Találatok a következő kifejezésre: Mik a biliárd (16 db)

A biliárdban mit neveznek aranylövésnek?

Én eddig ugy tudtam hogy azt ha els?re, a szétlövésnél belövöd a fekete golyót. És akkor megnyerted a játszmát. Lehet rosszul tudtam?

Legjobb válasz: Jól tudod.

Jól tudod.
A kérdező hozzászólása: Köszi:)

Mi értelme van a biliárdban bekrétázni a dákó végét?

Legjobb válasz: Hogy ne csússzon, mikor a golyóhoz ér. Ezt már csak azért is meg kell tenni, mert így egyrészt pontosabban lehet lõni, illetve ha jobban belegondolsz, egy csavarásnál nem mindegy, hogy milyen szögbõl lövöd meg, így az sem mindegy, hogy mennyire tapad hozzá, és milyen irányba indul el, illetve milyen irányú forgással. Ha nem tennék valamennyire csúszásmentessé, akkor jó eséllyel nem lehetne csavarni, vagy csak nagyon picit, mivel lecsúszna a felületrõl.

Hogy ne csússzon, mikor a golyóhoz ér. Ezt már csak azért is meg kell tenni, mert így egyrészt pontosabban lehet lõni, illetve ha jobban belegondolsz, egy csavarásnál nem mindegy, hogy milyen szögbõl lövöd meg, így az sem mindegy, hogy mennyire tapad hozzá, és milyen irányba indul el, illetve milyen irányú forgással. Ha nem tennék valamennyire csúszásmentessé, akkor jó eséllyel nem lehetne csavarni, vagy csak nagyon picit, mivel lecsúszna a felületrõl.
2. Mit ne mondjak nagyon vicces volt. Látszik hogy 14éves vagy kb, azok nevetnek 1sport eszköz nevén...
Mert túl hosszú, le kell radírozni a végét.
Hogy ne csússzon.
dákóXD
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)

Mik a snooker biliárd szabályai?

Legjobb válasz: http://www.flyordie.com/games/help/billiard/hu/game_rules_Sn..

A barátom imád zenélni, van is egy Dj pultja, imádja a biliárdot és a bort. Van ötletetek hogy mit vehetnék neki karácsonyra?

Szeretnék ehhez a dolgokhoz való kapcsolatos tárgyat venni...ebben szeretém a segítségeteket kérni Barátom 17 éves.

Legjobb válasz: 1. Bor 2. Valamilyen boros kiegészítõt (pl. http://shop.pto.hu/design/boros-design-cuccok.html) 3. Valami más cucc az elõbb linkelt webshopból, elég jó cuccok vannak ott, karácsonyra ideális.

1. Bor 2. Valamilyen boros kiegészítõt (pl. http://shop.pto.hu/design/boros-design-cuccok.html) 3. Valami más cucc az elõbb linkelt webshopból, elég jó cuccok vannak ott, karácsonyra ideális.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
Ha dohányzik, akkor válassz neki egy Zippo öngyújtót. Klassz ajándék, tartós és igényes is. :)

Mit vegyek neki, ha imádja a pókert meg a biliárdot? A haverom 20 éves, és vmi ilyesmi szülinapi ajándékra gondoltam.

van valami ötletetek? sztem nem sok helyen lehet pókeres/biliárdos cuccokat kapni. ha vki tud segíteni, annak köszönöm.

Legjobb válasz: http://www.regiojatek.hu/termek-65620-sszehajthato_pokertabl..

Mi a "logikája" a biliárdnak?

Mármint ,hogy lehet kiszámolni, meg saccolni h mikor melyik lyukba megy el a golyó, v valami oldalt nemtudtok ahol ez le van irva ?

Legjobb válasz: abba a lyukba megy a golyó ahova lököd:D:D de billiárdnak sok fajtája van 8pool 9pool snooker karambol csak hogy a legnépszerûbbeket soroljam

abba a lyukba megy a golyó ahova lököd:D:D de billiárdnak sok fajtája van 8pool 9pool snooker karambol csak hogy a legnépszerûbbeket soroljam
A szakirodalom a neten is többnyire angol, ha beszéled, akkor találsz nagyon sokat, ha nem, akkor javaslom nézd meg pl. ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=qbmNcYH52eo Ez is angol, de szerintem a lényeg érthetõ.

Mi annak a pornónak a linkjét ami a redtube-on van fent és a csajt 2 pasi a biliárd asztalon b*sza?

Legjobb válasz: Én tudom, de nem árulom el, szóval hoppon maradtál barátom!

Én tudom, de nem árulom el, szóval hoppon maradtál barátom!
A kérdező hozzászólása: hát a barátod nem lehetek. lány vagyok:D
írd be hogy biliard, vagy pool, vagy biliards és talán megtalálhatod
A kérdező hozzászólása: Köszi. A iliard és biliars-al már probálkoztam.

Valaki le tudná irni hogy mik a szabályok a biliárdban?

tudom hogy kell, de pl ha a fehér nem tudom melyikbe megy bele akkor hova kel vissza tenni meg ilyesmik. irjatok légyszi!!! :)))

Legjobb válasz: én a nettes szabályok szerint nyomom...pl te vag y a csikosal és véletlen az enyimet lövöd meg ..akkor én jövök mozgathatok oda teszem ahova akarom ..feketét oda teszem el utoljára ahova akarom és ha el megy a fehér én jövök de csak egyszer

én a nettes szabályok szerint nyomom...pl te vag y a csikosal és véletlen az enyimet lövöd meg ..akkor én jövök mozgathatok oda teszem ahova akarom ..feketét oda teszem el utoljára ahova akarom és ha el megy a fehér én jövök de csak egyszer

Hol szoktak lenni biliárd versenyek és mikor? Nem profi ra gondolok hanem kisebb versenyekre! Tudtok infókat ezen a téren?

Legjobb válasz: Pont a hozzád hasonló embereknek találtam ki a Kocsmai Küzdõsportok rendezvényem. Minden kedden a Gold Biliárd szalonban 50-250 egyetemista tölti meg a biliárdasztalokat, darts gépeket, póker és csocsóasztalokat. Vannak versenyek is mindig más szabályok szerint. De ez nem a reklám helye, ezért keress rá bátran Google-ben ;)

Pont a hozzád hasonló embereknek találtam ki a Kocsmai Küzdõsportok rendezvényem. Minden kedden a Gold Biliárd szalonban 50-250 egyetemista tölti meg a biliárdasztalokat, darts gépeket, póker és csocsóasztalokat. Vannak versenyek is mindig más szabályok szerint. De ez nem a reklám helye, ezért keress rá bátran Google-ben ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!