Találatok a következő kifejezésre: Mik a az ovulációs mikroszkópokkal (10 db)

Mit mutat az ovulációs mikroszkóp terhesség esetén? Az a problémám, hogy 3 hónapja csak 1-1 napig jött meg a menzesem. De akkor se görcsöltem, meg semmi. Terhességi teszetet nem csináltam.

Az ovulációs mikroszkópom van, de nem tudom mit kellene mutatnia.

Legjobb válasz: Szia! Több helyen olvastam, hogyha valaki terhes, akkor páfrányos a mikroszkóp (mint peteéréskor). De valakinél akkor sem az. Nekem pl nem jött be. Össze-vissza mutat mindent. De nagyon sokan írták, hogy kidobják, mert annyira elegük van belõle...

Szia! Több helyen olvastam, hogyha valaki terhes, akkor páfrányos a mikroszkóp (mint peteéréskor). De valakinél akkor sem az. Nekem pl nem jött be. Össze-vissza mutat mindent. De nagyon sokan írták, hogy kidobják, mert annyira elegük van belõle...
Szia! Három hónap alatt nem teszteltél egyszer sem! SOS csinálj egy tetszte, lehet már három hónapos kismama vagy!

Mit jelent ha páfrányos az ovulációs mikroszkóp a ciklus 30. Napján?

Általában 27 és 31 nap között jön meg a menstruációm. Ma egy ici-pici vérzés már jelentkezett. Szerintem holnap megjön rendesen. De akkor miért páfrányos a mikroszkóp???

Legjobb válasz: sajnos ilyen ez a mikroszkóp. nekem annó 2 hetente páfrányos volt pedig sem ovum sem menzeszsem nem volt hónapokig. na én azóta nem használom.

sajnos ilyen ez a mikroszkóp. nekem annó 2 hetente páfrányos volt pedig sem ovum sem menzeszsem nem volt hónapokig. na én azóta nem használom.
A kérdező hozzászólása: A fene. Ennyire megbízhatatlan? Nem gondoltam volna.
Csatlakozom! Bár nekem nem kellett, de sógornõmnek úgy mutatta a páfrányokat, hogy nem is volt peteérése!

Mi lehet az oka annak, hogy az ovulációs mikroszkóp csak egy napig mutatott páfrányokat? Pedig szerintem mostanában lehet a peteérésem, mert néhány napja fájdogál a hasam. Valami nincs rendben nálam? Vagy a mikroszkóp hibája?

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen,de a kövi hónapban már ok volt. Ha sikerül elkapnod azon az egy napon, akkor már nagyobb is a siker. Ha több hónapon át ez van,akkor érdemes peteérést orvosnál vizsgáltatni és teázni. Sikert!

Nekem is volt ilyen, de a kövi hónapban már ok volt. Ha sikerül elkapnod azon az egy napon, akkor már nagyobb is a siker. Ha több hónapon át ez van, akkor érdemes peteérést orvosnál vizsgáltatni és teázni. Sikert!
lehet hogy a mikroszkop hibája nem mindenkinél vállik be!de az is lehet hogy nincs peteérésed!remélem persze hogy van csak azért mondom mert én is igy jártam csak nekem nem volt!

Mit jelent az, ha a PG53 ovulációs mikroszkópom 4 hete páfrányt mutat? Közbe egy hétig megvolt, mellette szedek elevitet.

Legjobb válasz: Az elég érdekes! Tesztet csináltál már? Olvastam itt már olyat, h vkinek több hónapig megjött és mégis babás volt. Ha mégsem, rendesen használod a tesztet, azaz nem eszel-iszol elõtte egy órával?

Az elég érdekes! Tesztet csináltál már? Olvastam itt már olyat, h vkinek több hónapig megjött és mégis babás volt. Ha mégsem, rendesen használod a tesztet, azaz nem eszel-iszol elõtte egy órával?

Mit jelent ha az ovulációs mikroszkóp a menstruáció első napjához közeledve fele-fele arányban mutat "páfrányt" és "buborékot"?

Legjobb válasz: Nekem a sima páfrány után mikor terhes lettem,még egy hónapig ezt mutatta amit leírtál, tehát akár sikerülhetett is a baba, de az is lehet, hogy a ciklusaidban elõfordul több peteérés, lehetpróbálkozni!

