Találatok a következő kifejezésre: Mik a feltételei (841 db)

Hogyan kell elindítani és vezetni egy vállalkozást? Mik a feltételei és milyen téren érdemes?

Legjobb válasz: Vállalkozást akkor érdemes elkezdeni, ha tudod mit szeretnél, ha másokra hallgatsz nem azt fogod csinálni amit te szeretnél, és nem fog sikerülni. Ez az alap feltétel. Elõször találj egy dolgot ami érdekel és amiben jó vagy.

Vállalkozást akkor érdemes elkezdeni, ha tudod mit szeretnél, ha másokra hallgatsz nem azt fogod csinálni amit te szeretnél, és nem fog sikerülni. Ez az alap feltétel. Elõször találj egy dolgot ami érdekel és amiben jó vagy.
A vállalkozás egy mûködési forma. Csinálni azt érdemes, amihez értesz.

Szeretnek külföldön dolgozni. Milyen nyelv kell ahhoz, hogy Ausztriába mehessek és mik a feltételek?

Legjobb válasz: Német nyelvtudásra lesz szükséged. feltételek - jó német nyelvtudás - jó gyakorlat valamiben - jó szakma..

Német nyelvtudásra lesz szükséged. feltételek - jó német nyelvtudás - jó gyakorlat valamiben - jó szakma..
Orosz nyelvtudással csak Oroszországban érvényesülsz , és pár közeli országokban PL: Ukrajna.. Ausztriában senki nem tud oroszul..így esélytelen lenne
Szeretnél Ausztriában dolgozni, de még azt sem tudod hogy milyen nyelven beszélnek?? Ráadásul egy szomszédos ország, alap lenne ezeket legalább ennyire ismerni! Sok sikert..
Aha, tudod hogy ott nemetul beszelnek de azert kiirod kerdesben. :D Tenyleg maradj otthon!
Orosz nyelvvel, oroszországban, és keleten ember. Jó hogy nem tanulsz, kínaiul és azzal mész ki ausztriába. Ilyen logikával ami neked van, te érdekedben azt tanácsolom, inkább ne menjél ki, mert nagyon buta egy ember vagy, simán átverik az ostoba fejedet.
A Hollandok 99 szazaleka szinte anyanyelvi szinten beszel angolul, a gyerekeket nagyon intenziven oktatjak es a filmek is angol nyelven, holland felirattal mennek a tv-ben. Megis nagyon nehezen kapsz munkat az angollal, akarhova mentem az elso kerdes az volt hogy hollandul beszelek-e es ha nem akkor menjek vissza ha megtanultam. Ennyit a vilagnyelvekrol. Azt meg nem tudom milyen logika menten vezetted le hogy az Osztrak beszel oroszul. Az eg vilagon semmi kozuk egymashoz.
A kérdező hozzászólása: oké, nem szeretném folytatni ezt a vitát! én tudom, hogy orosszal semmit nem érek (nem is arról van szó, mert azt a nyelvet sem tudom rendesen) csak feltettem egy kérdést, erre leszólnak milyen buta vagyok!... az ember nem attól okos, mert úgy születik, hanem mert kérdez és tanul tudtommal. azt pedig én eldöntöm, hogy itthon maradok-e vagy megyek, nem kell hozzá segítség, köszi! egyébként meg 21 vagyok és bõven belefér egy nyelvtanulás, ennyi evésen nem szeretnek úgysem kimenni külföldre, mert "gyereknek" néznének és ott vernének át, ahol tudnak... köszi az ÉRTELMES válaszokat!
A kerdesed: "szeretnek kulfoldon dolgozni." Az utolso valaszod:"nem szeretnek ugyse kulfoldon dolgozni" Koszonjuk az ertelmes kerdesed!
szerintem tanulj kínaiul. az is világnyelv. esetleg lengyelül. azt sem csak Lengyelországban beszélik. de ha már beszélsz angolul és oroszul, sõt, azt is tudod, hogy ezeket nem csak a saját országukban beszélik, akár itthon is maradhatsz (hidd el, te jobban jársz), hiszen itt is beszélik.
A kérdező hozzászólása: 1 és 7 köszi!
A kérdező hozzászólása: 6-os, 36%-os átlaggal inkább nem ostobáznék egy nálad sokkal okosabb embert! xDDD
A kérdező hozzászólása: xD de okosak vagytok! csak hogy tudjatok, orosz és angol szinte világnyelv! buta aki azt hiszi hogy oroszul csak Oroszországban beszélnek! :D :D :D am meg arra való az oldal, hogy kérdezzek, nem pedig hogy eldöntsétek hova menjek!!!! pfff! :D
A kérdező hozzászólása: elsõnek köszönöm a normális választ!
A kérdező hozzászólása: másoktól kérdezném, hogy orosz nyelven lehet érvényesülni? mert németül egyáltalán nem tudok és húzós lenne most egy nyelvet ezért megtanulni... :/
A kérdező hozzászólása: képzeld tudom milyen nyelven beszélnek!... és amúgy sem holnap szeretnék menni, csak megfordult a fejemben! nem véleményt kértem tõled, hanem választ, ha ez nehéz tedd, meg hogy nem írsz!...
A kérdező hozzászólása: drága digo... melyik része nem érthetõ annak, hogy nem aktuális a kérdés??? am meg azt mondtam, most nem, nem pedig azt hogy egyáltalán! értelmezz aztán okoskodj! vagy még jobb!... maradj csendben! az jobban áll neked! :)

