Találatok a következő kifejezésre: Mik a előjelei, hogyan (36 db)

5-ös vagyok. Nekem is fiam lesz, és apa után Tamás lesz:) )) Már nagyon várom, õ lesz az utolsó baba...
Biztos, hisz max. hét kéne belül így vagy úgy meglesz a baba:) )
8-as vagyok. Ha nem indul be a szülés a dátumig, akkor beküldenek kórházba megfigyelésre, és vizsgálatok után beindítják. Nekem május 13. a dátumom, de az UH szerint sokkal nagyobb a baba, ezért 6-án be kell feküdnöm a kórházba, mivel császár lesz. Már csak azon imádkozom, hogy addig ne induljon el :)
5-ös vagyok. Nekem elsõ gyereknél úgy volt, hogy 40+6 kellett volna befeküdnöm és akkor indítás lett volna. De 40+5 megindult magától:) Második gyereknél 40+1 voltam NST-n, ami nem lett valami jó és a doki megvizsgált, kicsit tágított kézzel. Hazafele elkezdõdtek a fájások és estére meglett a baba:) Hát most ugye 38 hetes vagyok, nem bánnám ha már indulhatnál szülni...
Sziasztok! Én kedden töltöm a 40. hetet, bár az utolsó UH szerint már betöltöttem... Nekem is vannak fájásaim, ma például a boltba menet azt éreztem, hogy nem bírok tovább menni. Étvágy nekem sem a régi, és tegnap erõs hasmenésem volt. Ezek az elõjelek sajnos nem jelzik a szülés közelségét napokban mérve, lehet hogy még ma, lehet hogy csak egy hét múlva indul. Egy hete például a kórházban kötöttünk ki, miután az éjszakát végig görcsöltem- persze hazaküldtek. Majd akkor jöjjek vissza, ha a fájások rendszeressé válnak. Ha nem indul be a szülés a kiírt dátumig, hogyan tovább???
5-ös vagyok. Köszi, nektek is a legjobbakat:) ))
8-as vagyok.. Csupa kisfiú :) )) A legjobbakat csajok. Kitartás..
Hát, nem tudom mit jelent, én ma töltöttem a 39. hetet, már 2 hete is teljesen nyitott voltam, bõ hete minden este 3-4 óra hosszat rendszeres fájásaim vannak, étvágyam már nekem sincs, de baba sehol...
Gratulálok, könnyû szülést és nagyon sok boldogságot a babához! Nekünk is kisfiú, Dániel lesz a neve.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!Kedves utolsó!kisfiú, elsõ baba és Dávid lesz a neve:) 1-re vagyok kiírva.
Nekem is 3. baba :) és 38. hetes vagyok. Hétfõhöz egy hétre kell befeküdnöm a kórházba, mert valószínûleg most is császárral fogok szülni. Gyakran keményedik nekem is a pocak. Nektek mi lesz, kislány vagy kisfiú? Mi lesz a neve??
Én már 1 hete érzem ezeket a tünetetket. Sõt a baba feje már 2 hete be van ékelõdve, a méhszáj nyitva. 1 hete voltam bent fájásokkal a kórházba, szépen ki is mutatta a ctg, de hazaküldtek mert nem voltak elég erõsek, aztán estére elmúlt. nekem napi szintem van, hogy 30-40 jó erõs jósló és keményedés van. Sajnos nem jelent ez semmit:( Pedig nálam már harmadik baba. 38hkm.
Bármikor elindulhat most már a szülés. Kitartás, sok erõt, és fõleg egészséget kívánok nektek :) (...és úgy kell nyomni, mint mikor wc-zik az ember.. ezt mindenkinek mondom, mert mikor szültem, két kismami is hasra nyomott, jól elpattogtak az erek a szemükben szegénykéknek.) A legjobbakat!!!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm mindkettõtöknek!
en meg nem szultem, de szerintem a szervezeted jelzi, hogy kozeleg a nagy nap. konnyu szulest kivanok, es egeszseges babat s anyukat! majd irj, hogy hogy volt. szoritok! 19hkm.
Nekem a második szülésem elõtt 4 nappal ugyanezek a tüneteim voltak. :o) Könnyû és gyors szülést neked!

Öt hetes vagyok és mostanában sokat fáj a pocim. Ez mit jelent? Minek az előjele? Félek, hogy valami rosszat jelent.

Az a helyzet, hogy a f?nökn?m nem akar elengedni szülni és nem akarja, hogy gyereket vállaljak. Még nem tudja, hogy várandós vagyok és mostanában szeretném neki bejelenteni és emiatt rettenetesen stresszes és ideges vagyok, mert ? egy igazi zsarnok és emiatt nagyon félek.

