Találatok a következő kifejezésre: Mik a dolgok amik meg (83 db)

Ha valaki elmondaná nektek hogy halálos betegek vagytok akkor mi/mik lennének azok a dolgok amiket még halálotok előtt ki akartok próbálni?

Legjobb válasz: Nincs semmi amit kipróbálnék. Valószínû eladnám minden felesleges holmimat és felmondanék a munkahelyemen. Megpróbálnék minél több idõt tölteni a lányommal és a férjemmel. Elmennék egy világkörüli útra és kötnék egy életbiztosítást úgy, hogy a lányom legyen a kedvezményezett. Aztán megírnám neki levélben, hogy nagyon szeretem és sosem fogom elfelejteni. És ha meghalok, akkor megkapná Apától. Apával meg megígértetném, hogy ha már nem leszek, akkor ne gyászoljon élete végéig, mert nem érdemli, hogy egyedül maradjon egy kislánnyal.

Nincs semmi amit kipróbálnék. Valószínû eladnám minden felesleges holmimat és felmondanék a munkahelyemen. Megpróbálnék minél több idõt tölteni a lányommal és a férjemmel. Elmennék egy világkörüli útra és kötnék egy életbiztosítást úgy, hogy a lányom legyen a kedvezményezett. Aztán megírnám neki levélben, hogy nagyon szeretem és sosem fogom elfelejteni. És ha meghalok, akkor megkapná Apától. Apával meg megígértetném, hogy ha már nem leszek, akkor ne gyászoljon élete végéig, mert nem érdemli, hogy egyedül maradjon egy kislánnyal.
Nekem az orvosaim azt mondták 16 éves koromban, hogy nem biztos, hogy megélem a 18. születésnapomat. Most 19 éves vagyok... Amúgy én úgy álltam hozzá a dologhoz, hogy igyekeztem minden stresszfaktort kizárni az életembõl és minél több idõt a családommal tölteni, illetve a barátaimmal. Nem volt semmi olyan "különleges" kívánságom, hogy pl szeretnék ide-oda eljutni, vagy valami mást csinálni. Csak az, hogy a maradék idõt a szüleimmel és a testvéremmel tudjam tölteni.
Túlélni. Nekem 3 év alatt kétszer mondták, hogy rákos vagyok... Nem ilyen f-a-sz "bakancslistákon" jár az eszed akkor.
az ingyenes utazásra szóló korkedvezményt...
Kipróbálni semmit, ellenben újra megélni olyan dolgokat, amik régen örömet okoztak, netán boldoggá is tettek, csak sajnos a hétköznapok rohanásában és az idõ homályában elvesztek.
elnyalnék 10 bélyeget egyszerre, aztán majd ha túlélem, kiderül h mi lesz.
ha egyedülálló lennék akkor luxusprostiznék, ha nem akkor szívnék sok füvet, meg mondjuk az ejtõernyõzést.

Mik azok a dolgok, amiket meg kellett vennetek terhesség alatt a 2. gyereknek? Kb "mennyibe kerül" egy 2. baba, ha az elsőnek megvolt mindene?

Legjobb válasz: 16 hónap lesz a két lányunk között.Kiságyat és matracot vettünk (17ezer) takarót, sapkát, fejvédõt, lepedõt fürdõlepedõt vettünk még. Összesen: 25ezret költöttem. majd még veszek pelenkát és kész is leszünk.

16 hónap lesz a két lányunk között.Kiságyat és matracot vettünk (17ezer) takarót, sapkát, fejvédõt, lepedõt fürdõlepedõt vettünk még. Összesen: 25ezret költöttem. majd még veszek pelenkát és kész is leszünk.
Kiságyat, babakocsikat megtartottam, ruhákat.Az elsõ fiú volt, és téli, a második lány és nyári.Sok nyári napozót, sapkát, vékonytakarót stb kelett vennem.gyakorlatilag úgy vásároltam ruhát mint egy elsõ gyereknek.Csak a pizsamákat szoktam ráadni a tesóról.Sem szandit, sem cipõt.Úgy kezdésnek 20-30 körül költöttem.
Szerencsés vagyok, nekünk az elsõnek sem kellett túl sok minden, mert az unokanõvérétõl sok uniszex ruha maradt, illetve kiságy, matrac, etetõ szék, stb. Most várom második fiamat, aki nyári lesz (elsõ fiam téli), de ettõl függetlenül szinte semmit nem kell vennünk. A nagy már gyerekágyon alszik, a kicsinek ott lesz a rácsos ágy, a ruhák, gyerekülést most megkaptuk megint az unokanõvéréét....szóval mázlink van.Csak hobbiból kell új dolgokat vennünk :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nálunk ugyanabban az évszakban születik majd a 2. baba is, ezzel szerencsénk van ilyen szempontból. Szóval elvileg elég ha maximum 50ezer forintot különítek el erre? Tényleg van minden az 1. törpi után (ágy, kád, babakocsi, hordozó, légzésfigyelõ, ruhák, anorákok, sapkák, babatörülközõtõl kezdve minden kutya füle :) )