Nekem a sima páfrány után mikor terhes lettem, még egy hónapig ezt mutatta amit leírtál, tehát akár sikerülhetett is a baba, de az is lehet, hogy a ciklusaidban elõfordul több peteérés, lehetpróbálkozni!
Én itt az interneten olvastam, hogy a pé elõtt fele-fele arányban kell lennie páfránynak és buboréknak, aztán a pé napján erõsen csak páfrányosnak, majd utána 3 napig ismét fele-fele. Nekem tegnap kellett volna megjönnie és én már 9 napja páfrányos vagyok.
Nekem egyetlen egy nap volt páfrány, a tabletta abbahagyása utáni 2. hónapban. Elõtte mindig csak buborék, és utána is. De utána már csak két hétig kellett nézegetnem, lett egy pozitív tesztem, ami eredményeként 32 hetes kismama vagyok. A menstruáció várt idõpontjának napján ha csinálsz egy tesztet az már elvileg kimutatja. Én a nem megjövés 3. napján csináltam. Szerintem tesztelj és kiderül!
Terhességre utalhat. Nálam legalábbis így volt.
A kérdező hozzászólása: Remélem nálam is így lesz! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors válaszokat! Egy ideje már próbálkozunk és nagyon várjuk már, hogy sikerüljön a baba! :)

Mik a tapasztalatok az ovulációs mikroszkópokkal kapcsolatosan? Mennyi idő után sikerül így a baba?

Én most vettem egyet a pé pontos meghatározása miatt.

Legjobb válasz: Én használtam, nálam a 14. napon volt páfrányos, majd utána a 20. napon is...szóval nem tudtam mi van :). Sokakanak segített, de én az mondom, amikor az ovulációd van, vagy legalábbis sejted,hogy akor van, szexeljetek kétnaponta, akkor tuti az eredmény! Sok sikert!

Én használtam, nálam a 14. napon volt páfrányos, majd utána a 20. napon is...szóval nem tudtam mi van :) . Sokakanak segített, de én az mondom, amikor az ovulációd van, vagy legalábbis sejted, hogy akor van, szexeljetek kétnaponta, akkor tuti az eredmény! Sok sikert!
Nekem soha nem mutatott pé-t. Sõt az ovu teszt sem mutatott semmit, vagy havonta többször is + volt. Megnézte a nõgyógyászom uh-al és látszott az tüszõ.

Miért van az hogy az ovulációs mikroszkópon mikor nézem a peteérésem akkor össze vissza mutat páfrányos mintát?

pl hó elején is 2napig meg hó végén is és a következ? hónapban meg máskor mutat páfrányosat. ilyenkor mindig lenne peteérésem?köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Nos ez jó kérdés, nekem minden rendben volt, de pl. unokatesóm is erre panaszkodott. És említette a dokinak.. és a doki meg azt mondta, hogy rengeteg mindent kimutathat, és hülyeség. Én nem osztom ezt a véleményt mert nekem bevállt. azért próbálgasd hátha.. nem veszítesz semmit, lmax felhúzod rajta magad. De azért próbáld ne.. :) Sok sikert!

Nos ez jó kérdés, nekem minden rendben volt, de pl. unokatesóm is erre panaszkodott. És említette a dokinak.. és a doki meg azt mondta, hogy rengeteg mindent kimutathat, és hülyeség. Én nem osztom ezt a véleményt mert nekem bevállt. azért próbálgasd hátha.. nem veszítesz semmit, lmax felhúzod rajta magad. De azért próbáld ne.. :) Sok sikert!

Az ovulációs mikroszkóp félig páfrányos félig buborékos a nemvárt menstruáció napjához közeledve. Ez mit jelenthet? Terhesség lehet, ha csak félig páfrányos? Vagy lehetséges, hogy valamilyen gyulladás van a szervezetemben és azt mutatja ki?

