Találatok a következő kifejezésre: Mik a eredmények (1080 db)

29. hetesen ezek az eredmények jónak számítanak? BPD: 76mm THD: 73mm Fundusa köldök felett 3 harántújjal Cg:3000 144/ min a szivmüködés

Legjobb válasz: Szerintem ezek az eredmények teljesen rendben vannak. Nekem is hasonlóak az eredmények.

Szerintem ezek az eredmények teljesen rendben vannak. Nekem is hasonlóak az eredmények.

Számvitelben mit jelent az hogy eredménytartalék, a mérleg szerinti eredmény, a tárgyévi eredmény, mi a különbség ezek között?

Legjobb válasz: amennyire rémlik msze = tárgyévi eredmény, Eredménytartalék pedig a halmozott msze-k összege

amennyire rémlik msze = tárgyévi eredmény, Eredménytartalék pedig a halmozott msze-k összege
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Mi az eredménye ennek a függvénynek?

X=-3,+3 szabály:-x-1

Legjobb válasz: Hol van itt a függvény? A -x-1 lenne az? Esetleg az a feladat, hogy számold ki ennek az értékét -3 és +3-nál? Ha igen, akkor simán be kell helyettesíteni. Vagy ábrázolni kell? Annak a kérdésnek nincs értelme, hogy egy függvénynek mi az eredménye. Eredménye egy feladatnak lehet vagy egy mûveletsornak. Szóval mi is pontosan a feladatod?

Hol van itt a függvény? A -x-1 lenne az? Esetleg az a feladat, hogy számold ki ennek az értékét -3 és +3-nál? Ha igen, akkor simán be kell helyettesíteni. Vagy ábrázolni kell? Annak a kérdésnek nincs értelme, hogy egy függvénynek mi az eredménye. Eredménye egy feladatnak lehet vagy egy mûveletsornak. Szóval mi is pontosan a feladatod?

Hogy zajlik egy ilyen NT szűrés+ combinált teszt? Mikor van eredménye? Es mi a jó és a rossz eredmény?

Legjobb válasz: Uh után mehetsz kombinált tesztre, ha a doki úgy ítéli meg a terhességi hetet, hogy már meg lehet csinálni a tesztet. Ez egy vérvételbõl áll, meg egy kérdõív kitöltésébõl. Pár hét múlva megvan az eredmény. Eredményekrõl itt olvashatsz: http://www.downszures.hu/kombinalt_index.php

Uh után mehetsz kombinált tesztre, ha a doki úgy ítéli meg a terhességi hetet, hogy már meg lehet csinálni a tesztet. Ez egy vérvételbõl áll, meg egy kérdõív kitöltésébõl. Pár hét múlva megvan az eredmény. Eredményekrõl itt olvashatsz: http://www.downszures.hu/kombinalt_index.php
A kombinált tesztet a 12 hét körül végzik. Egy hasi vagy hüvelyi UH - ezt orvosa válogatja, az enyém hüvelyit csinált, mert ekkor a baba tarkóredõjét mérik, és így pontosabb eredmény adható. Ezután jön a vérvétel. Az eredményre várni kell kb. 2 hetet. SMS-ben jön egy kód és egy internetes cím, ide be kell jelentkezned a kapott kóddal és azonnal kapod az eredményt. Itt rögtön szerepel, hogy negatív és egy arányszám, ami a Down és az Edwards kór elõfordulási arányát jelenti (1:10000-hez v. hasonló). Boldog babavárást és ne izgulj.
szóval nem is 4 , hanem 5 vérvétel lesz?úgy tudtam, hogy az elején kell elmenni ilyen általános vérvételre, majd a 16.héten az AFP miatt.Ezek szerint a 12. héten is van egy??
A kérdező hozzászólása: Elvileg igen, ha az orvos kombinált vizsgálatot ír elõ. Azt nem tudom mitõl függ, kinek mi!? Nekem pl. fizetnem kell érte!
A kombinált teszt nem kötelezõ az orvos nem írhatja elõ, csak javasolhatja, azért nem mindenki tudja kifizetni az a tizen párezer forintot. e döntesz róla, hogy megcsináltatod-e vagy sem. A Sote II-nek szerzõdése van a Bolgárkerék utcai genetikai központtal, így akinek ott van az orvosa ingyen megcsinálják. Csinálnak egy uh-ot, nekem hüvelyit csináltak ennek az eredményét, a véreredményt, meg néhány kérdésre adott választ összehasonlítva kapsz egy eredméynt, hogy mekkora eséllyel lesz down, vagy edwards kóros a baba, m4ert ugye ez a teszt sem ad 100% biztos eredményt csak 84%-ot, ha jól emlékszem. Nekem az eredményre 2 napot kellett várni, kapsz egy sms-t benne egy kóddal és neten megnézheted, ott magyarra lefordítják a lényeget és szerepel benn, hogy negatív vagy pozitív, nekem 1:11000 az esélye a down kórnak. Az eredmény negatív.
Szerintem erre érdeklõdj rá, hogy fizetned kell-e érte. Nekem 3 hete volt és ingyenes. Az SMS is így jött: Kedves kismama! Értesítjük, hogy a Sejtbank által ingyenesen biztosított Down-szûrés eredménye... Szerintem ha rákérdezel, lehet, hogy megúszod fizetés nélkül, úgy tudom, a Sejtbank most minden kismamának felajánlja ezt a lehetõséget.
A kérdező hozzászólása: Kb mennyi idõ? Mert vissza kell mennem melózni!

