Találatok a következő kifejezésre: Mik a első tünetei Az (60 db)

Mik a terhesség első tünetei? Az elmaradt mensin kívül?

Hasmenés lehet?

Legjobb válasz: Haspuffadás, mellduzzadás, mellérzékenység, nagyobb lesz a mellbimbó, émelygés, orrvérzés reggelente, mindjártmegjön-érzés, illatokra való érzékenység, szédülés, gyakori vizelés. Amúgy már rengetegen kérdezték itt ezt, utánanézhetsz a kérdések között, mert emelett még lehetnek tünetek, akár a hasmenés is.

Haspuffadás, mellduzzadás, mellérzékenység, nagyobb lesz a mellbimbó, émelygés, orrvérzés reggelente, mindjártmegjön-érzés, illatokra való érzékenység, szédülés, gyakori vizelés. Amúgy már rengetegen kérdezték itt ezt, utánanézhetsz a kérdések között, mert emelett még lehetnek tünetek, akár a hasmenés is.
A kérdező hozzászólása: elõfordulhat, hogy nagyon kívánós leszek szex terén több napig?
A kérdező hozzászólása: Meg kb fél napja kicsikét furcsa íze van a számnak. Ez utalhat arra? De mindig csak kaja után érzem, h furcsa lenne a szám íze.
A kérdező hozzászólása: De még akkor is lehetek terhes, ha csak végighúztam az ujjamat magamon ott alul?
ja azt elfelejtettem hozzátenni hogy az elõnedvtõl kissebb a teherbeesés valószínûsége. valamelyik orvosok szerint nem is tartalmaz életképes spermákat viszont ez nem így van mert sokaknak összejött úgy a baba hogy csak elõnedv volt. ezért kell vigyázni ezzel és odafigyeln iaz ilyen dolgokra..
igen sajnos már az elõnedvtõl is lehetsz terhes. de ha mégsem vagy az akkor is simán beképzelheted ezeket a tüneteket... én a helyedben vennék egy tesztet az már biztosabbat mutat. meg gondolom fiatal vagy még ezért pl a mellnövekedés normális hiszen folyamatosan fejlõdsz. aztán a hasmenés bármitõl lehet.lkehet az egy járvány vagy vírus vagy akár az izgulás miatt is elõfordulhat. vegyél egy tesztet és drukkolok hogy ne legyél babás ha még nem szeretnéd! Sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: Értem. Nekem kb 1 hete hasgörcseim voltak, állandóan aludtam. Gondolom ez lehet attól is, hogy megfáztam és a trutyi ráment a gyomromra. Nem? De azóta nincs semmilyen tünet. Terhes lennék? Barátommal nem voltam együtt csak pettingeltünk. Akkor lehetek terhes, ha pl: az elõnedve vagy a spermája rákerül a kezemre (nem nagy mennyiségben) és azzal érek magamhoz?
Szia, nekem az elsõ tünetem a mellfeszülés volt.Az erek jobban kijöttek a mellemen.Erõs menstri megjön érzés, kívántam olyan dolgokat amit elõtte nem ettem meg.Késõbb pár nappal borzasztó fáradság, mindig aludtam.Késõbbiekben meg szagokra voltam érzékeny fõleg a cigire!!!üdv 37 hetes kismama
Nekem az elsõ tünetem egy kis mellfeszülés volt, ezt betudtam a mensinek, meg a mindjárt megjön érzés.Illetve 1-2 napos késés után elkezdtem annyit aludni, mint a mormota, és egész nap hulla fáradt voltam.
A kérdező hozzászólása: nem hiszem, h a terhességgel kapcsolatban lehet a hasmenés :S
Szia ezt igy a tünetekre nehéz adni, ha kimarad a menzeszed akkor kell gondolni terhességre.Én is jártam már így csak nálunk véletlenül a gumi kiszakadt, és pár napjára úgy elkeztem aggódni hogy ami létezõ terhességi tünet van az mind jelentkezett rajtam, de csak beképzeltem.Ha nem jön meg vegyél tesztet.

Honnan tudhatom ha terhes vagyok? Mik az első tünetei? és körülbelül mikor jelentkeznek ezek a tünetek? úgyértem hogy 1-2-3-4 hét? Vagy hónap?