Mik a feltételei annak, hogy valaki 56-58 évesen nevelőszülőként befogadhasson egy 4-5 éves gyereket? Hogy válik valaki nevelőszülővé?

Legjobb válasz: nagyon szigorú feltételei vanak és úgy tudom egyedülálló személy nem fogadhat örökbe jelen álláspont szerint továbbá nézik az anyagi hátteret van környezettanulmány és sajnos már asszem negyven éves korig lehet csak pályázni mert igy is évekig tart. de ezek amikrõl hallani lehet Azért remélem sikerül!!!

nagyon szigorú feltételei vanak és úgy tudom egyedülálló személy nem fogadhat örökbe jelen álláspont szerint továbbá nézik az anyagi hátteret van környezettanulmány és sajnos már asszem negyven éves korig lehet csak pályázni mert igy is évekig tart. de ezek amikrõl hallani lehet Azért remélem sikerül!!!
Szia a református egyháznál van nevelõszülõi program, ez nem olyan örökbefogadós állami dolog, hanem az egyház a rászorulo gyermekeken igy akar segiteni, és némi támogatást is ad a szülöknek. Szerintem ennyi idõsen ez jöhet szóba, az állami örökbefogadás sokkal nehézkesebb lenne. elérhetõségük: e-mail: [email protected] Országos szakmai koordinátor: Horváthné Váradi Ildikó református diakónus, intézményvezetõ Tel: 06/ 30/ 841 0907
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
56-58 evesen mar nem vehetsz magadhoz 4-5 eves gyereket.Azt hiszem a max megengedett korkulonbseg 45 ev. Igen szigoru feltetelei vannak.eu alkalmassag pszihologiai alkalmassag, tanfolyam, vizsga.
De a kérdezõ nem örökbe akar fogadni, csak nevelni!Ott sztem nincs kormegkötés-a max 40 év korkülönbség-, teljesen más szabályai vannak mint az örökbefogadásnak.
Szia! Ha valaki nevelõszülõ akar lenni akkor jelentkeznie kell egy tanfolyamra amit el kell végezni, a nélkül nem megy a dolog. Nagyon komoly környezettanulmányt is végeznek, meg van határozva gyerekenként hány négyzetméternek kell meglennie. Sajnos tényleg 45 év a maximális korkülönbség ami lehet a gyerek és a nevelõszülõ között, bár néha lehet kivétel, ha például van idõsebb testvér is akkor odakerülhet a kicsi is, de nem hiszem, hogy ez a jellemzõ. Egyébként egyedülállõ személy is lehet nevelõszülõ ha a körülményeket tudja biztosítani. Ja , Anyukám 53 éves és van nála egy 3 éves kisfiú, mert neki meg van egy 15 éves nõvére aki elõbb odakerült, majd jött az akkor 8 hós baba a csecsemõotthonból.:) Tanfolyamrõl a helyi gyermekvédelmi intézménynél lehet érdeklõdni.
Ervenyes a neveloszulore is a kor.En is az akartam lenni onnan tudom.De lehet itt rugalmasabbak.


