Találatok a következő kifejezésre: Mik a ha gond (638 db)

Angliaban dolgozom es 9 hetes vagyok. Mikor hivnak uh-ra? Itt ugy tudom 12 het korul. Mi van ha gond lesz a babaval? Akkor is megkell szulnom? Honnan tudjam hogy minden rendben?

Meg senki sem vizsgalt meg itt azt mondjak hogy ez a normalis!!

Legjobb válasz: Akkor bizál benünk azért kicsit fejletteb világ az övék mint a miénk vagy?ezt te tudod megitélni te vagy ott ,de hogy megnyugodj gondolj arra hogy anyukádnak nem csináltak uh-t mégis szépp és egézséges anya lett belöled:)

Akkor bizál benünk azért kicsit fejletteb világ az övék mint a miénk vagy?ezt te tudod megitélni te vagy ott , de hogy megnyugodj gondolj arra hogy anyukádnak nem csináltak uh-t mégis szépp és egézséges anya lett belöled:)
Szia! en is Angliaba vagyok es mar jovo7en kene jonni a babanak. 2x voltam ultrahangon, es meg 1x sem vizsgaltak ki, pedig volt olyan, megkerdeztem, nem e mehetek, mert kevesebbet mozgott a babam, mint szokott, aztan elkuldtek ekg vizsgalatra. mig halljak, hogy rendesen ver a szive, ultrahangra nem kuldenek. a tesztekbol, amiket csinalnak minden alkalommal, mikor mesz a midwife-hoz, abbol kiderul, hogy van e valami baj, meg ha te ugy erzed, hogy valami nincs ugy, ahogy kene, aggodsz, akkor csak tudasd veluk. nyugi, rajonnek, ha valami gond lenne. De remelem nem lesz semmi problemad a terhesseg alatt. minden jot

Nagy gondba vagyok nem tudom hogy igaz e? Kinek mi a véleménye? Mit válasszak ha lehetséges?

Császáros voltam és még van kb 3-4 hetem hogy meg császározzon az orvosom.Az elsõ császár sürgõsségi volt nem én kértem gerincbe érzéstelenítettek de nagyon sokadjára sikerült nekik eltalálni azt a pontot csak dobálgatták a véres tûket mellém hogy ez sem sikerült ez sem.....

Legjobb válasz: Most más fogja beadni az érzéstelenítõt, és valószínû nem lesz semmi gond. Csak gondolj bele, nem mindenki tud rendesen vért venni sem. Ne aggódj, nem lesz semmi baj.

Most más fogja beadni az érzéstelenítõt, és valószínû nem lesz semmi gond. Csak gondolj bele, nem mindenki tud rendesen vért venni sem. Ne aggódj, nem lesz semmi baj.
Hat nekem lehetett választani. Igaz, en az érzéstelenitest választottam. A szobatarsam az altatast. O ébredés utan majd megõrült a fájdalomtól, en jol el voltam, mivel az érzéstelenítés lassan szûnik meg, altatás utan viszont azonnal érez az ember. A babákat mindkettõnknek hatkor hoztak eloszor. Ot délben mûtöttek, engem háromkor.
Szerintem ha ennyire félsz akkor inkább az altatást válaszd. Bár tényleg egyáltalán nem biztos, hogy most is gond lesz...
Azért mert az elsõ így sikerült nem feltétlen, hogy a második is így fog.... vannak ám bõven kifejezetten ügyes anesztesek. Nálam is elõfordult, hogy az eddigi kb 30 vérvételbõl egyszer sikerült egy olyat kifognom aki miatt hetekig orbitális bevérzés volt a kezemen.
Az altatásnak sokkal nagyobb a rizikója, mint az epidurálnak. Ez a rizikó mind anyai, mind a babai oldalról értendõ! Tehát sokkal több a szövõdmény, komplikáció. Ezt ok nélkül nem kellene bevállalni. Most már két gyerekért felelsz! Sürgõsségi császárnál kapkodtak, ezért valószínûleg rosszabbul is sikerült a szúrás. De azon kívül, hogy párszor próbálkoztak, nem történt semmi. Engem is többször böktek, mert rossz a gerincem, de eszem ágában sem lenne altatást kérni ezért. Nem szabad kockáztatni feleslegesen.

Mi a gond akkor, ha nagyon nehezen megy be egyesbe a váltó?

