Találatok a következő kifejezésre: Mik a ha gond van egy (90 db)

Mik a jelei, ha gond van egy baba székletével?

Két napja forralt vizet+ Hipp almalevet iszik ebben a nagy h?ségben. Ma 3* is kakilt és nagyon híg, vízszer? a széklete és nyálkás. Amúgy semmi baja, vigyorog. Ez a sok folyadék miatt lehet?6 hónapos

Legjobb válasz: Nincs semmi baj, csak így reagál az újdonságra. Kicsit meghajtja. Ha betegség miatt változik meg a baba széklete, azt nem tudod összetéveszteni! És a közérzete is rossz lenne,stb. Jó babázást!

Nincs semmi baj, csak így reagál az újdonságra. Kicsit meghajtja. Ha betegség miatt változik meg a baba széklete, azt nem tudod összetéveszteni! És a közérzete is rossz lenne, stb. Jó babázást!
Ha kigyullad a hibajelzõ lámpa, akkor hibakódot is tárol, ki kell olvasni, hátha segít.
ez így zavaros : " ha lenyomok egy billentyût nem mozog a kurzor." de nem is kell neki
A kérdező hozzászólása: Mért ne kéne? Tegyük fel játszok valamivel... amiben a billentyûkkel kell irányítani esetlegesen a karaktert és az egérrel lövök stb... De az egér nem mozog, mert nyomok egy billentyût, te hát így az egész veszett ügy. Ez elõtt tökéletesen mûködött.
A kérdező hozzászólása: Vagy éppen ha lenyomok egy billentyût utána pár másodpercig nem tudok semmit kezdeni az egérrel, mert nem mozog.


Egyik szál megvan szakadva. S amikor mozgatod érintkezik.
A kérdező hozzászólása: Ezt mivel tudom megoldani?
Szerintem is kontakt hiba.Szét kell szedni vagy az egyik felétõl vagy a másiktól és egy alapos vizsgálattal fel kell deríteni cm.-rõl cm.-re hogy hol van a hiba. Amennyiben ér annyit akár a vezetéket is ki kell majd újra cserélni. Azt te döntsd el hogy marad mert márkás vagy dobod mert pótolható. Garancia már nincs rajta?

Van egy Samsung Omnia I900-as pdam! Azt a panelt amin a kamera bekapcsoló gomb és a hangszóró is van egy szalagkábel köti össze a főpanellel! Ha csatlakoztatom a szalagkábelt nem tudom bekapcsolni! Mi lehet a gond?

ha kihúzom a kábelt bekapcsol de a fent emlitett dolgok nm müködnek! A probléma egyikpercr?l a másikra jött elö ete még ment reggel már nm kapcsolt be a telefon! Ha tud valaki kérlek segítsen! Köszi el?re is !!!! Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Igazából a kettõ együtt kompletten a "fõ" panel, ami az alaplap, csak helytakarékossági és elhelyezési szempont miatt egy flex kábel köti össze a két felet. Ha tudod, akkor cseréltesd a flex kábelt, vagy komplett alaplap csere lesz a vége.

Igazából a kettõ együtt kompletten a "fõ" panel, ami az alaplap, csak helytakarékossági és elhelyezési szempont miatt egy flex kábel köti össze a két felet. Ha tudod, akkor cseréltesd a flex kábelt, vagy komplett alaplap csere lesz a vége.
A kérdező hozzászólása: Én is erre gondoltam csak az a gáz hogy 9 és 17 ezer egy olyan kábel ahogy én néztem!
A kérdező hozzászólása: Csere garis, tegnap cseréltettem
95 %-ban szoftverhibás vidd szervízbe
A Hyundai-hoz hasonló Teszkós szarokat nem szabad megvenni! Rengeteg a szoftver hibás belõlük!
A kérdező hozzászólása: Opsz csak 1 mi lehet a gond :) Szval a töltõ nem hp de 19V és 4, 74A ami kell a gépnek. Ezenfelül ha kihúzom halkan sípol a töltõ.
Kapott folyadékot a gép?
A kérdező hozzászólása: Nem tudok róla érte e folyadék vagy sem.Használtan vásároltam.De nem a gép zizeg hanem a töltõ, és csak akkor ha nincs bedugva a gépbe.
Amikor megvetted, akkor is volt ilyen gondja, vagy csak nemrég kezdõdött?
A kérdező hozzászólása: Nos, tudtam a problémáról.Még nagy gond nem is lenne, csak azt találom érdekesnek, hogy töltõ nélkül akkuról nincs semmi hiba.Esetleg az usb gondokra egy pcmci kártya megoldás lehet ami ad úesbét? :) Esetleg egy új töltõ?Vagy laptop hiba? A töltõ hibára csak a sípolás miatt gyanakodnék.. Szerinted?

Mi van olyankor a motorommal hogyha a légszűrő rajta van a karbin és nem bír felpörögni de ha leszedem meg felpörög mint az állat és a légszűrőm egy darab cső a végén egy harisnyával. Mi a gond?

Legjobb válasz: Az lehet a gond, hogy túl nagy a légszûrõd áramlási ellenállása vagy túl nagy a fõfúvóka. A darab csõ, végén a harisnyával nem ideális légszûrõnek, a gyári megoldásoknál sokkal nagyobb szokott lenni a szûrõfelület, hogy könnyebben lélegezzen a motor azon át. De ha kicsit kisebbre cseréled a fõfúvókát, lehet, hogy megjavul a motor. Valószínûleg légszûrõ nélküli üzemre lett beállítva a karburátor és ha fojtja a légszûrõ, túldúsul a keverék. Ezt könnyû ellenõrizni: bemelegíted a motort, felszereled a légszûrõt, beindítod és járatod egy darabig. Ha kormos a gyertya, akkor sok a benzin. Ha meg légszûrõ nélkül szép a képe, akkor meg is van a hiba.

Az lehet a gond, hogy túl nagy a légszûrõd áramlási ellenállása vagy túl nagy a fõfúvóka. A darab csõ, végén a harisnyával nem ideális légszûrõnek, a gyári megoldásoknál sokkal nagyobb szokott lenni a szûrõfelület, hogy könnyebben lélegezzen a motor azon át. De ha kicsit kisebbre cseréled a fõfúvókát, lehet, hogy megjavul a motor. Valószínûleg légszûrõ nélküli üzemre lett beállítva a karburátor és ha fojtja a légszûrõ, túldúsul a keverék. Ezt könnyû ellenõrizni: bemelegíted a motort, felszereled a légszûrõt, beindítod és járatod egy darabig. Ha kormos a gyertya, akkor sok a benzin. Ha meg légszûrõ nélkül szép a képe, akkor meg is van a hiba.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!