Találatok a következő kifejezésre: Mik a ha már (5131 db)

Mit csináljak ha már kipróbálnám a szexet de fizetőshöz nem akarok menni?

Próbáltam csajozni de valahogy nem ment, pedig azt mondták hogy helyes vagyok(nem azok akiknél próbálkoztam) 22f

Legjobb válasz: Na vajon mit csinálj... na mégis mit? Szerezz egy lánykát, de ugyan már, ezt miért kell itt megkérdezni?

Na vajon mit csinálj... na mégis mit? Szerezz egy lánykát, de ugyan már, ezt miért kell itt megkérdezni?
Nincs ingyenes verzió csak van aki konkrétan megmondja az árat
Tele van a világ k*rvákkal, sajnos.Nem fizetõsre gondolok! Nehogy már ne találj egyet.
Menj el egyhez, és a végén szaladj el, akkor már nem fizetõs lesz!
Vegyél egy kutyát... -.-
arra még nem gondoltál hogy nem csak a külsõ számít? "helyes vagyok"ez nem mindig számít én is úgy jöttem össze a párommal hogy nem igazán vonzódtam hozzá de megfogott a személyisége, megszerettem és már úgy látom hogy nincs nála vonzóbb pasi ne a külsõddel foglalkozz hanem a belsõddel
Agyturkász két karokkal várna... mielõtt te is mészárolni kezdenél.
csináld nyugodtan, ez egy kroszak DE! a lány is tudja, hogy csak ennyit vársz tõle! a testi kihasználásnak ez az egyetlen szabálya! így nem okozol kárt másokban majd elõbb utóbb megcsömörlesz tõle, és vágyni fogsz a szeretetre.. és akkor menni fog:D tényleg csak ennyi, nem kell ide semmiféle doki
A párom se találta a világban a helyét. Sorra dugta a csajokat, minden hétvégén bulizott, ivott, már többen aggódtak érte, mert másról sem szólt az élete. Régebben is voltak egyéjszakás dolgai, de akkor az egy kicsit más volt. A legutóbbi helyzetben valóban nem találta magát. Aztán találkozott velem. :) Majd leszel te még szerelmes. Mindenesetre ha úgy érzed szükséged van rá, akkor beszélgess egy pszichológussal.

Ha be vagyok indulva már napok óta, mit tegyek, ha már a maszti sem segit? L17

Legjobb válasz: "Ülj rám és méhedig betolok vmit:D" Ilyen szar dumát is rég hallottam.

"Ülj rám és méhedig betolok vmit:D" Ilyen szar dumát is rég hallottam.
Menj egy buliba, és dugj.
dobj be egy sznikerszt
Mona2 mond neked valamit?
írj :D tudok rajtad segíteni
Írj rám, küldj képet... Biztos kitudok találni valamit a gondodra... :D :D 27/F
tölts fel egy képet magadról! :D
Ez a kérdés egyértelmû provokáció :-) Elég lenne ki irnod az elérhetõséged és már is nem lenne neked semmi bajod XD
:D zsír
Ülj rám és méhedig betolok vmit:D
Csináld azt amit manapság a lányok. Menj és jól b_szasd meg magad.
Szex szex szex, szólj segitek:P
Ha a ciklusodban félidõnél tartasz, teljesen természetes ez a jelenség (meg amúgy is), és pár nap múlva el fog múlni. Amúgy meg keress egy pasit, hosszú távon jó befektetés :D
Hûtsd le magad és tanulj holnapra a suliba ;)
Állj ki strichelni. Összekötöd a kellemeset a hasznossal.
" Ülj rám és méhedig betolok vmit:D " --->ez hülye xD ha meg dughatnékod van, menny el egy buliba és dugjál az elsõ fiúval, nem hiszem hogy könyörögni kéne bármelyiknek is, ha nincs pasi de még minig viszket a puncid, masztizz addig amíg ki nem fulladsz... na ha ez se segít, akkor üsd le magad és aludjál ... ;)

Ti mit tesztek ha már nagyon kiborít a baba az állandó nyávogással?

