Találatok a következő kifejezésre: Mik a első jelei (137 db)

Mikor mutatkoznak az első terhességi tünetek? A menses késését leszámítva, mik a gyanús jelek amik általánosak?

Legjobb válasz: Szia reggeli rosszullét hányinger gyakori vizelési inger ezek az elsö jelek

Szia reggeli rosszullét hányinger gyakori vizelési inger ezek az elsö jelek
illetve mellfeszülés
Meg még van egy csomó más is, amiket megtalálsz, ha kicsit keresgélsz a kérdések között :P
mindenkinél más. nem mindenki hányingeres. nem tudsz hason feküdni mer fááj a melled. ez a legfõbb az elsõ pár hétbe.
Változó, hogy mikor, van aki már rögtön utána érzi, van, aki csak késõbb. A mellfeszülés tényleg fontos jel lehet, és a "majdnem megjön érzés", fõleg az lehet bennük a furcsa, hogy korábban megjelennek, mint ahogy megszoktad. A rosszullét, hányinger csak késõbb jön elõ. És persze a terhesség legfeltûnõbb tünete a kimaradt menzi, amire nem is kell sokat várni, mert elv. 2-3 héten belül kiderül az igazság... HA nem jön meg, a teszt már elég biztosan kimutathatja a terhességet.
Általános jelnek számít amit az elöttem szólól leírtak illetve még a fémes íz a szájban, állandóan éhes vagy (magyarul: olyan kajátis megfogsz enni amitõl eddig undorodtál vagy éppen azt fogod megutálni amit eddig utáltál) ez is lehet tünet. de sztem ez nem tartozik az elsõ jelek közé.
azt fogod megutálni amit eddig utáltál <---- bocsi, de azt akartam írni, hogy azt fogod megutálni amit eddig imádtál. Bocsi:)

Mik az első jelei annak, hogy a kutyám vemhes?

Legjobb válasz: félidõ körül már elkezd nõni a hasa, de a legbiztosabb jele az elsõ ultrahang.