Veteránbiztosítás milyen autókra lehetséges, és mik a feltételei?

Esetleg van itt olyan akinek veteránbiztosítása van?

Legjobb válasz: Annyi feltétele van,hogy az autó elmúljon 30 éves és 98%-ban eredeti alkatrész legyen benne.(az alkatrészekre azt hiszem az utángyártottat is elfogadják)biztosításra nincs semmi speciális szabály.

Annyi feltétele van, hogy az autó elmúljon 30 éves és 98%-ban eredeti alkatrész legyen benne.(az alkatrészekre azt hiszem az utángyártottat is elfogadják)biztosításra nincs semmi speciális szabály.

Hogyan kell regisztrálni és árulni az Etsy.com-on? Mi a menete? Mik a feltételek?

Legjobb válasz: nincs semmilyen feltétele, ill paypal account, meg azt hiszem számlázásnál csak mastercardos kártyát fogadnak el, de nem kell a neveden legyen.

nincs semmilyen feltétele, ill paypal account, meg azt hiszem számlázásnál csak mastercardos kártyát fogadnak el, de nem kell a neveden legyen.
A kérdező hozzászólása: Feltöltési és eladási díj? Azt elõre kell fizetni? Te is árulsz az Etsyn?

Webshop készítésnek mik a feltételei? és miket lehet árulni?

Legjobb válasz: Szerintem van elég találat,ha rákeresel,hogy webáruház jogi feltételei.. Itt van egy a sok közül: http://www.netfort.hu/kotelezo-adatok-mukodesi-szabaly-webar..

Szerintem van elég találat, ha rákeresel, hogy webáruház jogi feltételei.. Itt van egy a sok közül: http://www.netfort.hu/kotelezo-adatok-mukodesi-szabaly-webar..
A szobatisztaság a feltétel. Oviba 3 évesen megy, nem? Addig simán beindul.
A kérdező hozzászólása: 3éves korába igen
én ismerek olyan gyereket aki oviba ment 3 évesen és alig beszélt pár szót.Utána bepótolta.
Ha ez megnyugtat, az enyém ugyanígy volt, most 3, 5 éves lesz, és kívánom gyakrqn a csöndet. Be nem áll a szája egész nap. Ráadásul olyan szókincse van mint a csuda. Látszik, hogy sokat beszéltem hozzá, sokat meséltem neki, játszottunk.. szobatisztaság: kerek 3 évesen lett szobatiszta, elõtte nem volt hajlandó. viszont ekkor saját elhatározásból, így egybõl teljesen szobatiszta lett, éjjelre is. nem volt semmi baleset soha. 1 év nagy idõ, addig még rengeteget fog változni.
A fiam pont 2 volt amikor elkezdett beszélni, most2 és fél éves, gyönyörûen beszél, egyre jobban megy neki.A tesója 4 versszakos versét kezdte el mondani a minap:) Nappalra pisi szempontból szobatiszta, éjjelre nem , kaki a pelusba.Van olyan ismerõsöm aki 3 nappal az ovikezdés elõtt lett szobatiszta ne izgulj.Igen itt feltétel a szobatisztaság és hogy valamennyire megértesse magát.Bár van olyan kislány aki 4 éves és egy szavát se értem, sõt kisfiú aki 5 évesen kezdte az ovit, és szintén érthetetlenül beszélt.Most megy már suliba óriási a változás, szépen beszél.
23 hónapos, hol van még az ovi? Enyém egy mukkot nem beszélt ennyi idõsen, most meg már olyan okosakat mond, hogy csuda (3 éves múlt). És ovis lett 2 év 8 hósan, holott alig értették, mit mond. Mondjuk szobatisztának szobatiszta volt, persze vannak balesetek.