Legjobb válasz: Szia! Nálam egész addig a napig mutatott páfrányt és gömböt is,míg meg nem jött. tehát nálam az ovu után,hogy páfrányos maradt,sajnos nem babát jelentett. de vannak olyanok,akiknél szintén ilyen volt,és a végén babások voltak. Én amondó vagyok,hogy a terhességet a terhesteszt mutatja ki,muszáj legalább addig türelemmel lenni,míg a nem várt mensi tényleg késik és akkor tesztelni. ha beütöd a keresõbe,hogy ovumikroszkóp,akkor sok tapasztalatot olvashatsz róla. szió

Szia! Nálam egész addig a napig mutatott páfrányt és gömböt is, míg meg nem jött. tehát nálam az ovu után, hogy páfrányos maradt, sajnos nem babát jelentett. de vannak olyanok, akiknél szintén ilyen volt, és a végén babások voltak. Én amondó vagyok, hogy a terhességet a terhesteszt mutatja ki, muszáj legalább addig türelemmel lenni, míg a nem várt mensi tényleg késik és akkor tesztelni. ha beütöd a keresõbe, hogy ovumikroszkóp, akkor sok tapasztalatot olvashatsz róla. szió
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Az elsõ válaszolótól szeretném kérdezni, hogy amikor terhességet jelzett a mikroszkópod, félig vagy erõsen volt páfrányos?
Elsõ válaszoló vagyok!Erõsen páfrányos volt, de csak félig.Úgy értve h erõsen, h jól, élesen kirajzolódtak a páfrányok, nagy területen, de nem az egészen.Sajna most ugyanígy van, de két tesztem negatív..szóval én már nem tudom.
Szia!Megint elsõ válaszoló vagyok..Megjött, szóval én elsüllyesztettem jó mélyre a mikroszkópot.Mit kezdjek vele ha peteérésnél is, babánál is, mensinél is páfrányos, sõt a férjem nyála is az volt?!De azért remélem te több hasznát tudod venni:) Sok szerencsét!
Szia, én ugyanígy vagyok, és remélem h terhesség!Nekem az elõzõnél is az volt.Nemrég írtam a gyártónak h baba esetén is páfrányos e a mikroszkóp, és visszaírtak h igen, hiszen az ösztrogénszint akkor is megemelkedik..Mondjuk vkinek sima mensikor is az, de azért én reménykedek.Nem hinném h gyulladás lenne.
Szia! nekem tegnap is, ma is erõsen páfrányos, pedig már a pé-n rég túl vagyok. Szombatra nem várom. remélem babát mutat.:) Bár volt már mikor átvert, végig páfrányos volt szinte a ciklus második felében, ezért nem tudok rá mit adni.
A kérdező hozzászólása: Szia! Sajnálom, remélem azért nem keseredtél el. Igazad van, hogy elsüllyeszted! Én is kezdem unni a játszadozást vele. Kb. egy hete felváltva mutat buborékot és páfrányt, van hogy fél óra különbséggel is más az eredmény(nem eszem, iszom közben). Nekem késik pár napja, de van 3 negatív tesztem!
Szurkolok neked!Néha több idõ kell h kimutassa a teszt!Nekem is elõzõ terhességnél úgy volt, h jópár nappal a mensi után még javában nega volt, aztán egyik napról a másikra pozitív lett(az már más kérdés h elment a baba).Úgyhogy reménykedj még!Ja, elsõ voltam:) Szia!
ha akartok babát, akkor mindent bele!!!én a mensim 5-6-ik napján estem teherbe!sok sikert!

Mi a különbség az ovulációs teszt és a mikroszkóp között?

A mikroszkóp örök életre szól a teszt pedig eldobható és drágább.Akkor ezek alapján a mikroszkópot érdemes megvenni, de akkor mi értelme a tesztnek, ha olcsóbban van jobb is ( a mikroszkóp).

Legjobb válasz: én is a mikroszkópot fogom használni, most megyek érte. Szerintem a teszt nem ér sokat.

én is a mikroszkópot fogom használni, most megyek érte. Szerintem a teszt nem ér sokat.
Hát, azt mondják picit bonyolultabb használni a mikroszkóposos változatot. Nekem a barátnõim a tesztet használták, és szinte mind babáznak már:) A teszt drágább, de lényegesebben egyszerûbb, egyértelmûbb a használata.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!