Találatok a következő kifejezésre: Mik a az Uzsoki kórházban (12 db)

Az Uzsoki kórházba szülés utánra mit kell bevinnem a babának és mit adnak?

Legjobb válasz: Szia. Pelus kell csak ha netán kevés lenne amit ott adnak...azonkívül minden mást adnak.

Szia. Pelus kell csak ha netán kevés lenne amit ott adnak...azonkívül minden mást adnak.
Szia!Babaruholmik csak a hazamenetelnél lesz szükséges.Amit vinned kell: popsitörlõ, mellszívó, textilpelenka)!Ezeket a dolgokat sajnos nem tudják finanszírozni.Pelenkát, cumisüveget adnak. Saját cumisüveget is vigyél, ha jöttök haza, legyen az útra vizecskéje!Ha még valami az eszembe jut, írok! Üdv, Anita
bocsi, az elõbb helytelenül írtam!jav.:baba holmit

Volt már valakinek vastagbéltükrözése az Uzsóki kórházban? Mi volt a menete?

Nekem holnap lesz, és ahogy olvasgatom, sokan írják, hogy nagyon fájdalmas. Vajon kapok valami injekciót fájdalomra vagy bódításra? Sima Sztk a téma.
szia! Csak popsitörlõt kell vinni! Mást adnak.


Az Uzsoki Kórház szülészetén volt valaki az idén? Mik a tapasztalataitok? Van lehetőség alternatív szülési módokra? 33 hetes kismama

Legjobb válasz: én tavaly szûltem ott. gondolom azóta nem változott semmi. alternativ szûlésre nemigen van mód. az egyik szülõszobában van kád de azt csak vajúdás ideje alatt lehet használni. vajúdáskor bármit csinálhatsz, van labda, bordásfal stb. de szûlés szigorúan a szülõágyon fekve.