Olyan nagy izgalomban voltam mikor vették a vért, hogy elfelejtettem megkérdezni, mikor lesz eredmény?

Terheléses vércukor.

Legjobb válasz: Szia! Nekem 1 hét múlva lett meg az eredményem. Hivd fel õket telefonon.

Szia! Nekem 1 hét múlva lett meg az eredményem. Hivd fel õket telefonon.
Az Auróra utcában voltam, a terheléses vércukor eredménye már aznap délutánra megvolt. Sztem nyugodtan hívd fel õket!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)

Mikor van eredménye a Diane 35 gyógyszernek? Akne ellen?

Legjobb válasz: Eredmény volt kb. 3 hónap múlva, de ténylegesen az aknék több mint fél év múlva tûntek el, úgy hogy Roaccutannal együtt szedtem, és rendszeresen mentem kozmetikushoz is tisztításra. Ez személyes tapasztalat, de nyilván vannak eltérések egyénenként.

Eredmény volt kb. 3 hónap múlva, de ténylegesen az aknék több mint fél év múlva tûntek el, úgy hogy Roaccutannal együtt szedtem, és rendszeresen mentem kozmetikushoz is tisztításra. Ez személyes tapasztalat, de nyilván vannak eltérések egyénenként.
Az elõzõ vagyok. Azt kifelejtettem, hogy értelemszerûen az aknék kiterjedtsége, súlyossága is számít, na meg a kiváltó ok, hogy mitõl van az androgén túltermelõdés
Tökéletes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)
csak az AFP-rõl tudok nyilatkozni, a többihez nem értek az AFP tényleg tökéletes! :) azt mondják 0, 7-2, 5 között jó, de a legjobb az 1 szóval minden okés! :)

Az AFP-t mikor a legideálisabb levenni? Nekem 16 hetesen és 5 naposan fogják levenni hétfőn. Az már pontos eredményt ad, nem?

tökéletes lett a 12 hetes down sz?résem eredménye, és a nyakired? is.(1:10000, és NT:1mm)Persze mégis bennem van a félesz...annyi rosszat hallani...f?leg az alacsony értékekr?l.

Legjobb válasz: Szia!Nekem 17 hetesen vettek le,az eredmeny tokeletes,pedig "oreg" kismama vagyok(39).

Szia!Nekem 17 hetesen vettek le, az eredmeny tokeletes, pedig "oreg" kismama vagyok(39).
szia! én ugy tudom hogy a 16 és a 18 hét között a legjobb ezt elvégezni! nekem 18 hetesen csinálták ! kellemes babavárást 33 hetes kismama
Szia!Nekem is pont 17 hetesen vették le, mint az elsõ válaszolónak.Én is "öreg"37 éves vagyok.A doki küldött így, nap szerint írta a beutalót.Jó lett az eredmény!Én is féltem a sok rossz végett, amit az AFP-rõl hallottam.Szerintem ne izgulj, nem lesz baj!Boldog babavárást, jó egészséget!
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek!
Nekem 16+3naposan vették le!
Nekem 15 hetesen és 6 naposan azaz ma vettek vért mert a dokim azt mondta, hogy most menjek. Ebbõl nem lehet gond ugye? Amúgy sose tudják megállapítani, hogy pontosan hány hetes is vagyok.

Eredménykimutatásban mi a különbség az adózott eredmény és a mérleg szerinti eredmény között?