Mik azok a dolgok amit még megtehet a férjetek? gondolok ilyenre hogy kocsmázás diszkó . esetleg vagy sörözés haverokkal. Vagy füvezés. :- ( és emellett ti mentek kikapcsolódni vagy együtt? Hogy zajlik?

Legjobb válasz: Én annak a híve vagyok, hogy ilyen szempontból két hasonló ember párkapcsolata tud igazán jól mûködni. Kellemetlen, ha az egyik fél állandóan menne a haverokkal szórakozni, a másik meg emiatt otthon szomorkodik, mert õ a közös programokat igényelné jobban. Mi szerencsére egyformák vagyunk a férjemmel, jobban szeretünk együtt szórakozni, mint külön a haverokkal. De már eleve a baráti körünk is olyan, hogy inkább õk is a párjukkal együtt járnak el akár baráti társaságba is. Tehát a legtöbb esetben egyértelmû, hogy együtt megyünk és jól is érezzük magunkat így.

Én annak a híve vagyok, hogy ilyen szempontból két hasonló ember párkapcsolata tud igazán jól mûködni. Kellemetlen, ha az egyik fél állandóan menne a haverokkal szórakozni, a másik meg emiatt otthon szomorkodik, mert õ a közös programokat igényelné jobban. Mi szerencsére egyformák vagyunk a férjemmel, jobban szeretünk együtt szórakozni, mint külön a haverokkal. De már eleve a baráti körünk is olyan, hogy inkább õk is a párjukkal együtt járnak el akár baráti társaságba is. Tehát a legtöbb esetben egyértelmû, hogy együtt megyünk és jól is érezzük magunkat így.
bármikor mehet bárhová, csak tudjam, hogy jól van. Értem ezalatt, ha megmondja, mikor jön, akkor addigra vagy jöjjön, vagy telefonáljon, hogy jól vagyok, maradok. Ha nem mond idõpontot, legalább néhány óránként telefonáljon haza 4-5 óránként mondjuk. Tudom, hepciásnak tûnök, de támadták már meg, és izgulok, ha nem tudok róla. Nem az a gond, ha megy, hanem ha nem tudom, minden rendben van-e. Ha hónap végén nincs lóvé, azért azt meg szoktuk beszélni. Én is megyek a barátnõimmel, van, hogy hetente, ebbõl nincs vita.
Nálunk szerencsére ebbõl nincs gond. Természetesen gyakran csinálunk közös programokat, de nem csinál belõle nagy ügyet a feleségem, ha hetente-kéthetente elmegyek a barátokkal, kollégákkal sörözni. Engem se zavar, ha õ pedig "csajos hétvégét" csinál a barátnõivel. A lényeg, hogy jól érezze magát.
Azért nem lehet csajos este, mert szeretné megtartani a biztos pontját (jól bevált bejárónõt)az-az téged.Úgy, hogy közben õ él, mint marci hevesen.Az én férjem is ezt csinálta.Végül már kifejtette, hogy õ élni akar.Erre én rávágtam, hogy akkor élj, mehetsz!(Erre nem számított).El is váltunk hamarosan.Nem bántam meg.
Ezeket, amiket felsoroltál, egy tizenéves suhanc megteheti.Egy férjtõl azonban mást várna el egy (normális) feleség.Ha néha elmegy egy kulturált vendéglátó helyre(nem lebuj kocsmába), meginni egy(!)sört a haverokkal és beszélgetni, vagy meccsre, vagy horgászni, vagy egyéb még normális kategóriába beleszorítható dolog miatt kiruccanni, az nem baj.De füvezés, kocsmázás, párja nélkül diszkózás, na az nálam válóok lenne biztosan.
Szép lenne ha vitatéma lenne itthon a sörözés a haverokkal! Nálunk a hegymászás az amin vita szokott lenni, oda nem szívesen engednek el, de azért kiharcolom. :)
