Találatok a következő kifejezésre: Mik a az Uzsoki kórházban való (4 db)

Mik a tapasztalatok az Uzsoki kórházban való szülésről?

Legjobb válasz: Ott szültem mindkét gyermekemet és csak jót tudok mondani.A szülésznõk nagyon rendesek és a dokik is!A nõvérek (beleértve a csecsemõsöket is)szintén mindenben segitenek.A szülõszoba és az újszülöttosztály(itt vannak a mama-baba szobák is)szépen felújitottak és barátságosak.Grat. a babához!

Ott szültem mindkét gyermekemet és csak jót tudok mondani.A szülésznõk nagyon rendesek és a dokik is!A nõvérek (beleértve a csecsemõsöket is)szintén mindenben segitenek.A szülõszoba és az újszülöttosztály(itt vannak a mama-baba szobák is)szépen felújitottak és barátságosak.Grat. a babához!
Én ott szültem , és csak jót tudok mondani a személyzetrõl, szemléletrõl. Grat. a babához.
Én is ott szültem mindkét babámat. Nagyon jó volt. Csak jókat tudok írni. És a csecsemõsök nagyon aranyosak. Ahogy másoktól hallottam, itt sokkal kedvesebbek.

Volt már valakinek vastagbéltükrözése az Uzsóki kórházban? Mi volt a menete?

Nekem holnap lesz, és ahogy olvasgatom, sokan írják, hogy nagyon fájdalmas. Vajon kapok valami injekciót fájdalomra vagy bódításra? Sima Sztk a téma.

Az Uzsoki Kórház szülészetén volt valaki az idén? Mik a tapasztalataitok? Van lehetőség alternatív szülési módokra? 33 hetes kismama

Legjobb válasz: én tavaly szûltem ott. gondolom azóta nem változott semmi. alternativ szûlésre nemigen van mód. az egyik szülõszobában van kád de azt csak vajúdás ideje alatt lehet használni. vajúdáskor bármit csinálhatsz, van labda, bordásfal stb. de szûlés szigorúan a szülõágyon fekve.

