Találatok a következő kifejezésre: Mik a hogy repülőn (51 db)

Hogy lehet az, hogy az Osztrákok kevesebbet, jóval kevesebbet repülnek az EF-2000-eseikkel, mint mi a Gripenjeinkel?

Papíron Ausztria gazdagabb ország mint Magyarország nem? Akkor ez hogy lehet. Egyszerűen csak nem repültetik őket, vagy drága a kerozin nekik?

Ti is belegondoltatok már abba hogy szeptember 11. én mit láttak, éreztek a repülőn ülők és mit a toronyban lévők a becsapódáskor? Hogy mit a zuhanó emberek?

Legjobb válasz: Végül is biztosra tudhatták, hogy megfognak halni. Lehet volt aki beletörõdött, biztos sokan pánikoltak...

Végül is biztosra tudhatták, hogy megfognak halni. Lehet volt aki beletörõdött, biztos sokan pánikoltak...
Az oxigén elkábította õket, semmit sem éreztek
A kérdező hozzászólása: 2# Nem tudom mennyi oxigén kell hogy elkábuljon egy ember de ott az égõ romok miatt biztos sok volt.
De becsapódás elõtt pár perccel leengedték az oxigénmaszkokat, amikbõl tömény oxigén jön. Becsapódáskor nyomást éreztek majd meghaltak, akik nem azok vagy túlélték vagy hõt éreztek vagy elájultak. De ez miért izgat bárkit is, a halott nem érez semmit, csak az élõ


Mit csináljak, hogy ne féljek a repülőn?

Legjobb válasz: Nincs mitõl félned. Nem a repülés öl meg,hanem a zuhanás.

Nincs mitõl félned. Nem a repülés öl meg, hanem a zuhanás.
igyál
menj busszal/vonattal/autóval
Vagy a terroristák. Dehát nincs mitõl félned.
Féljél csak a repülön, de jobban félj a vonaton, még inkább autoban (nagyobb a baleset valoszinüsége). Ezután döntsd el, hogy utazol vagy maradsz otthon (ahol még többen szoktak meghalni!!)
Tisztázni kell, hogy mitõl is félsz. Hogy elromlik valami és lezuhan a gép? Erre az a válasz, hogy a fontosabb rendszerekbõl 2-3 van így ha egy kiesik marad még másik. Vagy attól félsz hogy bomba lesz a gépen és felrobban? Erre pedig az a megoldás, hogy te vigyél magaddal bombát a gépre. Ugyan is statisztikailag sokkal-sokkal kisebb az esélye, hogy 2 bomba legyen a gépen mint egy.
Nem kell félni, fönt még nem maradt senki :D
Hát, én a turbulenciától féltem/félek, de olvasgattam a neten ilyen horror történeteket, hogy mekkora légörvényekbe kerültek néhányan, hogy potyogtak a csomagok, stb. De mindegyik jól végzõdött, én meg rájöttem, hogy amitõl én pánikoltam, az semmiség, vannak sokkal durvább dolgok is, és még azok sem számítottak vészhelyzetnek. De nem tudom, másnak ez mennyire jönne be, mármint lehet, hogy van aki csak jobban félne.

Mit szóltok ahhoz, hogy repülővel permetezik ránk a különböző mérgeket és senki nem tesz ellene semmit? Lenne rá valami okos megoldás?

http:/

Legjobb válasz: A link nem jó, de ha a chemtrail-re gondolsz, akkor arra semmi bizonyíték sincs, ez egyenlõre egy modern kori összeesküvés elmélet.

A link nem jó, de ha a chemtrail-re gondolsz, akkor arra semmi bizonyíték sincs, ez egyenlõre egy modern kori összeesküvés elmélet.
Ez baromság, jó hülye vagy, ha elhiszed.
A kérdező hozzászólása: Na ja! És akkor mik azok a bizonyos csíkok az égen, amit húznak a repülõk egész nap szerintetek? Annyira tudjátok mondani, hogy összeesküvés elmélet. Az nem bizonyíték!!! Az emberek fiatalon hullanak mint a legyek, allergiások, stb. Ha nem mérgeznek bennünket, akkor mitöl ugyan a sok betegség és halálozás??? Szerintetek ez a , , TERMÉSZETES"?!Tényleg ennyire birkák az emberek, hogy nem veszik észre ami ebben a világban zajlik???
Na mik azok a bizonyos csíkok az égen... http://hu.wikipedia.org/wiki/Kondenzcs%C3%ADk Jézusom, talán tanulni kéne minimál kis természettudományt, és máris nem hinnél el minden baromságot.
Az eszedbe se jut, hogy esetleg azért "hullanak a fiatalok", meg "allergiásak", mert megmérgeztük a földünket? Mert szemetet szívnak a tüdejükbe, szemetet esznek és puhány módon élnek? Nem kell ehhez chemtrail. Mi magunk nyírjuk ki magunkat.
Repülõvel a szúnyogirtót permetezték nyáron, ami emberre (és egyéb melegvérûekre) veszélytelen.

