Találatok a következő kifejezésre: Mik a cukorterheléses értékek (1 db)

Mik a normális cukorterheléses értékek?

Legjobb válasz: 3,9-6 mmol/l-ig jó, bár a doki azt mondta, hogy ilyenkor le van terhelve a kismama szervezete, és 7-ig elfogadható.

3, 9-6 mmol/l-ig jó, bár a doki azt mondta, hogy ilyenkor le van terhelve a kismama szervezete, és 7-ig elfogadható.
Nekem 7.8-at mondott a dokim felsõ határnak.Az alsót nem tudom, pedig engem is nagyon érdekelne(tegnap írtam, hogy az enyém 3.99...). Meg azt mondják lényeges, hogy zsömlés a terhelés, vagy cukros vízes. Bár én úgy tudom, hogy a 120 perces inkább cukros víz szokott lenni?!
Szia!Én benne vagyok nagyon:) az éhgyomri az 3.6tól 5.8ig jó, a terheléses pedig 7.8ig -a cukros terhelésnél 120percesen.Nekem diétáznom kell , két hetente reggelis terhelés van, nekem kell vinnem a reggelimet a diéta szerint az már csak 60perces és ott csak 7mmolig fogadják el az eredményt.Amúgy a nem terhes cukorbetegség 11mmolnál kezdõdik.remélem tudtam segíteni, 31hetes kismama
Az alacsony vércukorszint 3, 0 mmol/l alatti érték.
A terheléses cukorértékek: 5.0-7.8 között jók. Az alsó határban 100%-osan nem vagyok biztos, a felsõ az tuti!
Szerintem 0, 6ig jó a cukor ha nem terhelésre mégy!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

4-én reggel halvány pozit teszteltem, folyamatosan erősödik a csík, de még nem annyira erős, mint a kontroll csík. Meddig kell tesztelni minden nap? Vagy már feleslegesen tesztelgetek? Elhihetem, hogy kisbabát várok? Már 1 éve vártunk Rá!

11

Mire való ez a viselkedés?

Párommal nem terveztük a babát, de mégis úgy döntöttünk, hogy megtartjuk. Összeköltüztünk, jól elvagyunk.

14

Mitől lehet ez?

Este felé szokott elő jönni egy ilyen nyílaló fájó érzés de csak a jobb lábamban. A farcsontomból indul - vagyis úgy érzem - és egész a lábamig végig nyílal, azért kellemetlen mert nem bírom el a súlyom, olyankor kicsit megbicsaklik a lábam. Volt már olyan akinek ilyen gondja volt?

1

Elegendő ha az AFP csak ng/ml-ben van megadva?

2

Eddigmeg tudtam voona enni egy két lovat is egy nap ma meg alig tudtam magam hohy valamit egyek. Más is v8lt így? (14 hetes)

4

29 hetes terhes vagyok. Ma voltam orvosnál azzal a problémával, hogy duzzanat van a hüvelybemenetnél. Õ azt mondta valószínű, hogy Bartholin ciszta. Másnak is volt ilyen terhesség alatt? Műtötték vagy antibiotikumot adtak? (többi lent)

Antibiotikumot kaptam rá, hogy hátha visszahúzódik és azt mondta, hogy ha már egyáltalán nem tudok ülni akkor menjek vissza, mert akkor megműtenek. Viszont rákerestem interneten, jó pár oldalt elolvastam és szinte mindenhol azt olvastam, hogy jobb minél hamarabb megműteni, hogy ne tályogosodjon be. Így hogy terhes vagyok aggódok nehogy valami baj legyen. Nem tudom, elmenjek e másik orvoshoz, vagy hallgassak erre és várjak hátha visszahúzódik. Várom a tapasztalatokat.

7

Ez baj lehet? Ha november végén történt egy missed ab, és esetleg januárban teherbe esik a nő akkor baj lehet?

4

Mar 7 hetes terhes voltam amikor az orvoshoz jutottam, es csak akkortol kezdtem szedni terhesvitamint, nem keso?

4

Segitsen aki tud! Normális? (lent)

13 hetes kismama vagyok, és pár napja észre vettem, hogy a hömérsékletem pár tizeddel több lett. Tegnap elött 37.4 ma pedig 36.8! És fejfájás is van mellé. Nem tudom ez terhesség alatt normális?

6

Nagyon erős, görcsös hasmenésem volt ma. Ugye nem lehet baja a babának?

Nem tudom mitől, de azt hittem a gyerek is kijön(tudom nem lehetséges). Legalább fél órán át tartó erős, görcsös hasmenés, kivert a víz, leizzadtam, és nagyon feszített lent. Úgy érzem inkább a beleim görcsöltek, de nagyon feszítő érzésem van még mindig. Nagyon meg vagyok ijedve.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!