én tavaly szûltem ott. gondolom azóta nem változott semmi. alternativ szûlésre nemigen van mód. az egyik szülõszobában van kád de azt csak vajúdás ideje alatt lehet használni. vajúdáskor bármit csinálhatsz, van labda, bordásfal stb. de szûlés szigorúan a szülõágyon fekve.
Nem. A szülésznõre, egy nagydarab szõke, rövid hajú. Mikor NST-n voltam, hallottam, ahogyan beöntést ad, jáj. Bocsánat kérdezõ a sok offért. :) De hogy on is legyek, én 4 ágyas légkondis szobában voltam tavaly júli 28-án, 40 fokban. Mikor beadtuk a babákat vizitre, benyomtuk a kondit, királyságos élet volt. :)
Szerintem de a doki csajra gondolsz, a rövid szõkére. Nekem õ volt a Gizivel, amikor született a baba, nagyon aranyos volt, bár van egy stílusa. :D Én az egyik szülésznõre gondoltam, kb vállig érõ hullámos szõke haja van. :/
Juj a szõke rövid hajú? Jááááj elég fura nõ. :) Nálam sorsot húztak és nem õt kaptam, hanem Erikát. Köszönöm Istenem. :D Kezdem azt hinni, hogy a gátvédelem és a szülõ póz is dokifüggõ. Tudom van a kórháznak egy alapszabálya, de akkor is. :)
Igen, , a Gizi angyal!! :) ))) Volt még ott egy szõke csaj, hát... õ hogymondjam... nem vmi kedves. Gátvédelemrõl nem tudok nyilatkozni, engem kérdés nélkül vágtak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nagyon megnyugtatóak:) És például gátvédelemmel mi a helyzet, errõl van tapasztalatotok?
Januárban szültem ott. Alternatív?... Abban a szobában, amiben én voltam, csak egy labda volt. A másikban medence és bordásfal is... Rajtam végig ctg volt, feküdnöm, ülnöm kellett. Egyszer kiküldtek zuhanyozni, hátha segít a tágulásban. Aztán újra rám tették a ctg-t. Amúgy elégedett vagyok, mindenki aranyos és kedves volt.
Szia, alternatív? Van bordásfal, labda... szülni a szülõágyon kell fekve. Legalábbis én úgy szültem mindkétszer, most 1, 5 hónapja is. Mindenki profi, szépen fel van újítva a kórház, van fizetõs 1 és 2 ágyas szoba, és a többi 4 és 5 ágyas, saját fürdõvel és vécével. Nagyon figyeltek ránk, volt szopitanácsadó, védõnõ, mindent megmutattak, minden nap segítettek, volt még pszichológus is, szóval csak ajánlani tudom! Könnyû szülést!
A különszoba 12000/nap, saját fürdõ wc csap szekrények tv ágy. Kórházi, de egyedül vagy. Nekünk megérte. Bármikor mehettem, bármeddig maradhattam, akár bent is alhattam volna a feleségemmel. Volt plusz àgy.
A kérdező hozzászólása: ez szuperül hangzik. én nem akarok túl nagy extrákat, igazából örülök, ha épségben megszületik a baba, de az isteni lenne, ha nem kényszerítenének rám mindenféle szabályokat és úgy lehetne szülni, ahogy az a legtermészetesebb, legmeghittebb lehet egy kórházban. a fekve szülés az, ami a legkevésbé szimpatikus, ezért nagyon örülök, hogy van lehetõség ezt megúszni.
10 hónapja szültem a Uzsokiban. Fogadott dokim volt és állva szülten, nem fekve.:) Minden szuper volt, a bent töltött 5 nap is. Erika szülésznõ egy angyal. Igen, van kád, bordásfal, labda...
A kérdező hozzászólása: és a külön szoba milyen? mi a különbség? mi is gondolkodunk rajta..
Mi is ott voltunk. Csak pozitívan tudok nyilatkozni. Van egy Gizike nevû nagyon profi szülésznõ, tudom ajánlani, és a körülmények is elég jók. Bár mi külön szobát vettünk ki.
Kicsit off, de erre én is kíváncsi lennék. Szintén 33 hetes vagyok. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm! eddig szinte csak jókat hallottam errõl a kórházról..
még annyi hogy nagyon modern ús minden. az orvosok, szülésznõk mind profik és kedvesek.
A kérdező hozzászólása: ó az offok is érdekesek:) minden érdekel, ami a kórházzal kapcsolatos, ne kíméljetek! szóval ne hagyjatok ki semmit:) a légkondi is nagyon jól hangzik!! meg eddig minden, amit írtatok. jelenleg a ventillátor és a zuhanyzó a legjobb barátaim. :) ))

Miket kell vinni egy újszülött babának az uzsoki kórházba ha velem lesz a baba?

Legjobb válasz: Popsitörlõt vigyél, a többi stimmel :)

Popsitörlõt vigyél, a többi stimmel :)
Én februárban szültem az Uzsokiban. A honlapjukon fennt van minden, hogy mit kell vinni, a szülészetrõl is van csomó infó. Viszont azt írják hogy a babának nem kell ruha, de nálam fel voltak háborodva hogy miért nem vittem ruhát a gyereknek, mert nekik kevés van... Szóval vigyél pár body-t meg rugit, kis kesztyût , kis sapkát, takarót. Napi 5 pelust adnak, a többit neked kell vinni. Amúgy más ápolószereket adnak (popsikenõcs, köldökápoló cuccok). Cumisüveget adnak cukros vízzel.

Mi a véleményetek az Uzsoki kórházban ultrahangozó Kovács Katalinról?

Stílusilag,szakmailag.

Legjobb válasz: Én mind a két asszisztensnél voltam. Mind a ketten nagyon kedvesek voltak velem. A rövid barna hajú nagyon jól mért, szülés elõtt 3 nappal 3695g-ra mérte a babát és 3700g-mal született. Szerintem bármelyikhez mész jó kezekben leszel.