félidõ körül már elkezd nõni a hasa, de a legbiztosabb jele az elsõ ultrahang.
Ráengedtél egy kant korábban. Egyébként a kutyák 58-63 napra ellenek, és nagyjából a 4. hét után lehet biztosra megállapítani, ha vemhes. Elõször az állatorvos kitapogatja, utána ultrahangra kell vinni. De elõfordulhat a vemhesség elsõ heteiben, hogy nincs a kutyának nincs étvágya.
Hála a Jó Égnek, hogy nem sikerült, mégis van Isten! Remélem ezek után sem fog! Vinni kéne ivartalanítani mind a kettõt! Gondolom se törzskönyv, se tenyész szemle, se kiállítási eredmények, se GENETIKAILAG ÖRÖKLÕDÕ BETEGSÉGEKRE SZÛRÉSEK nincsenek! És nincs elég árva a kutya az országban, ugye?
Gratulálok, újabb szaporító.. Remélem én is hogy nem jött össze és nem is fog!
nézd, mind a 3000 úgy született, hogy biztosak voltak benne, hogy nem kerül utcára: http://allatok.info/search.php?species=kutya Abban is biztos vagy, hogy akik elvinnék, azok se tennék utcára? 5 év múlva se? És nem szaporítanák tovább, és a kölykök kölykei se kerülnének utcára? Gondolkodj már, miért és másfél millió gazdátlan kutya egy 10 milliós országban?
Akkor mi vagy? Milyen kutyát tettél milyenre? És minek neveznéd magad, ha nem szaporítónak? Szerinted valaki, aki foglalkozik a kutyájával, annyit nem képes megtenni érte, hogy ránéz a netre, hogy hogyan is néz ki a vemhesség?
Normális tenyésztõért pedig utazom több száz kilométert is, mert ha már kutyát veszek, akkor szeretném, hogy garantáltan egészséges legyen, jó idegrendszerû, küllemileg típusos és a tenyésztõ lelkiismeretes. És nem fogok azért a szomszéd utcai putriból venni kutyát, hogy ne kelljen sokat utaznom, meg ott óccsó, hanem inkább gyûjtöm a pénzem és utazom, de akkor biztos, hogy azt kapom a pénzemért, amit szerettem volna és minderre a tenyésztõ garanciát is vállal. Ha meg ehhez nincs kedvem, se pénzem, akkor fogom magam és bemegyek az elsõ gyepire, ami van minden megyében, nem is egy, és kihozom az elsõ megtetszõ kutyust, akit lehet az altatástól fogok így megmenteni. Oltás árat kell fizetnem érte, aztán bemegyek az elsõ dokihoz és ivartalaníttatom, hogy véletlen se lehessen olyan baleset, ami miatt 6 másikat termelek a helyére!
Szeptembertõl érvényes, hogy újra lehessen tenyészteni. De ha te olyan okos vagy, hogy tudsz Magyarországon Pit bull tenyészetet, akkor adsz nekem címet?
Amikor még nem tudtam hogy nem szabad szaporítani, egyszer volt a kutyámnak kölyke. Az elsõ jele az volt a vemhességnek, hogy a mellkasa megnagyobbodott (gondolom rendezõdtek a szervek) késõbb más kutyás is mondta hogy ez jel lehet.
Állandóan a törzskönyv, a tenyész szemle, a szûrések. Mindenkitõl ezt hallani. Meglátnak egy szaporítót, és egybõl le kell szidni, hülye kommenteket írogatni.Nem tudom ti milyen környéken éltek, de ahol én, itt nem igazán van normális tenyésztõ, csak szaporítók.Lehet lepontozni.Most én nem a szaporítók oldalán állok, nem kell azt hinni.Csak honnan tudjátok, hogy ha nincs törzskönyve egy kutyának, akkor utcára kerül, mert szaporítótól van? Egy szaporító csak azért szaporíthat kutyát, mert jön be belõle valami pénz, vagy talán azért is, mert szereti a kutyákat, csak mondjuk egy olyan fajta, amire törzskönyvet Magyarországon nehéz szerezni? (Amerikai Pit Bull Terrier.. ja és még valami: Ne kezdjétek el, hogy a Pit milyen gyilkos, ki kellene írtani az egészet, az egy másik vitatott téma.) Nem kell úgy venni ezt a hozzászólást, hogy én szaporító vagyok.Ez csak az én véleményem.
Nézd, olyan is volt már itt, aki vemhesen ivartalanított végül, mert egyszeri almot akart hobbiból, de meggyõzödött róla, hogy hülyeség. És szerintem itt is kapott normális választ, de lehet, hogy még nem vemhesült a szuka, és most meggondolja magát, és nem is fog. Szerintem szokott normális válasz lenni mindenhol, csak mindig hozzátesszük, hogy nem kéne ezt csinálni.