Csak egyesbe megy be nehezen, kifelé, meg minden más sebességbe teljesen normális. Nincs semmi hangja mikor váltok, meg semmi más "tünet", csak ez. Mitől van ez? Szabad így közlekedni a kocsival, vagy csak az első szervízig?

Legjobb válasz: Ha áll az autó akkor beveszi az egyest gond nélkül? És csak ha az autó gurul akkor veszi be nehezen? Mert ha igen, akkor nincsen szinkronizálva az egyes.

Ha áll az autó akkor beveszi az egyest gond nélkül? És csak ha az autó gurul akkor veszi be nehezen? Mert ha igen, akkor nincsen szinkronizálva az egyes.
Például nagyon lent fog, nehezen tudsz váltani, recseg-ropog a váltó, csak sokadszorra tudod berakni a kívánt fokozatba. És ha ez sokáig így marad, akkor egyrészt szétesik a kuplung, másrészt meg a váltó is bánja.
A kérdező hozzászólása: Mik a jelei, ha ennyire kopott a kuplung? Gondolom az eddigi kérdéseimbõl látszik, hogy holnap nem fogom szétszedni és megnézni.
Ha a kuplung túl kopott akkor jobb minél hamarabb cseréltetni. Van rajta egy kopó felület, ha az lekopik a szegecsekig(azok tartják a fémen a kopófelületet)akkor azok szétszedik a nyomólapot. Amit szintén cserélni kell. Az meg a másik hogy ha idáig jutsz akkor lehet hogy a város közepén megáll az autó és onnan saját erejébõl nem fog továbbmenni...
A kérdező hozzászólása: És ha nem emel ki rendesen a kuplung akkor egybõl szerelõ, vagy azért használhatom? Lehet olyan, hogy a város közepén szétesik alattam ?
Mivel az egyes nincs szinkronizálva, ezért ha nem emel ki a kuplung nehezen veszi be. A többi fokozat a szinkron miatt könnyebben kapcsolható (sõt kuplung nélkül is beveszi a szinkronizált fokozatokat). Nem kell, hogy recsegjen, csak épp nehezen veszi, ha nem old szét rendesen. Mondjuk ilyenkor alacsonyan is fog a kuplung.
Ha nem emelne ki rendesen a kuplung, azt a többi fokozatnál is érezni lehetne, inkább váltóhibának tûnik.
Nézz egy váltóolaj szintet leggyakrabban ez a ludas. Vagy a váltó rudazatának csuklói koptak el.
A kérdező hozzászólása: Kuplung lehet a ludas? Látatlan valaki azt mondta, de nincsen az a rastogó hang, mint mikor valaki kuplung nélkül vált.
A kérdező hozzászólása: Francia sajnos...Mindig is utáltam a váltóját, de most már nagyon tré. Egyébként állóból is nehezen veszi. Álló helyzetben is ez van.
Francia autó?
Közlekedni lehet vele, elvileg az autónak kettesbõl is indulnia kell, ha bekrepál az egyes, de azért jobb, ha megnézeted szerelõvel.
A kérdező hozzászólása: Nem, semmi ilyen nincs, csak az egyes megy nehezen. Hang olyankor sincs semmi, és minden más fokozat megy rendesen. Lehet hülyeség, de ha a kuplung nagyon kopna, annak szaga is lenne, nem? Anno mikor tanultam vezetni, pont cserés volt már az oktató kocsijában, de egy utolsó órát még vezettem vele, és akkor végig az a jellegzetes szaga volt.

Mit jelent, ha 31 hetesen 2cm-re rövidült a méhnyak? Nagy gond?

Legjobb válasz: Szia.Nekem is ilyen,de nem gond!!!:)Az orvosom mondta...

Szia.Nekem is ilyen, de nem gond!!!:) Az orvosom mondta...
Nekem a 30. héten mondta, hogy már 2000 (és a baba befordult), csak annyi tett hozzá, hogy legalább a 36. hétig pihenjek egy kicsit többet fõleg fekve (járkálástól, üléstõl tovább rövidülhet). Most 34 hetes vagyok, csütörtökön megyek dokihoz, kíváncsi leszek, hogy áll.
A kérdező hozzászólása: Kedves második! Mi volt a dokinál? Minden rendben?
A kérdező hozzászólása: Még egy kérdés: Téged eltiltott a szextõl? Köszi, ha írsz!
2. vagyok. Most már 2100 és azt mondta nagyon kemény a hasam. Sok pihi és magnézium még 2 hétig 35 hetesen ctg. Szex? Igazából nem is kérdeztem 2000-nél, mert a férjem nagyon félt minket, én meg annyira nem erõltetném...tehát ezt igazán nem tudom. Most 2100-al már biztos nem jutna eszünkbe sem.