Lányom fél évesen elkezdte az állandó nyávogását.Ahogy fél éves lett,rájött ez.Előtte nem.És 5hósan jött foga már,tehát nem az a gond.Kézben nem jó neki csak ha állok.Ülök vele,nyávog.Leteszem nyávog.Etetem,nyávog.Egyszerűen katasztrófa.Játszószékbe eszik,mert abban mindig csak akkor volt.Előre döl,les lefele,piszkálja a rezgés gombot.Megfordul benne és feltérdel,állandóan a tv-t lesi.Ha kikapcsolom,akkor a fekete képernyőt lesi.De ha a tv felé forditva etetem,akkor tuti másfele fordul megint.Pár kanál után rájön a hiszti,akkor köpköd meg feszíti ki magát a székből.Sokszor rákiabáltam már meg durvább is voltam vele,de ezt tudom hogy nem szabadna,ezért ha kezdi a cirkuszt,inkább be is teszem az ágyába lehiggadni.(Nem vertem meg soha,mielőtt valaki ilyenre gondolna...)

Legjobb válasz: mennyi idõs most? Nekem nagyon kicsinek tûnik a "nyávogáshoz"...Valamit akar...felfedezni a világot,menni...a rákiabálás és tsai tuti nem vezet sehová..Tényleg te próbálj megnyugodni,és figyelni mit szeretne...és tegyétek azt,ha menni akar,megnézni valamit,akkor vidd,ha a kezébe akar fogni valamit add oda neki..Magyarázz,h mi micsoda,mire való...Ha nem akar többet enni,ne tömd,adj neki akkor,mikor õ kéri... Nekem két éves múlt a lányom,na õ már tud nyávogni,hisztizni..Amikor nagyon kiborít én veszek egy nagy levegõt,és átgondolom,h baromira csak ront a helyzeten,ha rákiabálok vagy valami..Így le szoktam guggolni hozzá ilyenkor és a legnyugodtabb hangomon megkérem,h mondja el mi baja...NAgyon sokat kellett gyakorolnom,de mára már "profi"vagyok benne és nagyon ritkán hoz ki a sodromból..