Na igen errõl van szó! " Persze sokkal jobb lenne hatékonyabb akciókat szervezni, minthogy kommentekben tépjük a szánkat, és én többször próbáltam is már ilyesmit kezdeményezni, csak mindige gyedül maradtam :) " Nem értitek mit akarok mondani! Kérdés pl.: Nem szoptat a kutyám mit adjak a kiskutyáknak enni? Válasz: Szaporító vagy, ivartalanítani kellett volna, most edd meg amit fõztél meg egyéb hasonló válaszok! A kölyök meg e közben éhen hal mert erre bezzeg nem érkezik válasz! Vannak tényleg szaporítós kérdések az ok hogy ott elkülditek a sunyiba én is elszoktam de azért az ilyen kérdéseknél is amit írtam ne ez legyen már a téma! Azért kellene inkább kampányolni hogy többször legyen ivartalanítási akció országszerte, vagy hogy az adóhatóság ellenõrizzen néhány kutya gyárat!
Ha az elõzõ kutyámat nem veszítem el ideje korán, akkor neki álltam volna egyszeri almot gyártani, de most kanom van és egészségügyi okokból ivartlanítva, tehát ez a veszély nem állt fent, de az elméleti lehetõséget régebben nem ítéltem el egyáltalán. Részben csak, de engem is ti gyõztetek meg, sõt azóta én is lebeszéltem egy barátnõmet a szaporítótól való kutya vásárlásról. Szóval igen megéri. Ha 100 kommentbõl 1 embert meggyõzünk, akkor az is meggyõz még egyet, és ha látványos eredményt nem is tudunk elérni, azért szépen lassan, valami változik. Persze sokkal jobb lenne hatékonyabb akciókat szervezni, minthogy kommentekben tépjük a szánkat, és én többször próbáltam is már ilyesmit kezdeményezni, csak mindige gyedül maradtam :)
Háh és pont egyszerre, szóval bizonyíték is van arra, hogy nem írok hülyeséget...!
Képzeld el, hogy volt már, akit meggyõztünk itt, nem is egy embert! Sõt olyan ember is volt, aki azt mondta, hogy akart almot lehozni és végül azért nem tette, mert olvasgatta ezt az oldalt és a válaszokat láván belátta hogy hülyeség! Ez nekem pont elég ahhoz, ha 10 emberbõl csak egy jobb belátásra tér, már megéri! Te meg azt gondolsz amit akarsz. Ha ennyire fáj, akkor ne olvasd és ne válaszolj rá, ilyen egyszerû!
Szerintem igenis van értelme, hogy leírják. Nekem kölyökkutyám van, és amikor elhoztuk, és tervezgettük, hogy mit mikor, nagyon elgondolkodtam rajta, hogy legyenek-e majd kiskutyái. Aztán amióta ezeket olvasom, eszembe se jut. Ki van zárva, hogy befedeztetem. Visszük is ivartalanítani. A következõ kutyám meg egy kennelbõl, menhelyrõl vagy fajtamentõktõl lesz, és biztos, hogy nem szaporítóktól. Úgyhogy igen, van értelme, hogy leírják.
És szerinted ha itt állandóan befirkálsz akkor lesz változás?! Dehogy lesz! Most neveltem fel egy alom kukába dobált kiskutyát akik még 2 hetesek sem voltak!Egyszerûen bedobták õket a kukába mint a szemetet! A két saját kutyám mellett itt volt a 6 pici azt sem tudtam mi lesz velük de nem tudtam volna sorsukra hagyni õket!Nem semmi volt anyagilag, és nem semmi volt normális helyet keresni nekik! Minél többször leírod, annál inkább [email protected] rá!
Semmi közötök hozzá ki mit csinál a kutyájával!Kissé unalmas már hogy az összes kérdésbe mindig ugyan azt a szöveget olvassa az ember nap min nap mert tele firkáljátok! 1000x elolvasta már mindenki mi a francnak leírni még 2000x?! Szaporítók voltak, vannak és lesznek ennyi... Minden tüzelés után hormonális változások lépnek fel (amely ún. álvemhességhez is vezethet), akár vemhes a nõstény, akár nem, tehát semmilyen vér- vagy vizeletminta nem tudja a kicsiket kimutatni. Az állatorvos a 3-4 hét környékén tudja megállapítani a vemhességet. Körülbelül hathetes vemhesként a nõstény kutya hasa láthatóan kerekebb lesz, emlõi pedig megnagyobbodnak - ezek a közelgõ anyaság egyértelmû jelei.
Pedig le kell.. Ez a minimum ami kijár neked!
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem kellene ezért leócsárolni.
A kérdező hozzászólása: Ja és biztos vagyok benne, hogy a kiskutyák nem kerülnének az utcára!!!!!
A kérdező hozzászólása: Én egyáltalán NEM VAGYOK SZAPORÍTÓ!
A kérdező hozzászólása: Igen ráengedtem egy kant, mert van egy kan kutyánk is, de eddig nem "sikerült" a dolog. És eddig nem volt olyan nagy étvágya, de egy pár napja szószerint elkezdett zabálni.
Márelnézést de ha nektek lenne kiskutyátok jól esne hogy lyeneket mondanak????