Én mind a két asszisztensnél voltam. Mind a ketten nagyon kedvesek voltak velem. A rövid barna hajú nagyon jól mért, szülés elõtt 3 nappal 3695g-ra mérte a babát és 3700g-mal született. Szerintem bármelyikhez mész jó kezekben leszel.
Õ a vöröses lilás hajú, vagy a barna vállig érõ hajú? Amúgy én mind a kettõrõl csak jót tudok mondani.
A kérdező hozzászólása: Õ a vöröses lilás hajú.
Kicsit ridegebb, de szakmailag teljesen toppon van.
Sajnálom, hogy így jártál! Nagyon durván hangzik!!! Én a 3. gyerekemmel járok oda SZTK-s rendelésre, de soha nem volt velem bántó stílusú, sem mással a baráti körömben.
Sajnálom, hogy ennyire nem törõdött veled és a babád sorsával. Remélem jól van a babád! További minden jót nektek! Üdv: 4-es válaszoló
A kérdező hozzászólása: Köszi, teljesen jól van 9/10 apgarral született, amúgy fiam második gyerekem és harmadik terhességem volt, neked is minden jót 4es válaszoló :)
A dokik csak "professzor asszonynak" hívják :-) Szakmailag OK, de emberileg hangulatfüggõ.

Mik a tapasztalatok az Uzsoki kórházban való szülésről?

Legjobb válasz: Ott szültem mindkét gyermekemet és csak jót tudok mondani.A szülésznõk nagyon rendesek és a dokik is!A nõvérek (beleértve a csecsemõsöket is)szintén mindenben segitenek.A szülõszoba és az újszülöttosztály(itt vannak a mama-baba szobák is)szépen felújitottak és barátságosak.Grat. a babához!

Ott szültem mindkét gyermekemet és csak jót tudok mondani.A szülésznõk nagyon rendesek és a dokik is!A nõvérek (beleértve a csecsemõsöket is)szintén mindenben segitenek.A szülõszoba és az újszülöttosztály(itt vannak a mama-baba szobák is)szépen felújitottak és barátságosak.Grat. a babához!
Én ott szültem , és csak jót tudok mondani a személyzetrõl, szemléletrõl. Grat. a babához.
Én is ott szültem mindkét babámat. Nagyon jó volt. Csak jókat tudok írni. És a csecsemõsök nagyon aranyosak. Ahogy másoktól hallottam, itt sokkal kedvesebbek.

Az Uzsokiban fogok szülni, mit pakoljak a korházi csomagba?

A babának is vinni kell mindent? Mit adnak? Tapasztalat?

Legjobb válasz: Sziasztok! Én 7 hete szültem az Uzsokiban, a babának csak popsitörlõ kellett, pelenkát adnak, ha esetleg elfogy akkor csak kérni kell és máris adnak, nincs meghatározva, hogy hányat kérhetsz egy nap. Azt viszont javaslom, hogy magadnak mindenképpen vigyél fertõtlenítõ kendõt mert a WC-re nem volt gusztusom ráülni anélkül, igaz, hogy még úgy sem szívesen miután letöröltem. Nem a higiénia csúcsa a kórház... Bár attól is függ melyik szobába kerülsz, mert a felújított szobák nagyon szépek, bár én csak kívülrõl láttam õket, mert sikerült a régi szobák egyikében feküdnöm. Azt mondtam a szülés elõtt, hogy 3-4 napot bárhol ki lehet bírni de már alig vártam, hogy hazajöhessek. Ennek ellenére szép szülést kívánok és jó egészséget! :) 7 hetes kisfiú anyukája

