Találatok a következő kifejezésre: Mik a babák tünetei, milyen gyógymód létezik (1 db)

Mik a laktózérzékeny babák tünetei, milyen gyógymód létezik?

Olyan anyukák tapasztalatára lennék kiváncsi akiknek laktózérzékeny a babájuk.

Legjobb válasz: ezt találtam neked: http://www.lll.hu/etelallergia

ezt találtam neked: http://www.lll.hu/etelallergia
Szia! Az én bébim5 hós és õ is laktózérzékeny.Vér volt a székletében, felfújódott a pocija szopizás után, ordított és csak a szélcsõ segített. Mi is kaptuk az AL110-et, õ még most is azt issza(inná)ha ízlene neki. Mivel ebbõl nincs 2-es tápi(követõ)megpróbáljuk a Novalac AC nevût ami sajna drágább de állítólag finomabb... Al 110-bõl 5-ször evett 150-et, de most már azt meg sem eszi.Megkóstoltam , elég ramaty a normál tápikhoz képest az íze...de más babák megisszák...ja és 4 hósan elkeztem hozzátáplálni...most már sokmindent eszik...remélem, segítettem egy kicsit...nekem az AL110 adása után 2 héttel volt érezhetõ a változás, ennyi idõ alatt jött rendbe a pocója.Sajnáltam a szopizást, de azt még jobban, ahogy ordított az anyatejtõl szegény...mondjuk nekem nem volt sok tejem...Remélem, hamar rendbe jön a pici...és még egy jó tanács...én elég sok édességet ettem, ezért is féjhatott a fiam pocija...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A fp tanuló kutyát hogyan tisztítjátok?

1

Adhatok már neki almát?

Kislányom csak tápszeres, csütörtökön lesz 4 hónapos.

5

Briski vezetéknévhez milyen lánynevek passzolnak?

Sziasztok!

12

Mennyire beszél másfél év körüli babátok?

13

Mikor vegyek cipőt a babámnak?

1 éves a kislányom, és 1 hete tette meg az első önálló lépéseit. Azóta már megtesz 10-15-20 lépést is, de ha lehuppan, akkor mászva közlekedik tovább. Majd újra feláll és lépeget. Mikor kell a lábára cipő?

6

11 hetes babátok miket csinál már?

Az én kislányom már emelgeti hason a fejét és forgatja, pár másodpercig meg is tartja, de nem tudja még kinyomni magát. A játékait már nagyon nézegeti, felfigyel mindenre maga körül, visszamosolyog, gagyog, gügyög, nézelődik. Felfedezte a kezét, és a szájába tömködi az öklét, van hogy egyszerre a kettőt. Ugye nem gond, hogy még nem fordul át, nem tudja kinyomni magát a kezével és nem nyúl a játékok után? Persze minden baba másképp fejlődik, de ugye nincs elmaradva?

2

Miért gond az, ha a gyereket egy hétvégére a nagyszülőkre bízzuk?

Többektől hallottam, hogy milyen gáz ez, mert nem a nagyszülőknek szülünk!

9

Van jelentősége, hogy melyik kezébe adom, vagy keze felé nyújtom a játékot a babának?

úgy értem,hogy nem akarom befolyásolni,h mindig a jobb kézbe adom.tudom,hogy kétkezesek sokáig-érdemes mindig másba,vagy középre-és azzal nyúl,amelyik könnyebb?

3

Mi lehet a 18 és fél hónaposommal? Nem bírok vele.

Eddig is akaratos, aktív volt, nem bírt megmaradni egy helyben nem is ez a baj, de tegnap óta mintha kicserélték volna..

2

Két részes overált ráadtok már 1-1/2 évesre hosszabb babakocsis sétára?

Ha igen mennyire öltöztetitek alá?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!