mennyi idõs most? Nekem nagyon kicsinek tûnik a "nyávogáshoz"...Valamit akar...felfedezni a világot, menni...a rákiabálás és tsai tuti nem vezet sehová..Tényleg te próbálj megnyugodni, és figyelni mit szeretne...és tegyétek azt, ha menni akar, megnézni valamit, akkor vidd, ha a kezébe akar fogni valamit add oda neki..Magyarázz, h mi micsoda, mire való...Ha nem akar többet enni, ne tömd, adj neki akkor, mikor õ kéri... Nekem két éves múlt a lányom, na õ már tud nyávogni, hisztizni..Amikor nagyon kiborít én veszek egy nagy levegõt, és átgondolom, h baromira csak ront a helyzeten, ha rákiabálok vagy valami..Így le szoktam guggolni hozzá ilyenkor és a legnyugodtabb hangomon megkérem, h mondja el mi baja...NAgyon sokat kellett gyakorolnom, de mára már "profi"vagyok benne és nagyon ritkán hoz ki a sodromból..
Szia! Az én fiam is 9 hónapos és most pár napja kezdett "nyávogni", eléggé idegesítõ, de próbálok higgadt maradni. Igazából nem is nyávog, hanem üvölt, ha el merek menni a közelébõl, legyen az az 1 méterre fekvõ mosogató, vagy a fürdõ. Elég hisztis is lett, ordít, mert nem engedem, hogy megrágja a kábeleket és hogy püfölje a számítógépet. Csapkod, ki akarja kaparni a szemem, az összes anyajegyem potenciális célpont, le akarja szedni az összeset. Ráadásul segítségem nulla, az apja 300 km-re dolgozik, hétvégente jár haza és érdekes, hogy olyankor nem ennyire kezelhetetlen, sõt, olyankor egy áldott jó gyerek. Extra nehéz, de hát ez van, mit tudunk csinálni? Várjuk, hogy teljen az idõ.
Aha! Ha 9 hónapos, akkor szeparációs szorongása van. Olvass utána, rengeteg írás van fönt a neten, röviden csak annyit, hogy most függetlenedik igazán, de azt hiszi még, hogy te is õ vagy és ha elmész, nem érti a dolgot és kétségbeesik. Ebben a korban még azt hiszik, hogy egyek az anyukájukkal. Sovány vigasz, de soha senki nem fog úgy szeretni, mint ahogyan õ szeret téged. Egyszerûen te vagy a mindene, lelkileg és fizikailag is. Ha kamaszodik, majd visszasírod ezt az állapotot. Egyébként általában 1 hónap alatt elmúlik, mert ennyi idõ alatt kellõ számú ismétlõdés révén rögzül bennük, hogy anya úgyis visszajön. No meg az is, hogy : Jééé, anya nem én vagyok! Kitartást, és szeresd nagyon. Baba korodban te is így mûködtél ám! :) Ne félj, ez teljesen normális viselkedés.
Mennyi idot vagytok kinn? A fogacskak nem csak akkor kinozzak amikor "latod" hogy dudorodik es feszul. Azok olyan szemet mod tudnak jonni gyerekeknel, hogy nem is latod csak azt, hogy a kicsid mar megint csak "nyavog". A kiabalassal semmit sem ersz el max annyit, hogy leadod a faradt gozt....o meg kicsi! Most mit irjak? Vidd ki, faradjon el! Pancsoljatok, enekelj neki stb. Tudom, hogy nem konnyu! Biztos egyedul is vagy. Probald meg ne szemelyes ellenkezesnek venni amit csinal. Kapcsold ki a tv-t es vidd ki a gyereket!
A nagy fiam 11hónaposan kezdte. Elsõ baba volt, sok idõ, sok türelem. Aztán rákezdett a földhöz vágom magam produkcióhoz. Egyszerûen leöntöttem egy pohár vízzel. Ezt 3x játszottuk el , és soha többet nem csinálta. A kisfiam most 9 hónapos. Még nincs kifejezetten hisztije, de mint afféle férfi ha nem jó a közérzete akkor nyafog, bújik. Namost, van h elfogy a türelmem. 2 gyerek, fõzés, mosás, háztartás- senkinek sem ismeretlen. Én egész egyszerûen kibírom amig a férjem hazajön, majd ha "csak" annyi idõre is amig elmegyek bevásárolni, de lepasszolom. Ennyi idõ elég nekem , hogy helyre billenjek :) Kikapcsolok, zenét hallgatok a kocsiban, csak egyedül vagyok és ennyi elég. Sok, sok türelem. Sajnos Õ még csak így tudja magát kifejezni :)