Azt szeretném, ha valaki elmagyarázná nekem, mi a gond egészen pontosan a szteroidos kenőccsel? Az orvos nem válaszol egyértelműen, a körülöttem lévő anyukák pedig csak sikítoznak, hogy "Úristen! Szteroidos kenőcs? "

Mi a gond vele tulajdonképpen? Az orvos nem ad egyértelm? választ! Az anyukák sem tudják igazából, csak azt tudják, hogy az valami miatt fekete bárány! De miért?

Legjobb válasz: A szteroid az egy hormon, ami a bõrön keresztül felszívódik a kenõcsbõl. Ezért adnak a piciknek minél kisebb szteroid tartalmút(%- ban van meghatározva.)Gondolom a babádról van szó. Ha orvos javasolta és betartod a haszn. utasításban szereplõ dolgokat nem lesz gond.(Ne használd sokáig, ne nagy felületen és tilos lefedni a bekent bõrfelületet.)A haszn. utasításban megtalálod a mellékhatásokat is, ha kíváncsi vagy miért hüledeznek az anyukák. De ha normálisan használod nem lesz gond.

A szteroid az egy hormon, ami a bõrön keresztül felszívódik a kenõcsbõl. Ezért adnak a piciknek minél kisebb szteroid tartalmút(%- ban van meghatározva.)Gondolom a babádról van szó. Ha orvos javasolta és betartod a haszn. utasításban szereplõ dolgokat nem lesz gond.(Ne használd sokáig, ne nagy felületen és tilos lefedni a bekent bõrfelületet.)A haszn. utasításban megtalálod a mellékhatásokat is, ha kíváncsi vagy miért hüledeznek az anyukák. De ha normálisan használod nem lesz gond.
Sokféle szteroid van, nem biztosan igaz mindegyikre amit írtam, de mindenesetre szerintem mindegyiknek van vmilyen típusú hormonhatása. Egy fejlõdõ, növekvõ gyereknél biztosan nagyon érzékeny a hormonális egyensúly, hisz többek között a hormonok irányítják mi milyen mértékben, irányba fejlõdjön, nõjön-ebbe belekutyulni veszélyes. Szerintem alkalmi st.-os kenõcs használat még nem a világvége, de jobb vigyázni. 1.
A szteroidos krém felszívódik a bõrön keresztül, és a májat károsíthatja(nagy mennyiségben)de ha az orvos írta fel akkor nem lesz semmi baj!Én a bõrgyógyászaton jártam így hogy elmentem mert rettentõen kijött az ekcémám, és már sok homeopátiás szert kipróbáltam de hiába.olyan krémet szerettem volna amit lehet szoptatás alatt használni, de a bõrgyógyász nem volt túl meggyõzõ számomra, így megkérdeztem a gyerekorvost.Õ azt mondta hogy nagyon nagy bõrfelületet kell bekenni ahhoz, hogy a babámnak baja legyen tõle!Ha a doki írta fel akkor nyugodtan használd, semmi baja nem lesz a babádnak tõle!
Mi is használunk szteroidos krémet ekcémára, a bõrgyógyász azt mondta csak 5 napig használjuk és elmúlik, utána mást írt. Erõs hatásos szer, de ha betartod amit mondanak akkor nem okoz problémát, inkább használd ha orvos mondja õ tudja miért írja fel, mintsem szenvedjetek sokáig és esetleg eldurvuljon a probléma.
Szia! Én ugyan nem tudom mi lehet a magyarázat, de nekünk a bõrgyógyász szteroidos kencét írt fel, mert a kisfiam ekcémás. Ez gyógyszertáti keverésû krém, így nincs hozzá semmi használati útmutató amiben utána tudnék olvasni.
Hormonhatású, és az arra érzékenyeknél májkárosító lehet. Folyamatos szedésnél májfunkciót ellenõriznek. Gondolom kenõcsnél is hasonlóak a hatások, csak kisebb mértékben. A hormonhatás "férfiasodás"-ezért szedik a "gyúrósok", illetve az agyalapi mirigy hormontermelésére is hat-megváltoztatja azt.
köszi a lepontozást azért, mert megírtam, hogy nekünk ekcémára írt fel a doki sz.kencét, ami gyógyszertári készítésû és nincs hozzá útmutató