A kérdező hozzászólása: igen fél roma származásúak vagyunk mindketten de nem élünk ugy mint a cigányok és mi is lenézzük és elítéljük szégyeneljük õket akik nem élnek normális életet. dolgozó emberek vagyunk .bár most nekem nincs munkám de itthon tevékenykedem.nem élünk úgy nem is valljuk annak magunkat.mért?
Cigány vagy, már bocsánat, vagy a férjed az?
Nem értem miért hagytad, hogy idáig fajuljanak a dolgok. Már a kezdetektõl fogva be kellett volna vonni a ház körüli dolgokba, gyereknevelésbe. (mondjuk arról is megvan a véleményem, aki nem képes magától felfogni, hogy a gyereknek nemcsak anyja, hanem apja is van, akinek ugyanúgy kötelessége a nevelése...) Ha van valaki közelebbi rokonod, barátnõd szervezzetek egy hétvégés kiruccanást a gyereket meg ahgyd ott a férjedre, lásd el munkával úgy , hogy ne legyen ideje, energiája szórakozni menni...
üdv a klubban 2 kis gyerekünk van apuka meg egy héten 1-2 szer elmegy haverokkal sógorommal apósommal kocsmázni, bulizni, egész éjjelre mostanában már csak reggel jön haza olyan 4-5 fele. nem tudom mi lesz ebbõl. velem sehova nem szeret menni mert nyûg vagyunk neki hogy sok idõ míg elkészülünk õ csak felveszi a kabátját és már indul is ahova akar, .én speciel a babánk megszületése óta 6 hónapos nem voltam sehol, de nem, is tudnék menni. hova, kivel mikor? õ nem tiltja hogy menjek, de hát vicces..hova is mehetnék bulizni a kisbabám és a nagytesó mellett majd 30 évesen, ? ...szánalom.hu
Én ezt biztosan nem bírnám. Ha nem próbálna meg változtatni otthagynám. Nem arról van szó, hogy eljár, az én párom is elmegy heti egyszer a barátaival inni, hajnalban jön haza, ez szerintem teljesen rendben van. De heti 4 az nagyon durván sok egy családos embernek. A másik, hogy te nem mehetsz sehova. Szerintem alap, ha õ eljár, néha te is eljárhass a barátnõiddel. Nálunk én is csinálok külön programot a barátnõimmel, igaz ritkábban. Meg a megcsalás dolog... Hát nekem ezek nem férnének bele!
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó megpróbálok még vele maradni megoldani de ha nem megy nekem is ez marad csak.. nem birom már.
A kérdező hozzászólása: igen én sem bezárni szeretném ..de tulzás...és nekem is szükségem lenne kikapcsolódásra.. mért nem együtt megyünk.. mért nem akarja?? ha pedig nem tud velem .. vagy nem akr vinni mert pasis estét akr akkor nekem mért nem lehet csajos este??
Én csak azt szeretném megkérdezni, hogy mindehhez honnan van ennyi pénzetek? Mert a kocsmázás is drága buli, a füvet sem az árokparton szedi, szóval ezt a pénzt, amit a saját szórakozására elkölt, ezt Tõletek veszi el. Egy-egy ilyen kikapcsolódás árából más egy ebédet ki tud hozni. Mert azt sem hiszem el, hogy mindig a haverok fizetnek, néha neki is ki kell nyitnia a pénztárcáját - és azt a pénzt éppenséggel költhetné rátok is.

Ezelőtt egy éve tettem egy olyan dolgot amikor még nem voltunk együtt a barátommal, ami elég rossz fényt vetne rám, de félek h az osztálytársa elmondja neki, ezért arragondoltam h én mondom neki, vagy ti mit javasoltok?

Képet küldtem magamról(mell,fenék)

Legjobb válasz: Hát szerintem inkább te mondd meg neki, minthogy mástól tudja meg. Kellemetlen lesz, ez biztos. De nem megcsalás, hiszen akkor még nem voltatok együtt. És biztosan értékeli, hogy õszinte voltál.