Talán azért "nyávog"állandóan, mert érzi rajtad hogy ideges vagy.Elõször magadat kell lenyugtatni aztán majd megnyugszik õ is.
Nálunk is ez volt, kb 1 éves korában múlt el. Addig nem lehetett semmit csinálni, mosogatásnál húzta a nadrágomat, hogy figyeljek rá, mindenre ment az "aaaajaaa-aaaajaaa". Sétáláshoz a hordozást nem próbáltad még? Talán segít. A kiabálás biztosan nem vezet jóra, mert bár megijed, talán abba is hagyja, de a bizalmát is elvesztheti benned. Türelmesen kell neki magyarázni, hogy mit szabad, és mit nem. Mutatni neki a dolgokat, hogy mi mire való, hogy kell használni. A kajáról meg annyit, hogy adj neki addig, amíg el nem kezd köpködni. Ha egykét ilyen alkalom után elveszed, tudni fogja, hogy ha enni akar még, akkor nincs köpködés, meg forgolódás. Etetõszékben etesd, lehetõleg az asztalnál, így megszokja, hogy ilyenkor nem játék van, hanem kaja. Esetleg kanalat adj a kezébe.
Szerintem mindenkit idegesít a gyereke néha és a beszélni még nem tudó babák sokszor kötnek ki valami ismétlõdõ hangnál a mutogatás mellé (az enyém pl. mindenre azt mondta: "eeeeee" napjában ezerszer, de örülj neki, hogy nem sikít, olyat is hallottam már). A fogaik nem egyforma fájdalommal is jöhetnek, általában a szemfogak és a rágófogak vagy ha egyszerre több is jön, jobban megkínozzák õket és ez akár 3 éves korig is eltarthat szakaszokban. A tévéhez még mindenképp kicsi és magaddal is kiszúrsz, ha evés közben rászokik a szórakoztatásra. Pár nap és nem fogja keresni benne a képeket, ha kikapcsolva marad. Ez egy ilyen korszak, mindent magyarázni kell, állandóan haptákban állni, persze hogy fárasztó. Néha próbáld meg kívülrõl látni magatokat és nyugodt, okos felnõtt maradni... - kitartás.
A kérdező hozzászólása: Egyébként jön foga most, csak azért írtam, hogy az elsõ 4-el se volt gondja, mert sose sirt fel álmában sem, nem volt étvágytalan se.Most jön felül még kettõ neki, de õ olyan dolgoknál kezdi el a nyávogást, ami pl nem sikerül neki, vagy ha koppan a feje.Vagy ha porszívózok, ordit és szalad utánam.Mindenhová mászik.Hálisten jó alvó, jó evõ, nem lehet panaszom rá, csak kissé nehezen tûröm a nyávogását.
A kérdező hozzászólása: 9hónapos.Alapból nem vagyok ideges, ha elkezdi a nyávogást fél pillanat alatt fel tud bosszantani.Nem tudom lepasszolni senkinek egy bolt erejéig sem, mert egyetlen rokon van a közelben, de a város másik felén és idõsebb is már.Aztán mivel a kicsi máshol nem alszik (barátoknál is van baba és babaágy ) igy mire átsétálok vele oda, legalább 1óra, mig vissza az még egy.Megpróbálok vele akkor elmenni ide-oda, csak a babakocsit se tûri.Menni nem tud még, kézben vinni nehéz lenne, mivel kb 9, 5kg és még a kocsit is tolni...Ha nem éhes, nem tömöm.Nyitja a száját mindig és eszik, de pár kanál és kiabál, mert menne tovább a dolgára.
Mennyi idõs? Nálunk is volt ilyen, én próbáltam a figyelmét elterelni. Nem könnyû, de idõvel elmúlik. Gorombáskodni nem szabad, csak határozottan azt mondani: Nem szabad! Babakocsiban is nyugtalankodik?
A kérdező hozzászólása: Nem hinném, hogy ez szeparációs szorongás, mert 3hónapja nyávog már.És mer aludni egyedül, csak simán jön utánam ha nem lát, de nincs gond az alvásával pl és a sötéttel se.