Sziasztok! Én 7 hete szültem az Uzsokiban, a babának csak popsitörlõ kellett, pelenkát adnak, ha esetleg elfogy akkor csak kérni kell és máris adnak, nincs meghatározva, hogy hányat kérhetsz egy nap. Azt viszont javaslom, hogy magadnak mindenképpen vigyél fertõtlenítõ kendõt mert a WC-re nem volt gusztusom ráülni anélkül, igaz, hogy még úgy sem szívesen miután letöröltem. Nem a higiénia csúcsa a kórház... Bár attól is függ melyik szobába kerülsz, mert a felújított szobák nagyon szépek, bár én csak kívülrõl láttam õket, mert sikerült a régi szobák egyikében feküdnöm. Azt mondtam a szülés elõtt, hogy 3-4 napot bárhol ki lehet bírni de már alig vártam, hogy hazajöhessek. Ennek ellenére szép szülést kívánok és jó egészséget! :) 7 hetes kisfiú anyukája
már volt ilyen kérdés asszem tegnap ott meg tudod nézni.
Szia! Én is az Uzsokiban fogok szülni és úgy tudom, hogy oda a babának csak popsitörlõt kell vinni és egy ruhácskát amiben hazahozzátok, mert minden mást kapnak ott. Persze, ha a saját ruháitokat szeretnéd ott rajta látni, akkor azt is, de amúgy nagyon cuki ruhákat kapnak ott is. Nekem a védõnõm még azt tanácsolta, hogy pár darab pelust is vigyünk, mert napi 5-6 db-ot kapnak ott és nehogy kevés legyen (de ezt nem kell nagyon mutogatni, hogy te vittél, mert akkor nem biztos, hogy adnak). Remélem tudtam segíteni, de azért kérdezd meg esetleg ha mész legközelebb! Boldog további babavárást! 24 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönüöm a válszokat, remélem a higiénikusabb szobában kapok helyet....v legalább január végéig mind olyan lesz.

Az Uzsokiban fogok szülni. Mit kell a kórházba vinni?

Még kórházban sem nagyon voltam. Magamnak sem tudom mi kell meg a babának sem, azért kérdezem.

Legjobb válasz: A babának: takaró és popsitörlõ, minden mást adnak. Majd ruhát amiben hazaviszed. Magadnak: a szokásos, mikor kórházba mennél.+ jó sok betét, esetleg mellszívó (nekem szükségem volt rá) Én is ott szültem 2008 decemberében és áprilisban fogok megint. Te mikor?

A babának: takaró és popsitörlõ, minden mást adnak. Majd ruhát amiben hazaviszed. Magadnak: a szokásos, mikor kórházba mennél.+ jó sok betét, esetleg mellszívó (nekem szükségem volt rá) Én is ott szültem 2008 decemberében és áprilisban fogok megint. Te mikor?
Decemberben szültem az Uzsokiban. A kórházba elég lesz amit az elõzõ válaszadó írt. A szüléshez érdemes összekészíteni egy külön táskát a következõkkel: 1-2 törölközõ, esetleg egy hálóing amit nem sajnálsz összevérezni (nem mindig tudnak adni). Jól jöhet némi víz amit a fájások között ihatsz, szõlõcukor erõt adni, esetleg csoki vagy valami apró harapnivaló akkora amikor már kint van a baba (a szülésnnõm azt mondta utána érdemes enni egy keveset, megelõzni az ájulást). Ja, és a folyosó nagyon hideg az átépítés miatt, egy köntöst vigyél szerintem. Én még nagy hasznát vettem egy csomag nedves WC papírnak a gátseb miatt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Március 15-re vagyok kiírva. De március elsõ hete lenne az igazi. Ha húzom addig de már most nyügõs vagyok :( Kutyaallergia, reflux, fulladás, feküdni nem tudok ülni is alig, kell ennél több? Más hogy érzi magát? Azt hittem ezek csak az utólsó hónapban vannak :(

Az Uzsokiban fogok szülni, kinek mi a véleménye róla? Segítenek? Azt hallottam róla, hogy BABA barát korház, ez igaz? Lehet többféle képen szülni? Gátvédelem? Minden érdekel, amit tudtok róla!

Legjobb válasz: Köszönöm az öszinteségedet! Hát most egy kicsit elment a kedvem a dologtól. Az a bajom, hogy a dokimat nem szeretném eengedni, viszont csak ebben a korházban rendel! Gratulálok a Babádhoz, vigyázzatok magatokra. Jó babázást

A kérdező hozzászólása: Köszönöm az öszinteségedet! Hát most egy kicsit elment a kedvem a dologtól. Az a bajom, hogy a dokimat nem szeretném eengedni, viszont csak ebben a korházban rendel! Gratulálok a Babádhoz, vigyázzatok magatokra. Jó babázást


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!