Hát szerintem inkább te mondd meg neki, minthogy mástól tudja meg. Kellemetlen lesz, ez biztos. De nem megcsalás, hiszen akkor még nem voltatok együtt. És biztosan értékeli, hogy õszinte voltál.
Szia! Mindenféleképpen Te mondd el neki, mert nincs annál rosszabb, ha másstól tud meg rossz híreket. Az felérne egy szívlövéssel... Vegyél erõt magadon és mondd el neki! -Tündérlány(17)-
hát, mivel van kettejük között közvetlen kapcsolat (ez jön le a sorokból9, jobban jársz valóban, ha megelõzöd a "hírt", és te mondod el a párodnak. A körülményeket is tárd fel, meg azt is mondd el, hogy most már nem tennéd meg. Amúgy ha nem lenne köztük közvetlen kapcsolat, én lehet, hogy nem mondanám el. (Én is küldtem már magamról képet valakinek, akivel akkoriban jártam, inkább csak járogattam - hol együtt voltunk, hol külön - de akkor még a páromat, akivel most vagyok, nem ismertem, errõl neki miért kéne tudnia?) (23/L)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) Elmondtam és nem is fogadta rosszul, csak kicsit megelpõdött a dolgon.

Vettem egy használt autót, mik azok a dolgok amire azt szokták mondani, hogy illik cserélni? (olaj, olajszűrő . Mik még? )

Legjobb válasz: Tudtom szerint vezérmûszíjat, generátorszíjat, meg talán vízpumpa, de azt nem mondom tutira

Tudtom szerint vezérmûszíjat, generátorszíjat, meg talán vízpumpa, de azt nem mondom tutira
vezérlés, olaj, olajszûrõ, levegõszûrõ, fékolaj.
Forgalmit feltétlen cseréltesd le olyanra amiben a te neved van.☺
A fentieken kívül még ami kopó alkatrész és szükséges. Pl fékbetétek, tárcsák.
A kérdező hozzászólása: Nos, vettem motorolajat, olajszûrõt és levegõszûrõt, mi az, amit még így látatlanban érdemes vennem? Az ilyen kopó alkatrészek teljes átvizsgáláskor derülnek ki, hogy kell-e cserélni? Ja, azt még hozzátenném, hogy októberben lesz a mûszakija, mi szükséges a vizsgára felkészítéshez? Segítsetek az értékes válaszokkal!
Pollenszûrõ? Mikor vettem az autómat, elvittem egy szervizbe átnézetni, hogy mit kell rajta cserélni. Felemelve érdemes alánézni és egyúttal szemrevételezni a kerékfelfüggesztések, fékek, porvédõ gumik állapotát.
A kérdező hozzászólása: egy olyan introt letöltök amiben olyan effekt van le játsza de az effekt nincs benne. SEGÍTSÉG!!!!!!
Crackel szedted le?
A kérdező hozzászólása: ja
Próbáld meg triallal, vagy máshonnan leszedni. Manuálisan sem nyitja meg?

SEGÍTSÉG! 7hetes bichonomnak szorulása van. Amikor végzi a dolgát nyüszít meg szenved. Mivel segítsrk neki?

Legjobb válasz: Állatorvos!!Ha nincs,itass vele langyos olajostejet.De ez csak átmeneti megoldás.Mielõtt állatorvos!!