Mit tegyek ha már nem kívánom a férjemet?

A férjemmel 14 éve vagyunk házasok, neveljük két kisfiunkat. Az elmúlt 3 évben nem érzek iránta vonzalmat. Nem szeretek vele együtt lenni és ezt már ? is a fejemhez vágja. Havi egy, két alkalomnál nincs több pedig ? minden héten szeretné és álltalában csak ? telyesít. Megcsalni nem akarom. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát ez nehéz dió, de valami oka csak van!!!Nem félsz, hogy ha így folytatod, akkor meg fog csalni?Abba belegondoltál, hogy az hogy esne neked?Higéniai okok, vagy lelki okok, valhol itt kezdj kutakodni szerintem.Mégis próbáltad ezt vele megbeszélni?Jó, jó tudom, hogy az ember lánya nem fog az ura elé állni és azt mondani neki, hogy :Apukám én már nem kívánlak téged., De azért csak mondasz neki valami kifogást.

Ha szeretitek egymást akkor szerintem lehet javítani a dolgokon.De errõl nem írtál semmit.A leírásod alapján a kicsi születése után nem rendezõdött a szexuális életetek. Nem lehet, hogy túl sokat dolgoztok, neked a gyerekek...stb. Ebbe annyira bele lehet fásulni, nem is tudja aki nem volt gyesen.Fõleg, ha a Te férjed is reggeltõl estig dolgozik mint sokunké.Üljetek le megbeszélni a dolgot, csak így tudtok változtatni rajt.Ne várd meg amíg tényleg megcsal, mert az fájdalmas lesz, és kiszámíthatatlan a kimenetele.Próbáljatok többet kettesben lenni, menjetek el szórakozni, randizzatok, vegyetek ajándékot egymásnak, gyertyafényes vacsora...stb.A lényeg, hogy valahogy mozdítsátok ki a kapcsolatotokat az egyhangúságból.Persze mindennek csak akkor van értelme, ha megvannak a megfelelõ érzelmek.Ha nem szeretitek egymást, vagy csak egyoldalú, akkor sajnos marad a válás. Remélem nem így van, és rendbe tudjátok hozni. Minden jót, sok sikert hozzá.
Hát ez nehéz dió, de valami oka csak van!!!Nem félsz, hogy ha így folytatod, akkor meg fog csalni?Abba belegondoltál, hogy az hogy esne neked?Higéniai okok, vagy lelki okok, valhol itt kezdj kutakodni szerintem.Mégis próbáltad ezt vele megbeszélni?Jó, jó tudom, hogy az ember lánya nem fog az ura elé állni és azt mondani neki, hogy :Apukám én már nem kívánlak téged., De azért csak mondasz neki valami kifogást.
1 ismerosom hasonlo cipoben jart. elmentek szexual pszihologushoz. 1ik feladatauk az volt h kellett gondolkozzanak h milyen fantaziuajuk van.mind2en jottek 1 otlettel amit a masik megcsinalt. es olyan is volt h 1 bizonyos ideig (azt hiszem 2 het volt, de ez toltelek fugg) nem volt szabad 1mashoz erni. semennyire. se oleles, se puszi, se szex. a tiltas iszonyuan felcsigazta oket. mikor lejart a "probaido" egymasnak estek :) remelem tudtam segiteni. ne add fel!!
Szerintem gondolkozz, becsuld meg amitek van, es orulj, hogy egy rendes ferjet fogtal ki, van 2 szep gyereketek. Csak a szex miatt ne akarjal elvalni, ne gondold, hogy massal orokke szerelmes lennel. Mindenkinel elmulik a szerelem, es megmarad a szeretet. Akarjad megmenteni a hazassagot, akarjad!!! Ugy mint a ferjed.
Nem is kell megcsalnod, majd megteszi õ helyetted. Az volna a legtisztességesebb ha elválnátok. Viszont ha még szereted és meg akarod menteni a házasságodat, akkor érdemes lenne szexuálpszichológushoz mennetek, mert ez így nem lesz jó. A férjed szerintem már elérte a tûréshatárát.
A kérdező hozzászólása: Minketten 30 évesek vagyunk, gyerekek pedig 3, 7. Szerintetek pozitív változás várható a szexuális életünkben?
A kérdező hozzászólása: Ezeken már mind túlvagyunk, sok mindent meg próbáltunk, õ is én is. Sajnos elhidegültem tölle. Õ azt mondja hogy még mindig szerelmes. Én is szeretem de már nem úgy mint rég. Félek, hogy emiatt egyedû maradok a gyerekekkel, de ha jönne valaki az életembe, lehet hogy belemennék hiszen én is szeretnék még egyszer az életbe szerelmes lenni.
Hány évesek vagytok? És a gyerekek mekkorák?
A kérdező hozzászólása: Csak annyit mondok neki , hogy én már nem kívánom a szexet annyira mint õ. Elõfordúlt egyszer, hogy nekem végig csinálta és utánna már nem akartam vele foglalkozni. Másnap megint probálkozptt de lerendeztem annyival, hogy nekem tenap már elég vólt.
Sajna szerintem a férjed érzelmei is kezdenek kételkedni, ha hagyta, hogy miután téged kielégített te ne foglalkozz vele.Én tuti nem tudnám az uram elkergetni álló farokkal, mert azt õ nem hagyná, fõleg miután velem végzett.

