Találatok a következő kifejezésre: Mik a dr. Cseh (3 db)

Mik a tapasztalatok dr. Cseh Erikáról, vagy más orvosról Kistarcsán?

Legjobb válasz: Dr. Cseh Erika honlapja: http://www.cseherika.hu/ Itt többet megtudhatsz róla.

Dr. Cseh Erika honlapja: http://www.cseherika.hu/ Itt többet megtudhatsz róla.

Mi a tapasztalatotok Dr. Cseh Erika és Dr. Lőrincz Ildikó nőgyógyász terhesgondozásáról, szüléslevezetéséről?

Már mindkettejüknél voltam (2-1 alkalommal) nőgyógyászati problémáim miatt. Akkor mind a ketten szimpatikusak voltak. Most úgy néz ki, hogy babát várok és nehéz eldöntenem, hogy kihez menjek. Érdekelne a véleményetek! (én elég érzékeny vagyok) A válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Januárban szültem Cseh Erikánál (terhesgondozásra is végig hozzá jártam), abszolút pozitív a tapasztalatom. Hosszú vajúdás után végül császármetszéssel született meg a kisfiam (túl rövid volt a köldökzsinór), a hegem már alig látszik, gyorsan és szépen gyógyul. A szülés utáni napon bejött hozzám érdeklõdni, ez igazán jól esett. Ha a részletekre is kíváncsi vagy, kérdezz nyugodtan privátban. A szülésznõm Laskó Katalin volt, neki szintén nagyon hálás vagyok, amiért végig tartotta bennem a lelket. Õt is szívbõl ajánlom, egy tünemény.:)

Januárban szültem Cseh Erikánál (terhesgondozásra is végig hozzá jártam), abszolút pozitív a tapasztalatom. Hosszú vajúdás után végül császármetszéssel született meg a kisfiam (túl rövid volt a köldökzsinór), a hegem már alig látszik, gyorsan és szépen gyógyul. A szülés utáni napon bejött hozzám érdeklõdni, ez igazán jól esett. Ha a részletekre is kíváncsi vagy, kérdezz nyugodtan privátban. A szülésznõm Laskó Katalin volt, neki szintén nagyon hálás vagyok, amiért végig tartotta bennem a lelket. Õt is szívbõl ajánlom, egy tünemény.:)

Aki Dr. Cseh Erikánál szült, mik a tapasztalatai? Mennyit adtál a doktornőnek a szülésért?

Legjobb válasz: Nem tudom aktuális-e még a kérdésed, de mi 70e Ft-ot adtunk neki két éve. Rendes orvos, odafigyel a páciensére, én teljesen megbíztam benne, és meg voltam vele elégedve.

Nem tudom aktuális-e még a kérdésed, de mi 70e Ft-ot adtunk neki két éve. Rendes orvos, odafigyel a páciensére, én teljesen megbíztam benne, és meg voltam vele elégedve.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!