Legjobb válasz: Mielõtt szexelsz azért nem árt tisztában lenni alap dolgokkal. :S A terhesség elsõ jele általában a havi vérzés kimaradása. Az egyéb tünetek változóak, van akinek 3 hét után, de van olyan akinek csak késõbb, és van akinek egyáltalán nem jelentkeznek. Egyébként reggeli rosszullét, fáradtság, mellfeszülés stb.

Mielõtt szexelsz azért nem árt tisztában lenni alap dolgokkal. :S A terhesség elsõ jele általában a havi vérzés kimaradása. Az egyéb tünetek változóak, van akinek 3 hét után, de van olyan akinek csak késõbb, és van akinek egyáltalán nem jelentkeznek. Egyébként reggeli rosszullét, fáradtság, mellfeszülés stb.
Menstruácio elotti napokban feltunt, hogy nagyobbak a melleim. A férjem meg is jegyezte. En a menszesz napján pozitívat teszteltem (tervezett baba). Rá 2 hétre jottek a rosszullétek, hányás stb. 26N
Mondjuk ha már szexeltél, már van rá esélyed.
A menstruáció kimaradása szokott lenni az elsõ jel.

Ha án is azok a nők közé tartozom akik "megérzik" a terhességet, mik az első tünetek álltalában és mikortól érezhetem?

Legjobb válasz: Én a mellemen vettem észre, hogy terhes vagyok, nagyon feszült. Semmi más tünetem nem volt, se hányinger, se émelygés. Az elsõ terhességemnél nem is figyeltem mikor jött meg elõtte, csak, hogy feszül a mellem és akkor gondolkodtam, hogy de fura, már meg kéne jönnie. Sajna az nem maradt meg. A következõ terhességemnél semmi tünet nem volt még, de már teszteltem... az elsõ kettõ kicsit korai volt, de a harmadik már végre + lett! Ez az együttlét után kb. 3 héttel volt. A párom szerint bebeszéltem a tesztnek, hogy jó legyen. :)

Én a mellemen vettem észre, hogy terhes vagyok, nagyon feszült. Semmi más tünetem nem volt, se hányinger, se émelygés. Az elsõ terhességemnél nem is figyeltem mikor jött meg elõtte, csak, hogy feszül a mellem és akkor gondolkodtam, hogy de fura, már meg kéne jönnie. Sajna az nem maradt meg. A következõ terhességemnél semmi tünet nem volt még, de már teszteltem... az elsõ kettõ kicsit korai volt, de a harmadik már végre + lett! Ez az együttlét után kb. 3 héttel volt. A párom szerint bebeszéltem a tesztnek, hogy jó legyen. :)
Nagyon korán érezheted. Én 1-2 héttel a teherbeesés után már valahogy tudtam, hogy babát várok. Pedig elsõ próbálkozás volt, nem reménykedtünk benne, hogy rögtön sikerül. Nekem nagyon apró jelek voltak, pl. úgy görcsölgetett a hasam, mintha meg akarna jönni, és nem viseltem el magamon az övet (ez furán hangozhat, de így volt). Más jel akkor még nem volt, csak az érzés, hogy terhes vagyok. Aztán nem jött meg, teszt pozitív, és ma már 9 hónapos a fiam:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!

Mikor mutat (hanyadik héten) BIZTOSAT a terhességi tesztet? Mikor jelentkeznek az első tünetek, amik biztosan arra utalnak?

Legjobb válasz: Fogantatás után 3 héttel már tutira biztosat mutat a teszt. Sajnos csak kevesen tudják, mikor fogant a babájuk. A legtöbb nõnek mégis pozitív a teszt a kimaradó vérzés napján, vagy pár nappal utána. A kimaradó vérzés utéán 2 héttel már teljesen biztosat mutat a teszt. Középisõd ovulációnál ekkor már 6 hetes a terhesség, 4 hetes a baba, és van szívmûködése is. Tünetekre ne adj. Lehet, hogy nálad EGYÁLTALÁN nem lesznek tünetek. Van olyan kismama, aki 9 hónapot is kihúz tünetek nélkül, és végigtáncolja a terhességét, csak a nagy hasa utal babára. Szóval ez annyira egyéni, hogy nem lehet belõle kiindulni.