Mit csináljak ha már többször leborotváltam a szőrt a karomról? Már sose lesz sima? Ha gyantázom akkor is borostás marad?

Legjobb válasz: végleges szõrtelenítés...minnél jobban borotválod vagy epillálod annál erõsebb lesz a szõrzeted.

végleges szõrtelenítés...minnél jobban borotválod vagy epillálod annál erõsebb lesz a szõrzeted.
ha gyantázod akkor nem lesz borostás, mivel kihúzod az egész szõrszálat, és vékonyodni is fog idõvel. szerintem jobb ha gyantázod, nem borotváld.
gyanta vagy epilátor.
az utolsó válaszadónak nincs igaza, mert az epilátor egyáltalán nem erõsíti a szõrt. sõt inkább gyengíti.

Mit csináljak ha már a vizet is kihányom?

Elkaphattam vmi fertõzést és reggel óta megy a hasam meg hányok.... :( és nemcsak a keksz de a víz is visszajön már.

Legjobb válasz: Voltál orvosnál és onnan tudod, hogy fertõzés, vagy tippelgetsz, és otthon kúrálod magad? Ez akár szalmonella is lehet, akkor viszont kiszáradsz. Mondjuk ilyen szintû hasmenés hányás esetén mindenképpen el kéne menni dokihoz, akkor is ha esetleg voltál már, mert a folyadékot ha máshogy nem, infúzióval pótolni kell.

Voltál orvosnál és onnan tudod, hogy fertõzés, vagy tippelgetsz, és otthon kúrálod magad? Ez akár szalmonella is lehet, akkor viszont kiszáradsz. Mondjuk ilyen szintû hasmenés hányás esetén mindenképpen el kéne menni dokihoz, akkor is ha esetleg voltál már, mert a folyadékot ha máshogy nem, infúzióval pótolni kell.
A kérdező hozzászólása: Reggel kezdõdött meg nem voltam orvosnál. Lehet elmegyek ügyeletre...
Doki ad egy injekciót meg mellé dietázz, ennyi.
velem is volt ilyen igyál vizet vagy izesitsd minimálisan szörpel azt jobban esik kihányni és amig hánysz ne egyél szilárdat igyál hányás után közvetlen 3dl vizet az segit megint hányni és nem csak öklendezel ha nem gyogyulsz 1-2 napon belül akkor orvos de azért utána is érdemes menni vizsgálatra

Mit csináljak, ha már betegesen nézem a többi lányt, hogy ők milyen szépek?

18 éves lány vagyok. Nagyon csúnyának érzem magamat.(Előre leszögezném, képet nem szeretnék küldeni, se feltenni.) 14 lehettem, amikor az akkori legjobb barátnőm közölte, csak úgy, hogy szerinte nem vagyok szép. A fiúk alig figyeltek fel rám, ahogy mindenki csajosodott. Volt,a kinek szerelmet vallottam, mert egyértelműen küldte a jeleket, és kikosarazott...mígnem jött a barátom! Megismertem, gyönyörűnek látott, és ez növelt valamelyest az önbizalmamon(persze még mindig mínusz az önbizalmam, mert ez kiskoromból fakad, így magamban kell rendeznem). A barátom egy idő óta viszont nem bókol már annyit, mint régen. Facebookon mindig nézem a szebbnél szebb lányok képét, hogy hogy lehetnek iylen gyönyörűek? Hiába próbálom elfogadni magam, külsőre nem vagyok olyan, mint amilyen szeretnék lenni, és nem is leszek soha. 14 évesnek nézek ki és csúnyának. Voltak napok, amikor szépnek láttam magam,de az önbizalomhiányom odáig fajult, hogy nem merek egyedül vásárolni, nem merek ránézni az utcán az emberekre, mert én nem vagyok olyan szép, mint ők. Vannak csúnya lányok is, akik olyan nőiesek, hogy megszépülnek. Mi lenne a legjobb megoldás számomra?Járok pszichológushoz, nem ebben a témában, de tudja ezt is. Ami régen az ideálom volt, hogy hogy akarok kinézni, az nem lehet, mert ahhoz szét kellene, hogy roncsoljam a hajamat(most göndör/hullámos). Mostmár kezdem megszeretni, de akkor sem vagyok szép! Nem tudom elfogadni.:(