Május 26. -án szeretnék köldök pc-t. Az a nagy gond, hogy apum Június 10-en akárhányadikán már akar strandra menni.3 hetes köldök pc-vel már mehetek strandra? Ha még nem, akkor mi baj lehet ha mégis elmegyek?

Elõre is köszönöm!

Legjobb válasz: Igen, gond, simán elfertõzõdhet még ilyen frissen a strandon lévõ víztõl, aztán majd szenvedhetsz vele:s Ezért nem ajánlott nyáron köldök piercinget csináltatni.

Igen, gond, simán elfertõzõdhet még ilyen frissen a strandon lévõ víztõl, aztán majd szenvedhetsz vele:s Ezért nem ajánlott nyáron köldök piercinget csináltatni.
Egyet kell értsek az elõttem szólóval...én tavaly márciusban csináltattam meg, nyárra az már rendbe jött...:D

A lányoknak miért gond az ha egy fiú le akarja fektetni őket? Mi a gond azzal ha egy fiú örömöt akar adni és kapni egy lánytól?

Szeretnék őszinte válaszokat. Nekem valahogy nem tűnik sem erkölcstelennek sem elitélendőnek ha két független ember egymásnak örömöt okoz.

Legjobb válasz: Mert nem csak 5 perc örömöt szeretnénk, hanem biztonságot, szeretetet.