Legjobb válasz: szia, Semmi gond, nyugi... Hogy õszinte legyek a fõnöködnek semmi beleszólása nincs abba, hogy mikor vállalsz babát. Jobban teszed, ha felveteted magad táppénzre. Jó, ha tudod: NEM RÚGHAT KI!!! Ha mégis megtenné, akkor munkaügyi pert akaszthatsz a nyakába, de azt jól megszívja, az tuti..

szia, Semmi gond, nyugi... Hogy õszinte legyek a fõnöködnek semmi beleszólása nincs abba, hogy mikor vállalsz babát. Jobban teszed, ha felveteted magad táppénzre. Jó, ha tudod: NEM RÚGHAT KI!!! Ha mégis megtenné, akkor munkaügyi pert akaszthatsz a nyakába, de azt jól megszívja, az tuti..
semminek az elõjele. nyúlnak a méh felfüggesztõ szalagjai és nõ a méh. bár az idegeskedés nem tesz tul jót a fájás valószínû ezért van.
Nekem is sokat fájt a hasam az elején, olyan volt, mintha petefészek gyulladásom lenne. Azt mondta az orvos, hogy ez természetes, mert nyúlnak a tartóizmok, meg alakul ott minden, hogy jó legyen a picinek!!!Nyugi!!

Vannak előjelei, hogy mikor fog felülni a baba?

Nagyon várom már, hogy felüljön. 7 hónapos, kúszik körbe körbe. Mi kell ahhoz, hogy fel tudjon ülni? Gondolok is pl a mászásra. Nem tudom elképzelni se, hogy hogy lesz. Első baba. Nagyon várom már, más is ilyen türelmetlen?

Legjobb válasz: Szia! Magától fog rájönni a technikájára! Kislányom 10 hónapos és a kiságy rácsaiban kapaszkodva próbál felülni, de õ inkább négykézláb helyzetbõl szokott oldalra kiülni, én is várom már, hogy fekvésbõl mikor fog már!

Szia! Magától fog rájönni a technikájára! Kislányom 10 hónapos és a kiságy rácsaiban kapaszkodva próbál felülni, de õ inkább négykézláb helyzetbõl szokott oldalra kiülni, én is várom már, hogy fekvésbõl mikor fog már!

Mik a menstruáció előjelei, hogyan lehet felismerni, hogy az?

Legjobb válasz: Hát, elég összetéveszthetetlen... kb 1 héttel elõtte: mellfeszülés, ha megfogod a melleidet érzed, hogy sokkkal keményebbek, esetleg annyira, hogy kicsit fájnak is (nekem pl néha annyira, hogy nem tudok hason feküdni- pedig nem vagyok egy nagymellû típus). Pár nappal elõtte, szerintem leginkább az elõzõ napon érezheted, hogy fáj a hasad, görcsöl, az egész gyengétõl kiindulva lehet elég durva is, hogy menni sem bírsz... esetleg hányás, hányinger, de sztem ez elég szélsõséges, de van ilyen is. Aztán amikor megjön: vérzés és hasi görcsök. Nagyjából szerintem ennyi. Ja, meg esetleg nagyobb étvágy, én össze- vissza kívánok elõrtte való nap mindenféléket.