Nekem mind 2 fülemre hallókészülék van sajnos, és ez melett lehetek még pilóta utasszállító repülőkön? Nem is magyarországon mert itt már nincs semmi, hanem külülföldön. Vagy külföldön mik a feltételek? Ott hogy lehet pilótának lenni?

Legjobb válasz: Le kell tenni saját zsebbõl a szakszolgálatit (VFR/IFR-t is), utána lehet jelentkezni kisebb chartertársaságokhoz pilótának, megfelelõ repül óra (több ezer) után pedig utasszállítóra. Viszont elég szigorúak a feltételek, a hallókészülék biztos hogy nem fér bele, esetleg egy cargo gépnél még talán.

Le kell tenni saját zsebbõl a szakszolgálatit (VFR/IFR-t is), utána lehet jelentkezni kisebb chartertársaságokhoz pilótának, megfelelõ repül óra (több ezer) után pedig utasszállítóra. Viszont elég szigorúak a feltételek, a hallókészülék biztos hogy nem fér bele, esetleg egy cargo gépnél még talán.
Repülõorvosi követelmények: (JAR-FCL3 alapján, ezek a követelmények minden országban azonosak.) "17.1. (f) A hallókészülék kizáró ok az elsõ vizsgálat alkalmával. Kétoldali hallókészülék kizáró ok az orvosi minõsítés meghosszabbítása vagy megújítása során. Azonban az egyoldali hallókészülék vagy más kiegészítõ eszköz használata megengedhetõ a meghosszabbító vagy megújító vizsgálat során, amennyiben azokkal a megfelelõ hallásteljesítmény elérhetõ. (Lásd a 17.1.4. pontot.)" Szóval NEM.

Ha repülővel szeretnék elmenni New York ( Manhattan ) be mennyibe kerülne a repülőjegy? " diáknak " és mik a feltételek, hogy 1-2 hónapra ott maradjak?

Legjobb válasz: Istenem, ezek a cikis helyzetek Diákot kérek New York JFK-re:D:D:D:) Jó hogy nem 90 százalékosat

Istenem, ezek a cikis helyzetek Diákot kérek New York JFK-re:D:D:D:) Jó hogy nem 90 százalékosat
Milliószor le lett írva, hogy a repülõjegy ára attól függ, hogy mennyivel indulás elõtt veszed meg! Itt nézz szét: skyscanner.net pelikan.hu expedia.com Diákjegy nincs a repülõjegyeknél! Egyébként eddigi tapasztalataim alapján a repülõjegy ára valahol 100.000 és 180.000 Ft között mozog. Ha 1-2 hónapra szeretnél maradni, akkor nincs szükséged vízumra! Csak az ESTA kell!(Díja: 14 USD)(Feltéve ha új típusú, bordó útleveled van.)
A kérdező hozzászólása: Köszi válaszod.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok kíváncsi az ilyen válaszokra. Lehet én is tudnék olyat kérdezni, amire te nem tudod a választ és inkább jössz gyk-ra.
Tényleg nagyban függ a jegy ára a vásárlás idejétõl. Ez olyan, mint a tõzsde, és percrõl percre változhat. http://www.skyscanner.hu/

Ha meghallok vagy meglátok egy repülőt vagy helikoptert (illetve bármi mást, ami az égen van), csak én szoktam azt kiáltani, hogy "fejre vigyázz! "? Mi a véleményetek róla?

Legjobb válasz: Semmi baj nincs ezzel. A nagyapám elég öreg, de ha bárhol meglát egy repülõt, hangosan kiabálja: "Repülõ, repülõ, kiesik a szerelõ lezuhan, leesik, holnapután temetik." Nagy sikere van, az emberek mindig megtapsolják...