Mit jelent az, ha egy cégnek már évek óta az adózott eredménye ilyen 20-22 millió körül van, míg a mérleg szerinti eredménye minden évben 0?

Legjobb válasz: A cég minden adózás utáni eredményt ezek szerint osztalékként kifizeti a tulajdonosoknak. Az osztalékfizetés gyakorlatilag az egyetlen különbség a kettõ között.

A cég minden adózás utáni eredményt ezek szerint osztalékként kifizeti a tulajdonosoknak. Az osztalékfizetés gyakorlatilag az egyetlen különbség a kettõ között.
A kérdező hozzászólása: köszi!
Ezek normális eredmények. Mi a kérdés?
akkor szerintem nincs itt semmi baj, egyszerûen még picit várni kell, míg több látszik. kitartás!!!
A kérdező hozzászólása: uh sajnálom! Nekem nincs barnázásom se vérzés. A gyomrom ég estenként de nem minden nap, hasam alja nyilal olykor, szédülök, hányinger, mellfájás. Ezen kivûl semmi nincs. Bizom benne hogy minden rendben lesz.1éve vártuk hogy sikerüljön, ha már itt van csak nemfog cserbenhagyni :)
Nálam szinte teljesen ugyanez volt a helyzet vasàrnap én kis vérzésselentem be az ambulanciàra. Sajnos tegnap elvetéltem. Ha nálad nincs vérzés vagy barnàzàs akkor pròbàlj meg megnyugodni és türelemmel lenni jövõ hêtig mert lehet hogy neked késõbb van a peteérésed és a ciklus végefelé fogant a baba és akkor még nincs 7hetes igazàbòl. Én már a második babàmat vesztettem el de nem keseredek el mert eldöntöttem hogy a következõ összejön és kész. Fel kell készülni minden eshetõségre de bìzz a legjobbakban ne add fel. Sok sokert szorítok.
A kérdező hozzászólása: igazad van köszi.bízom benne hogy minden rendben lesz!!! :)
Szerintem nyugodj meg, és ne hallgass senkire. Az orvos úgyis elmondja, ha baj van, addig meg teljesen felesleges, hogy rosszul érezd magad olyan miatt, ami még nincs, vagy nem valószínû. Tudom, hogy nagyon nehéz várni, fõleg, hogy akarod a babát. Az elsõ hetekben szinte senkinek nem mondanak semmi biztosat az orvosok, mivel a 10. hétig embrióról és nem magzatról van szó, és bárkivel bármi történhet. De ez még nem azt jelenti, hogy baj lenne.. Fel a fejjel, minden rendben lesz :)
Hát így azért nem olyan bíztató ez a lelet. A felritkulás terhességet sejtet, csak még annyira korai, hogy a petezsák sem látszik még. Tehát ez a 4 mm-es felritkulás kb. 4 hetes terhességnek felel meg. Nekem 5 hetesen már 10 mm-es petezsák látszott. Szóval vagy jóval késõbb volt peteérésed, vagy nem fejlõdött tovább a terhesség. Reméljük, hogy nem az utóbbiról van szó.
A kérdező hozzászólása: nagyon remélem hogy nem lesz semmi baj mert már 1éve próbálkoztunk a bébivel :(
A kérdező hozzászólása: 2hete voltam elõszõr orvosnál, ott kitapintotta az orvos(úgy számolta akkor hogy 5hetes, 5napos), következõ héten (múlthétre)hívtak vissza és másik orvos volt és ezt állapította meg.
Hát ha 7 hetes lennél, akkor már nem így állna a dolog. 7 hetesen már az embriót is kellene látni, sõt még szívmûködést is általában. Vagy nem 7 hetes terhes vagy (késõbb volt az ovulációd), vagy sajnos nem fejlõdik rendesen a terhesség. Kívánom, hogy az elõbbi legyen!
A kérdező hozzászólása: napok óta nagyon ég a gyomrom, mit tehetek azért hogy sírás helyett tudjak aludni éjszaka?
A kérdező hozzászólása: elvileg vasárnap voltam 7hetes terhes, de az orvos annyit mondott hogy csak terhesség gyanúja, mivel a petezsákomban van valami elváltozás. január 13-án volt az utolsó menszeszem azóta semmi. jövõhétre vagyok visszarendelve, ezek alapján nincsen semmi probléma ugye?
Teljesen normális, nagyon korai terhességre utaló kép.
A kérdező hozzászólása: nah voltam dokinál. 6hetet állapított meg és minden rendben volt.most jelenleg 9hetes múltam :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!