Találatok a következő kifejezésre: Mik a az egri kórház szülészetéről (2 db)

Az egri kórház szülészetéről kinek mi a véleménye/tapasztalata?

Szeretném ha elmondanátok mi hogy volt. Nincs fogadott orvosom, ügyeletesnél fogok szülni.

Legjobb válasz: Hááát, jót nem hallottam még róla, sajnálom :( De remélem, kifogsz egy rendes ügyeletest és kedves szülésznõt! :)

Hááát, jót nem hallottam még róla, sajnálom :( De remélem, kifogsz egy rendes ügyeletest és kedves szülésznõt! :)
sok a "nem-idén-nyáron-barnult" :S
Véleményem a korházról mivel itt szültem és Dr Varga Zsolt simán otthagyott a szülõágyon de szerencsére fogadott szülésznõm is volt Serfõzõné aki már nem dolgozik ott mellettem volt!És az ügyeletes orvos Dr Szucsik Zsolt aki bár fiatal de kellö hozzáértéssel és lelkiismeretesen végezte a munkáját és utána is rendes volt!A korház nem valami fényes az ágyak meg mint egy teknõ.Én most inkább az Ózdit választom!
Én is Vargához jártam, nem hagyott ott, sõt visszafordult hozzám a Mezõkövesdi rendelésérõl. Én meg voltam elégedve vele is és a szülésnõmmel is. Viszont Kelemen vizsgált meg (õ volt az ügyeletes), amikor beértem, hát nem kívánom senkinek. Az ágyak tényleg nyekeregnek, de a csecsemõsök nagyon aranyosak és segítõkészek voltak. Szerintem azt a 3 vagy 5 napot ki lehet bírni. De mindenképpen babás szobát kérj! Ja és ha tudsz fogadj szülésznõt, õ nem fog ott hagyni, és nagyon sokat segít majd. Pénzben nem vészes (10-15 e forint).
szülésznõmmel
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, inkább ezekre voltam kíváncsi. Már egyszer voltam bent vészes hányás miatt pár napot, velem rendesek voltak. Mindenképpen itthon szeretnék szülni, remélem valamelyik rendes doktor lesz ügyeletben. A szülésznõn sokat gondolkoztam én is. Sokkal érdemesebbnek találom azt fogadni mint doktort. És nem csak a pénz miatt nem fogadok orvost, egyszerûen túl sok olyat hallottam hogy bíztak valakiben hogy majd ott lesz és levezeti a szülést, erre közölte hogy õ szabin lesz stb. Így inkább rábízom magam a véletlenre, fõleg hogy karácsony környékén fogok szülni.
utolsó vagyok Szerintem sem érdemes itthonról elmenni pár nap miatt, utána meg 100 kmétereket autózni egy újszülöttel. Könnyû szülést neked! Szorítok, hogy rendes orvost fogj ki! Javasolni tudom Hollóné Kristály Tímeát, nekem õ volt a szülésznõm, nagyon aranyos, és annyit foglalkozik veled, amennyit igényelsz. Ha kell a telefonszáma, akkor írj priviben.

Mik a vélemények az egri kórház szülészetéről és a személyzetéről?

Nem sokára szülni fogok az egri kórházban és érdekelne hogy milyen tapasztalatok vannak. Köszi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!