Semmi baj nincs ezzel. A nagyapám elég öreg, de ha bárhol meglát egy repülõt, hangosan kiabálja: "Repülõ, repülõ, kiesik a szerelõ lezuhan, leesik, holnapután temetik." Nagy sikere van, az emberek mindig megtapsolják...
A kérdező hozzászólása: Ez a versike aranyos, biztos a nagyapád is az :) Egyébként csak azért szoktam, mert tavaly a barátnõmmel elõször találkoztunk, és amikor sétáltunk, jött egy repülõ, és azóta is ezzel hülyéskedünk egymás közt, és megragadt *mosolyog*

Melyik az a film? Szval arról szól a film hogy repülővel utaznak az emberek és aki elalszik az a gépen marad mikor átmennek valami szines cuccon aki meg nem alszik az ott eltűnik.

és olyan helyen kötnek ki ahol sehol egy ember csak egy elhagyatott repül?tér mi annak a cime?

Legjobb válasz: ez tényleg nagy film(volt:D)de le lehet tölteni valahonnan????

ez tényleg nagy film(volt:D)de le lehet tölteni valahonnan????
Inkább olvassátok el a könyvet. Én elõször olvastam a könyvet, majd megnéztem a filmet, de nm bírtam végig nézni, mert nagyon [email protected] volt a könyvhöz képest.
A kérdező hozzászólása: kösz szépen asszem, h az lesz az amire gondoltam sok szerencsét és egészséget mindenkinek...
A kérdező hozzászólása: esetleg valaki tudna küldeni linket is ahonnan magyar szinkronnal le lehet tölteni? elõre is kösz...
Langolierek, asszem így írják, ha jól tudom Stephen King adaptáció.
jujjjjj ez mekkora film ezer éve nem láttam és olyan könyvszerû izék megesznek mindent:-)
Láttam a filmet én is valamikor, de a mai napig nem értem mirõl szól:) ))

Mik a feltételek, hogy repülőn szállíthassam a palotapincsim?

Legjobb válasz: http://www.petpassport.hu/ erre van szüksége elöször is ha ki akarod vini az országbol. aztán pedig hordozóba kell raknod. de az adott légitársaság oldalán el tudod olvasni.

http://www.petpassport.hu/ erre van szüksége elöször is ha ki akarod vini az országbol. aztán pedig hordozóba kell raknod. de az adott légitársaság oldalán el tudod olvasni.
Itt elõször is annak kell megfelelni, hogy ahova szállítod, ott FOGADJÁK az állatot. Vannak országok, ahol egy hónapos kötelezõ karantén van, tehát ha két hétre mész nyaralni, akkor "ez a változat kilõve." Emellett vannak kötelezõen elõírt és igazolt oltások, amelyeket a belépéskor igazolni kell, hogy az állat megkapta. A légitársaságnak általában túlsúly-díjat kell fizetni a feladott állatért. Amennyiben az állat nem szállítható a fedélzeten, akkor a csomagtérben, speciális, a légitársaság által biztosított szállítóeszközzel (ennek díja akár 70e Ft is lehet) szállítható, de a túlsúly-díjat ugyanúgy meg kell fizetni. Fedélzetre csak kutya és macska vihetõ fel, azonban az állat és a ketrec együttes súlya nem haladhatja meg a 10 kg-ot, mérete pedig az 56x26x33 cm-t. Az állatnak szükséges állatútlevél, valamint kétnyelvû állatorvosi igazolás, melybõl az egyik angol nyelvû kell, hogy legyen. További infó: http://www.petpassport.hu A repülõjegy vásárlásakor nyilatkozni kell az állat súlyáról, amely alapján lekérik, hogy szállítható-e az állat. 4 óránál hosszabb repülõútnál a légitársaságok el szokták utasítani a szállítást. Londonon keresztül nem szállítanak élõ állatot.
ha nem kiköltözés miatt, hanem csak nyaralás, akkor ajánlom a kutyuspanziókat, ha nem tudod kire hagyni, sokkal jobb a helyük, mint a rengeteg megpróbáltatások a repülön-idegen környezet, stb...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! Költözés miatt lenne, Írországba.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!