én tavaly szûltem ott. gondolom azóta nem változott semmi. alternativ szûlésre nemigen van mód. az egyik szülõszobában van kád de azt csak vajúdás ideje alatt lehet használni. vajúdáskor bármit csinálhatsz, van labda, bordásfal stb. de szûlés szigorúan a szülõágyon fekve.
Nem. A szülésznõre, egy nagydarab szõke, rövid hajú. Mikor NST-n voltam, hallottam, ahogyan beöntést ad, jáj. Bocsánat kérdezõ a sok offért. :) De hogy on is legyek, én 4 ágyas légkondis szobában voltam tavaly júli 28-án, 40 fokban. Mikor beadtuk a babákat vizitre, benyomtuk a kondit, királyságos élet volt. :)
Szerintem de a doki csajra gondolsz, a rövid szõkére. Nekem õ volt a Gizivel, amikor született a baba, nagyon aranyos volt, bár van egy stílusa. :D Én az egyik szülésznõre gondoltam, kb vállig érõ hullámos szõke haja van. :/
Juj a szõke rövid hajú? Jááááj elég fura nõ. :) Nálam sorsot húztak és nem õt kaptam, hanem Erikát. Köszönöm Istenem. :D Kezdem azt hinni, hogy a gátvédelem és a szülõ póz is dokifüggõ. Tudom van a kórháznak egy alapszabálya, de akkor is. :)
Igen, , a Gizi angyal!! :) ))) Volt még ott egy szõke csaj, hát... õ hogymondjam... nem vmi kedves. Gátvédelemrõl nem tudok nyilatkozni, engem kérdés nélkül vágtak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nagyon megnyugtatóak:) És például gátvédelemmel mi a helyzet, errõl van tapasztalatotok?
Januárban szültem ott. Alternatív?... Abban a szobában, amiben én voltam, csak egy labda volt. A másikban medence és bordásfal is... Rajtam végig ctg volt, feküdnöm, ülnöm kellett. Egyszer kiküldtek zuhanyozni, hátha segít a tágulásban. Aztán újra rám tették a ctg-t. Amúgy elégedett vagyok, mindenki aranyos és kedves volt.
Szia, alternatív? Van bordásfal, labda... szülni a szülõágyon kell fekve. Legalábbis én úgy szültem mindkétszer, most 1, 5 hónapja is. Mindenki profi, szépen fel van újítva a kórház, van fizetõs 1 és 2 ágyas szoba, és a többi 4 és 5 ágyas, saját fürdõvel és vécével. Nagyon figyeltek ránk, volt szopitanácsadó, védõnõ, mindent megmutattak, minden nap segítettek, volt még pszichológus is, szóval csak ajánlani tudom! Könnyû szülést!
A különszoba 12000/nap, saját fürdõ wc csap szekrények tv ágy. Kórházi, de egyedül vagy. Nekünk megérte. Bármikor mehettem, bármeddig maradhattam, akár bent is alhattam volna a feleségemmel. Volt plusz àgy.
A kérdező hozzászólása: ez szuperül hangzik. én nem akarok túl nagy extrákat, igazából örülök, ha épségben megszületik a baba, de az isteni lenne, ha nem kényszerítenének rám mindenféle szabályokat és úgy lehetne szülni, ahogy az a legtermészetesebb, legmeghittebb lehet egy kórházban. a fekve szülés az, ami a legkevésbé szimpatikus, ezért nagyon örülök, hogy van lehetõség ezt megúszni.
10 hónapja szültem a Uzsokiban. Fogadott dokim volt és állva szülten, nem fekve.:) Minden szuper volt, a bent töltött 5 nap is. Erika szülésznõ egy angyal. Igen, van kád, bordásfal, labda...
A kérdező hozzászólása: és a külön szoba milyen? mi a különbség? mi is gondolkodunk rajta..
Mi is ott voltunk. Csak pozitívan tudok nyilatkozni. Van egy Gizike nevû nagyon profi szülésznõ, tudom ajánlani, és a körülmények is elég jók. Bár mi külön szobát vettünk ki.
Kicsit off, de erre én is kíváncsi lennék. Szintén 33 hetes vagyok. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm! eddig szinte csak jókat hallottam errõl a kórházról..
még annyi hogy nagyon modern ús minden. az orvosok, szülésznõk mind profik és kedvesek.
A kérdező hozzászólása: ó az offok is érdekesek:) minden érdekel, ami a kórházzal kapcsolatos, ne kíméljetek! szóval ne hagyjatok ki semmit:) a légkondi is nagyon jól hangzik!! meg eddig minden, amit írtatok. jelenleg a ventillátor és a zuhanyzó a legjobb barátaim. :) ))


36km vagyok és akihez eddig jártam dokihoz nem vállal szülést és azt mondta hogy menjek be az sztk-ba és kérjek beutalót a korházba! Én az Uzsokiba szeretnék szülni de nem akarnak fogadni mivel hogy itt nincs fogadot orvosom ilyenkor mi a teendő?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, szüléshez nem kell beutaló. Ebben szabad kórházválasztás van. Ha bárhová bemész, miután elkezdõdtek a fájások, nem küldhetnek el. Az ügyeletes orvosnak el kell látnia Téged.

Én úgy tudom, szüléshez nem kell beutaló. Ebben szabad kórházválasztás van. Ha bárhová bemész, miután elkezdõdtek a fájások, nem küldhetnek el. Az ügyeletes orvosnak el kell látnia Téged.
A kérdező hozzászólása: A szüléshez nem de ha ctg-re szeretnék menni arra kell?
Nem, csak a kiskönyv.
Akkor menj abba a kórházba ahova területileg tartozol. De ezt mondjuk nem értem, hogy miért küldtek el. Az Uzsoki orvoshoz köti a kismamák ellátását? Szerintem ilyen nincs. Ez nem egy magánklinika. Én futnék még egy kört. Biztos ott is van terhes ambulancia, és ott megcsinálják a ctg-t. Vagy keress egy orvost at Uzsokiban. Itt biztos tudnak ajánlani Neked.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!