Fogantatás után 3 héttel már tutira biztosat mutat a teszt. Sajnos csak kevesen tudják, mikor fogant a babájuk. A legtöbb nõnek mégis pozitív a teszt a kimaradó vérzés napján, vagy pár nappal utána. A kimaradó vérzés utéán 2 héttel már teljesen biztosat mutat a teszt. Középisõd ovulációnál ekkor már 6 hetes a terhesség, 4 hetes a baba, és van szívmûködése is. Tünetekre ne adj. Lehet, hogy nálad EGYÁLTALÁN nem lesznek tünetek. Van olyan kismama, aki 9 hónapot is kihúz tünetek nélkül, és végigtáncolja a terhességét, csak a nagy hasa utal babára. Szóval ez annyira egyéni, hogy nem lehet belõle kiindulni.
Csak az tudja igazából, hogy mikor fogant a babája pontosan, aki méri a hõjét, mert õ tudja mikor volt peteérése. Mert nem mindig van középidõ peteérés. Nekem például múlt hónapban akkor volt, amikor meg kellett volna jönnie, ebben a hónapban meg középidõ elõtt. De az elõzõ válaszolóval én is egyet értek. 3 hét a fogantatás után már tuti kimutatja.

Ha December 22én volt a menszeszem és 18adikára várom. Mikor jelentkezik a terhesség tünetei? Nektek mikor volt az elsõ tünet a nem várt menszesz elõtt 1 héttel vagy a menszesz elmaradása után? És mik voltak fehér folyás, mell feszülés.

Legjobb válasz: Most kéne kb együtt lennetek vagy az elmult pár napban.A tünetek a beágyazódás után jelentkezhetnek a termelõdõ hormonok hatására,ami nálad 14-e körül van kb szabályos ciklussal számolva. Nekem amugy egy héttel a mensi elmaradása után kezdödtek a tünetek.

Most kéne kb együtt lennetek vagy az elmult pár napban.A tünetek a beágyazódás után jelentkezhetnek a termelõdõ hormonok hatására, ami nálad 14-e körül van kb szabályos ciklussal számolva. Nekem amugy egy héttel a mensi elmaradása után kezdödtek a tünetek.
nekem a nemvàrkor folyäs volt egy kicsi.egy hètel a nemvärt utän meg sürü pisilès meg gyomorsav meg nem birtam a savanyusägok meg a sajt szagät. Azota mär ezek a tünetek elmultak. 18+6 hkm

2. babát váró anyukák, a terhességet miből vettétek észre? Mikor jöttek az első tünetek és mik voltak azok?

Legjobb válasz: Megérzés volt. Nem jött meg egy hónapra és csinálta egy tesztet. Igaz még várhattam is volna, mert szoptatás utáni második menzeszt vártam, szóval akár hónapokig meg sem jön az is normális. Tüneteim igazán nem nagyon voltak. Kis hányinger, 8. héten kis mellfeszülés, de ezen kívül semmi.

Megérzés volt. Nem jött meg egy hónapra és csinálta egy tesztet. Igaz még várhattam is volna, mert szoptatás utáni második menzeszt vártam, szóval akár hónapokig meg sem jön az is normális. Tüneteim igazán nem nagyon voltak. Kis hányinger, 8. héten kis mellfeszülés, de ezen kívül semmi.
Már egy hete sz...rul voltam, de nem tûnt fel mert a páromnak is pont gyomorrontása volt, aztán egyszer csak elkezdtem azt a kaját kívánni amit az elsõ terhesség alatt. Ekkor lehettem olyan 6 hetes.
Még egy bõ hét lett volna a menzeszig, épp vezettem hazafelé, aztán a hasamban, egészen legbelül éreztem valamit, olyan feszülésfélét, és valahogy biztos voltam benne, hogy terhes vagyok. Emlékszem, azt a 2 kilométert euforikus állapotban tettem meg hazáig. Valahogy tudtam, hogy ott van már bennem a mi babánk:) Egy hétre rá csináltam egy tesztet, ami pozitív lett. Meg sem lepõdtem:) Semmi tünetet nem éreztem akkor, az kb. a 7.-8.-ik héten jött, a folytonos émelygés, hányás, fejfájások.

Mikor érdemes csinálnom terhességi tesztet, ha a következő menzimet 5-re várom? Mikor lehet észlelni az első tüneteket?