Állatorvos!!Ha nincs, itass vele langyos olajostejet.De ez csak átmeneti megoldás.Mielõtt állatorvos!!
Egy darab szardíniát kapjon, az megolajozza.
Igen, kaphat nyers csirke húst. Minden húst. Csont és háj nélkül. Disznó húst tilos. Féregtelenítés és oltások gondolom meg vannak. :) És a jó minõségû junior eledelek. A vadonban is nyers húst ettek. De mellé kell a jó minõségû táp is. És a doki is lassa, mert az ilyen pici kutyáknak elég egy kevés is..és baj lehet.
Eszedbe ne jusson olajos tejet meg hasonlókat itatni vele, mert egy ilyen kiskutya nagyon könnyen kiszárad a hasmenéstõl és az jóval nagyobb probléma lesz, mint az eredeti. Ha holnap is hasonló tüneteket produkál, akkor vigyétek orvoshoz.
(az elmúlt három hónapban egy darab tk-et nem állítottak ki, mivel a MEOEnak ez a joga megszûnt a többi fajtaegyesület meg még nem kapta meg...)
A kérdező hozzászólása: törzskönyv meg szerzõdés van
Akkor simán ehetett az eladónál is valamit.Vidd mielõbb normális orvoshoz. Papírokat(törzskönyv, szerzõdés, garancia)kaptál hozzá?
A kérdező hozzászólása: 2nap mulva 8hetrs és tegnap joztam el
Érdemes lenne egy normális orvoshoz ELVINNI, mert aki látatlanban távdiagnózisban azt mondja, hogy ráérsz pár nap múlva elvinni egy 7 hetes kutyát ilyen tünetekkel, az egy sarlatán. Érdemes lenne megkérdezni a szaporítót, akitõl vetted, hogy mit mond az egészrõl.a nála evett fel valamit, akkor lehet elzáródás is. Házi módszerekkel nem kísérleteznék egy ilyen kis kutyánál.Aki mellesleg a törvény szerint nem is lehetne nálad.
A kérdező hozzászólása: Lehet neki adni akkor is ha ilyen pici?
Az a lényeg. :) Akkor ide miért írsz? :D Néha dusítani kellene a kajáját pl fõtt csirke hússal vagy nyers csirke hússal. Disznót ne! És nedves jó minõségü kutya kaja konzervvel.. ;)
A kérdező hozzászólása: -, - képzeld el hogy felhívtam! És nem kell bevinni csak ha még 1-2 napih ilyen lesz.
Minek neked kutya ha nem viszed állatorvoshoz amikor szenved? De már rég fel is hívhattál volna egyet hogy tanácsot adjon!!
A kérdező hozzászólása: Áztatott tápot eszik csak. Nem hagytam neki elõ semmit. De amúgy sikerül neki csak nagyon nehezen és erõlködve.
Mit adsz neki enni? Hagytál elöl neki játékot, amibõl megehetett darabokat, pl gumilabda? Orvoshoz kell vinned, felír majd székletpuhítót, ilyet házilag nem tudsz venni. Fontos hogy megvizsgálja, különben nem tudhatod, hogy "csak" szorulása van, vagy elzáródott-e a bele valahol, az meg életveszélyes is lehet. Ma úgyis munkanap van, bent vannak az állatorvosok.
ugyanazt a tápot kapja, mint amit a tenyésztõjénél? Bonts fel egy olajos hal konzervet, és egy darab halat keverj bele, olajat ne, a halon marad annyi ami meglágyitja neki egy kicsit, de hasmenése nem lesz tõle.

Ha kiderülne, hogy csak 1-2 hónapotok van hátra, akkor mik azok a dolgok, amiket megtennétek még utoljára az életben?

Legjobb válasz: Megcsináltatnám sürgõsségivel az útlevelemet, feltörném a lekötött befektetéseimet és elutaznék oda, ahova még nem sikerült, de mindig is vágytam (lényegtelen, hogy konkrétan hova).

Megcsináltatnám sürgõsségivel az útlevelemet, feltörném a lekötött befektetéseimet és elutaznék oda, ahova még nem sikerült, de mindig is vágytam (lényegtelen, hogy konkrétan hova).
- Kilépnék a munkahelyemrõl - írnék pár embernek levelet (de csak halálom után kaphatják meg, amolyan búcsú levél) - elutaznék egy csodás helyre.
Azonnal útlevél, és irány körbe a világot... Enni inni, mindenhol kétpofára, megkóstolni a helyi ízeket a rákoktól az a homárokon át a bármiig. Te vagy ilyen helyzetben, vagy csak elméleti a kérdés?
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat. Ez csak elméleti kérdés.
vennék egy fegyvert, elutaznék, és töménytelen mennyiségben kiszórakoznám magam.Búcsúlevelet nem hagynék...
Minden kapcsolatomat rendezném nem csak az emberekkel, hanem Istennel. Megölelnék minden olyan embert akit szeretek.
Elintézném a hamvasztásomat és pihennék 2 hónapot.

Férfiaknak szol a kérdés: mik azok az alapvetö dolgok, amik meg kell, hogy legyenek a nöben és mik a kizàro tényezök?

Pl., feltétlenül tudjon fözni, legyen diplomàja, beszéljen nyelveket, jöjjön ki a haverokkal stb... Mik azok amik nélkül szoba sem jöhet egy nö egy komoly (!) kapcsolatra?

Legjobb válasz: alapvetõ dolog, hogy szeressen, eltudj vele beszélgetni, tudj vele viccelõdni, szóval jól érezd magad vele. a kizáró okok meg mindenkinél más.. persze az is fontos, hogy jól kijöjjön a barátaiddal, ne legyen féltékeny, és ne balhézzon , ha épp a barátaiddal vagy néha (ettõl agyvérzést tudok kapni). Az, hogy milyen végzettsége van csak külsõség szerintem (persze ne legyen hülye). A fõzést meg idõközbe is megtudja tanulni:D 18/F