Londoni egyetemen szeretnék tovább tanulni. Már ki is néztem egyet. Mi a menete a külföldi tanulásnak? Mik a feltételek? Hogyan kaphatok ösztöndíjat? Hogyan és mikor tudok jelentkezni?

Legjobb válasz: Minden egyetem más feltételeket határoz meg. Ami kell, az az érettségi és egy nyelvvizsga (nem otthoni). Hiába nemzetkolileg elismertek az otthoni nyelvvizsság, itt Angliában nem ismeri senki. A menete annyiból áll, hogy jelentkezni kell. Aztán ha megfeleltél a felvételi kovetelményeknek, akkor felvettek. Diákhitel 3 év itt tartózkodás után igényelheto.

Minden egyetem más feltételeket határoz meg. Ami kell, az az érettségi és egy nyelvvizsga (nem otthoni). Hiába nemzetkolileg elismertek az otthoni nyelvvizsság, itt Angliában nem ismeri senki. A menete annyiból áll, hogy jelentkezni kell. Aztán ha megfeleltél a felvételi kovetelményeknek, akkor felvettek. Diákhitel 3 év itt tartózkodás után igényelheto.
A kérdező hozzászólása: és hol találom meg a feltételeket?
háát nekem két tippem van, vagy a http://www.catgifpage.com, vagy az egyetem saját honlapja, de sokkal valószínûbb, hogy az utóbbin lesz :D

Hogyan indítsak el saját vállalkozást? Mik a feltételek?

Hello. Autókölcsönzőt szeretnék üzemeltetni. Mit kell alapítanom ill milyen feltételeknek kell eleget tennem hogy működtessem a vállalkozást?

Legjobb válasz: Egyszerû, könyvelõ, fizetsz neki, és õ tanácsot ad. Megmondja milyen feltételekkel vehetsz autókat a cégbe, és milyen vállalkozási forma kell.

Egyszerû, könyvelõ, fizetsz neki, és õ tanácsot ad. Megmondja milyen feltételekkel vehetsz autókat a cégbe, és milyen vállalkozási forma kell.
Igen, könyvelõ TALÁN tud segíteni ilyenekben. De nagy kreatívkodásra ne számíts tõlük. Viszed neki a számlákat, õ lekönyveli... kb. ennyit tud a 98%-uk. Magadnak kell összekapirgálnod az infókat a jogszabályokból. Vagy megkérdezel egy autókölcsönzõ céget, õk már tudnak mindent, biztosan nagyon segítõkészek lesznek, és szívesen kiképzik majd a konkurenciájukat. Amúgy a cégforma teljesen mindegy. Valszeg ha alapítasz egy kft-t, bizonyos esetekben a korlátolt felelõsséged miatt jobban járhatsz.

Kiknek jár és mire a szocpol? Mikor lehet igénybe venni? Mik a feltételek?

Legjobb válasz: Google-ba ugyan ezt beírhattad volna és már 40 perce tudnád a választ. http://szocpol.hitelnet.hu/igenyles/8646-mire-igenyelheto-sz.. http://www.szocpolinfo.com/szocpol-feltetelei-2013-ban-az-al.. http://www.hitelrevanszuksegem.hu/hitel/szocpol-2012-tamogat.. http://hitel.maxbank.hu/szocpol-2013-hogy-mukodik-a-szocpol-.. http://www.femina.hu/otthon/szocpol_2013

A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Mondjuk a saját "tapasztalatok"jobban érdekelnének. Nekünk nincs még gyermekünk, élhetünk ezzel a lehetõséggel?Mik a feltételek?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!