Találatok a következő kifejezésre: Mik a eredmények a 28-29 (2 db)

Mik a normális eredmények a 28-29. heti ultrahangon? (Főleg a BPD és az FL érdekelne.)

Legjobb válasz: Szia!Én pont tegnap voltam.A BPD 71,7mm az FL 49,7mm.Megnéztem,hogy a "hivatalos" méretekhez képest hol állunk .A BPD a korának megfelelõ,az FL 1 héttel fiatalabbnak felel meg.Én nem aggódom ezen mivel még fejlõdésben van.A "hivatalos" táblázat amúgy is csak egy viszonyítási alap,minden baba más és más.A súlya kb.:1100gramm.Gratulálok a babádhoz.28 hetes elsõ babás kismama

Szia!Én pont tegnap voltam.A BPD 71, 7mm az FL 49, 7mm.Megnéztem, hogy a "hivatalos" méretekhez képest hol állunk .A BPD a korának megfelelõ, az FL 1 héttel fiatalabbnak felel meg.Én nem aggódom ezen mivel még fejlõdésben van.A "hivatalos" táblázat amúgy is csak egy viszonyítási alap, minden baba más és más.A súlya kb.:1100gramm.Gratulálok a babádhoz.28 hetes elsõ babás kismama
én pont ma voltam 30+4 naposan BPD 75mm Fl 57 mm
Szia!Én több helyen utánanéztem, az értékeitek átlagosnak mondhatóak. Nekem 29hét+1nap: 84 volt a BPD, de úgy néz ki, hogy az én babám nagyobb az átlagnál. Nincs miért aggódnod!

29 én kellett volna megjönnie de 26 a viz-ből poz illetve 28 a b. hcg vérből 414 lett az eredmény csütörtökön megyek orvoshoz félek hogy elküld melegebb éghajlatra hogy minek mentem még el. Szerintetek nem korai? Mit tennétek a helyembe?

Legjobb válasz: Szia! Mások a nemvárt napja elõtti pozi teszttel már rohannak az orvoshoz és akkor se nézi õket hülyének. MAximum nem fog a megvastagodott méhnyálkahártyán kívül semmit látni uh-n. Az én dokim elõször nem is uh-zott, csak megtapogatta kézzel a méhemet, h meg van-e nagyobbodva?

Szia! Mások a nemvárt napja elõtti pozi teszttel már rohannak az orvoshoz és akkor se nézi õket hülyének. MAximum nem fog a megvastagodott méhnyálkahártyán kívül semmit látni uh-n. Az én dokim elõször nem is uh-zott, csak megtapogatta kézzel a méhemet, h meg van-e nagyobbodva?
Elküldeni lehet nem fog, de tök feleslegesen mész, megvastagodott nyálkahártyára és esetlegesen megnagyobbodott méhre nem fogja megállapítani a terhességet. 2 hét vérzéskimaradás után már látja UH-val, addig felesleges menni.
El nem fog küldeni, csak nem fog még látni semmit.És vissza hív.Én 7 hetesnél elõbb nem mennék.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat azért akarok most elmenni mert a héten vagyok szabin és ha megállapítja a terhességet azonnal táppénzre fogok jönni mivel kórházba dolgozom és ott a fertõzés veszély igen magas nem akarok kockáztatni ez a munkahelyemen is meg van beszélve ha ugyvan akkor el is engednek remélem valamit fog már látni de ha nem akkor a következõ egy hétre a háziorvossal fogom kiiratni magam addig majd elmondom neki mit akarok elég megértõ azért köszi
terhességet megállapítani uh alapján fog. Akkor beszélünk terhességrõl, ha uh-n látja az élõ embriót (azaz tapasztal szívmûködést), ami minimum 7 hetes terhesség
A kérdező hozzászólása: majd megírom csütörtökön mit mondott

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!