Legjobb válasz: Van barátod is, akkor meg minek hisztizel... Még, ha soha nem lett volna senkid, akkor megértem.

Basszus, legalább van barátod... Valamiért veled van, és szeret téged.
Van barátod is, akkor meg minek hisztizel... Még, ha soha nem lett volna senkid, akkor megértem.
Nem, nem vagy csúnya. Fiatal vagy és lány. Többség aki ÁTLAGOS így érez, ha bevallja ha nem. Minden nõ lesi a másik nõt. Ez genetika, szokj hozzá. Koncentrálj a jövõdre. Szakma, háziasság, hûség a kapcsolatokban. Ha ezekben már sikeres vagy, még ha valóban csúnya lennél is, ÉRTÉKES leszel. Értékeld magad.
Én sem értem ezt a panaszkodást. A VALÓBAN csúnya arcszerkezettel rendelkezõ embereknek sokszor barátjuk sincs talán 30-as éveikig sem, vagy azután sem, de ami rosszab, hogy a munkaerõpiacon is óriási hátránnyal indulnak. A"csúnya" alatt nem azt értem, hogy göndör a haja...jesszus
Szerintem annyira csúnya nem lehet senki, hogy így gondolkozzon. Próbálj sminkelni, ez adhat önbizalmad! Ha pedig jársz pszichológushoz, felhozhatnád ezt a témát is, biztosan tudna segíteni. Sok sikert!
Nem tudom, hogy anyagilag megengedheted-e magadnak, de egy új frizura, sminktanácsadás, új ruhák lehet megoldanák a dolgot. Ami még nagyon hatásos, ha elmész egy profi fotóshoz, aki megmutatja Neked mi lakozik benned. Van egy oldal, a Taaz.com (angol nyelvû, de nem bonyolult-és ingyenes)erre ha feltöltesz képet, kipróbálhatsz sminkeket magadon, meg frizurákat.
küldj képet privátban (bács megyében lakom)
A kérdező hozzászólása: 14/L. Biztos vagyok benne, hogy a felfogásunk kihat a kisugárzásunkra, szóval valahogy megkellene próbálnunk változtatni rajta!:)
A kérdező hozzászólása: Ne haragudj, de tényleg nem szeretnék senkinek se küldeni képet!:)
En is igy vagyok vele. 14/L Kivancsi vagyok a valaszokra. :(
A kérdező hozzászólása: Igazatok van, köszönöm a válaszokat!:) Igen, van barátom, aki sokat segített, és nagyon szeretem! De írtam is, hogy az alapprobléma már kiskorom óta mevan, így ezt nem a barátom fogja rendbe hozni, hanem nekem kell. Nem sajnáltatom magamat, meg nem hisztizek, tényleg úgy érzem, hogy csúnya vagyok, amióta meg a barátom nem bókol úgy, mint régen, azóta mégjobban. Viszont tényleg sokat segített! Utolsó, neked is köszönöm.:) Igyekszem azokat megvalósítani! És tudom, hogy sok nõ viselkedik így, engem aggaszt az, hogy már én is..:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!