Mik az elso jelei a terhesegnek es mikor jelenek meg?

Legjobb válasz: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/test/3244/terhesseg-korai-j..

Az elsõ igazi jele a menzesz elmaradása. Nekem ezenkívül a menzesz elmaradásával egy idõben: menzesz szerû görcsök, amik azóta elmúltak, mellduzzadás, fájdalom, ami azót csak fokozódik, gyakori vizelési inger. Most 6 és fél hetesen kezd hányingerem lenni.

Mi a terhesseg jele az elso 4-5 hetben?

Legjobb válasz: sztem ne a jeleket várd hanem azonnal csinálj egy tesztet az megmondja h mi van és akkor nem kell aggódnod

sztem ne a jeleket várd hanem azonnal csinálj egy tesztet az megmondja h mi van és akkor nem kell aggódnod
nem jön meg...

Honnan tudom ha még nem jött meg a havim, hogy terhes vagyok? Mi utal rá? Mik az első jelek amik biztosan mutatkoznak?

Legjobb válasz: Csinálj tesztet, az a tuti... Jelek lehetnek: hangulat ingadozás, mell feszülés, has szurka, hõemelkedés...

Csinálj tesztet, az a tuti... Jelek lehetnek: hangulat ingadozás, mell feszülés, has szurka, hõemelkedés...
A kérdező hozzászólása: A mellem az megnõtt de ha hasra fekszek nem fáj...az lehet az miatt mert meg fog jönni... De nem nagyon érzékelem h megfog :S Majd ahogy tudok veszek tesztet ...anyunak még nem szóltam nem akarom meg ijeszteni
Nekem is a mellfeszülés és a hasszúrkálás volt az elsõdleges jel. A teszt már csak kézzel fogható bizonyíték volt...
A kérdező hozzászólása: Hát most nagyon nem nyugodtam meg....legnagyobb félelmem h terhes leszek idõ elött :'(
Sajnos biztos jelek nem nagyon vannak, ezek mind inkább valószínûsíthetõ jelek. Ha nem jön meg, érdemes tesztelni, mert bár más miatt is elmaradhat, a doki ugyis rákérdez a tesztre! Egyébként amit érezhetsz: fáradtság, feszül, fáj a melled, hasszurka, petefészeknél szurkálás, esetleg enyhe rosszullét reggel, szagokra érzékenység, kívánósság.
En is eloszor mellfeszulest ereztem es nagyon erzekeny voltam a szagokra is.Kulonben mi a baj, miert felsz ennyire?En is a tesztet ajanlom es a legbiztosabb ha reggel elso vizeletbol csinalod meg.

Mi az első jele ha a baba nem birja a tejpépet?

4 hos babaám Humana HA1 tápszert kap mert valoszinü tejalergoája van.Most probálkozunk a tejpéppel Milupa HAs rizspépet irtak fel.Ettöl is görcsölhet a pocija?Az elözö tápszerünkt?l 3 napig orditva sirt de csak 3 nap után.

Legjobb válasz: Leginkább kiütés, hasmenés a jele. Elõször csak kis adagot adjál neki, és meglátod, mit szól hozzá. És ha lehet, elõször reggel, hogyha esetleg rosszul reagál rá, ne éjszaka tegye. Sok sikert!

Leginkább kiütés, hasmenés a jele. Elõször csak kis adagot adjál neki, és meglátod, mit szól hozzá. És ha lehet, elõször reggel, hogyha esetleg rosszul reagál rá, ne éjszaka tegye. Sok sikert!

Mik az elsõ jelei, vagy jelei annak, hogy a terhességbõl veszélyeztetett terhesség lesz?

Legjobb válasz: vagy miért lesz egyáltalán egy terhesség veszélyeztetett?

A kérdező hozzászólása: vagy miért lesz egyáltalán egy terhesség veszélyeztetett?
Mindig más az ok, így nem lehet általánosságban "elsõ jeleket" mondani. Lehet az ok cukorbetegség, magas vérnyomás, anyai életkor, de lehet vérzés, fenyegetõ vetélés stb.
A kérdező hozzászólása: szóval ez olyan sokszínû dolog :(
Én veszélyeztetett voltam elõzõ vetélések miatt és az aktuális terhességnél is jelentkezett vérzés, görcsölés. Szerintem ez a legáltalánosabb, de több más oka is lehet.
szia! Nálam az elõzmények, két kürtrepedéses méhenkívüli, két vetélés, legutóbbi missed ab.al:( most haematóma miatt volt 6 héten vérezgetés, de mára elmúlt. így alapból veszélyeztett terhességgel vettek tp-re, bár a munkaköröm is indokolná a fertõzésveszély miatt (eü.).9 hetes 4 napos kismama
Én hat hetesen, elõjelek nélkül bevéreztem, majd a 13.héttõl görcsök gyötörtek és a 16. héten már rövidült a méhnyak. A 20-26. hét közötti idõszak hál'Istennek problémamentes volt. Most vagyok a 27.hét közepén és megint sokat görcsölök. A dokik nem tudják, mitõl lehet...