Mert nem csak 5 perc örömöt szeretnénk, hanem biztonságot, szeretetet.
Nincs ezzel baj, csupán 1. lehet a lány nem akar lefeküdni a pasival, mert nem szereti, nem tetszik neki, nem bízik benne, nem gondolja, hogy megbízható, azt hisze nem fog figyelni rá az ágyban, stb stb. 2. lehet le akar feküdni vele de komoly kapcsolattal együtt.
Ne hidd azt, hogy mindenki úgy gondolkodik, mint te. Sok lány ezt nem úgy fogja fel, hogy örömöt kapjanak és adjanak, hanem pont úgy, hogy a fiú kihasználja õt és csak egy tárgynak nézi, amit megd*ghat. Mellesleg igaza is van.
Igen ám, csak a lányok kapcsolatot szeretnének és nem csak egy kalandot, hogy megdugják õket. Nekik ez mást jelent mint nekünk pasiknak.
Mert szerelmet akarnak, egy olyan srácot, aki mellett biztonságban érzik magukat, és aki csak õket szereti. Ez mindig is így volt.
Nekem nincs ezzel semmi bajom, csak azzal mikor egy olyan pasi akar magára erõltetni ezzel a dumával akitõl undorodom és taszít. Köszönöm, de olyantól én semmiféle örömöt nem akarok se kapni se adni.
A kérdező hozzászólása: Ebben tökéletesen igazad van. 10 perc ismeretség után nem lehet azt elvárni, hogy kölcsönös örömöt akarjunk egymásnak.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek jogában áll eldönteni, hogy ki tetszik neki. Én sem feküdnék le minden nõvel.
Nekem nem gond, nem tartom se erkölcstelennek, sem elítélendõnek. Nem vagyunk egyformák. Az viszont fontos, hogy kölcsönösen tiszteljük és kedveljük egymást, másként mi a fenéért akarnék valakinek örömöt okozni és õ miért akarna nekem? Ebbõl persze feltételezhetõ, hogy szükséges némi ismertség is, idegennel, 10 perc ismertség után biztos nem mûködne.
Hát neked még sokszor fel kell kelned, hogy egy kicsit is megértsd mirõl magyaráznak itt sokan.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.
Bevallom, nekem voltak egyéjszakás kalandjaim, de egyáltalán nem élveztem (bár fizikailag igen, de ez édeskevés). A nõi szexualitás alapvetõen más. Nekünk fontosa a partner személye, a vonzalom, a kötõdés, azzal tudjuk csak élvezni, aki iránt érzünk is valamit. Nem kell halálosan szerelmesnek lenni, de kell valamilyen szintû érzelmi kötõdés, biztonságérzet ahhoz, hogy igazán el tudjuk engedni magunkat. Anélkül csak reszelés az egész, értelmetlen, felesleges. A fizikai kielégülés egy nõ számára nem olyan lényeges, mi a lelki kielégülést keressük, ez okoz örömet. Persze vannak kivételek, de az általános tendencia ez.
Hát marhára nem ott kezdõdik...
A kérdező hozzászólása: "Hát, ezek szerint mi bevállaljuk ezt a rizikót, bocs.... Had döntsük el mi." Én a kérdésemmel nem rábeszélni akarom õket csak kíváncsi vagyok a lányok véleményére. nem kell magas lóról beszélni mert nem azon vagyok, hogy bárkinek is könyörögjek. Mindig lehet olyan nõt találni aki ezt megteszi de engem a többség véleménye érdekel.
Jajj istenem, ez azért nem így megy. Ahhoz hogy egy lány lefeküdjön a pasival ahhoz vonzódnia kell hozzá, elsõsorban a külsejéhez a kisugárzásához ha nem tetszel neki nem fog veled dugni ezt a marhaságot. Te lefeküdnél egy 10 mázsás tehénnel? nem hinném..
Én megadnám nekik a biztonságot és a szeretetet is, a tartós komoly kapcsolatot fõleg, de engem valahogy mindig elkerül a szerelem és a nõk is.:(
Én ismertem olyan csajt, aki csak szexet akart nem biztonságot. Pedig hát kinézetre nem mondtad volna ezt róla.
A kérdező hozzászólása: Miért nem lehet szex kapcsolat nélkül? Mi abban a jó ha udvarolgatunk hónapokig aztán kiderül, hogy nem kedveljük vele a szexet? Akkor jobb ha szakítunk?
Hát, ezek szerint mi bevállaljuk ezt a rizikót, bocs.... Had döntsük el mi.
remélem nem minden férfi olyan, mint te...
A kérdező hozzászólása: A biztonság nem ott kezdõdne, hogy nagyon élvezzük egymást nem nem akarunk mással lenni?
akkor gond, ha a pasihoz bottal se érnék hozzá. márpedig az esetek 99, 9%-ában olyanok jönnek oda. a maradék meg, aki tetszene, annyi lánnyal volt már, hogy elgondolkozok rajta megéri-e bekockáztatni vmi aids-et tõle. és erre mindig határozottan Nem-et mondok.
Nem, nem ott kezdõdik. :D
"Mert nem csak 5 perc örömöt szeretnénk, hanem biztonságot" Ha valakivel 5 percig tart az öröm, arra én se vágynék túlzottan. :P

Mi a gond és mi a teendő akkor ha a bal here felcsúszik a nemiszerv mellé?

Egy pár napja észleltem, hogy a bal herém felcsúszott a nemiszervememhez a nemiszervem bal oldalához. Kézzel vissza tudom igazítani az eredeti helyére,és magától is visszamegy.Eddig csak merevedésnél vettem észre ezt,és legfőképpen fekvő állapotban.Mi a teendő?Mi lehet ez?Miért?És mi orvosolhatja? Fiu/19 éves.

Legjobb válasz: Ne aggódj semmi gond,normális jelenség. Mindenki fel tudja tolni. Akkor lenne gáz ha "gyárilag" nem jönne le (ún. rejtett heréjûség) de az is egyszerû mûtéttel orvosolható. 46F

Ne aggódj semmi gond, normális jelenség. Mindenki fel tudja tolni. Akkor lenne gáz ha "gyárilag" nem jönne le (ún. rejtett heréjûség) de az is egyszerû mûtéttel orvosolható. 46F
Semmi teendõ, másnál is így van!
fõleg ha fekszel simán felcsúszhat a pénisz mellé akkor van baj, ha magától nem megy vissza akkor orvos, egyébként meg no problem

Mi lehet a gond, ha szex közben lelankad neki. de érzem hogy kíván. és akar. Mi a gond?

