kinek mi a kedvenc szerelmes idézete?

:)

Legjobb válasz: ,,Az erõsebb kutya basz*ik'' :)

, , Az erõsebb kutya basz*ik'' :)

Mi a kedvenc idézeted?

Bármibõl... 1 zenébõl,1 filmbõl vagy akár TÕLED.

Legjobb válasz: "Cliché."

"Cliché."
"Nem kell a fényre várni azért, hogy megtaláld, mert mindig veled van. Itt bennt. Mert ha megszeretsz valakit, a szivedben õrzöd mindörökre." "Soha ne félj, ha kinevetnek. Ha közöttük vagy és nem velük, akkor nevetnek. Boldogtalanok." "A világosság a sötétségben fénylik. De a sötétség nem fogadta be azt." "Jól csak a szivével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
"A szép dolgoktól szomjas lesz a szív." (Osvát Ernõ)
"Inkább utáljanak azért, aki vagyok, mint hogy szeressenek azért, aki nem."~Kurt Cobain
"A pina a világ ura"
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ez egy osztálytársam száját hagyta el pár éve. Erre az órára nagyon emlékszem. Szerintem ez a párbeszéd örökre bennem fog maradni. Osztályfõnöki óra volt 8. osztályban. Arról beszélgettünk hogy kinek milyen céljai vannak és hogy ahhoz milyen iskolába ajánlott mennie. Egész este fent maradtam gépezni és már a 6. óra volt szóval a padon feküdtem hátul és csak fél füllel figyeltem az osztályfõnökünket aki amúgy nagyon rossz indulatú volt és amikor csak alkalom adódott rá valakibe belekötött vagy megalázott valakit. Egy osztálytársam szólította hogy mondja meg hogy mégis mi akar lenni. A tanárnõ már rögtön tippelt is: - Szerintem igazából a gyorséttermi munka is nagyon jó lehet. Oda nem kell sok minden és szerintem neked nagyon jól menne. Vagy esetleg közterület fenntartó. Tudod, akik az iskolába is szoktak jönni és szépre megcsinálják az udvart. Esetleg ha szerzel jogosítványt lehetnél kihordófiú is. Tetszik valamelyik? - Én nyomozó leszek... - Azt úgy mondják hogy nyomozó szeretnék lenni. - Hát pont azért leszek az mert szeretnék. - Nem gondolod hogy az egy kicsit sok neked? - Lehet. Nyilván sok munka lesz odáig eljutni, de én akkor is az leszek. - Fiam.... (itt felkaptam a fejem és láttam ahogy a tanárnõ gúnyosan vigyorog) szerintem inkább próbálj meg a földön járni. Mindenki tisztában van itt a képességeiddel és csak a bolondok kergetnek olyan álmokat amik sohasem válhatnak valóra. A te képességeiddel nem sok esélyt látok erre. Szerintem próbálkozz valami mással. - Ebben az esetben sokkal inkább leszek bolond aki nem adja fel, mint gyáva aki minden reggel azzal a tudattal kel fel és minden este azzal a tudattal fájdalmasan alszik el hogy feladta az álmait. (itt a tanár arcáról eltûnt a mosoly és komoran nézett a gyerekre majd szó nélkül továbbment) Engem ez olyan szinten meglepett hogy rögtön minden fáradtság kiment belõlem. A régi osztálytársamról csak annyit tudok az internetrõl hogy kint él német országban és a Rendõrségnek dolgozik. Azt hogy járõr vagy nyomozó nem tudom, de ezek alapján fogadni mernék rá hogy elérte amit akart.
Az akarok lenni aki akkor voltam, amikor az akartam lenni ami most vagyok. :)
Ha halálom pillanatában végiggondolom az életemet és az álmaimat, inkább arra akarok visszaemlékezni hogy mindent megtettem de nem sikerült, mint arra hogy lett volna esélyem, de meg se próbáltam. Ha valamit el akarsz érni ne azt kérdezd hogy lehetséges-e. Hanem hogy hogyan lehetséges.
"Wrists are for bracelets, not for cutting." ("A csuklók a karkötõknek vannak, nem a vágásoknak.") Kellin Quinn Nekem ez a favoritom. Mindig felvidít. :)
A kérdező hozzászólása: :) Én ma ezt olvastam, és meghatott : Okkal mondtam, hogy boldogabb lennék egyedül. Nem azért, mert úgy gondoltam, egyedül boldogabb lehetnék. Azért, mert úgy gondoltam, ha szeretnék valakit, aztán szétmennénk, talán nem élném túl. Könnyebb egyedül lenni. Mert mi van, ha rájössz, hogy szükséged van a szeretetre, de nem kaphatod meg? Mi van, ha megszereted, és támaszkodsz rá? Mi van, ha erre alapozod az életed, és aztán minden szertefoszlik? Túlélhetsz ekkora fájdalmat?
Jah meg Forest Gump összes:D
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Isten a világ bolondjait választja ki, hogy a bölcseket megszégyenítse:) +Utolsókból lesznek az elsõk, és elsõkbõl az utolsók. Ez a kettõ. A világból pedig: Azt üzenem élj a világ ellen és légy bolond! Derûs, bátor bolond, mert mi élünk a valóságban... És próbáld meg a lényedet, ebben a sötét világban, szabaddá, fényessé és sugárzóvá tenni. Magától nem lesz az. Senkié. Azzá leszel, akivé teszed magad. S ha kihûlt körülötted a világ, és jéggé fagyott az élet, fûts be önmagadban... és áraszd a meleget! Meglátod, mennyien jövünk majd köréd. Mert mindannyian fázunk. És félünk. És oda gyûlünk, ahol meleg van még.... Müller Péter
Ha hiszel benne, hogy megérdemled, az élet megadja neked.
" Nem mások véleménye határozza meg a mi értékünket. Nem mások ítélete tesz minket értékessé. Senki sem fogja megsimogatni a buksinkat a végén, hogy jól van látom igyekeztél, jól csináltad. Ha mindenki olyan lenne körülöttünk, amilyennek szerintünk lennie kell, a világ megszûnne sokszínû és élvezetes lenni. Mások sikere nem a mi bukásunk. Mások bukása nem emel fel minket. El kéne engedni a versenyt, a féltékenységet. Mások vizslatása helyett inkább tisztázzuk saját céljainkat, és legyünk tisztában saját értékeinkkel és segítsük egymást. Megéri. "

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!