Mik az első jelek a vemhességének? (kérdésed rövid, magyarázatod hosszú)

Április 22 23-án bichon havanese szukámnál 2 napot volt kan kutyus,de nem vagyunk benne biztosak hogy befedezte,ezért az lenne a kérdésem hogy mik az els?, legkorábbi jelei a vemhességének?A pérájához legközelebbi 2 cicije kissé meg van nagyobbodva,de egy kicsit a többi is.És 25 dkg-ot hízott egy picivel többet eszik mint azel?tt,és nyugottabb is.Kíméljetek meg a bunkó válaszoktól lécci!!!

Legjobb válasz: Ezt még az állatorvos sem tudja megállapítani. Lehetnek jelei, de van hogy nincs. Nekem pl. volt kutyám, aki ugyanolyan reggeli rosszullétekkel küzdött, mint az emberek. Hogy hízott, az sem jelent semmit, mert ilyenkor az aggódó gazdi hajlamos több kaját adni neki, mert hát nem kettõ, de 6 helyett eszik:))) Egyetlen biztos mód van: félidõ után ultrahang. A hasa is csak az után kezd el növekedni.

Ezt még az állatorvos sem tudja megállapítani. Lehetnek jelei, de van hogy nincs. Nekem pl. volt kutyám, aki ugyanolyan reggeli rosszullétekkel küzdött, mint az emberek. Hogy hízott, az sem jelent semmit, mert ilyenkor az aggódó gazdi hajlamos több kaját adni neki, mert hát nem kettõ, de 6 helyett eszik:) )) Egyetlen biztos mód van: félidõ után ultrahang. A hasa is csak az után kezd el növekedni.
ne haragudj, de nem figyeltétek õket? Amikor odament a kankutyus, akkor mit csináltak? Egyáltalán idõben voltatok? Ugy nem lehet fedeztetni, hogy összeengedjük õket, aztán mi lefekszünk aludni, és lesz ami lesz. Egyébként a 40. naptól szokott látszani a szukán ha vemhes, és ezidõtájt érdemes egy ultrahangos vizsgálatra elvinni.
A kérdező hozzászólása: igen idõben vtunk de az a gyanúnk hogy éjszaka történt aminek történnie kellett
A kérdező hozzászólása: az elsõ válaszolónak köszönöm szépen

Mik az első jelei a depressziónak?

Legjobb válasz: Ennek sajnos nem nagyon van elõjele, de a kiváltó ok szinte mindig az hogy az illetõ magába fojtja az érzéseit, problémáit és nem, vagy nem eléggé beszéli ki magából. Szerintem az nem szégyen ha valaki kibeszéli a gondjait, még ha kínosak is. Erre vannak a barátok.

Ennek sajnos nem nagyon van elõjele, de a kiváltó ok szinte mindig az hogy az illetõ magába fojtja az érzéseit, problémáit és nem, vagy nem eléggé beszéli ki magából. Szerintem az nem szégyen ha valaki kibeszéli a gondjait, még ha kínosak is. Erre vannak a barátok.
Civilként "elsõ jelekre" soha nem fogsz rájönni. Az is kérdés, hogy egyáltalán bármilyen jelre rájössz-e, mert én pl. nagyon ügyesen elõ tudom magam adni, és sokan gondolják, hogy vidám, elégedett figura vagyok, holott lehet, hogy elõzõ este épp meghalni próbáltam. :)

Mik az első jelei a klíma betegségnek?

Ha pl valaki nem bírja vagy stb.

Legjobb válasz: "Klíma betegség" nem létezik. Nem tudom, hogy mire gondolsz...

"Klíma betegség" nem létezik. Nem tudom, hogy mire gondolsz...
Vagy arra célzol, hogy a klímákban elszaporodhat a Legionella és az okoz betegséget? (Pontiac-láz vagy legionárius betegség).
A kérdező hozzászólása: hát igazából sokan azért nem javasolják a klímát mert káros hatásokkal van az emberre igaz ez? én erre gondoltam

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!