Legjobb válasz: Ha 5-re várod akkor most lesz peteérésed, (kb. 7végén lesz) ergo még semmi nem történik. Terhestüneteket az ovuláció/peteérés után 8-12 nappal érezhetsz kb. elõször, naptár szerint: 30-tól. Egy hét ovu után amíg beágyazódik , az alatt még semmit nem érzel, beágyazódás után kezdhetsz csak tüneteket érezni. Tesztelni május 1-2-tõl érdemes legkorábban, de inkább 4-5-én

Ha 5-re várod akkor most lesz peteérésed, (kb. 7végén lesz) ergo még semmi nem történik. Terhestüneteket az ovuláció/peteérés után 8-12 nappal érezhetsz kb. elõször, naptár szerint: 30-tól. Egy hét ovu után amíg beágyazódik , az alatt még semmit nem érzel, beágyazódás után kezdhetsz csak tüneteket érezni. Tesztelni május 1-2-tõl érdemes legkorábban, de inkább 4-5-én
5-e elott en nem tesztelnek a helyedben....de 19.-en errol gondolkodni? :O Eloszor csinaljatok meg azt a gyereket!

A terhességnek a jelei / tünetei már az első nap, illetve a teherbeesés napján is jelentkezhetnek? éspedig mik? és mien napszakban jelentkeznek? Csak reggel?

Köszönöm ha válaszoltok ;)

Legjobb válasz: Szia! A tünetek csak azután kezdõdnek, hogy az embrió beágyazódott a méhbe. Ez idõbe telik, legalább egy hét. Többnyire csak az elmaradt menstruáció után érezhetõek tünetek, de van akinél ekkor sem jelentkeznek. Mellfeszülés, hányinger, aluszékonyság lehet például. A hányinger általában reggel erõsebb, de ez is változó.

Szia! A tünetek csak azután kezdõdnek, hogy az embrió beágyazódott a méhbe. Ez idõbe telik, legalább egy hét. Többnyire csak az elmaradt menstruáció után érezhetõek tünetek, de van akinél ekkor sem jelentkeznek. Mellfeszülés, hányinger, aluszékonyság lehet például. A hányinger általában reggel erõsebb, de ez is változó.
Szia! Ha teherbeesés napjának azt nevezed, amelyiken történt a szeretkezés, akkor a válaszom titi nem. Ha a beágyazódást, akkor az ismert tünetek (mellfszülés, puffadás, éhségérzet vagy épp undor, hányinger) bármely napszakban jelentkezhetnek, bár a nõk többsége reggel émelyeg. Üdv.
én a fiamat megéreztem amikor megfogant. tervezett baba volt, és pé után 8 nap hányingerem volt, nem hánytam, 4 napig és a hasam megjön érzése volt.aztán elmult.És mikor késett akkor pozi teszt lett.
Szia! Én tegnap este kezdtem el érezni, hogy nagyon görcsölt a hasam, az esti sex ezmiatt el is maradt. :D Ez ma reggelre elmulott, de a mellem is tegnap óta érzékenyebb, de inkább a mellbimbóim. ( komolyan jól esik, ha a férjem nyalogatja, simogatja ) :) Kb 1 hét telt el a PÉ-em óta, nem tudom, hogy sikerület-e a babó, és ez miatt vannak ezek a tünetek. Majd jövõhét vasárnap kiderül. :) De csatolom neked a hõgörbémet. :) http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f19e815a601fd31cbf0248..
Nekem semmi tünetem nem volt a 6. hétig, aztán jött a puffadás, émelygés és társai. Ez mindenkinél más. De ahogy olvasgattam akinél korán jelentkeznek annak is a beágyazódást követõ 1 hét után. Minden jót!
Nekem sem volt semmi tünet. A fogtantatás pillanatát pedig nem hiszem hogy bárki megérzi.

Kinek mik voltak a terhesség első tünetei? És mikor érzékeltétek az első jeleket (gondolok itt az első két-, ill.4 hétre. Még az első mensi előtt)?

Legjobb válasz: Csak a mellem fájt, holott azelõtt csak amikor serdültem! Még az 5. héten teljen megnyugodtam, hogy nincs semmi hányás stb! Erre ahogy a6.-ba léptem maga volt a pokol a 11-ig még a víz is kijött, majdnem korház lett a vége!