Hát, elég összetéveszthetetlen... kb 1 héttel elõtte: mellfeszülés, ha megfogod a melleidet érzed, hogy sokkkal keményebbek, esetleg annyira, hogy kicsit fájnak is (nekem pl néha annyira, hogy nem tudok hason feküdni- pedig nem vagyok egy nagymellû típus). Pár nappal elõtte, szerintem leginkább az elõzõ napon érezheted, hogy fáj a hasad, görcsöl, az egész gyengétõl kiindulva lehet elég durva is, hogy menni sem bírsz... esetleg hányás, hányinger, de sztem ez elég szélsõséges, de van ilyen is. Aztán amikor megjön: vérzés és hasi görcsök. Nagyjából szerintem ennyi. Ja, meg esetleg nagyobb étvágy, én össze- vissza kívánok elõrtte való nap mindenféléket.
Ilyenkor megnõ a súlyod 1-2 kg-mal, a vízvisszatartás miatt. Kezed, bokád kicsit bedagadhat.
Szia! Igen ezek a tünetek! Nekem a mensi selõtt 3 hónapig tartottak!!! Majd betolytam ezek voltak: Mellfeszülés, hasfájás, mellbimbó érzékenység, fejfájás, életkedv 0.
Szia en 15 vagyok de nekem elotte egy hettel naon faj a hasam meg minden aztan a melled is feszul , hanyinger, fej fajas, meg az izmaid is fajnak!!!!!!
nekem még nm jött meg de fájt a hasam , nem bírok hason feküdni mert annyira fájnak akkor a melleim, ja és kb 1 hete volt egész héten hasmenésem és ma egy kicsit görcsölt a hasam és el múlt a fehér folyásom már 2 napja, akkor most megfog jönni?
lehet hogy neked is meg fog jönni és Nagylány leszel!!
nekem még nem jött meg de nagyon fáj a hasam és iszonyatosan görcsöl már két napja, ma nem volt fehér folyásom helyette berna jött de igen csekély, most meg fog jönni?
nekem menstruacio elott ezek a tunetek vannak: fejfajas mellfeszules hanyinger has alatti fajas, gorcsok haspuffadas (neha hasmenes) De sztm mindenkkinek masok es masok a tunetei:)
Én menstruáció elõtt sokkal ézékenyebb vagyok mindenre, könnyen elsírom magam, könnyebben is leszek ideges. Általában az alhas felpuffad, keményebb és a menstruációt megelõzõ napon barna folyadék mutatkozik, ezért célszerû a menstruációd közeledtével tisztasági betétet rakni minden nap, így megelõzheted az átázást, ha esetleg elõbb jön meg. :)
3 napja késik.... már simán tutira kimutatja a teszt
A kérdező hozzászólása: Tegnap du csin egyet az negativ let.nagyon erös csikot mutatott ki
A kontrollcsík mindig erõs. A tesztcsík helyén nem volt semmi? Mert ha nem, akkor valószínûleg simán csak késik. Ha nem jön meg, két nap múlva érdemes még egyet tesztelni.

Férfiak! Mi az a jel, amely után elhívjátok a lányt randizni? Hogy mutatjátok a lánynak, hogy esetleg randiznátok vele? (Előjelek)

Köszönöm el?re is a komoly válaszokat

Legjobb válasz: Kedves elsõ! Fizikailag gondoltad? Köszönöm a válaszod.

A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ! Fizikailag gondoltad? Köszönöm a válaszod.
Viszonylag közel jön hozzám ;) Már mondhatni félelmetesen közel.
Fizikailag és nem fizikailag is akár.

Vemhes a cicám. Nagyjából a jövő héten fog megelleni, ha minden igaz. De honnan fogom tudni, hogy mikor? Vagyis, mik a közvetlen előjelei annak amikor megindul a szülés?

Legjobb válasz: Szia! A mi cicánk elõzõ nap már nem evett szinte semmit. Csak a tejet itta meg. Furán nyávogott, mintha fájna valamije. Gondolom már fájásai voltak. Ja és napokkal elõtte már kereste a helyet hova fialjon. Ha beengedtük a lakásba mindig elbújt és befészkelte magát az egyik sarokba. Nálunk ezek voltak a jelek. De biztos minden macskánál máshogy van, úgy mint két szülés sem egyforma.

Szia! A mi cicánk elõzõ nap már nem evett szinte semmit. Csak a tejet itta meg. Furán nyávogott, mintha fájna valamije. Gondolom már fájásai voltak. Ja és napokkal elõtte már kereste a helyet hova fialjon. Ha beengedtük a lakásba mindig elbújt és befészkelte magát az egyik sarokba. Nálunk ezek voltak a jelek. De biztos minden macskánál máshogy van, úgy mint két szülés sem egyforma.
ha benti cica észreveszed a viselkedésén, keresi a helyet, még ha készítesz neki akkor is keresgél. néha elõzõ nap már váladékozhat is, sûrûn nyalogatja a nemiszervét. azért én már több cicánál is ott voltam mellette, simogattam, vizet adtam neki, volt olyan, hogy hajnalfele a hatodik cicánál én vágtam el a köldökzsninórt, annyira kimerült a mamacica, hogy nem volt ereje hozzá. ha kinti cica, az még bonyolultabb...elbújnak fialni, aztán meg hurcolásszák a kicsiket.
Hol tartod a macskát? Kizárólag lakásban, vagy mászkál a szabadban is? Mert ha kint is mászkál akkor a legjobb ha nem dajkálgatod meg pesztrálgatod majd. Rakjál ki neki egy dobozt valami zárt helyen és ne nagyon menj a közelébe. Aztán majd csak azt fogod észrevenni, hogy megjelenik a kismacskákkal. Nem szeretik ha van valaki ott "levezetni a szülést"
észre lehet venni. :) jön-megy, nem találja a helyét, hangosan nyávog, követ a lakásban, ha kiteszel egy dobozt azonnal beleugrik. Ha kinti cica akkor ne aggódj Õ már megtalálta a megfelelõ helyet. Eldugott csendes helyet keres a kicsinyeinek (padlás, ólpadlás, szalma, szekrénytetõ...) :) tegyél ki neki egy dobozt, tegyél bele egy puha ruhát is. :)
Kép lesz majd róluk?
A kérdező hozzászólása: Szerencsére mindegyik kiscicának már megvan a gazdija :) Alig várják, hogy elvihessék õket, aztán utána a mama ivartalanítva lesz :) tündéri három kis gengszter lett :D
Érdemes lenne az alom felnevelése után ivartalanítani a mamát.
jóóól van örülök neki, remélem késõbb is gondodkodó anyacica lesz:) )) azért légy óvatos, mert akár két hét múlva újra tüzelhet, és akkor "bedilizik"és el is tûnhet a kandúrok hatására. visszajönnek a büdösök, de már egy újabb packkal a pocijukban. üdv és jó kiscicázást:) )
A kérdező hozzászólása: Köszi, szépen a válaszokat :) Végül is megszülettek a cicák és minden probléma mentesen zajlott :) és ahhoz képest, hogy elsõ szülés nagyon ügyesen is viselkedik a picikém :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Igen valószínû, ha már kinyíltak a szemeik akkor teszek róluk képeket :) most még kis esetlenek :) de a hangjuk hatalmas :D