alapvetõ dolog, hogy szeressen, eltudj vele beszélgetni, tudj vele viccelõdni, szóval jól érezd magad vele. a kizáró okok meg mindenkinél más.. persze az is fontos, hogy jól kijöjjön a barátaiddal, ne legyen féltékeny, és ne balhézzon , ha épp a barátaiddal vagy néha (ettõl agyvérzést tudok kapni). Az, hogy milyen végzettsége van csak külsõség szerintem (persze ne legyen hülye). A fõzést meg idõközbe is megtudja tanulni:D 18/F
elsõ vagyok, végülis korosztály függõ, én 18 vagyok, és más a nézõpontom mint a másik kollégának:D
Legyen okos, intelligens, legyen saját véleménye és akarata, és nem kell feltétlenül tudnia fõznie. És ami kizáró tényezõ: a csúnya beszéd, bulikba járás (mert oda a nem értelmes emberek járnak) és a lustaság. Mondjuk engem nagyon vonzanak az orvos, mérnök, tudós, jogász stb. nõk. 31/F
- feltétlenül tudjon fõzni --> nálam nem fontos mert szeretek fõzni - diploma --> nem ez számít! Nem ettõl lesz valaki életrevalóbb, és nem ettõl fog tudni valaki érvényesülni a világban és nem ettõl fog tapasztalatot szerezni élet terén. Ergo nem érdekel. - beszél nyelveket..---> nem kötelezõ, de örülök neki mert nem vagyok perfekt - kijöjjön a haverokkal --> ez azért nem árt, de ehhez hozzátartozik h mennyi értelmes a lány mennyire érett gondolkodásu, vagy csak egy kuka valaki aki ha odarakják a sarokba ott marad és csak kussol... Ami kizáró ok: - ne a középkorban éljen se testileg, se külsõleg :) - ne pénzért jólétért legyen a pasijával - túl rövid haj kizáró ok, lehet õ az isten is akkor is. - ne kezdjen el rinyálni meg húzni a száját, ha egy festés után takarítani kell. - ne hazudjon, legyen õszinte. --a külsõbe most nem megyek bele--
-rövid haj-ha csak vállig ér már felejtõs -hájas test -löttyös has -narancsbõr -hízás-azonnal szakítok -nem sportol -lusta -irányítani akar -nem érti a viccet -nem foglalkozik a külsejével -elvár de nem add semmit Ha ezek egyike is van sajnos nálam az a lány felejtõs, azonnal szakítok vagy nem foglalkozok vele.
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszaitokat! :) Látom, többen is írjátok a túlsúlyt. Persze ez nem éppen pozitívum, de tényleg kizáró tényezõ, bármilyen klassz belsõ tulajdonságai is vannak a nõnek? (Nem véletlen kérdezem, én is túlsúlyos vagyok és érdekel. :)
Nehéz erre válaszolni... valami plusz kell. Valami ami megfog, egy kislányos mosoly, egy huncut tekintet, valami amibõl talán megsejtem hogy én sem vagyon a hölgy szemében kutyaütõ. Ha fõzni tud, az elõny, de nem feltétel. Diploma, nyelvek, formális dolgok, azért ha vannak barátnõi az nem baj, ha meg az én barátaimmal is ki tud jönni, az már több mint jó. És ha hazaérek, adjon 5 percet, addig ne támadjon le semmivel, mert annyi kell nekem hogy átkapcsoljak a munkáról a magánéletre. Utána nyitott vagyok bármilyen témára, de az is a halálom, ha hazaérek és se át nem öltöztem, se nem pisiltem, de máris valami témákat kell hallgatnom azonnal. Csak 5 percet kérek, nem nagy dolog. Valamint még el kell mondjam, nagyon konzervatív vagyok, ezért leírom mik a kizáró tényezõk : elvált, elvált+gyermek, dohányzás, drogozás(könnyû is), tetoválás, pirszing (bárhol), jelentõs túlsúly(több kg, mint magasság(cm)-80). Lehet, hogy túl igényes vagyok.
Egyszerû: Nem lehet konkrétumokat kiemelni, csak az összhang a lényeg. Látni fogod már az ismerkedés alatt. "Ne olyasvalakit keress akivel letudnád élni az életed, hanem aki nélkül nem" 18/F
Mi kell: - szép legyen, legalábbis nekem :) - igényesség - ambíció - szorgalom - ész Kizáró tényezõ: - buta - plázacica - sznob - nem tud önálló lenni - szórja a pénzt, nem tud spórolni - kellemetlen szagú a lehelete, teste 24/F
Attól, még, hogy egy lány túlsúlyos nem kizáró tényezõ, fõleg, ha sok jó tulajdonsága van :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!