Csak a mellem fájt, holott azelõtt csak amikor serdültem! Még az 5. héten teljen megnyugodtam, hogy nincs semmi hányás stb! Erre ahogy a6.-ba léptem maga volt a pokol a 11-ig még a víz is kijött, majdnem korház lett a vége!
elsõ gyereknél már 1 héttel a nemvárt elõtt kijártam pisilni éjjel. késõbb mellfeszülés, derékfájás (nagyon hamar feszülni kezdtek a nacik, rettenetesen sokat tágult a csípõm, szélesedtem) másodiknál semmi tünetem nem volt a 6. hétig, amikor én is elkezdtem hányni és a 12. hétig éjjel-nappal is hánytam - pisilni viszont nem kellett éjjelente :D. Semmilyen más tünetem nem volt, csak a derékfájás-szélesedés maradt meg
Nekem a negyedik héten volt gyanús, hogy rengeteget jártam pisilni. Amúgy semmi.
nekem semmi. szó szerint. nem is hittem benne, hogy sikerült. most picit fáj a mellem, de csak ha nyomkodom. simán tudok hason aludni. ez kb. az elmaradt után 3-4 nappal kezdõdött és egyidejûleg a gyakori vizelési inger (nem tudom végig aludni az éjszakát) és a fáradtság (délutánonként le kell feküdnöm pár órára) most vagyok 6+0 hetes.
Nálam ez érdekes alakul/alakult. Az elsõ terhességemnél semmi tünetem nem volt, csak a mensim nem akart megjönni. Kb. az 5 hetesen jelentkezett a gyakori pisilési inger, de más nem volt. Ezt a babát sajnos a 7. héten elveszítettem (mûtéti befejezés lett a vége). A mûtét óta azonban mindig mensis fájdalmaim vannak peteéréskor, így tudom, hogy mikor vagyok termékeny. :) A második terhességemnél már a nemvárt elõtt másfél héttel több tünetem is volt: gyakori hányinger, undor egyes kajáktól, fehér bõ váladékozás. Ezekbõl már sejtettem, hogy baba lehet, ezért 4 nappal a nemvárt elõtt teszteltem és pozitív lett. Az elsõ uh-n derült ki, hogy ikreket várok, ezért lehetett a korai tünet. Most ismét babát szeretnénk, elvileg idõben voltunk együtt és megint vannak tüneteim (hányinger, hasszurka, fehér folyás, gyakoribb vizelési inger), pedig még másfél hét van hátra. Majd kiderül, hogy ez is baba-e vagy csak megtréfál a természet. Mindettõl függetlenül szorítok mindenkinek, aki babát szeretne!
A kérdező hozzászólása: Mi a párommal a 14. napon voltunk együtt. Rá 5 napra a petefészkem környékén szurkálást éreztem, ami másnapra mintha megszûnt volna, a 6. naptól viszont egyre érzékenyebbek lettek a melleim. Emellett fehér krémszerû folyásom is van. Már nagyon izgulok, hiszen két éve nem jött össze a dolog. És ez idõ alatt egyszer spontán vetélésem is volt.

Ha jövő hétvégén kellene megjönnie és múlt héten volt a sex, kb mikor jelentkeznek az első tünetek?

Sziasztok.

Legjobb válasz: Szia. Én is most irtam.Én egy hónapja voltam együtt a párommal.Egy hete késik,tegnap hasmenésem volt,egyszer még meg is szédültem.Reggel csinálok egy tesztet. 4hét után jönnel a tünetek.Bár barátnõm harmadik hónapban érzett rosszúl létet.Szotirok neked bár mit is szeretnél! egy 20éves lány (vagy kismama:D)

Szia. Én is most irtam.Én egy hónapja voltam együtt a párommal.Egy hete késik, tegnap hasmenésem volt, egyszer még meg is szédültem.Reggel csinálok egy tesztet. 4hét után jönnel a tünetek.Bár barátnõm harmadik hónapban érzett rosszúl létet.Szotirok neked bár mit is szeretnél! egy 20éves lány (vagy kismama:D)
Ez mindenkinél változó. Van, aki szinte semmit se vesz észre hetekig, nekem nem volt szerencsém, én szinte a beágyazódás után rosszul voltam. A legjellemzõbb tünetek a hányinger, a mellfeszülés (akár kimondottan fájhat is), a mellek növekedése, hasfájás, gyengeség, álmosság. Hasmenés is elõfordul, de az ellenkezõje, a székrekedés is. Mindenki másképp reagál. A teszteknek pedig nem kell feltétlenül hinni. Ha pozitív, az biztos, de ha negatív, az eléggé bizonytalan. Nekem már hasi uh-val látszott a babóka, mikor a teszt is kimutatta végre. Pedig állítólag jó minõségû tesztet használtam. Amúgy nekem a lovam tudta elõször, elkezdett velem sokkal figyelmesebb, gyengédebb lenni, akkor még én se tudtam. Õ már igen. :-))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!