Mitől van, minek az előjele lehet az, hogy néha megremeg a kezem?

Nem reszket, csak néha értlmetlenül és kiszámíthatatlanul megrándul, pl. egy tárgy odébb tételekor egy "pót-mozdulatot" tesz (Amit id?nként fel is lök!)vagy aláíráskor túlszalad (Ami viszont több, mint kellemetlen!) Soha nem fogyasztok alkoholt. Igaz, hogy a vérnyomásomra gyógyszert szedek, de az így teljesen normális: 120/60, pulzus 65

Legjobb válasz: Véleményem szerint több dologtól lehet (ki kell vizsgáltatni!). Lehet magnézium-hiány. Kóros magnézium-hiány miatt izomgörcsök, remegések léphetnek fel. A másik pedig, hogy valamilyen idegrendszeri gyulladás (perifériás és nem központi!), ami még okozhat ilyen tüneteket. A vérnyomás nincs összefüggésben ezzel a problémával - a leírtak alapján.

Véleményem szerint több dologtól lehet (ki kell vizsgáltatni!). Lehet magnézium-hiány. Kóros magnézium-hiány miatt izomgörcsök, remegések léphetnek fel. A másik pedig, hogy valamilyen idegrendszeri gyulladás (perifériás és nem központi!), ami még okozhat ilyen tüneteket. A vérnyomás nincs összefüggésben ezzel a problémával - a leírtak alapján.
Megremeg a kezem, ha beremeg az olyan jóóóóóó

Mik az előjelei annak hogy a kanca nemsokára ellik?

Legjobb válasz: Ha elkezd csöpögni a teje, akkor már aznap meglesz a csikó. Megduzzad a pérája, közvetlen ellés elõtt nyugtalan, egyre sûrûbben kapar, nézi a hasát, toporog, esetleg lefekszik, feláll, majd elfolyik a magzatvíz.

Ha elkezd csöpögni a teje, akkor már aznap meglesz a csikó. Megduzzad a pérája, közvetlen ellés elõtt nyugtalan, egyre sûrûbben kapar, nézi a hasát, toporog, esetleg lefekszik, feláll, majd elfolyik a magzatvíz.
"leesik a hasa", vagyis a hasa valahogy lejjebb lesz és a lágyékánál lesz egy horpadás. onnantól már nem sok van hátra! a tej kérdés csalóka, láttam már olyan lovat, aminek 5 napig csöpögött a teje és aztán gond nélkül megellett, meg olyat is, aminek épp csak "viaszcseppek" voltak a csecsén ellés elõtti délután.
Pont ezt akartam írni, hogy viaszcseppek, illetve tejcsepegés lehet már bõ 1 héttel is az ellés elõtt, ha a ló csak nem fial meg 24 órán belül, ahogy a tejcseppek megjelennek, nem kell egybõl bepánikolni, de azzal lehet számolni, hogy valóban nem sok van hátra. Ahogy észrevettem, sok ló szeret este, éjjel megelleni, csendes magányában... Azért érdemes rájuk odafigyelni a végefelé már ilyenkor is! :)
Az elõttem szólókkal egyetértek! Ismerõsöm lovai hajnalban ellettek meg. Az egyik elõzõ nap sokat feküdt. A másiknál nem voltak nagy jelek, a viaszcseppeket kivéve az ellése elõtt még délután nagyokat vágtázott a réten.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!