Összejöttem egy pasival...? 31 éves én 30 vagyok...3 hete vagyunk együtt titokban...mivel az én válásom elég bonyolult... Nagyon szeretjük egymást...de szex közben lelankad neki...ez azt jelenti,hogy nem is szeret...vagy mi van??Soha nem volt hasonló élményem...:( Õ sem érti mi történik...

Legjobb válasz: 30 évesen akkora idióta vagy, hogy nekem is lelankadna tõled.

30 évesen akkora idióta vagy, hogy nekem is lelankadna tõled.
dobd ki a p....
Szedjen PoteMix-et
Nemtudom a szeretetet miért kell ebbe keverni.. Szerintem semmi köze hozzá, spontán lelankad, ennyi. Számos oka lehet, és nemtudom a nõk miért látják benne azt hogy "nem szeret..". Van velünk olyan hogy az utcán meglátuk egy jó nõt arra is felál, pedig nem is ismerem akkor hogy szerethetném? tiszta hülyeség..
Nekem például akkor lankadt le amikor éppen együtt voltunk és szexelni akartunk mikor beteg voltam (38fokos láz).
A kérdező hozzászólása: Akkor...ez így megy majd mindig?
Ha ez többször megismétlõdik akkor el kéne mennie urológushoz kivizsgálásra. Sok minden okozhat ilyen gondot.
Ha most voltatok együtt elõször, az is lehet, hogy csak izgult, vagy volt benne egyfajta megfelelési kényszer, és a stressz miatt lankad le neki. De ha csak szimplán túl fáradt volt, akkor is elõfordulhat ilyesmi. Az én páromnál is volt már ilyen, hogy szex közben lankad le, akkor pl az volt a baj, hogy szegénykém próbálta elterelni a gondolatait, mert annyira arra koncentrált, hogy én menjek el elõbb, és õ addig nehogy elélvezzen, hogy a végén lelankadt neki. De egy kis incselkedéssel, vagy akár esetleg egy kis kézi munkával sokat lehet segíteni a helyzeten. ;) Fel a fejjel. Ahogy elõttem is írták, ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy szeret vagy nem szeret. Ez csak egy kis mûszaki gond, amit egy gyors szervízzel végtelenül egyszerû megoldani! :) 22/L

5.1-es hangfalszett, nem megy az egyik hátsó hangfal, és ha megcserélem a bekötést akkor is ugyan az a hangfal nem szól, csak bizonyos hangerőknél (közép, max). Mi a gond?

Lehet az, hogy nem közvetlenül a fali konnektorba dugtam hanem elosztóba(konnektor->Villámvédelmi elosztó->kapcsolós elosztó->5.1-es), és nem kap elég áramot a mélyláda(ebbe csatlakoznak a hangfalak)?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy ez lenne a gond, nekem is elosztóba van dugva. Jól csatlakozik minden csatlakozó? Nekem az szokott gond lenni, hogy néha szétcsúsznak, és akkor nem szól az egyik elsõ. Ha szám.gépbe dugod, nézd meg a hangkártya beállításainál a kiosztást, hogy minden ok-e. Lehet, hogy egyszerûen csak rossz helyre dugtad (közép helyére a hátsókat, vagy ilyesmire gondolok).

Nem hiszem, hogy ez lenne a gond, nekem is elosztóba van dugva. Jól csatlakozik minden csatlakozó? Nekem az szokott gond lenni, hogy néha szétcsúsznak, és akkor nem szól az egyik elsõ. Ha szám.gépbe dugod, nézd meg a hangkártya beállításainál a kiosztást, hogy minden ok-e. Lehet, hogy egyszerûen csak rossz helyre dugtad (közép helyére a hátsókat, vagy ilyesmire gondolok).
Szerintem is a hangzás beállításoknál van a probléma. Konkrétan túl halkra van állítva, gondolom abból amit írtál: "csak bizonyos hangerõknél (közép, max)"
A kérdező hozzászólása: Nem-nem. olyan a mélyláda, hogy van rajta 6 bemeneti csatlakozó(ezzel lehetne rákötni DVD-re, ami hamarosan lesz a TV-hez(azért vettem ilyet, mert ezt rálehet dugni gépre+DVD-re is egyszerre)) és még 2 plusz kimenet, ami egy sima 3, 5-ös jack-ban végzõdik, és így van rádugva a gépre. Csak nem értem, hogy a másik hátsó hangfal akkor mért megy, ha ez nem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!